Top 3 – Cele Mai Bune Epilatoare IPL

Cu ajutorul epilatoarelor de tip IPL, puteti scapa foarte repede de parul nedorit, iar rezultatele pot fi excelente daca alegeti un model de calitate buna. Aparate care initial erau destinate doar folosirii in cadrul saloanelor de frumusete sunt acum disponibile pentru folosit acasa, la preturi din ce in ce mai accesibile. In acelasi timp, calitatea lor este din ce in ce mai buna, rezultatele vizibile si obtinute intr-un timp record, doar prin cateva sedinte scurte.

Alegerea Rapida

Mai jos vă prezentăm un top 3 al epilatoarelor IPL, aparate de o calitate excelentă.

Pe primul loc se află un model de la Philips, Seria 9000 BRI958/00 ce are foarte multe accesorii incluse, precum și o durată de viață de peste 20 de ani. Acest model poate fi folosit atât cu fir cât și fără.

Pe locul 2, vă prezentăm un model de la Braun, PRO 5 MBSEP5. Este foarte rapid și ușor de folosit, are incluse 10 niveluri de intensitate și 3 moduri de confort. Este modelul cel mai scump din acest top.

Pe locul 3, avem un alt model de la Philips, BRI947/00 ceva mai ieftin, dar și cu accesorii mai puține. Este o variantă doar cu fir, ce oferă o utilizare foarte bună de până la 15 ani.

Top 3 – Cele mai bune epilatoare IPL

reviewlogo
  •  Model
  •    Numar Pulsatii:
  •    Durata Viata:
  •    Tip Utilizare
  •    Functii Piele Sensibila:
  •    Accesorii Piele Sensibila:
  •    Tip Alimentare Fara Fir:
  •    Pret:
CEL MAI BUN
Philips Lumea BRI956
SmoothSkin Gold

O problemă cu care se confruntă majoritatea femeilor din ziua de azi, este cum să scape ușor de părul nedorit. Metodele clasice de epilare sunt adesea procedee dureroase, care provoacă de multe ori iritații la nivelul pielii, plus că durează destul de puțin.

Epilarea definitivă la salon poate fi foarte costisitoare, însă acum o puteți încerca și acasă la un cost mult mai mic cu ajutorul epilatorului IPL.

Lumina intens pulsată (IPL) este o tehnologie nouă care foloseşte pulsaţiile de lumină pentru a distruge rădăcina firului de păr. În urma acestui tratament, firul de păr creşte mult mai greu şi mai subţire, iar în cele din urmă, cade.

1. Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00 (CEL MAI BUN)

IPL Philips Lumea Seria 9000 BRI958 00

Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00 este un aparat ce vă oferă o epilare de lungă durată, fără durere în confortul casei dumneavoastră. Epilatorul folosește pulsațiile de lumină pentru o îndepărtare ușoară a părului de pe întreg corpul, pentru a obține o epilare ca la salon.

Conținutul pachetului este compus din epilatorul IPL Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00, accesoriu pentru corp, accesoriu pentru zona inghinală și axială, accesoriu pentru față, lavetă de curățate, o husă elegantă unde poate fi depozitat, plus un adaptator.

Aparatul dispune de 5 setări ale intesității luminoase, din care se poate opta nivelul potrivită nuanței pielii.

Epilatorul este eficient pe o varietate de tipuri de piele și păr. Funcționează pe părul natural de la blond închis la negru, și pe tonuri de piele de la foarte deschisă la cafeniu închis.

Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00 este un aparat IPL ce poate fi utilizat atât cu fir cât și fără, astfel incat zonele greu accesibile pot fi tratate cu ușurință.

Plusuri

+ Durată mare de viață, 450.000 implusuri

+ Operare cu fir sau fără

+ Senzor SmartSkin

+ Accesorii pentru față, corp, zona înghinală și axială

+ Husă de depozitare

+ Design ergonomic, ușor de folosit

Minusuri

– Prețul ridicat

– La o utilizare îndelungată aparatul obosește mâna

Concluzie

Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00 este un model ușor de utilizat, cu accesorii pentru întreg corpul, ce vă oferă rezultate vizibile după doar 2 ședințe de epilare, fără durere.

Vezi pretul de azi


2. Braun Silk-expert PRO 5 MBSEP5 (cel mai scump)

Braun Silk-expert PRO 5 MBSEP5Braun Silk-expert PRO 5 MBSEP5 este un epilator IPL de dimensiuni reduse, ușor de folosit și rapid, ce oferă rezultate vizibile de lungă durată.

Lampa epilatorului oferă până la 400.000 impulsuri luminoase, pentru o durată de viaţă de peste 20 de ani. Epilatorul funcţioneză cu fir, nu are acumulator.Pe toată durata folosirii lui trebuie conectat la o sursă de curent.

Epilatorul are un design simplu, de culoare albă și este prevăzut cu un cap de precizie pentru zonele mici și sensibile.

Tehnologia SensoAdapt vă pune la dispoziție 10 trepte de intensitate și 3 moduri de confort din care puteți alege pentru a beneficia de o epilare delicată fără durere.

Este un epilator rapid ce poate trata ambele picioare în numai 5 minute, oferind rezultate vizibile de reducere a firelor de păr după doar 4 săptâmâni.

Plusuri

+ 10 trepte de intensitate

+ 3 moduri de confort

+ 400.000 impulsuri

+ Mic și ușor de folosit, în special în zonele greu accesibile

+ Trusă de depozitare

+ Tehnologie SensoAdapt

+ Foarte rapid

Minusuri

– Preț mare

– Funcționează doar cu fir

Concluzie

Epilatorul IPL Braun Silk-expert PRO 5 MBSEP5 este un epilator IPL foarte rapid, ce oferă rezultate vizibile de lungă durată. Dimensiunile reduse îl fac ușor de folosit, în special în zonele greu accesibile, plus este ușor de transportat.

Vezi pretul de azi


3. Philips Lumea Seria 9000 BRI947/00 (cel mai ieftin)

IPL Philips Lumea Seria 9000 BRI947 00Philips Lumea BRI947/00 este un epilator ce folosește lumina intens pulsată, ce acționează asupra rădăcinii firelor de păr, distrugându-le. Este un produs destinat în mare parte femeilor, dar poate fi folosit cu ușurință și de bărbați. Cu ajutorul sau vă puteți bucura de o epilare de lungă durată fără durere.

Conținutul pachetului este format din epilatorul IPL Philips Lumea BRI947/00, accesoriu de precizie, accesoriu de față și corp. Forma și accesoriile îl fac ușor de folosit în orice zonă a corpului.

Epilatorul funcționează doar cu fir, se conectează la rețea cu ajutorul cablului atașat.

Are un număr de 250.000 de impulsuri cu o durată de viață de până la 15 ani.

Plusuri

+ Accesorii pentru față și corp

+ Sistem de siguranță și filtru UV integrat

+ Accesoriu de precizie

+ 250.000 impulsuri

+ Senzorul SmartSkin

+ Tehnologia SenseIQ

Minusuri

– Operare doar cu fir

Concluzie

Philips Lumea Seria 9000 BRI947/00 este un epilator ce folosește tehnologia IPL, ce asigură o epilare fără durere de lungă durată. Forma ergonomică și accesoriile incluse îl fac ușor de folosit pe orice zonă a corpului, oferind rezultate vizibile după doar 2 utilizări.

Vezi pretul de azi


Ghid de achiziție al unui epilator IPL

Ce este un epilator IPL

Epilatoarele IPL folosesc lumina intens pulsată pentru a pătrunde adânc în rădăcina firelor de păr, păcălindu-le că e timpul să oprească procesul de regenerare.

Firele de păr sunt mai întâi decolorate, iar apoi procesul de creștere va fi încetinit. Epilarea cu IPL nu este o metodă permanentă de epilare, este mai degrabă una semi-permanentă, rezultatele fiind vizibile după mai multe ședințe pentru o perioadă îndelungată de timp.

Autonomie

Autonomia este un criteriu important atunci când vă hotarâți să achiziționați un astfel de aparat, deoarece are un rol important în performanța aparatului.

Astfel, există modele care au sistem de operare doar cu fir ce asigură o intensitate luminoasă eficientă și constantă. Timpul de acționare este nelimitat, singurul dezavantaj este că trebuie să fiți mereu în apropierea unei prize pentru al putea folosi.

Epilatoarele cu acumulator oferă o libertate mai mare de folosire, și asigură o autonomie în general de până la 60 de minute. Procesul de încărcare al aparatului poate dura destul de mult, dar totuși este un avantaj că poate fi folosit atât cu fir cât și fără fir.

Numărul de pulsații

Numărul de pulsații este foarte important deoarece acesta este limitat, după care aparatul nu mai poate fi folosit. Cu cât numărul de pulsații este mai mare, cu atât crește durata de folosire.

Cele mai bune aparate IPL au un număr de pulsații care depășesc valoarea de 150.000, ce oferă o utilizare de până la 5 ani.

Funcțiile unui epilator IPL

Aparatele noi au câteva funcții suplimentare care cresc considerabil confortul în momentul folosirii. Una dintre cele mai importante funcții ar fi senzorul de detectare a nuanței pielii, care adaptează nivelul pulsațiilor în funcție de variațiile acesteia.

Un alt criteriu foarte important ar fi sistemul de siguranță integrat, care impiedică emiterea de impulsuri accidentală.

Accesorii

Accesoriile care însoțesc epilatorul diferă în funcție de model și brand. Cu cât are mai multe accesoriii, cu atât acoperă o mai mare parte a corpului.

Ideal ar fi să aibă un accesoriu pentru corp cu suprafață mare de acționare, accesoriu pentru zonele mici și delicate cum ar fi zona inghinală sau axială, precum și un accesoriu special pentru zona feței.

Pregătirea pentru utilizarea aparatului IPL

Tehnologia IPL presupune utilizarea luminii puternice pentru stoparea creșterii firelor de păr. Această lumină acționeză asupra rădăcinii lor. De aceea este recomandată cu o zi înaintea procedurii ca zona de lucru să fie epilată prin radere. Tratamentul cu IPL se face pe pielea curată și uscată.

Cum se simte epilarea cu IPL

IPL este o metodă de epilare nedureroasă. Se poate resimţi o senzaţie de pişcătură sau de căldură. Dacă simţiţi durere, setaţi impulsurile la o treaptă mai mică.

Înainte de a începe tratamentul, este recomandat să faceţi un test pentru detectarea culorii pielii şi a firelor de păr, să alegeţi nivelul de intensitate corect.

Reacții adverse și contraindicații în folosirea epilatorului IPL

Cele mai comune reacții adverse sunt o ușoară roșeață și mâncărime pe zona tratată care dispare în câteva minute, maxim o oră de la terminarea procedurii.

Epilarea cu IPL nu este indicată persoanelor cu diabet, persoanele care sunt fotosensibile, femeilor însărcinate sau care alăptează.

De asemenea trebuie evitate zonele cu pistrui, alunițe și tatuaje deoarece poate cauza modificarea culorii sau chiar arsuri.

Preț

Prețul unui astfel de aparat este și el foarte important. Cu cât prețul este mai mare cu atât aparatul este mai performant.

Dacă facem o comparație între costul periodic pentru vizitele la salonul de frumusețe și utilizarea unui epilator IPL în confortul casei, investiția nu mai pare așa de mare, din contră.

Costul unui epilator IPL poate părea mare la început, dar se va amortiza în timp.

Concluzie

Epilatoarele IPL sunt o metodă modernă și eficientă de a scăpa de părul nedorit chiar în confortul casei tale. Sunt ușor de folosit, vin cu accesorii ce îl fac potrivit utilizării pe toată suprafața corporală, și cel mai important aspect este că nu doare deloc.

Un alt aspect foarte important este că această metodă de epilare nu este definitivă. Părul va crește mult mai greu și mai puțin, posibil să existe zone goale unde acesta nu va mai apărea, dar nu va dispărea de tot.

Dacă este folosit conform indicațiilor, vă puteți bucura de perioade lungi de timp fără păr, de până la 6, chiar 8 săptămâni.

Recomandari din trecut

1. Philips Lumea BRI956 (cel mai bun!)

Plusuri

Este un aparat cu eficacitate mare, cu rezultate vizibile dupa doar 2-3 sedinte, in timp ce durata de viata este estimata la 15+ ani.

Vine cu accesorii dedicate pentru zone sensibile, cu forma adaptata pentru fata, zona inghinala, axilara sau pentru restul corpului.

Are senzor de tip SmartSkin pentru adaptarea automata la tipul de piele, este foarte rapid in folosire (7 minute pentru un picior) si foarte intuitiv.

Minusuri

Doar pretul, unul destul de ridicat, dar tipic pentru modelele IPL din clasa cea mai de sus.

Concluzia

Daca va uitati dupa cel mai eficient model posibil, cu cele mai bune accesorii, o durata de viata excelenta si ultimele tehnologii incluse, alegeti epilatorul Philips Lumea BRI956, nu veti regreta.

Articol complet: aici

Vezi pretul de azi   

2. Braun Silk-Expert BD 3003 (ales pt. calitate/pret)

Plusuri

Un alt model cu o durata de viata foarte mare, cele 250,000 pulsatii fiind suficiente pentru a trata intreaga suprafata a corpului pentru 12+ ani.
Este foarte eficient, cu o durata de circa 10 minute pentru un tratament al zonei inferioare a unui picior.
Are si tehnologia SensoAdapt a celor de la Braun si vine cu 3 trepte de intensitate.

Minusuri

Nu are accesoriile modelului anterior, fiind ceva mai limitat in modul de utilizare datorita acestui fapt.

Concluzia

Este si un model mai ieftin si mai accesibil, dar in gama sa de pret este cea mai buna alegere. Braun BD3003 isi va face treaba bine, iar ca raport pret/calitate sta si mai bine decat modelul celor de la Philips.

Articol complet: aici

Vezi pretul de azi  

Acest produs este posibil sa nu mai fie in stoc in acest moment.
Recomandam aici un produs similar eMAG

3. SmoothSkin Gold

Plusuri

Este un model cu o viteza de tratare foarte rapida, una din cele mai bune in acest moment, cu senzor pentru piele inteligent.
Este usor de folosit, are functii de siguranta si este foarte intuitiv, in timp ce durata de viata este de peste 15 ani.
Ocupa un binemeritat loc 3 in topul celor mai bune epilatoare IPL, iar daca n-ar fi fost pretul ceva mai mare, ar fi fost pe locul 2.

Minusuri

Model cu alimentare prin cablu, ce il veti observa in special cand tratati zonele mai dificile. Celelalte modele din top sunt si de tip fara fir.

Concluzia

Un model cu performante deosebite, dar cu alimentare doar la retea si cu un pret ceva mai ridicat decat Braun BD3003, astfel incat a ajuns pe locul 3 in topul nostru. Altfel, este un epilator IPL excelent.

Vezi pretul de azi

Acest produs este posibil sa nu mai fie in stoc in acest moment.
Recomandam aici un produs similar eMAG