Top 3 Masini de Spalat Vase Incorporabile 45 cm Slim – Dimensiuni Mici, Specificatii Puternice

Aflati care sunt cele mai bune masini de spalat vase incorporabile de 45 cm, modele slim ce vor incapea chiar si in spatiile mai inguste din bucataria voastra. Avem un top 3 mai jos cu masini apreciate de utilizatori, atat cu versiuni mai ieftine, cat si mai scumpe.

Masini de spalat vase incorporabile 45 cm slimCum am ales masinile din top 3? Ne-am uitat la cele mai bune aparate de la trei categorii de pret diferite, pentru a acoperi nevoile tuturor utilizatorilor. Daca am fi ales doar variantele de top din punct de vedere al specificatiilor, am fi avut doar masini cu preturi de peste 3,000 lei. Alegerile noastre de mai jos acopera trei tipuri de bugete diferite, cu aparate excelente pentru fiecare dintre ele. Vedeti preturile actuale la fiecare din linkurile oferite cu fiecare aparat.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Craciun in luna iulie!
O campanie noua de reduceri excelente, la produse din mai toate categoriile!

De ce sa alegem o masina de spalat vase incorporabila slim? Pentru ca este un aparat modern, iar faptul ca este complet incorporabila ii permite sa fie integrata complet in mobila din bucatarie, ce se va realiza la comanda. O mascati astfel, si obtineti un design unitar in bucatarie, efectul fiind unul foarte frumos daca mobila este de calitate.

PE SCURT: pentru cei ce se grabesc, avem si un scurt rezumat al acestui top 3 al masinilor de spalat vase incorporabile slim. Locul 1 revine unui model premium/lux, denumit Bosch SPV66TX01E, singura masina din top ce are clasa A+++, impreuna cu o capacitate de 10 seturi. Pe locul 2, Hotpoint HSIO3O23WFE este un model din clasa A++, cu capacitate tot de 10 seturi, pe langa un numar foarte mare de programe de spalare. In ce priveste locul 3, Whirlpool WSIC3M27C este foarte accesibila ca pret, apreciata de cei ce au achizitionat-o, si are si aceasta clasa A++ si capacitate de 10 seturi.

1. Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV66TX01E, 10 seturi, 6 programe, Clasa A+++

Cel mai bun

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV66TX01EBosch SPV66TX01E, alegerea noastra pentru primul loc din acest top 3, este un model de doar 45 cm latime, cum sunt toate cele din acest articol. Este complet incorporabila, are o capacitate de 10 seturi de vesela, si apartine clasei energetice A+++, ceea ce ne spune ca are cel mai mic consum de energie dintre cele trei modele.

Spalarea vaselor se face dupa ce se alege unul din cele 6 programe de spalare disponibile, aparatul avand si 6 trepte diferite de temperatura. Un model silentios, Bosch SPV66TX01E are tehnologia moderna ce o asociem cu orice model al acestui producator german, iar pretul sau este si el unul peste medie.

Este varianta cea mai scumpa din acest top, dar daca va doriti ce este mai bun pe piata, Bosch SPV66TX01E se incadreaza cu siguranta.

Ca si dimensiuni, avem o masina de spalat vase incorporabila de 44.8 cm latime, cu adancime de 55 cm si inaltime de 81.5 cm. Furtunul este de 2.05 m, iar cablul de 1.75 m, greutatea fiind de 40.74 kg.

Sfatul nostru: daca vreti sa o achizitionati, verificati garantia tuturor vanzatorilor din marketplace-ul Emag care o au in stoc, pentru ca unul din ei (Premium Store) o ofera cu 5 ani garantie standard (2 ani la ceilalti), desi si pretul este mai mare. Aceeasi garantie este oferita si la Altex, aveti linkul spre pagina produsului si mai jos.

Avantaje Bosch SPV66TX01E

 • Brandul Bosch, model de top al lor, din categoria Premium.
 • Clasa energetica A+++.
 • Consum de 9.5 l apa la un ciclu de spalare, multumita sistemului ActiveWater.
 • Capacitate buna pentru un model de 45 cm.
 • 6 Programe cu 6 Trepte Temperatura.
 • Motorul EcoSilence Drive.
 • Model silentios, doar 43 dB.
 • Panou comanda electronic integrat.
 • Usor de organizat, cu piese mobile vopsite in gri sau rosu.
 • EmotionLight, posibilitatea de a ilumina interiorul, rar intalnit la o masina de spalat vase.
 • 2 brate de pulverizare, cel superior fiind un brat dublu DuoPower.
 • Senzor de incarcare, regleaza consumul automat.
 • Flux de aer 3D Zeolith, uniform, puternic dar si delicat.
 • Optiunea de pornire programabila.

Dezavantaje

 • Pretul, unul chiar si dublu fata de alte aparate din top.

Verifica pretul la: Vezi pretul de azi Altex


2. Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint HSIO3O23WFE, 10 seturi, 9 programe, Clasa A++

Raport Calitate/Pret Bun

Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint HSIO3O23WFEHotpoint HSIO3O23WFE este masina de spalat vase incorporabila slim pe care am ales-o pentru locul 2. Un model tot de 45 cm latime, cu motor Inverter si cu aceeasi capacitate de 10 seturi, are un dezavantaj in clasa energetica A++ mai mica, dar un avantaj in numarul mai mare de programe de spalare, 9 fiind disponibile.

Avem din nou un model performant, puternic, silentios si cu un consum destul de mic de energie, in timp ce consumul de apa este si mai mic decat la aparatul de pe locul 1. Cu 5 jeturi de apa folosite in interior, cu pornire programabila si tehnologiile celor de la Hotpoint incluse, avem un model de foarte buna calitate, cel cu raportul calitate/pret cel mai bun.

Ca si dimensiuni, Hotpoint HSIO3O23WFE are inaltimea de 82 cm, latime de 44.8 cm si adancime de 55.5 cm. Greutatea este de 29.6 kg, fiind deci mult mai usoara.

Avantaje Hotpoint HSIO3O23WFE

 • Model complet incorporabil, cu raport calitate/pret foarte bun.
 • Capacitatea de 10 seturi, buna pentru o masina de spalat vase de 45 cm.
 • Clasa energetica A++, in continuare cu un consum excelent.
 • Consumul si mai mic de apa, doar 9 litri la ciclul de spalare.
 • 9 programe dintre care puteti alege (vs 6 la aparatul de pe locul 1).
 • 5 Jeturi de apa, pentru curatare eficienta, prin sistemul Zone Wash 3D.
 • Pornire programabila 24 ore.
 • Model Silentios, doar 43 dB.
 • Motorul Inverter, modern si eficient.
 • Incarcare la jumatate, consum mai mic.
 • Light on the floor, lumina pe podea ce indica cand aparatul functioneaza.

Dezavantaje

 • Nu are clasa A+++, deci se poate si mai bine, dar altfel un model excelent. Nu am ce sa-i reprosez, pana si pretul e bun pentru ce ofera.

Verifica pretul la: Vezi pretul de azi


3. Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WSIC3M27C, 10 seturi, 6 programe, Clasa A++

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WSIC3M27CIn sfarsit, Whirlpool WSIC3M27C este alegerea noastra pentru locul 3, masina de spalat vase incorporabila cu pretul cel mai mic, dintre versiunile de 45 cm la care ne uitam astazi. In destule privinte, se compara cu celelalte aparate din top. Are o capacitate de 10 seturi, 6 programe de spalare, iar clasa energetica este A++. Pretul este unul cu mult inferior celorlalte, in ciuda acestor specificatii.

Whirlpool WSIC3M27C este un model dotat cu tehnologia Al 6lea Simt, deci are tehnologie avansata cu senzori ce vor detecta incarcatura si vor adapta functionarea masinii in consecinta. Are si acest model un consum foarte mic de apa, dar si de energie. Un dezavantaj de mentionat ar fi faptul ca nu este la fel de silentioasa, dar la 47 dB n-as zice ca e zgomotoasa.

Dimensiunile sale sunt de 45 cm latime, 55.5 cm adancime si 82 cm inaltime, deci standard pentru o astfel de masina de spalat.

Avantaje Whirlpool WSIC3M27C

 • Pretul mult mai accesibil decat a celorlalte aparate din acest top 3.
 • Capacitatea de 10 seturi vesela, buna pentru un model slim.
 • Clasa energetica A++.
 • Consumul foarte mic de apa, 9 litri la ciclu de spalare.
 • Motor Inverter modern, vibratii si zgomot scazut.
 • Tehnologia Al 6-lea Simt, cu senzori ce imbunatatesc performantele si consumul.
 • 6 Programe de spalare.
 • MultiZone -selectezi spalarea vaselor dintr-un singur cos, nu e nevoie sa asteptati umplerea completa a masinii.
 • Pornire programabila.

Dezavantaje

 • Usor mai galagioasa, cu 47 dB.

Verifica pretul la: Vezi pretul de azi Altex


De ce sa achizitionam o masina de spalat vase incorporabila 45 cm slim?

In primul rand, o masina de spalat vase incorporabila de 45 cm se va putea integra cu usurinta in mobila realizata la comanda, deci isi are locul in orice bucatarie, chiar si cele mai mici. O alternativa si mai mica ar fi o masina de spalat vase compacta sau mini, dar capacitatea scade si mai mult. Cu astfel de aparate, complet incorporabile, nu mai conteaza designul lor, este suficient sa realizati mobila la comanda dupa gusturile voastre. Alegeti doar pe baza specificatiilor, nu mai luati in considerare culoarea aparatului, chiar nu mai conteaza daca o incorporati complet.

In ce priveste avantajele masinilor de spalat vase in general, avem in primul rand posibilitatea de a recupera timp ce poate fi petrecut in familie sau relaxandu-ne, acest lucru meritand investitia intr-un aparat electrocasnic, chiar si unul ceva mai scump.

In functie de marimea familiei si de cate mese se iau acasa, se pot economisi chiar si zeci de minute in fiecare zi, timp petrecut spaland vase altfel. Inmultiti cu 365 zile acel timp, si obtineti sute de ore de timp liber in plus pe parcursul unui an.

In ce priveste costul de utilizare, acesta nu este chiar atat de mare cum s-ar putea sa credeti. Un aparat A++ sau A+++ va avea un cost de utilizare de 11-13 lei pe luna la factura de curent, iar cei 9-10 litri de apa consumati la un ciclu de spalare sunt mai putini decat ce utilizati tinand robinetul deschis 20-30 de minute.

Google Analytics Alternative