[Top 3] – Cele Mai Bune Masini de Spalat Vase Heinner

Brandul Heinner este unul construit pe baza produselor accesibile, cu specificatii bune, si de multe ori si cu un design placut ochiului. Cele mai bune masini de spalat vase Heinner raman in acea zona, nu sunt considerate produse Premium, dar sunt extrem de accesibile, arata bine, si isi fac treaba foarte bine.

Heinner

De mentionat la produsele din top 3-ul realizat de noi, este ca cele doua modele standard sunt de fapt identice din punct de vedere al specificatiilor, singura diferenta fiind culoarea. Daca nu aveti nevoie neaparat de o masina de spalat vase care sa atraga privirile, puteti economisi cateva sute de lei alegand modelul mentionat de noi pe locul 3. Cea de pe locul 2 este  aleasa pentru cei ce au nevoie de un model incorporabil, costul fiind destul de ridicat fata de cele standard.

PE SCURT (detalii mai multe in articol):

1. Heinner HDW-FS6006DGE++ , 12 Seturi, 6 programe CEA MAI BUNA

2. Heinner HDW-BI4593TE++, 10 Seturi, 9 programe (Slim Incorporabila)

3. Heinner HDW-FS6006WE++, 12 Seturi, 6 programe (IEFTINA)

Cele mai bune masini de spalat vase Heinner

1. Heinner HDW-FS6006DGE++, 12 Seturi, 6 programe CEA MAI BUNA

Cea mai buna masina de spalat vase Heinner HDW-FS6006DGE

Avantaje Heinner HDW-FS6006DGE++

+ Capacitate buna, 12 seturi vesela;

+ Design frumos, culoare Antracit;

+ Half Load (incarcare la jumatate);

+ Pornire programabila;

+ Pret excelent.

Dezavantaje

– Clasa energetica E

Vezi pretul de azi


2. Heinner HDW-BI4593TE++, 10 Seturi, 9 programe (Slim Incorporabila)

Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI4593TE

Avantaje Heinner HDW-BI4593TE++

+ Complet incorporabila;

+ Slim 45 cm latime;

+ Half Load (incarcare la jumatate);

+ Avertizare luminoasa;

+ 9 programe spalare.

Dezavantaje

– Capacitatea mai mica, insuficienta pentru familii mari (4+ membri);

– Pretul cel mai mare din topul nostru;

– Clasa energetica E.

Vezi pretul de azi


3. Heinner HDW-FS6006WE++, 12 Seturi, 6 programe (IEFTINA)

Heinner HDW-FS6006WE

Avantaje Heinner HDW-FS6006WE++

+ Capacitate decenta, 12 seturi vesela;

+ Half Load, permite incarcarea la jumatate;

+ Pornire programabila;

+ Cea mai ieftina masina din top;

Dezavantaje

– Clasa energetica E;

– Culoarea alba, design simplu.

Vezi pretul de azi


Ghid de achizitie al unei masini de spalat vase

Cei care deja detin o masina de spalat vase stiu cat de utila este aceasta intr-o bucatarie. Poate ca a venit momentul sa o schimbati, asadar stati aproape pentru a vedea principalele criterii dupa care sa va orientati spre o noua achizitie. Totusi, cei care in prezent nu detineti o masina de spalat vase, daca doriti sa va achizitionati una in viitor, veti realiza cat de utila este aceasta si de cat de multe batai de cap si timp pierdut va scuteste. Este bine ca mai intai sa stiti care sunt principalele tipuri de masini de spalat vase.

Masinile de spalat vase se impart in 3 categorii mari si late:

 • Masini de spalat vase incorporabile
 • Masini de spalat vase independente
 • Masini de spalat vase compacte

Masinile de spalat vase incorporabile pot sa fie incluse in setul de mobilier pe care il aveti in bucatarie pentru a avea toate electrocasnicele incluse in acelasi loc. Masina de spalat vase independenta este precum cea de spalat rufe, un corp separat ce poate fi mutat si pozitionat in orice loc in bucatarie cu conditia sa fie racordat la apa si curent electric. Masina de spalat vase compacta este de dimensiuni reduse si se pozitioneaza de regula pe blatul de bucatarie.

Capacitatea masinii de spalat vase

Unul din principalele aspecte de care sa tineti cont cand va alegeti o masina de spalat vase este capacitatea maxima a acesteia. Daca deja detineti o masina de spalat vase si va este suficienta, ganditi-va daca pe viitor veti avea mai multi membri in familie sau daca veti face des reuniuni de familie sau cu prietenii, momente in care se vor strange destul de multe vase murdare.

Capacitatea masinii de spalat vase se masoara in numarul de seturi de vase pe care aceasta le poate spala intr-un ciclu. Veti gasi capacitati cuprinse intre 6 seturi si chiar 15 sau mai multe, asta depinde de model si de producator.

Dimensiuni

In functie de spatiul disponibil in bucatarie si de tipul de masina de spalat vase pe care o alegeti va trebui sa calculati dimensiunile noii masini de spalat vase. Daca aveti un spatiu mai limitat si nu mai aveti loc in mobila sa incorporati o masina de spalat vase, va puteti orienta spre modelul compact, intrucat nu ocupa mult spatiu si se poate pune oriunde pe blatul de bucatarie. Daca totusi aveti o bucatarie suficient de spatioasa si doriti o masina de spalat vase incapatoare, va puteti orienta spre cele independente.

Clasa energetica

Clasa energetica este un alt factor determinant in alegerea unei masini de spalat vase. Chiar daca poate nu o veti folosi chiar in fiecare zi, este important ca aceasta sa fie suficient de eficienta pentru a nu avea surprize la final de luna in factura de energie electrica.

Clasele energetice se impart in literele alfabetului, incepand de la clasa G, care este cea mai putin eficienta si pana la clasa A, aceasta fiind cea mai eficienta. Trecerile de la o clasa la alta se vor simti cel mai tare, cum este trecerea de la clasa B la clasa A de exemplu. Modelele care au facut trecerea de pe sistemul vechi (pana la A+++) au in general clasa E sau F, dar cele mai noi se descurca mai bine la acest capitol.

Consumul de apa

Pe langa consumul efectiv de energie electrica, si consumul de apa este foarte important. Apa este mai ieftina decat curentul, insa este important sa nu faceti risipa. Exista masini de spalat vase care vin cu modul Eco ce va ajuta sa economisiti detergent, apa, energie electrica si timp.

Programele de spalare ale masinii

Fiecare model de masina de spalat vase vine cu diferite programe de spalare, insa cele de la Heinner au cateva pe care le veti regasi pe toate modelele acestora, si anume:

 • Delicat – pentru vasele ce necesita o atentie sporita si o curatare atenta
 • Prespalare – program prentru vasele cu murdarie excesiva pe ele
 • Economic – program ce economiseste detergent, energie electrica, apa si timp
 • Rapid – pentru o curatare scurta si rapida pentru vasele nu foarte murdare
 • Intensiv – curatare in profunzime a vaselor murdare

Design si culori

Design-ul este unul standard, nimic iesit din comun, insa acesta difera dupa tipul de masina de spalat vase ales, adica cel independent, incorporabil sau compact. In ceea ce priveste paleta de culori, veti regasi nuante de alb, negru si gri antracit.

Tehnologii speciale Heinner

 • Incarcarea la jumatate a masinii de spalat vase – masina porneste chiar daca nu este plina si se poate seta cosul pe care sa actioneze
 • Uscare suplimentara – pentru vasele ce necesita o uscare rapida si mai dificila
 • Aquastop – in cazul in care masina sesizeaza o problema de inundatie, se va opri automat

Functii aditionale

Pe langa tehnologiile specifice producatorului Heinner, masinile de spalat vase mai moderne vin si cu functii aditionale, precum:

 • Capacitate extinsa de incarcare – pana la 15 seturi de vase
 • Control touch si display LED pentru selectarea programelor
 • Sertar special pentru tacamuri si pentru diferite tipuri de vase
 • Indicator sare care va specifica daca trebuie sa adaugati sare in compartimentul special
 • Semnal sonor la finalizarea programului
 • Pornire programabila in functie de timp
 • Blocare acces al copiilor

Pretul

Masinile de spalat ale celor de la Heinner au preturi foarte bune in raport cu calitatea produselor oferite. Spre deosebire de majoritatea producatorilor, ale caror preturi pot sa ajunga sau sa depaseasca sume de 3000 de lei, masinile de spalat vase Heinner au preturi de sub 2000 de lei.

Producatori

Principalii rivali pe piata de masini de spalat vase sunt: Beko, Bosch, Samsung, LG, Whirlpool, Heinner sau Arctic. Mai exista si cativa producatori mai mici, insa nu se ridica la acelasi standard de calitate precum acestia enumerati.

Garantia masinii de spalat vase

Nici o masina de spalat vase de la Heinner nu vine cu garantie de mai putin de 24 de luni. Exista modele care vin standard cu garantie 36 de luni, chiar foarte multe din gama acestora. Puteti opta si sa extindeti garantia cu pana la 3 ani pentru costuri in plus.

Masini de Spalat Vase Recomandate de la Heinner

Mai jos, aveti o serie de masini de spalat vase Heinner despre care am discutat in trecut.