Review: Heinner HDW-BI6613UE++, Mașină de Spălat Vase Incorporabila 13 seturi, 6 programe, AquaStop, Clasa E – Pareri

Review: Heinner HDW-BI6613UE++, Mașină de Spălat Vase Incorporabila 13 seturi, 6 programe, AquaStop, Clasa E
Heinner HDW-BI6613UE

Product Name: HDW-BI6613UE++

Product Description: Heinner HDW-BI6613UE++ este o mașină de spălat vase ce are o capacitate de 13 seturi de veselă și un număr de 6 programe de spălare. Este încadrată la clasa energetică E ca și consum de energie, iar ca și funcții incluse putem menționa protecție împotriva inundațiilor AquaStop, pornire programabilă, încărcare la jumătate sau semnalizare sonoră la finalizarea programului de spălare.

Brand: Heinner

 • Spalare
  (4.3)
 • Tehnologie si functii
  (4.4)
 • Eficienta energetica
  (3.4)
 • Pret
  (4.6)
4.2

Review pe scurt

Heinner HDW-BI6613UE++ este o mașină de spălat vase incorporabilă ce are incluse o serie de funcții de spălare utile. Prețul de achiziție este foarte bun, dar la partea de consum nu stă prea bine.

Pros

+ Sistem AquaStop

+ Coș pentru tacâmuri

+ Încărcare la jumătate

+ Pornire programabilă

+ Preț bun

Vezi pretul de azi

Cons

– Consum mare de energie, clasa E

– Nivel de zgomot ridicat, 52 dB

Un producator ce si-a construit brandul in jurul unei oferte corecte pret/calitate, Heinner lanseaza o noua masina de spalat vase pe piata. Aceasta este numita Heinner HDW-BI6613UE++.

Heinner HDW-BI6613UE
Vezi mai multe poze

Heinner HDW-BI6613UE++ este o mașină de spălat vase ce are o capacitate de 13 seturi de veselă și un număr de 6 programe de spălare. Este încadrată la clasa energetică E ca și consum de energie, iar ca și funcții incluse putem menționa protecție împotriva inundațiilor AquaStop, pornire programabilă, încărcare la jumătate sau semnalizare sonoră la finalizarea programului de spălare.

Mașina de spălat vase Heinner HDW-BI6613UE++ este un model complet incorporabil cu dimensiunile de: înălțime de 82 cm, lățime de 59.8 cm și adâncime de 55 cm.

Specificații mașină de spălat vase incorporabila Heinner HDW-BI6613UE++ – Păreri

Heinner HDW-BI6613UE++ este o mașină de vase incorporabilă cu o capacitate de 13 seturi și 6 programe de spălare.

În funcție de gradul de murdărie al vaselor puteți opta pentru unul din programele disponibile: auto, economic, rapid, inteligent, dezinfectare sau prespălare.

Mașina de spălat vase are disponibilă și funcția de încărcare la jumătate, pentru situațiile când nu aveți destule vase să umpleți mașina dar totuși doriți să le spălați.

Programul ECO are o durată de 3 ore și 25 de minute și este cel mai eficient program ca și nivel de consum.

Panoul de comandă vă ajută să setaţi toate funcţiile programului dorit şi vă oferă informaţii cu privire la acesta. Pe display sunt afişate informaţii despre durata programului, temperatura selectată, setarea programării orei de pornire și celelalte funcții disponibile.

Mașina are inclus și un suport special pentru spălarea și uscarea tacâmurilor ce asigură o curățare perfectă a acestora. Acesta se poate îndepărta cu ușurință în cazul în care nu aveți nevoie de el.

În ceea ce priveşte consumul, maşina de spălat vase Heinner HDW-BI6613UE++ este încadrată la clasa E, fiind un consumator mare de energie de 94 kWh la 100 de spălări. Consumul de apă este și el ridicat, mașina are nevoie de 12 litri pentru un ciclu de spălare cu încărcătură maximă.

Nici la nivel de zgomot nu stă prea bine, mașina ajungând până la un maxim de 52 dB, încadrată la clasa D. Este un model destul de zgomotos.

Heinner HDW-BI6613UE eficienta

Funcții și tehnologii

Mașina de spălat vase Heinner HDW-BI6613UE++ are incluse o serie de funcții extra, foarte utile, cum ar fi:

• Display LED: panoul de comandă este simplu de folosit, printr-o simplă apăsare de buton puteți seta programul dorit precum și funcțiile suplimentare.

• AquaStop: protecție împotriva inundațiilor ce va întrerupe alimentarea cu apă dacă mașina sesizează o problemă.

• Încărcare la jumătate: opțiune ce vă permite să spălați o cantitate mai mică de vase, consumul de apă și energie fiind redus.

• Coș superior ajustabil: coșul superior poate fi ajustat chiar și atunci când este plin, pentru a beneficia la maximum de spațiul din interior.

• Semnal sonor finalizare program: la finalizarea programului de spălare, mașina va emite un semnal sonor de avertizare.

• Pornire programabilă: aveți opțiunea de a amâna pornirea mașinii de spălat vase cu pâna la 19 de ore întârziere.

• Indicator sare: indicatorul apare pe ecranul mașinii atunci când compartimentul pentru sare trebuie reumplut.

• Indicator soluție clătire: mașina vă atenționează prin aprinderea indicatorului pe ecranul mașinii când trebuie să adăugați agent de clătire.

Printre destule alte masini Heinner de pe piata, am discutat si despre urmatoarele alternative:

Plusuri Heinner HDW-BI6613UE++

+ Sistem AquaStop

+ Coș pentru tacâmuri

+ Încărcare la jumătate

+ Pornire programabilă

+ Preț bun

Minusuri

– Consum mare de energie, clasa E

– Nivel de zgomot ridicat, 52 dB

Concluzie

Heinner HDW-BI6613UE++ este o mașină de spălat vase incorporabilă ce are incluse o serie de funcții de spălare utile. Prețul de achiziție este foarte bun, dar la partea de consum nu stă prea bine.

Vezi pretul de azi