Cel Mai Bun Epilator IPL Braun

Daca sunteti in cautarea celui mai bun epilator IPL Braun, ati venit la locul potrivit. Acoperim aici modelele din top 3 oferite de catre cei de la Braun, toate trei fiind epilatoare IPL moderne, cu senzor inteligent si cu o putere ridicata. Sunt si diferente, dincolo de preturile diferite, dar indiferent de modelul ales veti primi un epilator IPL foarte bun, ce il veti putea folosi pentru tratamente la nivel profesional de epilare cu laser.

Top 3 rapid:

1. Braun Silk-expert PRO 5 PL5387, Epilator IPL, Senzor Automat, 400.000 impulsuri, 10 niveluri 

2. Braun Silk-expert PRO 5 PL5160 Senzor automat, 400.000 impulsuri, 10 niveluri

3. Braun IPL Silk-expert Mini PL1000, SensoAdapt, 300.000 impulsuri, 3 niveluri

1. Braun Silk-expert PRO 5 PL5387, Epilator IPL, Senzor Automat, 400.000 impulsuri, 10 niveluri 

Epilator IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5387

Braun Silk-expert PRO 5 PL5387 ocupă primul loc în topul epilatoarelor IPL de la Braun, datorită combinației sale de tehnologie avansată și funcționalități eficiente. Acest model, cu un design elegant alb și auriu, oferă o soluție de epilare de lungă durată, cu 400.000 de impulsuri și 10 niveluri de intensitate.

Avantaje

 • Senzor automat Skin Pro 2.0: Ajustează intensitatea impulsurilor automat, în funcție de nuanța pielii.
 • 400.000 impulsuri IPL: Durată lungă de viață a aparatului.
 • 10 niveluri de intensitate: Personalizare în funcție de nevoi și de tipul pielii.
 • Viteză mare: 125 de impulsuri pe minut pentru o epilare rapidă și eficientă.
 • Versatilitate: Potrivit pentru utilizarea pe față, corp, mâini, picioare, axilă și zona inghinală.
 • Cap de precizie și cap lat inclus: Facilitează epilarea zonelor mici și greu accesibile.
 • Trusa de voiaj și aparat de ras Venus Swirl: Accesorii utile pentru o experiență completă de epilare.
 • Filtru UV integrat: Protejează pielea în timpul utilizării.

Dezavantaje

 • Funcționare cu fir: Poate limita mobilitatea în timpul utilizării.
 • Utilizare doar pe piele uscată: Necesită pregătirea pielii înainte de epilare.

Braun Silk-expert PRO 5 PL5387 este un epilator IPL de top, ideal pentru cei care caută o soluție rapidă, eficientă și de durată pentru îndepărtarea părului. Tehnologia avansată și caracteristicile personalizabile, împreună cu accesoriile incluse, fac din acest model o alegere excelentă pentru epilarea profesională acasă.

Vezi pretul de azi


2. Braun Silk-expert PRO 5 PL5160 Senzor automat, 400.000 impulsuri, 10 niveluri

Braun Silk-expert PRO 5 PL5160

Braun Silk-expert PRO 5 PL5160 se clasează pe locul doi în seria PRO 5, aducând un echilibru impresionant între eficiență și accesibilitate. Acest model, cu un design rafinat alb și auriu, oferă o metodă avansată și confortabilă de epilare IPL, adaptată nevoilor utilizatorilor moderni.

Avantaje

 • Senzor automat Skin Pro 2.0: Ajustează automat intensitatea impulsurilor în funcție de tonul pielii, asigurând o epilare eficientă și sigură.
 • 400.000 impulsuri IPL: Oferă o durată lungă de utilizare fără a fi necesară înlocuirea cartușului.
 • 10 niveluri de intensitate: Permite personalizarea tratamentului în funcție de tipul pielii și de zona corpului.
 • Viteză mare de epilare: Până la 125 de impulsuri pe minut, asigurând o epilare rapidă și eficientă.
 • Cap de precizie inclus: Ideal pentru epilarea zonelor sensibile sau greu accesibile.
 • Trusa de voiaj: Facilitează transportul și depozitarea aparatului.
 • Filtru UV integrat: Protejează pielea în timpul utilizării aparatului.

Dezavantaje

 • Funcționare cu fir: Poate restricționa mobilitatea în timpul utilizării.
 • Număr redus de accesorii: Față de alte modele din aceeași serie, acesta vine cu mai puține accesorii.

Epilatorul IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5160 reprezintă o opțiune excelentă pentru cei care caută un dispozitiv de epilare de înaltă calitate, oferind o combinație de tehnologie avansată și ușurință în utilizare. Deși are un set de accesorii mai restrâns comparativ cu alte modele din aceeași serie, funcționalitățile de bază rămân impresionante, asigurând rezultate de lungă durată și o epilare confortabilă.

Vezi pretul de azi


3. Braun IPL Silk-expert Mini PL1000, SensoAdapt, 300.000 impulsuri, 3 niveluri

Braun IPL Silk-expert Mini PL1000

Braun Silk·expert Mini PL1000 ocupă locul trei în topul epilatoarelor IPL de la Braun, fiind o alegere accesibilă pentru cei care caută un dispozitiv compact și eficient pentru epilarea la domiciliu. Cu un design atrăgător în alb și roz, acest model se adresează celor care doresc o soluție practică și convenabilă pentru îndepărtarea părului.

Avantaje

 • Compact și ușor: Ideal pentru utilizare acasă sau în călătorii, datorită designului său mic și ușor de transportat.
 • Tehnologia SensoAdapt™: Se adaptează automat la tonul pielii, asigurând o epilare sigură și personalizată.
 • 300.000 impulsuri IPL: Oferă o durată decentă de utilizare, adecvată pentru epilarea periodică.
 • 3 niveluri de intensitate: Permite ajustarea intensității în funcție de confortul și nevoile utilizatorului.
 • Potrivit pentru față și corp: Versatilitate în utilizare, adecvat pentru diverse zone ale corpului.

Dezavantaje

 • Performanțe mai reduse: Comparativ cu modelele mai avansate, are mai puține impulsuri IPL și mai puține trepte de intensitate.
 • Lipsa accesoriilor suplimentare: Vine doar cu epilatorul, fără accesorii extra cum ar fi capete de precizie sau truse de voiaj.
 • Funcționare cu fir: Poate limita mobilitatea în timpul utilizării.

Epilatorul IPL Braun Silk·expert Mini PL1000 este o soluție optimă pentru cei care caută un dispozitiv de epilare IPL de bază, eficient și accesibil. Cu toate că nu oferă aceleași caracteristici avansate ca modelele superioare, acesta rămâne o opțiune bună pentru utilizarea regulată la domiciliu. Acest model este ideal pentru persoanele care încep să exploreze epilarea cu IPL și doresc un produs simplu, eficient și ușor de utilizat.

Vezi pretul de azi


Cum Funcționează un Epilator IPL?

Epilatoarele IPL (Intense Pulsed Light) utilizează o tehnologie avansată. Acestea emit lumina pulsată pentru a îndepărta părul nedorit. Lumina este emisă în lungimi de undă variate, permițând penetrarea adâncă a pielii.

Transformarea luminii în căldură este un aspect cheie. Când lumina atinge pielea, se transformă în căldură. Această căldură țintește melanina, pigmentul care dă culoare părului. Prin încălzire, foliculul de păr este distrus. Astfel, creșterea părului este încetinită sau oprită.

IPL diferă de epilarea cu laser. Laserul folosește o singură lungime de undă. În schimb, IPL utilizează un spectru larg. Acest lucru face IPL mai blând pentru piele. De aceea, este considerat o metodă protectivă de epilare.

Cum Alegem Cel Mai Bun Epilator IPL Braun

Alegerea unui epilator IPL Braun potrivit necesităților tale poate fi o decizie importantă. Aceste dispozitive oferă o metodă eficientă și durabilă de epilare, însă există mai multe modele și funcții de luat în considerare.

Vom explora cum să identifici cel mai bun epilator IPL Braun pentru tine, analizând aspecte precum tipul de piele, frecvența utilizării, funcțiile suplimentare și bugetul disponibil. Înțelegerea acestor factori te va ajuta să faci o alegere informată și să obții rezultatele dorite de îndepărtare a părului.

Culoarea pielii și a părului

Tehnologia IPL și epilatoarele cu lumină sunt influențate semnificativ de culoarea pielii și a părului. Eficiența acestor dispozitive depinde de capacitatea melaninei de a absorbi lumina. Melanina este pigmentul care dă culoare pielii și părului. De aceea, IPL-ul este mai eficient pe părul închis la culoare, fiind mai puțin eficace pe părul deschis, alb sau blond.

Epilatoarele IPL pot avea și efecte asupra altor aspecte ale pielii, uneori nedorite. Din acest motiv, se recomandă consultarea medicului înainte de utilizarea unui astfel de aparat.

Zona de utilizare

Când vine vorba de utilizarea unui epilator IPL, un aspect crucial îl reprezintă zona de epilat. Fiecare dispozitiv este proiectat cu capuri speciale, destinate anumitor zone ale corpului. Aceasta înseamnă că unii epilatori IPL sunt mai bine echipați pentru a trata zone sensibile, cum ar fi linia bikinilor sau axilele, în timp ce alții pot fi mai potriviți pentru suprafețe mai mari, cum ar fi picioarele.

Sensibilitatea pielii în diferite zone este un factor important de luat în considerare. De exemplu, pielea de pe față este de obicei mai sensibilă comparativ cu cea de pe picioare. Prin urmare, este esențial să alegi un epilator cu setări și capete adecvate pentru zonele specifice pe care dorești să le tratezi.

Numărul de pulsații

Numărul de pulsații ale unui aparat IPL este un factor cheie în determinarea duratei de viață și eficienței acestuia. În general, un număr mai mare de pulsații indică o durată de viață mai lungă a dispozitivului. Pentru o utilizare casnică, un aparat de epilare definitivă ar trebui să aibă cel puțin 100.000 de pulsații. În piață, există aparate care oferă și peste 500.000 de pulsații, ceea ce le face potrivite pentru utilizare pe termen lung.

Numărul mare de pulsații aduce beneficiul de a reduce necesitatea schimbării frecvente a lămpii generatoare de lumină, ceea ce poate fi un avantaj din punct de vedere al costurilor. Pe de altă parte, aparatele cu un număr mai mic de pulsații pot necesita schimbarea lămpii după o perioadă mai scurtă de timp, crescând astfel costurile pe termen lung.

Totuși, este important să se ia în considerare că, chiar dacă un aparat are un număr mare de pulsații, acesta poate necesita totuși înlocuirea lămpii în funcție de intensitatea și frecvența utilizării.

Autonomie și alimentare

Când vine vorba de epilatoarele IPL, un aspect crucial este modul de alimentare și autonomia acestora. Există două tipuri principale: cele cu alimentare prin cablu și cele fără fir. Fiecare tip are avantajele și dezavantajele sale.

Epilatoarele IPL cu alimentare prin cablu oferă o putere constantă și nu necesită încărcare, fiind ideale pentru sesiuni lungi de epilare. Dezavantajul este lipsa mobilității, fiind necesar să fie utilizate în apropierea unei surse de energie.

Pe de altă parte, epilatoarele IPL fără fir oferă flexibilitate și comoditate în utilizare, fiind ideale pentru deplasări și călătorii. Dezavantajul lor este necesitatea reîncărcării și posibila scădere a performanței pe măsură ce bateria se epuizează.

Autonomia unui epilator fără fir este un factor esențial, deoarece indică timpul în care dispozitivul poate funcționa în mod eficient fără a necesita reîncărcare. Aceasta se măsoară de obicei în numărul de minute sau ore de funcționare continuă.

Reglarea Intensitatii Pe Niveluri

Reglarea intensității pe niveluri la epilatoarele IPL este esențială pentru a se adapta la diversele particularități ale pielii și tipuri de păr. Un epilator IPL ar trebui să ofere o gamă variată de setări de intensitate, ideal fiind cel puțin 5 niveluri, pentru a se potrivi cu diferitele tipuri de piele și păr.

Pentru a selecta nivelul potrivit de intensitate, utilizatorii trebuie să ia în considerare atât culoarea pielii, cât și grosimea sau culoarea părului. Pielea mai închisă la culoare și părul gros necesită un nivel mai scăzut de intensitate pentru a reduce riscul de iritare. În schimb, pentru pielea mai deschisă și părul subțire, se pot folosi niveluri mai ridicate pentru a obține rezultate eficiente.

Este recomandat ca utilizatorii să înceapă cu cel mai scăzut nivel de intensitate și să îl crească treptat, monitorizând reacția pielii și confortul în timpul utilizării. Selectarea nivelului potrivit nu numai că maximizează eficacitatea epilării, dar și minimizează disconfortul și riscurile de iritare sau arsuri.

Cat de eficient este

Eficiența unui aparat IPL în îndepărtarea părului variază în funcție de diferiți factori, inclusiv tipul de piele și de păr al utilizatorului. În general, aparatele IPL sunt eficiente în reducerea semnificativă a creșterii părului pe termen lung, cu rezultate vizibile după câteva ședințe de tratament.

În ceea ce privește efectele secundare, utilizarea aparatului IPL poate provoca uneori roșeață sau ușoară iritare a pielii. Aceste reacții sunt de obicei temporare și se atenuează în câteva ore sau zile. Cu toate acestea, riscuri mai serioase, cum ar fi arsurile sau pigmentarea anormală, pot apărea dacă aparatul nu este utilizat corect sau dacă este folosit pe tipuri de piele nepotrivite.

Rezultatele așteptate includ o reducere vizibilă a densității și grosimii părului, precum și o încetinire a vitezei de creștere a acestuia. Rezultatele optimale sunt adesea atinse după un ciclu complet de tratament, care poate dura câteva luni. Este important de menționat că eficiența aparatului IPL poate varia de la o persoană la alta, iar în unele cazuri, tratamentul periodic de întreținere poate fi necesar pentru a menține rezultatele.

Functii si accesorii importante

Un epilator IPL de calitate superioară este echipat cu o varietate de funcții și accesorii care îmbunătățesc eficiența și confortul utilizării. Printre acestea, funcția Wet and Dry este esențială, permițând utilizarea aparatului atât pe pielea uscată, cât și în mediu umed, oferind astfel mai multă flexibilitate.

Reglajul energiei luminoase este o altă caracteristică importantă, ideală cu cel puțin 5 trepte de reglare. Aceasta permite utilizatorului să ajusteze intensitatea luminii în funcție de tipul de piele și de păr, asigurând un tratament personalizat și eficient.

Funcția Glide este concepută pentru a facilita mișcarea lină a aparatului pe piele, reducând disconfortul și crescând eficiența epilării. De asemenea, filtrul UV este crucial pentru protejarea pielii de posibile daune cauzate de expunerea la lumina intensă.

Accesoriile sunt, de asemenea, un aspect cheie. Un accesoriu pentru corp este ideal pentru zonele mai mari, în timp ce accesorii dedicate pentru față și zone sensibile asigură un tratament precis și sigur în aceste regiuni delicate.

Preț și garanție

Prețul și garanția sunt factori cruciali în alegerea unui epilator IPL. Prețul mediu al unui epilator IPL poate varia semnificativ în funcție de marca, funcții și accesorii incluse. Este important de știut că prețul poate fluctua în funcție de perioada anului, cu reduceri substanțiale în timpul vânzărilor sezoniere sau promoțiilor speciale.

Perioada de garanție oferită pentru epilatoarele IPL este, de asemenea, un aspect esențial de luat în considerare. Garanțiile pot varia de la un an la mai mulți ani, în funcție de producător și model. Unele mărci oferă garanții extinse ca parte a unor promoții sau oferte speciale, adăugând astfel valoare achiziției.

Este recomandat ca cumpărătorii să fie atenți la ofertele disponibile, în special în perioadele de reduceri majore precum Black Friday sau sărbătorile de iarnă, pentru a beneficia de cele mai bune prețuri și condiții de garanție. De asemenea, este prudent să se compare garanțiile oferite de diferiți comercianți sau producători pentru a asigura cea mai bună protecție a investiției.

Epilatoare IPL Braun Analizate Pe Site-ul Nostru