Epilator IPL Braun Silk-Expert BD3003, 250,000 Pulsatii si SensoAdapt

Braun Silk-Expert BD3003
 • Durata viata
  (4.5)
 • Viteza Folosire
  (4.5)
 • Functii
  (4.6)
 • Pret
  (4.5)
4.5

Review pe scurt

Braun Silk-Expert BD3003 este o oferta imbatabila in gama sa de pret. Veti gasi modele si mai bune pe piata, dar si mai scumpe, unele din ele chiar din aceeasi serie Silk-Expert. Veti fi foarte multumita si de acest model, ce va ofera rezultate rapide si fara durere.

Vezi pret

Daca sunteti in cautarea unui epilator cu IPL care este usor de folosit, atunci nu sunt foarte multe modele care pot intra in competitie cu Braun Silk-Expert BD3003 sau cu celelalte epilatoare din gama sa. Aceasta versiune a epilatorului vine la pachet cu un aparat de ras de tip Gillette Venus Snap. Modelul vine impreuna cu tehnologia SensoAdapt, ce o vom explica mai jos, are culoarea alb/violet si este utilizabil pentru pana la 250,000 pulsatii (12 ani de folosinta lunara).

Aparatele Silk-Expert sunt oferite de cei de la Braun si sunt epilatoare de tip IPL, ce sunt testate clinic si dovedite ca eficiente in indepartarea permanenta a parului vizibil. Cel mai bun model al lor la ora actuala este Braun Silk-expert PRO 5 MBSEP5.

Aceasta serie, care include aparatul Braun Silk-Expert BD3003, vine dotata cu un senzor denumit SensoAdapt, care va detecta nuanta pielii si va adapta intensitatea pulsatiilor de fiecare data, astfel incat tratamentul va fi eficient si sigur. Senzorul va face aceasta de pana la 80 de ori in fiecare secunda, adaptand puterea luminii in mod constant. Totul este automat, astfel incat nu trebuie sa alegeti manual setarile in functie de nuanta pielii.

Plusurile aparatului IPL Braun Silk-Expert BD3003

Epilarea definitiva dureaza mai putin de 4 saptamani: cu ajutorul acestui model, etapa initiala de epilare, cea care va duce la momentul in care nu mai aveti par vizibil, va dura circa o luna. Dupa aceasta perioada, urmeaza doar tratamentele lunare pentru mentinere.

Pana la 12 ani de folosire: cele 250,000 pulsatii pentru care este destinat acest model va vor asigura pana la 12 ani de utilizare, pentru intreaga suprafata a corpului.

3 niveluri de intensitate: potrivite pentru tipuri diferite de piele.

Tehnologia SensoAdapt, de la Braun: aceasta tehnologie citeste automat nuanta pielii su adapteaza tratamentul la nevoile dumneavoastra, fiind mult mai usor si eficient de folosit fata de alte modele.

Economic si eficient: in comparatie cu alte tipuri de epilare, cu ceara sau laser, acest aparat este mai eficient si mai ieftin de folosit pe termen lung.

Utilizata acasa, nu la salon: obtineti aceleasi rezultate ca la salon, aparatele folosind aceleasi principii cu modelele profesionale.

Rezultate rapide: in doar 10 minute, puteti trata complet partea inferioara a piciorului.

Modul Delicat: daca sunteti incepator, sau daca tratati zone sensibile, alegeti modul delicat.

Aplicatie de mobil: vine cu o aplicatie de la Braun, pentru planificarea si monitorizarea tratamentelor.

Minusurile acestui model

Nu este cel mai puternic model: daca aveti bugetul, exista si aparate mult mai scumpe in aceeasi serie Silk-Expert, cu o putere mai mare a pulsatiilor si cu pana la 10 niveluri. Cautati modelul din seria 5 de la Braun Silk-Expert in acest caz. Si cel din seria 3 la care ne uitam aici este totusi unul din cele mai bune de pe piata, dar nu veti avea rezultate la fel de rapide ca la modelele mai puternice.

Nuantele de piele potrivite pentru folosirea cu tehnologia IPL

Nu orice nuanta de piele este potrivita, modelul fiind destinat folosirii pentru tonuri de piele deschise sau medii, in timp ce parul este de culoare negru, brunet sau saten. Nu veti obtine aceleasi performante bune la parul alb, gri, roscat sau blond aprins.

Concluzia

Braun Silk-Expert BD3003 este o oferta imbatabila in gama sa de pret. Veti gasi modele si mai bune pe piata, dar si mai scumpe, unele din ele chiar din aceeasi serie Silk-Expert. Veti fi foarte multumita si de acest model, ce va ofera rezultate rapide si fara durere.

Vezi pret