Cel Mai Bun Epilator IPL SmoothSkin

Daca va doriti sa scapati cat mai repede de parul nedorit, si cu cat mai putina durere, atunci un epilator IPL s-ar putea sa fie exact ce aveti nevoie. In cele ce urmeaza vom incerca sa va spunem care este cel mai bun epilator IPL SmoothSkin, un producator care s-a evidentiat cu ajutorul calitatii produselor sale.

Epilatoarele IPL recomandate:

 1. SmoothSkin Pure FIT
 2. SmoothSkin BARE Fit

Smoothskin tonuri de piele

1. SmoothSkin Pure FIT Epilator IPL,  Impulsuri Nelimitate, Certificat FDA, 10 niveluri

SmoothSkin Pure FIT IPL

SmoothSkin Pure FIT IPL 2021 se clasează pe primul loc în topul epilatoarelor IPL SmoothSkin, oferind o combinație de eficiență ridicată și tehnologie avansată. Acest model, certificat FDA, vine cu o promisiune de impulsuri nelimitate și un cap de precizie extra, oferind o viteză impresionantă de 130 de impulsuri pe minut și 10 nivele de putere.

Avantaje

 • Impulsuri nelimitate: Asigură o durată lungă de viață a produsului.
 • Cap de precizie extra: Permite epilarea cu acuratețe a zonelor mici sau greu accesibile.
 • Viteză mare: 130 de impulsuri pe minut pentru o epilare rapidă.
 • 10 niveluri de putere: Personalizare în funcție de tipul pielii și al părului.
 • Versatilitate în utilizare: Potrivit pentru față, corp, mâini, picioare, axilă și zona inghinală.
 • Certificare FDA: Siguranță și eficacitate dovedite.
 • Design elegant: Culoare negru, potrivit pentru orice stil.

Dezavantaje

 • Funcționare cu fir: Poate limita mobilitatea în timpul utilizării.
 • Utilizare pe piele uscată: Necesită o pregătire prealabilă a pielii.

SmoothSkin Pure FIT IPL 2021 este o soluție excelentă pentru cei care caută un epilator IPL de înaltă performanță și cu caracteristici avansate. Datorită impulsurilor nelimitate și capului de precizie, acest model este ideal pentru o epilare eficientă și precisă, oferind rezultate de lungă durată.

Cu toate că necesită conectare la sursa de curent și este limitat la utilizarea pe piele uscată, beneficiile aduse de acest model depășesc aceste mici inconveniente, făcându-l o opțiune de top pentru cei care doresc o epilare IPL la un nivel profesional acasă.

Vezi pretul de azi


2. SmoothSkin BARE Fit, Epilator IPL, Impulsuri Nelimitate, Ultra Rapid, Certificat FDA

SmoothSkin BARE Fit 2021 IPL

SmoothSkin BARE Fit 2021 IPL ocupă locul doi în topul epilatoarelor IPL SmoothSkin, aducând tehnologie avansată și o experiență de epilare confortabilă și eficientă. Acest model, de asemenea certificat de FDA, oferă impulsuri nelimitate și este proiectat pentru o utilizare ultra rapidă, fiind echipat cu două moduri de tratare și un cap de precizie.

Avantaje

 • Impulsuri nelimitate: Oferă o durată de utilizare îndelungată.
 • Ultra rapid: Eficiență și economie de timp în procesul de epilare.
 • Certificat medical FDA: Asigură siguranța și eficacitatea produsului.
 • 2 moduri de tratare: Personalizare pentru diferite nevoi și zone ale corpului.
 • Cap de precizie: Ideal pentru zonele delicate și greu accesibile.
 • Epilator cu impulsuri de lumină: Tehnologie modernă pentru rezultate superioare.
 • Funcționare fără fir: Mai multă flexibilitate și confort în utilizare.
 • Potrivit pentru multe zone ale corpului: Față, corp, mâini, picioare, axilă, inghinal.

Dezavantaje

 • Doar 5 trepte de viteză: Mai puține opțiuni de personalizare comparativ cu alte modele.
 • Utilizare pe piele uscată: Necesită pregătirea prealabilă a pielii.

SmoothSkin BARE Fit 2021 IPL este o alegere excelentă pentru cei care caută un epilator IPL performant, rapid și ușor de utilizat. Cu funcționarea fără fir și tehnologia de epilare avansată, acest model este ideal pentru cei care doresc o soluție eficientă și de lungă durată pentru îndepărtarea părului nedorit. Deși are un număr mai mic de trepte de viteză, calitatea generală și caracteristicile inovative ale acestui epilator îl plasează în topul preferințelor pentru epilarea IPL acasă.

Vezi pretul de azi


Care Este Mai Bun? SmoothSkin Pure Fit vs Bare Fit

Design și Atractivitate Vizuală: Câștigător – Pure Fit

Ambele epilatoare IPL, Pure Fit și Bare Fit, sunt de culoare neagră, cu accente aurii discrete. Epilatorul IPL Pure Fit este proiectat cu mai multă atenție la detalii, în timp ce Bare Fit pare să aibă un finisaj mai puțin rafinat la prima vedere.

Sunt dispozitive portabile, de dimensiunea palmei, cu un cablu lung. Pure Fit prezintă laturi drepte și margini bine definite, în timp ce Bare Fit are margini rotunjite. Astfel, Pure Fit este mai ușor de ținut și utilizat, reducând riscul de alunecare, spre deosebire de Bare Fit.

În plus, dimensiunea ferestrei de flash este identică la ambele dispozitive și ambele au senzori de contact cu pielea în partea superioară a ferestrei de flash. Prin urmare, Pure Fit este mai estetic plăcut și mai ergonomic în comparație cu Bare Fit.

Moduri de Confort: Câștigător – Pure Fit

Modurile de confort sunt esențiale pentru a face dispozitivul mai delicat și mai sigur pentru piele, ajutând utilizatorii cu orice nivel de toleranță la durere să suporte flash-urile IPL intense. Epilatorul IPL Pure Fit dispune de două moduri de confort.

Primul este modul delicat, unde flash-urile sunt emise cu o viteză de 120 de impulsuri pe minut și o putere de 3 J/cm². Al doilea mod, numit și modul de putere, are aceeași viteză de flash, dar cu o putere mai mare, de 4 J/cm². Modul delicat este destinat zonelor sensibile ale pielii, în timp ce modul de putere este perfect pentru părul mai rezistent.

Pe de altă parte, epilatorul Bare Fit nu dispune de astfel de moduri și funcționează numai la o putere de 4 J/cm², cu 120 de flash-uri pe minut. Prin urmare, Pure Fit iese clar în evidență ca fiind superior în această categorie.

Timp de Tratament: Egalitate

Atât Pure Fit cât și Bare Fit sunt eficiente pentru întregul corp și față. Deoarece ambele dispozitive oferă moduri de ștanțare și glisare, timpul necesar tratamentului variază în funcție de modul ales. Modul de glisare este ideal pentru eliminarea rapidă a părului nedorit de pe picioare, piept, spate și brațe, în timp ce modul de ștanțare este util pentru zone mai mici, cum ar fi axilele și buza superioară.

În medie, tratamentul complet al corpului durează între 10 și 30 de minute. Timpul necesar tratamentului este exact același pentru ambele dispozitive, acestea fiind unele dintre cele mai rapide epilatoare IPL disponibile pe piață.

Compatibilitate cu Tonul Pielii: Egalitate

Unul dintre principalele dezavantaje ale dispozitivelor de epilare IPL este că nu există niciun dispozitiv IPL compatibil cu orice culoare a părului și ton al pielii. Astfel, la fel ca și alte dispozitive IPL, Pure Fit și Bare Fit au aceeași compatibilitate în ceea ce privește tonul pielii și culoarea părului.

Ambele sunt eficiente pentru nivelurile de ton al pielii de la I la IV, cuprinzând de la pielea albă porțelanată până la cea maro mediu. În mod similar, aceste dispozitive emit lumina IPL care este ușor absorbită de părul închis la culoare, cum ar fi negru, maro sau blond închis, dar nu au efecte asupra părului gri, alb, roșcat sau blond deschis.

Niveluri de Intensitate și Putere: Câștigător – Pure Fit

Pure Fit oferă trei niveluri de intensitate, cu o putere între 3 și 4 J/cm². Aceste trei niveluri sunt concepute pentru a trata diferite părți ale pielii: nivelul scăzut pentru pielea sensibilă a feței, nivelul mediu pentru corp și nivelul ridicat pentru zona bikini sau picioare.

În cazul Bare Fit, există un singur nivel de intensitate, cu o putere de 4 J/cm². Acest lucru poate face dificilă tratarea pielii sensibile cu un singur nivel de intensitate. În plus, Bare Fit nu oferă posibilitatea de a personaliza tratamentul în funcție de toleranța utilizatorului.

Măsuri de Siguranță: Câștigător – Pure Fit

Măsurile de siguranță ale ambelor dispozitive sunt similare. Ambele dispun de filtre UV pentru a filtra radiațiile înainte de a ajunge pe piele, senzori de contact în 4 puncte pentru a asigura funcționarea dispozitivului doar când fereastra de flash este în contact complet cu pielea, și senzori de ton al pielii pentru a preveni emiterea de flash-uri pe pielea închisă la culoare.

În plus, Pure Fit include și tehnologia de răcire activă a aerului, care ventilează aerul prin dispozitiv pentru a-l menține rece. Astfel, Pure Fit este puțin mai sigur de utilizat comparativ cu Bare Fit.

Ce Se Găsește În Cutie: Câștigător – Pure Fit

Pachetul Pure Fit include un dispozitiv IPL Pure Fit, un adaptor, un cablu lung, un manual de siguranță și un cap de precizie. Toate acestea sunt ambalate într-o cutie de carton. SmoothSkin Bare Fit vine cu un dispozitiv IPL Bare Fit, un încărcător, un cablu și un manual de instrucțiuni.

Pure Fit include un cap suplimentar de precizie, ceea ce îl face să fie superior față de Bare Fit.

Concluzie

Pure Fit se dovedește a fi superior față de Bare Fit datorită celor două moduri de confort, designului mai bun, nivelurilor de intensitate și experienței generale a utilizatorului. Aceste caracteristici îl fac mai versatil și adaptabil la nevoile diverse ale utilizatorilor.