Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Top 3 – Cele Mai Bune Masini de Spalat Rufe cu Uscator

Ce fel de masina de spalat cu uscator este mai buna? Care sunt functiile fara care nu puteti trai si care model va ofera cel mai bun raport calitate-pret? Aveti mai jos toate aceste informatii, astfel incat la final veti putea face o achizitie in cunostinta de cauza.

In primul rand, principalul motiv pentru care ati alege o masina de spalat rufe cu uscator este ca aceasta va ocupa mai putin spatiu. Daca locuiti intr-un apartament, uscarea rufelor poate fi un chin in unele conditii, iar prezenta rufelor in mijlocul incaperii pe un suport improvizat nu este doar urat din punct de vedere vizual, dar mai poate si ridica nivelul de umiditate din incapere. Uscatorul de rufe, fie ca este inclus intr-o masina de spalat, fie ca este de sine statator, va fi o solutie excelenta pentru multe familii, din aceste motive.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Saptamana Electrocasnicelor a inceput!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 45% la produse electrocasnice din toate categoriile, in perioada 10-16 iunie. Nu ratati ocazia!

» Totul Pentru Casa!
Aceasta este o noua campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 50% la produse pentru casa dumneavoastra, intre 10 si 16 iunie. Nu ratati ocazia!

Cele Mai Bune Masini De Spalat Rufe cu Uscator

Cele trei masini de spalat rufe cu uscator inclus care le-am inclus in acest mic top sunt toate de calitate, dar se gasesc la preturi diferite, astfel incat nu sunt direct comparabile. Prima optiune din lista, masina de la Indesit, este cea care vi-o si recomandam, avand un raport calitate-pret excelent. Daca va doriti un model nou lansat, cu multiple tehnologii interesante incorporate, aveti a doua masina, cea de la Samsung care este si mai scumpa. In fine, pentru cei cu bugetul limitat, exista si varianta mai ieftina, masina de la Beko, dar totusi de calitate foarte buna si aceea.


Indesit Innex XWDA 751480X – Raport Calitate-Pret Imbatabil

Indesit Innex XWDA 751480X este o masina de spalat rufe cu uscator inclus, un model ce are o capacitate de pana la 7 kg de rufe la spalare si 5 kg in modul de uscare. Viteza de centrifugare este de 1400 RPM. Va ofera un total de 16 programe din care puteti alege, inclusiv cea foarte rapida de doar 45 minute (spalare si uscare, fiind gata de purtat la finalul programului). Are senzori ce detecteaza nivelul de uscare si include un ciclu pentru indepartarea mirosurilor, fiind un model foarte bun pentru majoritatea familiilor.

Avand in vedere cele peste 100 de reviewuri pozitive lasate de catre proprietarii acestor masini de spalat, Indesit Innex XWDA 751480X este aleasa noastra, pentru primul loc ca masina cu cel mai bun raport calitate-pret.

Vezi pret


Samsung WD90J6A10AW/LE – Cele Mai Bune Performante, Pentru Pretentiosi

Daca aveti un buget ceva mai mare si cautati performanta cu orice chip, atunci va recomand un model cum este Samsung WD90J6A10AW/LE. Nou lansata pe piata, aceasta masina de spalat rufe cu uscator de la Samsung va ofera tehnologii avansate, cum ar fi motorul digital cu inverter sau tehnologia Eco Bubble ce va curata rufele folosind apa rece. Tehnologiile Air Wash, Speed Spray, Bubble Soak, Eco Drum Clean si Smart Check sunt si ele motive foarte bune pentru a alege acest model modern. Are o capacitate de spalare de 9 kg si una de uscare de 6 kg, astfel incat este si potrivita pentru familiile mai mari.

Modelul nu are un pret absurd, dar este totusi ceva mai scumpa decat celelalte doua masini de spalat rufe cu uscator recomandate. Daca aveti bugetul necesar, va recomand acest model, desi si celelalte doua masini isi vor face treaba.

Vezi pret


Beko HTV8733C0M – Cel Mai Accesibil Model De Calitate

Beko HTV8733C0M, in ciuda faptului ca are pretul cel mai mic, vine si cu avantaje in fata competitorilor sai din acest top. In primul rand, are o garantie de 5 ani, fata de 2 ani celelalte modele, aceasta fiind o politica a celor de la Arctic (detinatorii brandului Beko). Capacitatea sa de spalare/uscare este similara cu cea a modelului de la Indesit, de 8 kg/5kg, in timp ce viteza de centrifugare este tot de 1400 RPM.

Beko HTV8733C0M este modelul care l-am ales pentru titlul de “Cea Mai Accesibila”, a treia optiune care vi-o dam in acest top. Este o masina foarte buna, ce include si ea mai multe tehnologii avansate a celor de la Arctic.

Vezi pret


Cum functioneaza?

Masinile de spalat rufe care au si uscator nu sunt foarte diferite de cele normale in majoritatea timpului. Va puteti bucura in continuare de performante foarte ridicate in faza de spalare a rufelor, doar ca la final puteti porni un alt program si le va si usca (sau totul poate fi automat din start). Cele mai noi masini de spalat rufe cu uscator vor avea si tehnologii avansate incorporate, astfel incat rufele sunt protejate in timpul procesului de uscare, fiind potrivite si pentru cele mai delicate tesaturi.

Care este avantajul unei masini de spalat cu uscator inclus?

Marele avantaj al unei astfel de masini vine din faptul ca nu ocupa spatiu in plus. Aveti deja un spatiu rezervat pentru masina de spalat rufe, iar uscatorul este o functie in plus care vine cu acest model. Aceste masini au dimensiuni standard, astfel incat nu prezinta niciun inconvenient. Desigur, daca doriti aveti si optiunea folosirii a doua masini separate, una pentru spalare, a doua pentru uscare, dar pentru un volum normal de rufe nu ar trebui sa fie necesar.

Fiind un model care incorporeaza doua functii, va fi mai scump decat o masina de spalat clasica, dar veti economisi bani daca comparati costurile achizitiei unei masini de spalat si a unui uscator separat.

Deasemenea, uscatorul fiind incorporat, nu va trebui sa mutati rufele dintr-o masina in alta, pentru a le usca dupa ce sunt spalate.

Care ar fi posibilele dezavantaje?

Un element de luat in considerare ar fi faptul ca o astfel de masina va avea o capacitate de uscare mai mica decat cea de spalare, astfel incat fie va trebui sa spalati o cantitate mai mica de rufe, fie mai scoateti din ele dupa ce se termina ciclul de spalare si le uscati dupa ce se termina prima incarcatura.

Google Analytics Alternative