Review: Haier HD90-A2959, Uscător de Rufe 9 kg, Pompă de căldură, 11 programe, Wi-Fi, Clasa A++ – Pareri

Review: Haier HD90-A2959, Uscător de Rufe 9 kg, Pompă de căldură, 11 programe, Wi-Fi, Clasa A++
Haier HD90-A2959

Product Name: HD90-A2959

Product Description: Haier HD90-A2959 este un uscător de rufe smart ce are o capacitate maximă de 9 kg. Ca și consum de energie este încadrat la clasa energetică A++, folosește ca tehnologie de uscare pompa de căldură și are tehnologii precum: ABT, Dry Senzor, iTime sau iRefresh.

Brand: Haier

 • Design
  (4.7)
 • Functii si programe
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4.6)
 • Pret
  (4)
4.5

Review pe scurt

Haier HD90-A2959 este un uscător de rufe ce arară bine și are incluse numeroase funcții utile. Este un model smart ce poate fi pornit de la serviciu și ocupă mult mai puțin loc decât uscatul rufelor în mod tradițional.

Pros

+ Motor Inverter

+ Senzor de umiditate

+ Protecție anti-mucegai

+ Model Smart

+ Hublou mare de 36 cm

+ Funcții iTime și iRefresh

+ Filtrare multi strat

Vezi pretul de azi

Cons

– Preț mare

Haier este o marcă chinezească de produse electrocasnice fiabile în continuă dezvoltare. Mai jos vă prezentăm un model de uscător de rufe de la acest producător, denumit Haier HD90-A2959. Arată foarte bine, chiar dacă este de culoare albă, și este dotat cu multe funcții avansate.

Haier HD90-A2959
Vezi mai multe poze

Haier HD90-A2959 este un uscător de rufe smart ce are o capacitate maximă de 9 kg. Ca și consum de energie este încadrat la clasa energetică A++, folosește ca tehnologie de uscare pompa de căldură și are tehnologii precum: ABT, Dry Senzor, iTime sau iRefresh.

Aspectul uscătorului este similar cu cel al unei mașini de spălat rufe, cu încărcare frontală, de culoarea albă cu hubloul și zona panoului de control de culoare neagră. Hubloul are un diametru mare de 36 cm ce va permite încărcarea și descărcarea cu ușurință a rufelor.

Haier HD90-A2959 are o înălțime de 85 cm, lățimea este de 59.5 cm, iar în adâncime va avea nevoie de 60 cm. Greutatea totală a uscătorului este de 51 kg, nu va necesita un efort prea mare pentru a fi montat.

Specificații uscător de rufe Haier HD90-A2959 – Păreri

Uscătorul de rufe Haier HD90-A2959 are o capacitate mare de încărcare de 9 kg. Uscarea hainelor se face cu ajutorul unei pompe de căldură și a motorului de tip Inverter ce conservă căldura în interiorul tamburului pentru a beneficia de un consum de energie mai mic.

Haier HD90-A2959 usa deschisa

Haier HD90-A2959 are 11 programe de uscare, plus aplicația hOn ce vă oferă peste 20 de programe speciale pentru fiecare tip de țesătură.

Uscătorul vă pune la dispoziție 3 opțiuni de uscare a rufelor. Printr-o simplă apăsarea de buton puteți alege una dintre variante: H3 – rufe complet uscate, H2 – rufe foarte puțin umede sau H1 – rufe un pic umede.

Panoul de comandă cu afișaj LED, se află în partea superioară, și vă permite să urmăriți timpul rămas până la terminarea programului de uscare, temperatura precum și celellate funcții selectate.

Haier HD90-A2959 are un consum mediu anual de aproximativ 236 kWh fiind încadrată la clasa energetică A++.

Nivelul maxim de zgomot produs în timpul funcționării poate ajunge până la 67 dB. Ideal ar fi să poziționați uscătorul cât mai departe de zona de dormit să nu deranjeze prea tare.

Funcții și tehnologii

Haier HD90-A2959 este un uscător de rufe smart cu o capacitate mare de uscare și numeroase funcții cum ar fi:

• Dry Sensor: senzor de uscare ce controlează în permanență nivelul de umiditate al rufelor. Programul de uscare se oprește atunci când ajunge la nivelul dorit de umiditate al rufelor.

• Funcție iRefresh: funcție cu o durată de 30 de minute ce folosește aburul puternic pentru a reîmprospăta hainele.

• Aplicația hOn: uscătorul de rufe poate fi controlat de la distanță de pe telefon. În cadrul aplicației mai găsiți sfaturi utile și sugestii despre utilizarea în condiții optime ale uscătorului.

Haier HD90-A2959 panou

• Full Time Reverse: tamburul se învârte în ambele sensuri pentru a permite o uscare uniformă și o reducere a cutelor.

• Tehnologie ABT: anumite zone ale mașinii sunt predispune apariției de mucegai, pentru a evita acest lucru, suprafețele sensibile, cum ar fi zona tamburului, sunt tratate cu ioni de zinc.

• Pillow Drum: tamburul din inox asigură este proiectat în așa fel încât toate hainele dumneavoastră să fie protejate. Acesta asigură o alunecare ușoară și fluidă a rufelor în timpul rotației.

• Filtru triplu: sistem de filtrare mulți strat de colectare a scamelor. Acesta se află în rama hubloului pentru un acces ușor.

• Funcție i-Time: durata timpului de uscare poate fi scurtat sau prelungi în funcție de nevoie.

• Anti-șifonare: funcția de anti-șifonare are o durată de 60 de minute și se activează automat dacă rufele nu sunt scoase la terminarea programului de uscare.

• Hygienic: funcție de igienizare a hainelor ce va menține un nivel înalt de temperatură timp de 1.5 ore, pentru a elimina bacteriile.

• Start Delay: programarea începerii ciclului de uscare cu o întârziere de până la 24 de ore.

•Iluminare Tambur: pentru o mai bună vizibilitate a interiorului, tamburul este iliminat.

Aruncati o privire si la alte masini de spalat de la Haier, cu sau fara uscator:

Plusuri Haier HD90-A2959

+ Motor Inverter

+ Senzor de umiditate

+ Protecție anti-mucegai

+ Model Smart

+ Hublou mare de 36 cm

+ Funcții iTime și iRefresh

+ Filtrare multi strat

Minusuri

– Preț mare

Concluzie

Haier HD90-A2959 este un uscător de rufe ce arară bine și are incluse numeroase funcții utile. Este un model smart ce poate fi pornit de la serviciu și ocupă mult mai puțin loc decât uscatul rufelor în mod tradițional.

Vezi pretul de azi