Review: Haier HW100GBD14979SUS, Mașină de Spălat Rufe 10 kg, 1400 rpm, Wi-Fi, ABT, Steam, Autodose, Clasa A, Antracit – Pareri

Haier HW100GBD14979SUS, Mașină de Spălat Rufe 10 kg, 1400 rpm, Wi-Fi, ABT, Steam, Autodose, Clasa A
Haier HW100GBD14979SUS

Product Name: HW100GBD14979SUS

Product Description: Haier HW100GBD14979SUS este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală ce îmbină exemplar designul modern cu tehnologia avansată pentru a obține cele mai bune rezultate. Aparatul este încadrat la clasa energetică A, are motor Direct Motion și poate fi controlată de la distanță prin intermediul aplicației hOn. Mașina are o capacitate de încărcare de 10 kg și o viteză de stoarcere de 1400 rpm rezultând rufe aproape uscate la finalul programului.

Brand: Haier

 • Design
  (5)
 • Functii si programe
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4)
4.7

Review pe scurt

Haier HW100GBD14979SUS este o mașină de spălat rufe cu o capacitate generoasă de încărcare ce arată foarte bine și care este dotată și cu numeroase tehnologii inovatoare. Prețul este ridicat, dar totuși este un model smart ce pe termen lung vă ajută să economisiți.

Pros

+ Motor Direct Motion

+ Capacitate mare, 10 kg

+ Model smart

+ Culoare deosebită, Antracit

+ Clasa energetică A
Vezi pretul de azi

Cons

– Nivel zgomot la spălare 69 dB

– Preț mare

Haier este o marcă producătoare de electrocasnice chinezească ce începe să devină cunoscută și pe piața de la noi datorită produselor ce folosesc multe tehnologii inovatoare. O masina de spalat rufe oferita de ei ar fi modelul Haier HW100GBD14979SUS, iar astazi ii analizam performantele.

Haier HW100GBD14979SUS
Vezi mai multe poze

Haier HW100GBD14979SUS este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală ce îmbină exemplar designul modern cu tehnologia avansată pentru a obține cele mai bune rezultate. Aparatul este încadrat la clasa energetică A, are motor Direct Motion și poate fi controlată de la distanță prin intermediul aplicației hOn. Mașina are o capacitate de încărcare de 10 kg și o viteză de stoarcere de 1400 rpm rezultând rufe aproape uscate la finalul programului.

Este o mașină de spălat standard, cu dimensiunile: 85 cm înălțime, 60 cm lățime și 53 cm adâncime.

Specificații mașină de spălat rufe Haier HW100GBD14979SUS – Păreri

Haier HW100GBD14979SUS este o mașină de spălat rufe cu o capacitate foarte bună de maximum 10 kg de rufe uscate.

Haier HW100GBD14979SUS usa deschisa

Motorul mașinii este de tip Direct Motion ceea ce înseamnă că acesta este cuplat direct de tambur oferind un consum mai mic de curent față de un motor clasic plus o durată mai mare de funcționare.

Mașina are 14 programe de spălare pentru articole din bumbac, lână, sintetice, delicate, ECO, rapid, allergy care sau refresh.

Programele pot fi de asemenea personalizate în funcție de încărcătură, temperatura selectată sau viteza de centrifugare timpul de spălare poate varia.

Programul cel mai rapid are o durată de 15 minute, pe când durata programului ECO este de aproape 4 ore.

Haier HW100GBD14979SUS panou

Mașina are o viteză de stoarcere foarte bună de până la 1400 rpm lăsând rufele aproape uscate după terminarea centrifugării.

Mașina de spălat rufe Haier HW100GBD14979SUS are un consum redus de curent de numai 51 kWh la 100 de cicluri de spălare de aceea este încadrată la clasa energetică A.

Funcții și tehnologii

Mașina de spălat rufe Haier HW100GBD14979SUS este un model smart ce are incluse numeroase funcții de spălare a rufelor, cum ar fi:

 • Motor Direct Motion: motorul este cuplat direct de tambur astfel consumul de energie este mai mic, iar zgomotul și vibrațiile sunt reduse.
 • Smart Dual Spray: sistem automat de curățare a garniturii și a hubloului de resturile de detergent și scame.
 • ABT: suprafețele sensibile ale mașinii de spălat, cum ar fi sertarul de detergent sau garnitura tamburului au fost tratate cu ioni de zinc pentru a elimina bacteriile și stopa formarea mucegaiului.
 • Auto-weight: mașina cântărește cantitatea de rufe ce urmează a fi spălată și ajustează automat durată programului de spălare, cantitatea de apă și detergent folosită.
 • I-Time: durata programului de spălare poate varia în funcție de opțiunile selectate.
 • Pilow Drum: designul special al tamburului a fost proiectat să protejeze toate hainele, chiar și cele mai delicate materiale vor aluneca ușor în timpul rotirii fără a fi degradate.
 • Smart Dosing: rezervorul se poate umple la maximum cu balsam și detergent, iar mașina va ajusta de fiecare dată cantitatea necesară pentru o spălare impecabilă.
 • Stain Removal: funcție specială pentru eliminarea petelor dificile.
 • Start Delay: mașina poate fi setată să pornească programul de spălare în trepte de câte 30 de minute cu o întârziere de până la 24 de ore.
 • Conexiune Wi-Fi: mașina de spălat rufe poate fi monitorizată de la distanță prin intermediul aplicației hOn ce vă trimite în timp real notificările.
 • Steam: funcție ce folosește aburul să îndepărteze cutele cele mai dificile, distruge alergenii și bacteriile, iar hainele sunt mai ușor de călcat.
 • Iluminare tambur: tamburul este iluminat pentru o vizibilitate mai bună la descărcarea rufelor.
 • Display cu afișaj LED: panou de comandă ce afișează în permanență timpul rămas până la finalizarea programului de spălare, temperatura, precum și celelalte opțiuni disponibile.
 • Refresh: program special de reîmprospătarea a hainelor folosind vaporii de abur cu o durată de numai 20 de minute.

Veti gasi si alte modele de masini de spalat si uscatoare Haier pe piata:

Plusuri Haier HW100GBD14979SUS

+ Motor Direct Motion

+ Capacitate mare, 10 kg

+ Model smart

+ Culoare deosebită, Antracit

+ Clasa energetică A

Minusuri

– Nivel zgomot la spălare 69 dB

– Preț mare

Concluzie

Haier HW100GBD14979SUS este o mașină de spălat rufe cu o capacitate generoasă de încărcare ce arată foarte bine și care este dotată și cu numeroase tehnologii inovatoare. Prețul este ridicat, dar totuși este un model smart ce pe termen lung vă ajută să economisiți.

Vezi pretul de azi