Review: Haier HWD100BD1499UN/S, Mașină de Spălat Rufe cu Uscător Slim 10/6 kg, 1400 RPM, Wi-Fi, Direct Motion, Steam, Clasa A – Pareri

Review: Haier HWD100BD1499UN/S, Mașină de Spălat Rufe cu Uscător Slim 10/6 kg, 1400 RPM, Wi-Fi, Direct Motion, Steam, Clasa A
Haier HWD100BD1499UNS

Product Name: HWD100BD1499UN/S

Product Description: Haier HWD100BD1499UN/S este o mașină de spălat rufe slim cu uscător inclus, ce are o capacitate de 10 kg la spălare și 6 kg la uscare. Are o viteză de centrifugare care poate ajunge până la 1400 rpm, este încadrată la clasa energetică A și are multe tehnologii incluse din care putem menționa Motor Direct Motion, Smart Dosing, funcție Wi-Fi, ABT sau iTime.

Brand: Haier

 • Design
  (4.4)
 • Functii si programe
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4)
4.5

Review pe scurt

Haier HWD100BD1499UN/S este un model slim de mașină de spălat rufe cu uscător. Este un model smart ce vă pune la dispoziție o sumedenie de opțiuni prin intermediul aplicației hOn. Prețul mașinii este din zona premium, dar merită investiția deoarece beneficiați de două aparate în acest preț.

Pros

+ Capacitate mare de spălare, 10 kg

+ Model smart

+ Clasa energetică A la spălare

+ Hublou mare, 45 cm

+ Multe tehnologii avansate de spălare și uscare

+ Viteză mare la centrifugare, 1400 rpm

Vezi pretul de azi

Cons

– Diferența mare dintre încărcătura de spălare și cea de uscare

– Clasa energetică D la programul de spălare+uscare

Un model premium, Haier HWD100BD1499UN/S este o masina de spalat rufe de luat in calcul. Haier este si un producator cu o reputatie buna, unul din cei mai mari la nivel mondial, iar produsele lor sunt in general peste medie.

Haier HWD100BD1499UNS
Vezi mai multe poze

Haier HWD100BD1499UN/S este o mașină de spălat rufe slim cu uscător inclus, ce are o capacitate de 10 kg la spălare și 6 kg la uscare. Are o viteză de centrifugare care poate ajunge până la 1400 rpm, este încadrată la clasa energetică A și are multe tehnologii incluse din care putem menționa Motor Direct Motion, Smart Dosing, funcție Wi-Fi, ABT sau iTime.

Aparatul este un model cu încărcare frontală, de culoare albă, cu zona panoului de control neagră. Hubloul mare are un diametru de 45 cm și vă permite să încarcați cu ușurință rufele voluminoase.

Haier HWD100BD1499UN/S este o mașină de spălat rufe slim, acesta are o o înălțime de 99 cm, lățime de 70 cm și o adâncime de numai 46 cm.

Specificații mașină de spălat rufe cu uscător Slim Haier HWD100BD1499UN/S – Păreri

Haier HWD100BD1499UN/S este un model slim de mașină de spălat rufe cu opțiunea de uscare, ce poate fi controlată de la distanță prin indermediul aplicației hOn.

Haier HWD100BD1499UNS usa deschisa

Capacitatea maximă de încărcare la spălare este de 10 kg iar la uscare de 6 kg. Diferența mare dintre încărcătura de spălare și cea de uscare este o problemă des întâlnită la mașinile de spălat rufe ce au și program de uscare inclus. Una dintre soluții ar fi să spălați și apoi să uscați cantitatea maximă admisă la uscare, și anume 6 kg, sau puteți usca rufele în două tranșe.

Motorul mașinii de spălat rufe Haier HWD100BD1499UN/S este de tip Direct Motion, ceea ce înseamnă că funcționează fără curea de transmisie, fiind direct cuplat de tamburul mașinii. Acest tip de motor este mult mai economic din punct de vedere al consumului de energie, iar zgomotul și vibrațiile din timpul folosirii sunt semnificativ reduse.

Panoul de control se află în partea de sus, este de culoare neagră, este simplu de folosit datorită butoanelor cu touch. Pe ecran se poate urmări timpul rămas până la finalizarea programului, temperatura selectată, viteza de centrifugare, precum și celellate opțiuni disponibile.

Haier HWD100BD1499UN/S are un număr de 13 programe prestabilite la care se adaugă cele peste 60 de programe disponibile prin intermediul aplicației hOn.

În funcție de tipul materialelor, încărcătura maximă la spălare poate varia. De exemplu, la programul rapid de 15 minute, încărcătura maximă admisă este de 2 kg la spălare și 1 kg la uscare.

Programul de uscare are o durată de la 30 până la 210 minute, poate fi selectată uscarea în trepte de câte 30 de minute în funcție de cantitatea de rufe sau de preferințe.

Mașina de spălat rufe Haier HWD100BD1499UN/S este încadrată la clasa energetică A pentru programele de spălare și are un consum de 51 kWh la 100 de cicluri de spălare.

Ca și eficiență energetică pentru programele de spălare cu uscare, mașina este încadrată la clasa D cu un consum de 308 kWh la 100 de cicluri de spălare.

Nivelul maxim de zgomot produs poate ajunge până la 69 dB, încadrată la clasa A.

Haier HWD100BD1499UNS eficienta

Funcții și tehnologii

Haier HWD100BD1499UN/S este o mașină de spălat rufe smart ce are incluse foarte multe tehnologii pentru spălarea și uscare rufelor. Mai jos gășiți o parte dintre funcțiile disponibile la acest model:

• Tehnologie Direct Motion: motorul funcționează fără curea de transmisie, are un consum redus de energie, iar zgomotul și vibrațiile din timpul folosirii sunt reduse.

• Funcție Wi-Fi: mașina de spălat rufe este un model smart ce poate fi pornită de la distanță prin intermediul aplicației hOn.

Haier HWD100BD1499UNS panou

• Washing Lens: funcție oferită de aplicația hOn prin care sunt detectate simbolurile de pe etichetele hainelor, și apoi propune un program specific de spălare și uscare pentru ele.

• i-Refresh: program de reîmprospătare a hainelor cu ajutorul aburilor pentru a scăpa de mirosurile neplăcute. Programul are o durată de 38 de minute și nu folosește detergent.

• Tehnologie ABT: anumite suprafețe ale mașinii, cum ar fi sertarul pentru detergent sau garnitura tamburului, sunt tratate cu ioni de zinc pentru a împiedica formarea mucegaiului.

• Auto Weight: sistem intern de cântărire a rufelor ce ajustează automat consumul de apă și energie. Sistemul este acționat automat și înaintea programului de uscare.

• Funcție Stain Removal: program special de spălare pentru eliminarea petelor dificile, cum ar fi cele de cafea, vin sau iarbă.

• Smart Detecting: detectează nivelul de duritate a apei, folosind cantitatea optimă de detergent pentru ca rufele să fie impecabile.

• Delay: mașina de spălat poate fi programată să pornească cu o întârziere de până la 24 de ore în trepte de câte 30 de minute.

• Smart Dual Spray: după fiecare ciclu de spălare și uscare, garnitura și geamul sunt curățate de resturile de detergent sau scame, pentru o igienizare completă a mașinii.

• Funcție Pillow Drum: designul special al tamburului face ca rufele să alunece ușor în timpul folosirii, astfel chiar și cele mai delicate haine vor fi protejate.

Exista foarte multe masini de spalat excelente pe piata, iar Haier are mai multe optiuni dintre care puteti alege:

Plusuri Haier HWD100BD1499UN/S

+ Capacitate mare de spălare, 10 kg

+ Model smart

+ Clasa energetică A la spălare

+ Hublou mare, 45 cm

+ Multe tehnologii avansate de spălare și uscare

+ Viteză mare la centrifugare, 1400 rpm

Minusuri

– Diferența mare dintre încărcătura de spălare și cea de uscare

– Clasa energetică D la programul de spălare+uscare

Concluzie

Haier HWD100BD1499UN/S este un model slim de mașină de spălat rufe cu uscător. Este un model smart ce vă pune la dispoziție o sumedenie de opțiuni prin intermediul aplicației hOn. Prețul mașinii este din zona premium, dar merită investiția deoarece beneficiați de două aparate în acest preț.

Vezi pretul de azi