Review: Haier HW90G-BD14979U1S, Mașină de Spălat Rufe 9 kg, 1400 rpm, ABT, Dual spray, WiFi, Clasa A, Alb – Pareri

Haier HW90G-BD14979U1S, Mașină de Spălat Rufe 9 kg, 1400 rpm, ABT, Dual spray, WiFi, Clasa A, Alb
Haier HW90G-BD14979U1S

Product Name: HW90G-BD14979U1S

Product Description: Haier HW90G-BD14979U1S este o mașină de spălat rufe performantă, cu o capacitate de spălare de 9 kg și o viteză de stoarcere de până la 1400 rpm. Mașina este încadrată la clasa energetică A, are motor silențios Direct Motion, funcție de spălare cu abur, tehnologie patentată Haier ABT, tambur iluminat, conexiune Wi-Fi și funcție de auto-cântărire.

Brand: Haier

 • Design
  (4.6)
 • Functii si programe
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4)
4.6

Review pe scurt

Mașina de spălat rufe Haier HW90G-BD14979U1S este un model cu o capacitate excelentă și o viteză de stoarcere foarte bună. Aparatul poate fi controlat de la distanță, puteți porni mașina cât timp sunteți plecați iar când ajungeți programul de spălare este gata.

Pros

+ Motor Direct Motion

+ Tehnologie ABT

+ Conexiune Wi-Fi

+ Funcție Steam

+ Clasa energetică A
Vezi pretul de azi

Cons

– Preț mare

– Culoare albă

O optiune destul de buna pentru cei ce cauta o masina de spalat rufe Premium, Haier HW90G-BD14979U1S este doar un model din multele oferite de acest producator.

Haier HW90G-BD14979U1S
Vezi mai multe poze

Haier HW90G-BD14979U1S este o mașină de spălat rufe performantă, cu o capacitate de spălare de 9 kg și o viteză de stoarcere de până la 1400 rpm. Mașina este încadrată la clasa energetică A, are motor silențios Direct Motion, funcție de spălare cu abur, tehnologie patentată Haier ABT, tambur iluminat, conexiune Wi-Fi și funcție de auto-cântărire.

Este un model de sine stătător, de culoare albă cu încărcare frontală. Hubloul are un diametru generos de 36 cm ce facilitează încărcarea articolelor voluminoase.

Mașina de spălat rufe Haier HW90G-BD14979U1S are dimensiuni standard, înălțime de 85 cm, lățime de 60 cm și adâncime de 53 cm.

Specificații mașină de spălat rufe Haier HW90G-BD14979U1S – Păreri

Haier HW90G-BD14979U1S este o mașină de spălat rufe smart ce poate fi controlată de la distanță cu ajutorul aplicației hOn. Aparatul are o capacitate de spălare de 9 kg fiind potrivită pentru familiile mari formate din 4-6 membri.

Haier HW90G-BD14979U1S usa deschisa

Motorul mașinii este de tip Direct Motion, acesta funcționează fără curea de transmisie și este cuplat direct pe tamburul mașinii. Este un motor economic și fiabil, iar vibrațiile și zgomotul din timpul funcționării sunt semnificativ reduse. Nivelul de zgomot la viteza maximă de centrifugare este de 69 dB.

Mașina are 14 programe diferite de spălare. Cantitatea maximă de spălare poate varia în funcție de programul ales. De exemplu pentru programele ECO sau bumbac încărcătura maximă este de 9 kg, în timp pentru programul rapid încărcătura maximă este de 2 kg, iar pentru programul Refresh doar 1 kg.

Timpul de spălare este și el variabil în funcție de programul ales, dar și de cantitatea încărcăturii. Pentru programul ECO mașina are nevoie de aproximativ 4 ore, pentru programul rapid este de ajuns 15 min, iar pentru programul de reîmprospătare sunt necesare 20 de minute.

Haier HW90G-BD14979U1S panou

Panoul de control al mașinii are display cu control touch. Pe ecranul acestuia se poate urmări timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare, dacă mașina are activată opțiunea de pornire întârziată sau temperatura selectată.

Haier HW90G-BD14979U1S este o mașină de spălat cu un consum redus de energie fiind încadrată la clasa energetică A. Aceasta are un consum estimat la 51 kWh pentru 100 de cicluri de spălare.

Funcții și tehnologii

Fiind un model smart, mașina de spălat rufe Haier HW90G-BD14979U1S se poate lăuda cu numeroase tehnologii inovative, cum ar fi:

 • Motor Direct Motion: motorul este conectat direct la tambur, de aici rezultă un consum mai mic de energie, zgomot și vibrații reduse.
 • Smart Dual Spray: la finalul programului de spălare, garnitura și geamul hubloului sunt curățate de resturile de detergent și scame.
 • Tehnologie ABT: sertarul de detergent și garnitura tamburului sunt tratate cu ioni de zinc ce ajută la eliminarea bacteriilor și oprește formarea mucegaiului.
 • Conexiune Wi-Fi: mașina de spălat rufe poate fi controlată de la distanță prin intermediul aplicației hOn.
 • Start Delay: mașina poate fi programată să pornească programul de spălare cu o întârziere de pînă la 24 ore în trepte de câte 30 de minute.
 • Stain Removal: program pentru îndepărtarea petelor dificile..
 • Smart Dosing: mașina ajustează cantitatea de detergent folosită în funcție de încărcătură.
 • I-Time: durata programelor de spălare poate fi reglată în funcție de preferințe.
 • Auto- weight: mașina calculează automat greutatea fiecărei încărcături și ajustează durata programului de spălare.
 • Steam: program de spălare ce folosește aburul la temperaturi înalte pentru o curățare în profunzime a rufelor.
 • Pilow Drum: tamburul are un design special ce permite o alunecare perfectă a rufelor indiferent de tipul țesăturii.
 • Refresh: program de reîmprospătare a hainelor care au prins un miros urât. Ideal pentru hainele care nu au fost purtate o perioadă lungă de timp.

Masina are multi alti competitori de calitate, dar si alte modele Haier dintre care puteti alege:

Plusuri Haier HW90G-BD14979U1S

+ Motor Direct Motion

+ Tehnologie ABT

+ Conexiune Wi-Fi

+ Funcție Steam

+ Clasa energetică A

Minusuri

– Preț mare

– Culoare albă

Concluzie

Mașina de spălat rufe Haier HW90G-BD14979U1S este un model cu o capacitate excelentă și o viteză de stoarcere foarte bună. Aparatul poate fi controlat de la distanță, puteți porni mașina cât timp sunteți plecați iar când ajungeți programul de spălare este gata.

Vezi pretul de azi