Review: Bosch WNA144V0BY, Mașină de Spălat Rufe cu Uscător 9 kg/5 kg, 1400 RPM, Reload, EcoSilence Drive, AntiVibration, AutoDry, Clasa B, Alb – Pareri

Bosch WNA144V0BY, Mașină de Spălat Rufe cu Uscător 9 kg/5 kg, 1400 RPM, Reload, EcoSilence Drive, AntiVibration, AutoDry, Clasa B
Bosch WNA144V0BY

Product Name: WNA144V0BY

Product Description: Bosch WNA144V0BY este o mașină de spălat rufe ce are inclusă și funcția de uscare a rufelor. Capacitatea de spălare a acestui model este de 9 kg, iar la uscare capacitatea maximă este de 5 kg. Are o viteză de centrifugare foarte bună de până la 1400 rpm, este încadrată la clasa energetică B pentru programele de spălare, iar pentru programele de spălare și uscare se încadrează la clasa E. Motorul mașinii este de tip EcoSilence Drive, performat și silențios. Alte opțiuni disponibile la acest model ar fi: funcție de reîncărcare, protecție anti-inundare, design AntiVibration, pornire programabilă, Iron Assist sau Speed Perfect.

Brand: Bosch

 • Design
  (4.4)
 • Functii si programe
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4.6)
 • Pret
  (4.2)
4.5

Review pe scurt

Bosch WNA144V0BY este un model 2 în 1, ce spălă și usucă rufele în doar câteva ore. Este achiziția ideală pentru cei care nu dispun de spațiu suficient pentru a achiziționa două aparate separate sau pentru cei care folosesc ocazional funcția de uscare.

Pros

+ Motor EcoSilence Drive

+ Protecție anti-inundare

+ Funcție Reload

+ Condensator cu auto-curățare

+ Tehnologie AutoDry
Vezi pretul de azi

Cons

– Aspect simplu de culoare albă

– Capacitate mică de uscare, doar 5 kg

O masina de spalat rufe cu uscator inclus poate fi o solutie OK pentru familiile cu putin spatiu la dispozitie, sau cu buget limitat, din moment ce nu trebuie achizitionate doua aparate diferite. Bosch WNA144V0BY este o astfel de masina.

Bosch WNA144V0BY
Vezi mai multe poze

Bosch WNA144V0BY este o mașină de spălat rufe ce are inclusă și funcția de uscare a rufelor. Capacitatea de spălare a acestui model este de 9 kg, iar la uscare capacitatea maximă este de 5 kg. Are o viteză de centrifugare foarte bună de până la 1400 rpm, este încadrată la clasa energetică B pentru programele de spălare, iar pentru programele de spălare și uscare se încadrează la clasa E. Motorul mașinii este de tip EcoSilence Drive, performat și silențios. Alte opțiuni disponibile la acest model ar fi: funcție de reîncărcare, protecție anti-inundare, design AntiVibration, pornire programabilă, Iron Assist sau Speed Perfect.

Bosch WNA144V0BY are o înălțime de 84.8 cm, lățime de 69.8 cm și o adâncime de 59 cm. Greutatea totală a aparatului este de 71.4 kg.

Specificații mașină de spălat rufe cu uscător Bosch WNA144V0BY – Păreri

Mașina de spălat rufe cu uscător inclus Bosch WNA144V0BY este soluția perfectă pentru a avea haine gata spălate și uscate în numai câteva ore, indiferent dacă afară plouă sau ninge.

Bosch WNA144V0BY usa deschisa

Acest model de la Bosch poate spăla până la 9 kg de rufe și poate usca 5 kg. Această diferență dintre cantitatea de spălare și cea de uscare este o problemă cu care se confruntă toate aparatele de acest gen. Ca și soluție, rufele se pot usca în două tranșe.

Mașina are 9 programe de spălare pentru articole din bumbac, delicate, mix, articole sport, prespălare sau clătire, program super rapid sau doar stoarcere.

Bosch WNA144V0BY are o viteză de stoarcere excelentă a rufelor ce poate ajunge până la 1400 rpm. Vezi obține rufe cu un grad de umezeală foarte scăzut după finalizarea programului de centrifugare.

Programul de spălare super rapid are o durată de numai 15 minute, în timp ce durata programului ECO spălare și uscare este de 7 ore și 30 minute.

Capacitatea maximă de uscare a mașinii este de 5 kg și vă pune la dispoziție 7 programe cu diferite grade de uscare: uscare intensivă sau delicată, special pentru articole din bumbac, sintetice, articole sport, reîmprospătare sau programul Wash&Dry 60 cu o capacitate maximă de 1 kg, și aveți hainele gata spălate și uscate în numai o oră.

Mașina este încadrată la clasa energetică B pentru programele de spălare, având un consum de 57 kWh la 100 de cicluri de spălare. Ca și consum de apă, la programul ECO cu o încărcătură maximă, mașina are nevoie de aproximativ 56 litri de apă.

Pentru programele de spălare și uscare, mașina este încadrată la clasa energetică E șiu consumă în jur de 322 kWh pentru 100 cicluri. Consumul de apă la programul ECO de spălare și uscare este de 74 litri.

Bosch WNA144V0BY are un nivel maxim de zgomot ce ajunge până la 70 dB și este încadrată la clasa A.

Bosch WNA144V0BY eficienta

Funcții și tehnologii

Bosch WNA144V0BY este un aparat 2 în 1 ideal pentru locuințele mici ce vă ajută să aveți rufe spălate și uscate în doar câteva ore. Mașina are incluse și câteva funcții ce vă pot fi de folos, cum ar fi:

 • Motor EcoSilence Drive: motor cu o eficiență energetică sporită și un nivel scăzut de zgomot în timpul utilizării.
 • AutoDry: senzor ce detectează gradul de umiditate al rufelor și ajustează timpul programului în funcție de gradul de uscare selectat.
 • AntiVibration Design: părțile laterale ale mașinii au fost astfel construite încât să reducă conseiderabil vibrațiile și zgomotul din timpul stoarcerii.
 • Funcție Reload: funcție de reîncărcare ce vă permite să adăugați articole uitate după pornirea programului.
 • Pornire programabilă: maina poate fi programată să pornească cu o întârziere de 24 de ore.

Bosch WNA144V0BY panou

 • Iron Assist: program ce adaugă aburi pentru a netezi cutele, astfel rufele vor fi mult mai ușor de călcat.
 • Speed Perfect: programul de spălare este redus cu până la 65% prin activarea acestei funcții fără a compromite rezultatele de spălare.
 • Semnalizare finalizare program: la finalizarea programului mașina emite un semnal sonor de avertizare.
 • Protecție anti-inundare: senzori ce opresc automat alimentarea cu apă dacă mașina sesizează scurgeri.
 • ActiveWater Plus: senzorii ce detectează încărcătura și folosește doar cantitatea exactă de apă pentru fiecare ciclu de spălare.
 • VarioDrum: forma tamburului protejează țesăturile și nu permite deteriorarea rufelor.

Veti descoperi destul de multe alte masini Bosch cu uscator pe piata, dar si variante normale:

Plusuri Bosch WNA144V0BY

+ Motor EcoSilence Drive

+ Protecție anti-inundare

+ Funcție Reload

+ Condensator cu auto-curățare

+ Tehnologie AutoDry

Minusuri

– Aspect simplu de culoare albă

– Capacitate mică de uscare, doar 5 kg

Concluzie

Bosch WNA144V0BY este un model 2 în 1, ce spălă și usucă rufele în doar câteva ore. Este achiziția ideală pentru cei care nu dispun de spațiu suficient pentru a achiziționa două aparate separate sau pentru cei care folosesc ocazional funcția de uscare.

Vezi pretul de azi