Review: Bosch WGG14403BY, Mașină de Spălat Rufe 9 kg, 1400 RPM, Anti-pete, ActiveWater Plus, VarioDrum, Clasa A, Alb – Pareri

Bosch WGG14403BY, Mașină de Spălat Rufe 9 kg, 1400 RPM, Anti-pete, ActiveWater Plus, VarioDrum, Clasa A
Bosch WGG14403BY

Product Name: WGG14403BY

Product Description: Bosch WGG14403BY are o capacitate de încărcare de 9 kg și o viteză de centrifugare de până la 1400 rpm. Mașina este încadrată la clasa energetică A, este dotată cu motor EcoSilence Drive și are numeroase tehnologii extrem de utile cum ar fi: ActiveWater Plus, funcție Speed Perfect sau reload, sistem de detectare a spumei, protecție anti-inundare sau DrumClean cu reminder.

Brand: Bosch

 • Design
  (4.4)
 • Functii si programe
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4.1)
4.6

Review pe scurt

Bosch WGG14403BY este o mașină de spălat rufe cu o capacitate mare de încărcare și o stoarcere excelentă a rufelor. Are incluse multe funcții utile de spălare a rufelor, dar totuși prețul de achiziție rămâne ridicat având în vedere că nu este model smart.

Pros

+ Protecție anti-inundare

+ Motor EcoSilence Drive

+ Funcție de reîncărcare

+ Tehnologie ActiveWater Plus

+ Clasa energetică A
Vezi pretul de azi

Cons

– Preț mare

Mașina de spălat rufe Bosch WGG14403BY este un model de sine stătător cu încărcare frontală. Designul mașinii este clasic, de culoare albă cu rama hubloului neagră.

Bosch WGG14403BY
Vezi mai multe poze

Bosch WGG14403BY are o capacitate de încărcare de 9 kg și o viteză de centrifugare de până la 1400 rpm. Mașina este încadrată la clasa energetică A, este dotată cu motor EcoSilence Drive și are numeroase tehnologii extrem de utile cum ar fi: ActiveWater Plus, funcție Speed Perfect sau reload, sistem de detectare a spumei, protecție anti-inundare sau DrumClean cu reminder.

Ca și dimensiuni, Bosch WGG14403BY are o înălțime de 84.8 cm, lăţime de 59.8 cm şi o adâncime de 59 cm. Sunt dimensiuni standard pentru o mașină de spălat rufe.

Specificații mașină de spălat rufe Bosch WGG14403BY – Păreri

Bosch WGG14403BY este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală performantă  dotată cu un motor EcoSilence Drive ce asigură o funcționare silențioasă de maximum 71 dB la centrifugare. Are o capacitate de 9 kg și o viteză excelentă de stoarcere a rufelor de până la 1400 rpm.

Bosch WGG14403BY usa deschisa

Maşina are un număr de 16 programe de spălare pentru articole din bumbac, culori închise, lână, sintetice, Easy Care, mix, antișifonare, stoarcere fără spălare, delicate sau articole sport.

Are două programe rapide de spălare de 15 sau 30 de minute, iar durata programului ECO este 3 ore și 48 de minute.

Un alt program special disponibil la acest model de mașină este DrumClean, program de curățare a tamburului cu reminder. La 20 de cicluri de spălare mașina vă reamintește că este timpul pentru curățarea interiorului. Acest program este foarte util deoarece înlătură resturile de detergent și distruge până la 99.9% dintre bacterii.

Panoul de control are ecran cu afișaj digital pe care se poate urmări timpul rămas până la finalizarea programului, viteza de centrifugare selectată și temperatura.

Maşina de spălat rufe Bosch WGG14403BY se încadrează în clasa energetică A și are un consum de 46 kWh la 100 de cicluri de spălare. Consumul de apă pentru programul ECO cu încărcătură maximă este de 48 litri.

Bosch WGG14403BY eficienta

Funcții și tehnologii

Bosch WGG14403BY este o mașină de spălat rufe standard, cu încărcare frontală ce are incluse numeroase funcții de spălare, cum sunt:

 • ActiveWater Plus: senzori ce reglează cantitatea de apă folosită în timpul spălării pentru fiecare încărcătură.
 • Motor EcoSilence Drive: motor eficient din punct de vedere al consumului, cu o durată lungă de uzură.
 • VarioDrum: designul tamburului face ca toate articolele să fie atent și delicat spălate, fără a le micșora sau șifona.
 • Anti-pete: temperatura, timpul de înmuiere a hainelor și mișcarea tamburului sunt reglate automat pentru a îndepărta cât mai eficient murdăria.
 • Reload: opțiune ce vă permite adăugarea sau scoaterea articolelor după începerea programului de spălare.
 • Speed Perfect: funcție ce reduce timpul de spălare al rufelor cu până la 65% fără a compromite rezultatele.
 • AllergyPlus: program de spălare ce folosește apă la temperaturi înalte pentru a îndepărta bacteriile și alergenii.

Bosch WGG14403BY panou

 • Protecție anti-inundare: dacă mașina sesizează scurgeri de apă oprește automat alimentarea de la rețea.
 • Sistem electronic de control al balansului: rufele din interiorul tamburului sunt distribuite uniform pentru a reduce vibrațiile și zgomotul produs în timpul funcționării.
 • Sistem detectare spumă: senzori ce detectează cantitatea de spumă din interiorul tamburului și permite îndepărtarea excesului.
 • Blocare interfață: panoul de control se poate bloca în timpul funcționării.
 • Semnalizare program: la finalizarea programului mașina va emite un semnal sonor de înștiințare.
 • Timer: programați începerea ciclului de spălare la ora dorită cu o întârziere de până la 24 de ore.

Aruncati o privire si la masinile de spalat Bosch recomandate de noi, dar si la cele mai recente analizate pe site:

Plusuri Bosch WGG14403BY

+ Protecție anti-inundare

+ Motor EcoSilence Drive

+ Funcție de reîncărcare

+ Tehnologie ActiveWater Plus

+ Clasa energetică A

Minusuri

– Preț mare

Concluzie

Bosch WGG14403BY este o mașină de spălat rufe cu o capacitate mare de încărcare și o stoarcere excelentă a rufelor. Are incluse multe funcții utile de spălare a rufelor, dar totuși prețul de achiziție rămâne ridicat având în vedere că nu este model smart.

Vezi pretul de azi