Review: Bosch WAX32M01BY, Mașină de Spălat Rufe 10 kg, 1600 RPM, EcoSilence Drive, AquaStop, 4D Wash System, Home Connect, Clasa B, Alb – Pareri

Bosch WAX32M01BY, Mașină de Spălat Rufe 10 kg, 1600 RPM, EcoSilence Drive, AquaStop, 4D Wash System, Home Connect, Clasa B
Bosch WAX32M01BY

Product Name: WAX32M01BY

Product Description: Mașina de spălat rufe Bosch WAX32M01BY este un model potrivit pentru familiile mari ce au mereu rufe de spălat. Mașina are o capacitate generoasă de până la 10 kg și o viteză de centrifugare ce poate ajunge la 1600 rpm. Este un model încadrat la clasa energetică B, motorul de tip EcoSilence Drive este performant și silențios, iar ca tehnologii incluse putem enumera: AquaStop, sistem 4D wash, funcție Reload, conexiune Wi-Fi sau sistem de detectare automată a încărcăturii.

Brand: Bosch

 • Design
  (4.4)
 • Functii si programe
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4.6)
 • Pret
  (3.8)
4.4

Review pe scurt

Bosch WAX32MH1BY este o mașină de spălat rufe potrivită pentru familiile mari ce au mereu multe rufe murdare. Este un model smart ce poate fi controlată de la distanță, plus are numeroase alte funcții utile de spălare. Prețul este cam mare, dar Bosch este totuși o marcă ce oferă doar produse superior calitative.

Pros

+ Capacitate mare, 10 kg

+ Tehnologie AquaStop

+ Motor EcoSilence Drive

+ Viteză stoarcere foarte bună, 1600 rpm

+ Model Smart
Vezi pretul de azi

Cons

– Preț premium

– Culoare albă

Venind de la un producator german cu reputatie pentru calitate, Bosch WAX32M01BY este una din noile masini de spalat rufe si mai jos gasiti o analiza a performantelor sale.

Bosch WAX32M01BY
Vezi mai multe poze

Mașina de spălat rufe Bosch WAX32M01BY este un model potrivit pentru familiile mari ce au mereu rufe de spălat. Mașina are o capacitate generoasă de până la 10 kg și o viteză de centrifugare ce poate ajunge la 1600 rpm. Este un model încadrat la clasa energetică B, motorul de tip EcoSilence Drive este performant și silențios, iar ca tehnologii incluse putem enumera: AquaStop, sistem 4D wash, funcție Reload, conexiune Wi-Fi sau sistem de detectare automată a încărcăturii.

Bosch WAX32M01BY este o mașină de spălat rufe clasică, cu încărcare frontală. Dimensiunile mașinii sunt: adâncime de 59 cm, lățime de 59.8 cm și înălțime de 84.8 cm.

Specificații mașină de spălat rufe Bosch WAX32M01BY – Păreri

Bosch WAX32M01BY este o mașină de spălat rufe cu o capacitate mare de încărcare de până la 10 kg potrivită pentru familiile mari.

Bosch WAX32M01BY usa deschisa

Motorul mașinii este de tip EcoSilence Drive modern și rezistent, cu opțiunea de a selecta viteza de centrifugare și temperatura.

Mașina vă pune la dispoziție 14 programe de spălare pentru articole din bumbac, lână, cămăși, articole sport, delicate sau sintetice.

Sunt disponibile și două programe de spălare rapidă de 15 sau 30 minute. De reținut că la programele rapide capacitatea maximă este de 4 kg.

Mașina are și un program special de igienizare a hainelor, Hygiene Plus ce folosește apa la temperaturi înalte și are inclusă opțiunea de extra clătire.

Un alt program foarte util este cel de curățare a tamburului, DrumClean cu reminder. Mașina vă anunță când este timpul să fie curățat interiorul de resturile de detergent și ajută la prelungirea perioadei de funcționare a mașinii.

Viteza de stoarcere al mașinii este impresionantă. Acesta poate ajunge până la 1600 rpm lăsând rufele aproape uscate. Nivelul maxim de zgomot la care poate ajunge în timpul centrifugării este de 72 dB și se încadrează la clasa A.

Consumul de energie pentru mașina de spălat Bosch WAX32M01BY este de 59 kWh pentru 100 de cicluri de spălare aparținând clasei energetice B. Mașina are un consum de 47 litri de apă pentru programul ECO de spălare cu încărcătura maximă.

Bosch WAX32M01BY eficienta

Funcții și tehnologii

Bosch WAX32M01BY este o mașină de spălat rufe ce are inclusă multă tehnologie avansată ce face ca rufele să fie impecabile de fiecare dată. Mai jos aveți cele mai importante funcții disponibile la acest model:

 • Tehnologie AquaStop: sistem de protecție împotriva inundării, mașina va opri automat alimentarea cu apă în cazul în care detectează scurgeri.
 • Sistem 4D Wash: sistem ce combină pulverizarea directă a apei cu spălarea suplimentară prin centrifugare pentru a obține o spălare impecabilă a hainelor.
 • Motor EcoSilence Drive: motor fără perii cu un consum redus de energie, ce oferă o funcționare silențioasă de lungă durată.
 • Kilo-detecter: mașina cântărește fiecare încărcătură și ajustează în funcție de aceasta cantitatea de apă și detergent necesare, precum și durata ciclului de spălare.
 • Funcție Reload: funcția de reîncărcare vă permite să adăugați articole după începerea programului de spălare.
 • Home Connect: mașina poate fi conectată la rețeaua Wi-Fi, iar prin intermediul aplicației poate fi pornită de la distanță și se poate urmări evoluția programului de spălare.

Bosch WAX32M01BY panou

 • Speed Perfect: funcție ce reduce semnificativ timpul de spălare fără a compromite rezultatele.
 • Sistem Anti-Pete: mașina reglează automat temperatura, timpul de înmuiere a hainelor și mișcarea tamburului pentru a îndepărta toate petele.
 • VarioDrum: tamburul a fost proiectat special pentru a spăla delicat și uniform fiecare articol fără a le micșora sau deteriora.
 • Selectare grad de murdărie: în funcție de gradul de murdărie, mașina ajustează în mode automat durata programului, cantitatea de apă și detergent necesară.
 • Iluminare tambur: tamburul este iluminat pentru o vizibilitate excelentă atunci când descărcați mașina.
 • Timer: mașina poate fi programată să pornească la ora dorită, cu o întârziere de până la 24 de ore.

Exista destul de multe masini oferite de Bosch, deci aveti alternative daca acest model nu va satisface:

Plusuri Bosch WAX32M01BY

+ Capacitate mare, 10 kg

+ Tehnologie AquaStop

+ Motor EcoSilence Drive

+ Viteză stoarcere foarte bună, 1600 rpm

+ Model Smart

Minusuri

– Preț premium

– Culoare albă

Concluzie

Bosch WAX32MH1BY este o mașină de spălat rufe potrivită pentru familiile mari ce au mereu multe rufe murdare. Este un model smart ce poate fi controlată de la distanță, plus are numeroase alte funcții utile de spălare. Prețul este cam mare, dar Bosch este totuși o marcă ce oferă doar produse superior calitative.

Vezi pretul de azi