Samsung WD10T634DBH/S7, Masina de Spalat Rufe cu Uscator 10.5 kg/6 kg, 1400 RPM, Clasa A – Pareri si Review

Samsung WD10T634DBH/S7, Masina de Spalat Rufe cu Uscator 10.5 kg/6 kg, 1400 RPM, Clasa A - Pareri si Review
Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD10T634DBH S7

Product Name: WD10T634DBH/S7

Product Description: Samsung WD10T634DBH/S7 este o mașină de spălat rufe cu capacitate de 10.5 kg, ideală pentru familii de 5-6 membri. Acest model, provenind de la un brand renumit ca Samsung, originar din Coreea de Sud, se adresează celor care caută eficiență și inovație tehnologică. Samsung WD10T634DBH/S7 se remarcă prin combinația sa de spălare și uscare, fiind o soluție excelentă pentru locuințele cu spațiu limitat.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.4)
 • Functii si programe
  (4.7)
 • Eficienta energetica spalare
  (5)
 • Eficienta energetica uscare
  (3.8)
 • Pret
  (4)
4.4

Review pe scurt

Având în vedere caracteristicile și performanțele Samsung WD10T634DBH/S7, aceasta se prezintă ca o opțiune excelentă pentru familiile mari care caută eficiență și tehnologie avansată în îngrijirea rufelor.

Capacitatea mare de spălare, viteza impresionantă de centrifugare și clasa energetică A sunt avantaje majore, care economisesc timp și resurse. Tehnologiile precum EcoBubble și Wi-Fi aduc un plus de comoditate și eficiență.

Minusul principal ar fi clasa energetica E pentru situatiile cand dorim sa utilizam si functia de uscare.

În concluzie, Samsung WD10T634DBH/S7 este o alegere solidă pentru cei care doresc o mașină de spălat performantă, capabilă să facă față cerințelor unei familii aglomerate.

Pros

 • Capacitate mare de spălare, 10.5 kg
 • Viteză mare de centrifugare, 1400 RPM
 • Clasa energetică A
 • Tehnologie EcoBubble
 • Diverse programe de spălare
 • Funcția Wi-Fi
 • Design modern și elegant

Vezi pretul de azi

Cons

 • Dimensiuni mari, necesită spațiu suficient
 • Greutate de 80 kg
 • Clasa E la spalare+uscare

Samsung WD10T634DBH/S7 este o mașină de spălat rufe cu capacitate de 10.5 kg, ideală pentru familii de 5-6 membri. Acest model, provenind de la un brand renumit ca Samsung, originar din Coreea de Sud, se adresează celor care caută eficiență și inovație tehnologică. Samsung WD10T634DBH/S7 se remarcă prin combinația sa de spălare și uscare, fiind o soluție excelentă pentru locuințele cu spațiu limitat.

Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD10T634DBH S7
Vezi pretul de azi

Datorită tehnologiilor avansate precum EcoBubble și AirWash, această mașină de spălat oferă performanțe de curățare superioare, respectând în același timp mediul înconjurător. Ideală pentru familiile mari care doresc să economisească timp și energie, Samsung WD10T634DBH/S7 promite o experiență de spălare eficientă și delicată.

Samsung WD10T634DBH/S7: Design și Prima Impresie

Specificație
Descriere
Nume
Samsung WD10T634DBH/S7
Capacitate
10.5 Kg – ideal pentru 5-6 persoane
Centrifugare
1400 RPM
Clasa energetică
Clasa A
Nivel sunet
72 dB la centrifugare
Nr. programe
Diverse programe de spălare pentru diferite nevoi
Funcții Importante
EcoBubble, AirWash, Child Lock, Bubble Soak
Dimensiuni și greutate
60x60x85 cm, 80 Kg
Culoare
Alb

Designul mașinii Samsung WD10T634DBH/S7, cu finisajul său alb și linii moderne, se potrivește perfect în orice bucătărie sau baie contemporană. Panoul de control este intuitiv, combinând butoane mecanice cu un display ușor de citit. Dimensiunile sale de 60x60x85 cm, cu o greutate de 80 kg, indică o construcție robustă, dar care necesită un spațiu adecvat pentru instalare.

Primul contact cu Samsung WD10T634DBH/S7 a fost impresionant. Aspectul său modern, îmbinat cu tehnologia avansată, a creat o impresie puternică de fiabilitate și eficiență. Designul său se încadrează armonios în spațiul de acasă, oferind o notă de eleganță și modernitate.

Aceeasi impresie pozitiva o am de fiecare data cand analizez masini de spalat Samsung. Cele mai recente masini discutate pe site au fost Samsung WW90CGC04DABLE, Samsung WW70TA046AE/LE si Samsung WW80AG6L28BBS7. O alternativa cu uscator inclus este Samsung WD90T634DBE/S7.

Specificatii Samsung WD10T634DBH/S7 – Pareri

Samsung WD10T634DBH S7 usa deschisa

Primul aspect remarcabil la Samsung WD10T634DBH/S7 este capacitatea de spălare de 10.5 kg. Aceasta se dovedește ideală pentru o familie de 5-6 membri. În experiența mea, această capacitate s-a dovedit suficientă pentru a spăla cantități mari de rufe, inclusiv lenjerie de pat și prosoape, într-un singur ciclu. Am putut spăla cu ușurință până la 10 tricouri sau 8 cămăși, fără probleme.

Un aspect important al Samsung WD10T634DBH/S7 este capacitatea sa de uscare de 6 kg. Deși capacitatea de uscare este mai mică decât cea de spălare, acest lucru este obișnuit pentru mașinile de spălat cu uscător incorporat.

În experiența mea, capacitatea de uscare s-a dovedit suficientă pentru a usca eficient o încărcătură completă de rufe ude. Asta înseamnă că după spălarea unei cantități mari de rufe, cum ar fi cearșafuri sau prosoape, pot usca o parte semnificativă din ele fără a recurge la uscarea suplimentară. Acest lucru este extrem de convenabil și eficient din punct de vedere al spațiului, eliminând necesitatea unui uscător separat.

Viteza maximă de centrifugare de 1400 RPM asigură o uscare eficientă a rufelor. În practică, acest lucru înseamnă că hainele ies din mașină mai uscate, ceea ce reduce timpul necesar pentru uscarea completă. Mi-a plăcut opțiunea de a ajusta viteza de centrifugare în funcție de tipul de rufe spălate, protejând astfel țesăturile mai delicate.

Clasa A spalare si E la uscare
Clasa A spalare si E la uscare

Un alt aspect cheie este clasa energetică A. Am observat că mașina consumă mai puțină energie comparativ cu modelele anterioare pe care le-am avut, ceea ce se traduce în economii la factura de electricitate. De asemenea, consumul de apă a fost rezonabil, făcând din Samsung WD10T634DBH/S7 o alegere prietenoasă cu mediul.

Ca dezavantaj ar fi clasa energetica E in momentul in care alegem sa folosim si functia de uscare. Astfel, in acele momente masina se dovedeste destul de mare consumatoare.

Tehnologii Speciale

Samsung WD10T634DBH/S7 vine echipată cu tehnologii de ultimă oră care îmbunătățesc experiența de spălare și eficiența energetică.

Eco Bubble: Această tehnologie transformă detergentul în bule, care penetrează rapid țesăturile și îndepărtează eficient murdăria, chiar și la temperaturi scăzute. Am observat că hainele ies curate și proaspete, fără a le deteriora. Este ideală pentru economisirea energiei și protejarea mediului.

Air Wash: Utilizează aer fierbinte pentru a igieniza și a elimina mirosurile neplăcute din haine, fără apa sau detergent. Am folosit această funcție pentru a revigora hainele purtate, iar rezultatele au fost impresionante.

Bubble Soak: Această funcție adaugă o fază de înmuiere în bule active, care ajută la îndepărtarea eficientă a petelor dificile. Am testat-o pe hainele copiilor mei, pline de pete, și am fost surprinsă de cât de bine a funcționat.

Digital Inverter Motor: Acest motor oferă performanțe de lungă durată, funcționare mai silențioasă și eficiență energetică îmbunătățită. Am observat că mașina este mult mai silențioasă decât modelele anterioare, ceea ce este un mare plus într-o casă aglomerată.

Programe de Spălare

Panou functii

Samsung WD10T634DBH/S7 vine cu o varietate de programe de spălare, acoperind aproape orice necesitate. Am apreciat diversitatea acestora, de la programe pentru țesături delicate până la cele pentru haine foarte murdare.

 • Bumbac: Perfect pentru cearșafuri, lenjerii de pat, prosoape și lenjerie intimă. Rufe bine curățate și igienizate.
 • Sintetice: Acest program protejează țesăturile sintetice, asigurând o curățare eficientă, dar delicată.
 • Hygiene Steam: Un program puternic de igienizare cu aburi, ideal pentru îndepărtarea murdăriei persistente și a 99% dintre bacterii și alergeni.
 • Super Speed (59 minute): Un favorit personal pentru eficiența sa. Rufele sunt curățate și gata de uscat în doar 59 de minute, datorită tehnologiei Eco Bubble™ și a vitezei rapide de centrifugare.
 • Air Wash: Igienizează și elimina mirosurile fără apă sau detergent, folosind aer fierbinte.
 • Drum Clean+: Menține mașina curată și igienizată, eliminând murdăria și bacteriile din tambur.

Panou Control și Funcții

Panoul de control al Samsung WD10T634DBH/S7 este intuitiv și ușor de utilizat. Dispune de un display digital și butoane mecanice care permit accesul rapid la toate programele și funcțiile mașinii. Găsesc utilă diversitatea programelor disponibile, care pot fi selectate rapid și ușor.

Funcțiile disponibile sunt variate și contribuie la o experiență de spălare superioară:

 • Child Lock: Blochează butoanele pentru a preveni modificările accidentale ale programelor de către copii. Este foarte utilă într-o casă cu copii mici.
 • Wi-Fi: Permite controlul mașinii de spălat și monitorizarea ciclurilor prin intermediul unei aplicații pe smartphone. Este convenabilă pentru gestionarea spălărilor chiar și când nu sunt acasă.
 • AI Control: Personalizează spălarea prin memorarea obiceiurilor și sugerează cicluri de spălare potrivite.
 • Motor Inverter: Asigură eficiență energetică și o funcționare silențioasă.
 • Spalare cu Aburi (Steam): O funcție excelentă pentru igienizarea hainelor și îndepărtarea bacteriilor.
Control aplicatie SmartThings prin Wifi
Control aplicatie SmartThings prin Wifi

Am apreciat în mod deosebit funcția Wi-Fi, care îmi permite să controlez mașina de spălat de la distanță, făcând procesul de spălare și mai eficient și comod.

Plusuri Samsung WD10T634DBH/S7

 • Capacitate mare de spălare, 10.5 kg: Ideală pentru familii mari.
 • Viteză mare de centrifugare, 1400 RPM: Asigură uscarea eficientă a rufelor.
 • Clasa energetică A: Eficientă din punct de vedere energetic.
 • Tehnologie EcoBubble: Curăță profund chiar și la temperaturi scăzute.
 • Diverse programe de spălare: Acoperă o gamă largă de nevoi.
 • Funcția Wi-Fi: Permite controlul și monitorizarea de la distanță.
 • Design modern și elegant: Se integrează perfect în orice locuință.

Minusuri

 • Dimensiuni mari, necesită spațiu suficient: Nu este ideală pentru spații mici.
 • Greutate de 80 kg: Poate fi dificil de mutat sau instalat.
 • Clasa E la spalare+uscare: functia de uscare nu este cea mai eficienta.

Concluzia

Având în vedere caracteristicile și performanțele Samsung WD10T634DBH/S7, aceasta se prezintă ca o opțiune excelentă pentru familiile mari care caută eficiență și tehnologie avansată în îngrijirea rufelor.

Capacitatea mare de spălare, viteza impresionantă de centrifugare și clasa energetică A sunt avantaje majore, care economisesc timp și resurse. Tehnologiile precum EcoBubble și Wi-Fi aduc un plus de comoditate și eficiență.

Minusul principal ar fi clasa energetica E pentru situatiile cand dorim sa utilizam si functia de uscare.

În concluzie, Samsung WD10T634DBH/S7 este o alegere solidă pentru cei care doresc o mașină de spălat performantă, capabilă să facă față cerințelor unei familii aglomerate.

Vezi pretul de azi