Samsung WD90T634DBE/S7, Masina Spalat Rufe cu Uscator 9 kg/6 kg, 1400 RPM, Clasa B/E – Pareri si Review

Samsung WD90T634DBE/S7, Masina Spalat Rufe cu Uscator 9 kg/6 kg, 1400 RPM, Clasa B/E - Pareri si Review
Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD90T634DBE

Product Name: WD90T634DBE/S7

Product Description: Samsung WD90T634DBE/S7, o mașină de spălat rufe cu uscător, se distinge printr-o capacitate generoasă de 9 kg pentru spălare și 6 kg pentru uscare, ideală pentru familii medii. Echipată cu o viteză maximă de centrifugare de 1400 RPM și tehnologii inovatoare precum EcoBubble și Motor Digital Inverter, oferă eficiență energetică și performanță de top. Alături de funcțiile inteligente AI Control și AddWash, plus 25 de programe de spălare diverse, această mașină oferă o soluție completă de îngrijire a rufelor, optimizând atât calitatea spălării, cât și confortul utilizatorului.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.4)
 • Functii si programe
  (4.7)
 • Eficienta energetica spalare
  (4.7)
 • Eficienta energetica uscare
  (3.8)
 • Pret
  (4)
4.3

Review pe scurt

În concluzie, Samsung WD90T634DBE/S7 este o mașină de spălat rufe eficientă și versatilă, ideală pentru familii medii. Cu o capacitate generoasă de 9 kg pentru spălare și numeroase tehnologii avansate, cum ar fi EcoBubble și AI Control, oferă o curățare eficientă și personalizată.

Avantajele sale, precum viteza mare de centrifugare și funcții precum Hygiene Steam și AddWash, adaugă valoare semnificativă. Cu toate acestea, minusurile, inclusiv nivelul de zgomot mai ridicat la centrifugare și consumul de energie în clasa E, pot fi considerente importante pentru unii cumpărători.

Per total, este o opțiune solidă pentru cei care caută o combinație de performanță și tehnologie avansată într-o mașină de spălat.

Pros

 • Capacitate mare de spălare, 9 kg
 • Motor Digital Inverter
 • Viteză mare de centrifugare, 1400 RPM
 • Tehnologii avansate, precum EcoBubble și AI Control
 • Programul Super Speed
 • Hygiene Steam
 • Funcția AddWash

Vezi pretul de azi

Cons

 • Consum de energie în clasa E pentru spălare și uscare
 • Capacitatea la uscare este mai mica, de 6 kg

Samsung WD90T634DBE/S7 este o mașină de spălat rufe cu capacitate de 9 kg pentru spălare și 6 kg pentru uscare. Acest model este ideal pentru familii medii, oferind o combinație de eficiență și performanță, cu tehnologii precum EcoBubble și Motor Digital Inverter. De asemenea, este potrivit pentru cei care caută să economisească timp și energie, datorită programelor sale diverse și capacitatea de uscare.

Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD90T634DBE
Vezi pretul de azi

Samsung WD90T634DBE/S7: Design și Prima Impresie

Specificatie
Descriere
Nume
Samsung WD90T634DBE/S7
Capacitate
9 kg spălare, 6 kg uscare
Centrifugare
1400 RPM
Clasa energetica
Clasa B/E
Nivel sunet
72 db centrifugare, 54 db spălare, 59 db uscare
Nr. programe
25 programe de spălare
Functii Importante
EcoBubble, Motor Digital Inverter, Add Wash, AI Control
Dimensiuni și greutate
65 cm x 60 cm x 85 cm, 68 Kg
Culoare
Alb

Design-ul Samsung WD90T634DBE/S7, cu finisajul său alb, este modern și elegant. Panoul de control include atât elemente digitale, cât și mecanice, oferind o interfață intuitivă. Dimensiunile sale sunt destul de standard (65 cm x 60 cm x 85 cm), ceea ce o face adecvată pentru majoritatea spațiilor de locuit.

Am observat că, deși nu este o mașină de spălat slim, se încadrează confortabil în spațiul destinat în baia mea. Primul contact vizual cu această mașină mi-a lăsat impresia de robustețe, combinată cu un aspect modern. Culoarea albă și designul simplu se integrează perfect într-un decor contemporan, oferind un aspect curat și proaspăt.

Specificatii Samsung WD90T634DBE/S7 – Pareri

Samsung WD90T634DBE

Samsung WD90T634DBE/S7 impresionează cu capacitatea sa de 9 kg pentru spălare. Aceasta permite spălarea unui volum mare de rufe, ideală pentru o familie de 4 membri, ca a mea. Am reușit să spăl fără probleme până la 9-10 tricouri sau camăși într-un singur ciclu.

Capacitatea de uscare de 6 kg a Samsung WD90T634DBE/S7 este un aspect esențial, mai ales pentru familiile cu nevoi diverse de spălare și uscare.

Am observat că această capacitate este suficientă pentru a usca eficient o cantitate considerabilă de rufe, inclusiv prosoapele și lenjeria de pat. Aceasta face masina sa fie o soluție completă pentru gestionarea rufelor, economisind timp și energie. Mai mult, faptul că pot spăla și usca în același aparat este un beneficiu major pentru eficiența spațiului în casa mea.

Viteza de centrifugare de 1400 RPM asigură rufe mai uscate la finalul ciclului. Am apreciat această viteză, care a redus semnificativ timpul de uscare al hainelor. De asemenea, pot alege viteze mai mici de centrifugare pentru haine delicate sau când nu am nevoie de o uscare rapidă.

Motorul masinii, un Digital Inverter, aduce mai multă eficiență energetică și o funcționare mai silențioasă. În familia mea, acest aspect este esențial, deoarece folosim mașina și noaptea.

Clasa energetica
Clasa energetica B/E

Clasa energetică B/E indică un consum redus de energie atunci cand se spala, dar lucrurile se schimba atunci cand utilizam si functia de uscare. Cu un consum de 377 kWh/100 spălări, masina este destul de scumpa de operat in acest mod tot timpul. Consumul de apă este rezonabil, variind în funcție de programul ales.

Tehnologii Speciale

Samsung WD90T634DBE/S7 nu este doar o mașină de spălat obișnuită; vine echipată cu mai multe tehnologii avansate.

Eco Bubble: Aceasta tehnologie transformă detergentul în bule, permițând o curățare eficientă chiar și la temperaturi scăzute. Am observat că hainele mele sunt curățate profund, chiar și în ciclurile ecologice.

Motor Digital Inverter: Această caracteristică oferă o performanță de lungă durată și reduce zgomotul. Personal, am fost impresionat de cât de silențioasă este mașina în timpul funcționării.

Add Wash: Cu această funcție, pot adăuga rapid rufe suplimentare în timpul spălării. Este foarte utilă când uit să adaug un articol.

AI Control: Inteligența artificială permite mașinii să învețe obiceiurile mele de spălare și să sugereze programe. De asemenea, oferă sfaturi utile prin aplicația SmartThings.

Air Wash: Această tehnologie utilizează aer cald pentru a igieniza și elimina mirosurile din haine, fără apă sau detergent. Am folosit această funcție pentru hainele care nu necesitau o spălare completă, ci doar o reimprospătare.

Programe de Spalare

Programe spalare

Samsung WD90T634DBE/S7 dispune de 25 de programe de spălare, acoperind o gamă largă de necesități. Am apreciat diversitatea programelor, de la cele pentru haine delicate la cele pentru rufe foarte murdare.

Programul Super Speed: Este ideal pentru când timpul este limitat. În doar 39 de minute, hainele sunt curate și gata de uscat.

Programul pentru Rufe Delicate: Folosesc acest program pentru articolele sensibile, cum ar fi lâna sau mătasea, și am observat că hainele își păstrează forma și textura.

Programul Denim: Acesta este perfect pentru jeansi, menținând culorile intense și prevenind decolorarea.

Programul Bumbac: Este cel mai des folosit în casa noastră, pentru cearșafuri și prosoape, oferind o curățare eficientă.

Hygiene Steam: Un program de igienizare cu aburi, ideal pentru a elimina bacteriile și alergenii din rufe.

Shirts: Special conceput pentru cămăși, reducând cutele și necesitatea călcării intense.

Programul Lana: Protejează articolele din lână, păstrându-le delicate și fără a le deteriora.

Panou Control și Funcții

AddWash
Functia AddWash

Panoul de control al Samsung WD90T634DBE/S7 combină elemente mecanice și digitale, oferind acces la toate cele 25 de programe de spălare și diverse funcții suplimentare. Interfața intuitivă face alegerea programelor și setărilor un proces simplu și rapid.

Funcțiile disponibile includ:

 • Bubble Soak: Îmbunătățește eliminarea petelor dificile, prin imersarea rufelor în bule active.
 • DrumClean+: Menține tamburul și interiorul mașinii curate, eliminând bacteriile și mirosurile.
 • Motor inverter: Asigură eficiență energetică și o funcționare silențioasă.
 • Spalare cu aburi (Hygiene Steam): Elimină murdăria persistentă și majoritatea bacteriilor și alergenilor.
 • Adaugare în timpul spălării (AddWash): Permite adăugarea de rufe suplimentare în timpul ciclului de spălare.

De asemenea, mașina include funcții de siguranță precum blocarea accesului copiilor, ce previne modificarea accidentală a setărilor de către cei mici.

Am găsit aceste caracteristici extrem de utile, în special AddWash, care mi-a permis să adaug articole uitate fără a opri ciclul de spălare.

Veti descoperi ca Samsung are o oferta foarte bogata cand vine vorba de masini de spalat. Au si modele simple, precum Samsung WW70TA046AE/LE sau Samsung WW90CGC04DABLE, dar si modele cu uscator ca Samsung WD10T634DBH/S7. O alternativa recenta, accesibila ca pret si frumoasa, este masina Samsung WW90TA046AX/LE.

Plusuri Samsung WD90T634DBE/S7

 • Capacitate mare de spălare, 9 kg: Ideală pentru familii medii.
 • Motor Digital Inverter: Asigură eficiență energetică și funcționare silențioasă.
 • Viteză mare de centrifugare, 1400 RPM: Reduce timpul necesar pentru uscarea rufelor.
 • Tehnologii avansate, precum EcoBubble și AI Control: Oferă o curățare eficientă și personalizată.
 • Programul Super Speed: Spală rufele în doar 39 de minute.
 • Hygiene Steam: Igienizează rufele, eliminând bacteriile și alergenii.
 • Funcția AddWash: Permite adăugarea de rufe suplimentare în timpul spălării.

Minusuri

 • Consum de energie în clasa E pentru spălare și uscare: Nu este cea mai eficientă opțiune pentru cei foarte preocupați de consumul de energie.
 • Capacitatea la uscare este mai mica, de 6 kg: o problema comuna tuturor masinilor ce au uscarea doar ca functie suplimentara.

Concluzia

În concluzie, Samsung WD90T634DBE/S7 este o mașină de spălat rufe eficientă și versatilă, ideală pentru familii medii. Cu o capacitate generoasă de 9 kg pentru spălare și numeroase tehnologii avansate, cum ar fi EcoBubble și AI Control, oferă o curățare eficientă și personalizată.

Avantajele sale, precum viteza mare de centrifugare și funcții precum Hygiene Steam și AddWash, adaugă valoare semnificativă. Cu toate acestea, minusurile, inclusiv nivelul de zgomot mai ridicat la centrifugare și consumul de energie în clasa E, pot fi considerente importante pentru unii cumpărători.

Per total, este o opțiune solidă pentru cei care caută o combinație de performanță și tehnologie avansată într-o mașină de spălat.

Vezi pretul de azi