Samsung WW90TA046AX/LE, Masina de Spalat Rufe 9 kg, 1400 RPM, Clasa A, Inox – Pareri si Review

Samsung WW90TA046AX/LE, Masina de Spalat Rufe 9 kg, 1400 RPM, Clasa A, Inox - Pareri si Review
Masina de spalat rufe Samsung WW90TA046AX LE

Product Name: WW90TA046AX/LE

Product Description: Samsung WW90TA046AX/LE este o mașină de spălat rufe inovatoare cu o capacitate de 9 kg, ideală pentru familiile de 4-5 membri. Dotată cu un motor Digital Inverter eficient și silențios și tehnologia avansată Eco Bubble, aceasta asigură o curățare profundă, chiar și la temperaturi scăzute, protejând în același timp țesăturile și economisind energie. Cu o viteză de centrifugare impresionantă de 1400 RPM și o clasă energetică A, Samsung WW90TA046AX/LE ofera eficiență și performanță. Funcții adiționale precum Hygiene Steam și Bubble Soak oferă o igienizare avansată și îndepărtarea eficientă a petelor, făcând din această mașină de spălat o alegere excelentă pentru cei care caută o combinație între inovație, eficiență și grijă pentru mediu.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.8)
 • Functii si programe
  (4.5)
 • Centrifugare
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4.5)
4.7

Review pe scurt

În concluzie, Samsung WW90TA046AX/LE este o mașină de spălat rufe performantă și versatilă, ideală pentru familiile mari. Cu o capacitate generoasă de 9 kg și o clasă energetică A, aceasta oferă eficiență și economie. Tehnologiile Eco Bubble și Digital Inverter asigură o curățare profundă și un consum redus de energie.

Samsung WW90TA046AX/LE se adresează în special familiilor care caută o mașină de spălat cu tehnologie de ultimă oră, eficientă din punct de vedere energetic și capabilă să satisfacă o varietate de nevoi de spălare. Este o alegere excelentă pentru cei care pun preț pe calitate, sustenabilitate și confort.

Pros

 • Capacitate mare de încărcare, 9 kg
 • Motor Digital Inverter eficient
 • Viteză mare de centrifugare, 1400 rpm
 • Clasa energetică A, economică
 • Funcție Hygiene Steam pentru igienizare
 • Tehnologie Eco Bubble pentru curățare profundă
 • Sistem Bubble Soak pentru pete dificile

Vezi pretul de azi

Cons

 • Consum usor ridicat de apa

Samsung WW90TA046AX/LE este o mașină de spălat rufe cu capacitate de 9 kg, ideală pentru familiile de 4-5 membri. Creată de Samsung, un brand renumit cu origini în Coreea de Sud, acest model se adresează atât familiilor mai mari, cât și celor care doresc eficiență și economie. Cu tehnologii avansate precum Eco Bubble și Digital Inverter, Samsung WW90TA046AX/LE promite curățenie profundă și un consum redus de energie, făcând-o o alegere excelentă pentru cei conștienți de mediu.

Masina de spalat rufe Samsung WW90TA046AX LE
Vezi pretul de azi

Samsung WW90TA046AX/LE: Design și Prima Impresie

Nume
Samsung WW90TA046AX/LE
Capacitate
9 Kg – ideal pentru 4-5 membri
Centrifugare
1400 RPM
Clasa energetică
Clasa A
Nivel sunet
72 dB la centrifugare, 53 dB la spălare
Nr. programe
Diverse, inclusiv Bumbac, Sintetice, Lana, Drum Clean
Functii Importante
Eco Bubble, Digital Inverter, Hygiene Steam, Bubble Soak
Dimensiuni și greutate
60x55x85 cm, 65 Kg
Culoare
Inox

Designul Samsung WW90TA046AX/LE impresionează prin culoarea sa argintie și panoul de control touch screen. Dimensiunile de 60x55x85 cm fac ca acest model să fie relativ compact, integrându-se bine în spații moderne. Culoarea argintie a mașinii de spălat se potrivește perfect într-un decor contemporan, adăugând o notă de eleganță.

Despre dimensiuni, Samsung WW90TA046AX/LE nu este excesiv de mare, ceea ce îi permite să se încadreze ușor în majoritatea spațiilor destinate unei mașini de spălat. Nu este un model slim, dar nici nu necesită un spațiu prea larg pentru instalare.

Prima impresie a fost de robustețe și calitate. Hubloul transparent și panoul de control intuitiv m-au făcut să mă simt încrezător în utilizarea sa. Ușurința în operare a adăugat un plus de confort în rutina de spălare.

Specificatii Samsung WW90TA046AX/LE – Pareri

Samsung WW90TA046AX/LE oferă o capacitate de 9 kg, ideală pentru familiile cu 4-5 membri. Acest lucru înseamnă că pot spăla cu ușurință hainele familiei mele de patru persoane într-un singur ciclu. De exemplu, pot încărca aproximativ 20-25 de tricouri sau un set complet de lenjerie de pat, fără a compromite eficiența spălării.

Viteza de centrifugare de 1400 RPM asigură că hainele ies suficient de uscate, economisind timp la uscarea acestora. În situații în care hainele delicate necesită o atenție specială, optez pentru o viteză de centrifugare mai mică, protejând astfel țesăturile fine.

Motorul Digital Inverter al Samsung WW90TA046AX/LE aduce eficiență energetică și funcționare silențioasă. A fost o surpriză plăcută să constat că nivelul de zgomot este de doar 72 dB la centrifugare și 53 dB la spălare, făcând-o aproape imperceptibilă în timpul funcționării.

Clasa A
Clasa A

Clasa energetică A a mașinii este un mare avantaj. Consumul de energie este redus, iar acest lucru se vede și în facturile la electricitate. Consumul de apă, un aspect important, variază în funcție de programul ales, însă în general este economic.

Tehnologii Speciale

Samsung WW90TA046AX/LE este dotată cu mai multe tehnologii inovatoare, ce fac spălarea mai eficientă și confortabilă.

Eco Bubble: Această tehnologie transformă detergentul în bule ce pătrund rapid în țesături, asigurând o curățare profundă chiar și la temperaturi scăzute. Este ideală pentru economisirea energiei și protejarea țesăturilor.

Hygiene Steam: Un program de igienizare cu aburi care îndepărtează murdăria persistentă și 99% dintre bacterii și alergeni. Este perfect pentru hainele copiilor sau pentru articolele care necesită o curățare profundă.

Bubble Soak: Această funcție adaugă un ciclu de înmuiere în bule, care ajută la îndepărtarea petelor dificile. Este extrem de utilă pentru rufele foarte murdare sau petele persistente.

Digital Inverter: Motorul Digital Inverter oferă o eficiență energetică ridicată, performanță de lungă durată și funcționare silențioasă. Acesta reduce zgomotul și consumul de energie, făcând mașina de spălat mai durabilă și ecologică.

Programe de Spălare

Functii si programe

Samsung WW90TA046AX/LE vine echipată cu o varietate largă de programe de spălare, oferind flexibilitate și eficiență pentru diferite nevoi de spălare.

 • Bumbac: Acest program este ideal pentru rufele din bumbac, cum ar fi cearșafuri, lenjerii de pat, prosoape sau halate de baie. Asigură o curățare eficientă fără a deteriora țesăturile.
 • Rufe Delicate: Conceput pentru articole delicate precum lână, mătase și perdele, folosește o mișcare mai ușoară pentru a proteja țesăturile sensibile.
 • Sintetice: Special pentru hainele sintetice, acest program garantează protecție și curățare eficientă, fără a afecta țesăturile mai puțin rezistente.
 • Lană: Ideal pentru articolele din lână sau materiale delicate, cu condiția respectării instrucțiunilor de pe etichetă. Utilizează o acțiune de spălare delicată pentru a nu deteriora îmbrăcămintea.
 • Drum Clean: Un program de autocurățare a mașinii, care îndepărtează murdăria și bacteriile din tambur, menținându-l curat și igienizat.
 • 15′ Quick Wash: Un program rapid de 15 minute, perfect pentru hainele ușor murdare care necesită o spălare rapidă.
 • Hygiene Steam: Spală hainele folosind aburi pentru a elimina bacteriile și alergenii, oferind o igienizare profundă.
 • Eco 40-60: Un program ecologic, optimizat pentru economisirea energiei și apei, ideal pentru spălarea de zi cu zi.
 • Colours: Acest program protejează culorile hainelor, prevenind decolorarea și păstrându-le vibrante.
 • Drain/Spin: O opțiune de stoarcere și evacuare, utilă pentru finalizarea ciclurilor de spălare sau pentru hainele spălate manual care necesită doar stoarcere.
 • Intense Cold: Un program special pentru spălarea la temperaturi scăzute, economisind energie și protejând țesăturile delicate.
 • Mixed load: Acest program este perfect pentru atunci când trebuie să spălați diferite tipuri de haine împreună, echilibrând nevoile de spălare ale fiecărui tip de țesătură.

Aceste programe diversificate acoperă un spectru larg de nevoi de spălare, de la haine delicate până la cele mai murdare articole, asigurând eficiență și grijă pentru fiecare tip de țesătură.

Panou Control și Funcții

Masina de spalat rufe Samsung WW90TA046AX LE usa deschisa

Primul aspect notabil la Samsung WW90TA046AX/LE este panoul său de control touch screen, intuitiv și ușor de utilizat. Panoul oferă acces la o varietate de programe de spălare și funcții speciale, permițându-mi să customizez fiecare ciclu de spălare în funcție de nevoile specifice.

Funcții disponibile:

 • Child Lock: Această funcție blochează butoanele mașinii de spălat, prevenind oprirea accidentală sau schimbarea programului de către copii. Este o caracteristică de siguranță importantă pentru familii.
 • Bubble Soak: Adaugă un ciclu de înmuiere cu bule activă la orice program, ajutând la îndepărtarea eficientă a petelor.
 • Smart Check: O funcție utilă pentru diagnosticare și depanare, care ajută la identificarea rapidă a eventualelor probleme.
 • Final Întârziat: Permite programarea finalului ciclului de spălare, oferind flexibilitate în gestionarea timpului.
 • Motor Inverter: Asigură o funcționare silențioasă și eficiență energetică, contribuind la durabilitatea mașinii de spălat.
 • Spălare cu Aburi: Oferă un nivel suplimentar de curățare și igienizare prin utilizarea aburilor în ciclul de spălare.

Am tot vorbit in trecut despre Samsung si masinile lor de spalat rufe. Modele discutate recent includ masini precum Samsung WW90T534DAT/S7, Samsung WW90CGC04DABLE si Samsung WD90T634DBE/S7.

Plusuri Samsung WW90TA046AX/LE

 • Capacitate mare de încărcare, 9 kg
 • Motor Digital Inverter eficient
 • Viteză mare de centrifugare, 1400 rpm
 • Clasa energetică A, economică
 • Funcție Hygiene Steam pentru igienizare
 • Tehnologie Eco Bubble pentru curățare profundă
 • Sistem Bubble Soak pentru pete dificile

Minusuri

 • Consum usor ridicat de apa

Concluzia

În concluzie, Samsung WW90TA046AX/LE este o mașină de spălat rufe performantă și versatilă, ideală pentru familiile mari. Cu o capacitate generoasă de 9 kg și o clasă energetică A, aceasta oferă eficiență și economie. Tehnologiile Eco Bubble și Digital Inverter asigură o curățare profundă și un consum redus de energie.

Samsung WW90TA046AX/LE se adresează în special familiilor care caută o mașină de spălat cu tehnologie de ultimă oră, eficientă din punct de vedere energetic și capabilă să satisfacă o varietate de nevoi de spălare. Este o alegere excelentă pentru cei care pun preț pe calitate, sustenabilitate și confort.

Vezi pretul de azi

Manual de utilizare