Samsung WW70TA046AE/LE, Masina de Spalat Rufe 7 kg, 1400 RPM, Clasa B, Steam, Alb – Pareri si Review

Samsung WW70TA046AE/LE, Masina de Spalat Rufe 7 kg, 1400 RPM, Clasa B, Steam, Alb - Pareri si Review
Masina de spalat rufe Samsung WW70TA046AE LE

Product Name: WW70TA046AE/LE

Product Description: Mașina de spălat Samsung WW70TA046AE/LE, cu o capacitate de 7 kg, este concepută pentru eficiență și comoditate în gospodăriile moderne. Cu dimensiuni compacte de 550 x 600 x 850 mm și o viteză de centrifugare rapidă de 1400 rpm, aceasta include tehnologii inovatoare precum Eco Bubble™ pentru spălare la temperaturi scăzute, Hygiene Steam pentru o curățare profundă cu abur și un motor Digital Inverter ce garantează performanță durabilă și silențioasă.Cu toate aceste funcții avansate, menținând totodată un nivel rezonabil de eficiență energetică și un design user-friendly, mașina de spălat Samsung oferă un raport calitate-preț atractiv pentru consumatorii conștienți de valoarea tehnologiei în viața de zi cu zi.

Brand: Samsung

 • Design
  (4)
 • Functii si programe
  (4.4)
 • Eficienta energetica
  (4.6)
 • Pret
  (4.5)
4.4

Review pe scurt

Samsung WW70TA046AE/LE este o opțiune solidă dacă căutați performanță și caracteristici speciale la un preț accesibil. Pentru gospodăriile mici sau mijlocii, această mașină de spălat va fi o adiție valoroasă, datorită programelor sale diversificate și funcțiilor de spălare avansate.

Pros

 • Economisire energie prin Eco Bubble
 • Igienizare cu Hygiene Steam
 • Motor durabil Digital Inverter
 • Ușurința curățării cu Drum Clean
 • Eficacitate Bubble Soak la pete

Vezi pretul de azi

Cons

 • Programele lungi de spălare Eco

Samsung WW70TA046AE/LE este o masina de spalat moderna, destinata gospodariilor care cauta eficienta si inovatie. Cu o capacitate de 7 kg, acest model raspunde nevoilor unei familii de 3-4 persoane, oferind spalari rapide si economice.

Masina de spalat rufe Samsung WW70TA046AE LE
Vezi pretul de azi

Ce o face speciala? Tehnologia avansata. Eco Bubble, de exemplu, transforma detergentul in bule, curatand profund chiar si la temperaturi scazute. Acest lucru nu doar ca protejeaza hainele, dar reduce si consumul de energie.

Tehnologia este cheia eficientizarii oricarui electrocasnic. In cazul acestei masini de spalat, inovatia se manifesta prin caracteristici cum ar fi Hygiene Steam si Digital Inverter. Hygiene Steam ofera o curatare igienica, indepartand murdaria si bacteriile.

Motorul Digital Inverter, pe de alta parte, imbunatateste performanta masinii facand-o mai silentioasa si mai durabila. Aceste tehnologii nu doar ca fac spalarea mai eficienta, dar si extind viata utila a masinii. Astfel, Samsung WW70TA046AE/LE nu este doar un ajutor in casa, ci si un investitie pe termen lung in ingrijirea tesaturilor.

Design și Construcție: Prima Impresie

Mașina de spălat rufe Samsung WW70TA046AE/LE afișează un design frontal clasic, într-un alb curat. Acest stil se integrează ușor în orice bucătărie sau baie. Hubloul se deschide pe partea stângă, un detaliu important pentru planificarea spațiului. Utilizatorii trebuie să ia în calcul acest aspect înainte de a o instala.

Samsung WW70TA046AE LE

Panoul de comandă combină elemente mecanice și digitale. Acest lucru facilitează utilizarea intuitivă a mașinii. Ecranele digitale oferă feedback clar și imediat, în timp ce controalele mecanice sunt recunoscute pentru durabilitate. Este un echilibru între tehnologia modernă și fiabilitatea tradițională.

Daca designul nu va satisface, exista multe optiuni pe piata, iar unele din aceste masini de spalat sunt tot de la Samsung. Cateva modele despre care am discutat recent sunt Samsung WW80AG6L28BBS7 sau WW11BBA046AELE. Daca preferati ceva cu uscator, ar fi Samsung WD10T634DBH/S7 sau Samsung WD90T634DBE/S7.

Specificatii Samsung WW70TA046AE/LE – Pareri

Samsung WW70TA046AE/LE se adresează nevoilor unei familii de mărime medie. Cu o capacitate de încărcare de 7 kg, este ideală pentru gospodăriile cu 3-4 membri. Dimensiunile compacte, 550 mm adâncime, 600 mm lățime și 850 mm înălțime, o fac ușor de integrat în spațiile moderne. Greutatea de 65 kg indică robustețea și calitatea materialelor.

Viteza maximă de centrifugare atinge 1400 rotații pe minut (rpm), asigurând extracția eficientă a apei și, prin urmare, un timp de uscare redus al rufelor. Nivelul de zgomot de 72 dB este standard pentru mașinile de spălat moderne, permitându-vă să vă desfășurați activitățile zilnice fără perturbări semnificative.

Materialul cuvei este inox, o alegere excelentă pentru durabilitate și igienă. Inoxul rezistă la rugină, nu păstrează mirosuri și este ușor de curățat.

Clasa B: Eficiență Energetică și Sustenabilitate

Clasa B

Samsung WW70TA046AE/LE este proiectată având în vedere sustenabilitatea. Se încadrează în clasa B de eficiență energetică. În contextul actualelor standarde, aceasta este o performanță bună. Reflectă un consum echilibrat între eficacitate și respect pentru mediu.

Mașina folosește 52 kWh la 100 de cicluri de spălare. Aceasta se traduce într-o reducere a facturilor de electricitate. Este o cifră competitivă, care subliniază angajamentul Samsung către inovație ecologică. Utilizatorii conștienți de impactul asupra mediului vor aprecia această eficiență energetică.

Tehnologii Speciale: Eco Bubble, Hygiene Steam, Bubble Soak

Tehnologia Eco Bubble™ este o inovație cheie a mașinii de spălat Samsung. Aceasta asigură curățarea profundă chiar și la temperaturi scăzute. Bulele activează detergentul, făcându-l mai eficient. Hainele ies curate, cu culori și texturi protejate. În plus, folosirea temperaturilor mai joase economisește energie.

Hygiene Steam este un alt atu. Această funcție folosește abur pentru a elimina bacteriile și alergenii. Este ideală pentru familiile cu copii sau pentru persoanele cu alergii. O haină igienizată este nu doar curată vizual, dar și sanitar.

Motorul Digital Inverter aduce performanță îmbunătățită. Mașina este mai silențioasă și mai durabilă. Eficiența energetică crește, iar zgomotul scade. Asta înseamnă că mașina de spălat nu deranjează, chiar și în timpul ciclurilor lungi de spălare.

Programul Drum Clean menține masina curată fără efort suplimentar. Nu e nevoie de detergenti abrazivi. Masina îți amintește când are nevoie de curățare. Este un plus de confort și igienă.

Bubble Soak adaugă o etapă suplimentară de înmuiere în bule. Aceasta ajută la îndepărtarea petelor dificile. Funcția este un avantaj pentru cei care se confruntă des cu murdărie persistentă pe haine. Indiferent de tipul de țesătură, aceasta funcție mărește șansele de a scăpa de pete fără pretratare manuală.

Review: Ușurința de Utilizare și Funcții Suplimentare

Sertarul StayClean rezolvă problema curățării sertarului de detergent. Sistemul special de evacuare a apei clătește sertarul eficient. Astfel, detergentul nu se irosește și nici nu trebuie să cureți manual sertarul. Este un plus pentru comoditate.

La capitolul programare, mașina de spălat Samsung oferă o varietate de Opțiuni de Spălare. De la Prespalare la Delicate, fiecare program este gândit pentru nevoi diferite. Ai haine foarte murdare? Folosește prespalarea. Vrei să speli ceva fin? Alege programul Delicate. Acest lucru oferă flexibilitate și adaptabilitate pentru orice tip de spălare.

Funcțiile de siguranță sunt esențiale într-o casă cu copii. Funcția de blocare acces copii previne activarea neintenționată sau modificarea programelor. Părinții pot fi liniștiți că mașina de spălat va rămâne setată cum au ales, chiar și în prezența celor mici curioși.

Programe de Spălare

Samsung WW70TA046AE LE programe panou control

Mașina de spălat Samsung WW70TA046AE/LE oferă o diversitate de programe. Potrivite pentru fiecare tip de material, de la Bumbac până la Mixt, se adaptează la diverse cerințe de spălare. Vrei să speli haine rezistente? Alege Bumbac. Ai un amestec de materiale? Mixt este ideal. Acest lucru permite utilizatorilor să personalizeze spălarea în funcție de nevoi.

 • Bumbac
 • Prespalare
 • Stoarcere
 • Delicate
 • Clatire
 • Sintetice
 • Eco (3.28 ore)
 • Lenjerie
 • Mixt
 • Spin + Drain
 • Rapid 15 minute

Programul rapid este un avantaj major. Cu o durată de doar 15 minute, este perfect pentru cei grăbiți. Ai nevoie de un tricou curat urgent? Programul rapid e soluția.

Pe de altă parte, programul ECO durează 3.28 ore. Este mai lung, dar economisește energie. E ideal pentru cei eco-conștienți. Vrei să reduci factura de electricitate? Programul ECO este eficient din punct de vedere energetic.

Raportul Pret/Calitate Este Bun

Mașina de spălat Samsung WW70TA046AE/LE are un preț aproximativ între 1800 și 2000 de lei. Este o investiție semnificativă. Totuși, când evaluăm caracteristicile — tehnologia Eco Bubble, programul Hygiene Steam, motorul Digital Inverter — valoarea devine evidentă.

Această mașină de spălat combină performanța avansată cu tehnologiile de economisire a energiei. În contextul creșterii prețurilor la energie, eficiența energetică devine esențială. Costurile inițiale pot părea ridicate. Dar economiile pe termen lung la factura de electricitate și sustenabilitatea trebuie luate în considerare.

Pentru familii de 3-4 persoane, capacitatea de 7 kg este ideală. Se adaugă valoare la costul de achiziție. În plus, funcții precum Drum Clean și Bubble Soak cresc longevitatea hainelor. Aceasta înseamnă economii suplimentare în bugetul familiei.

Raportul calitate-preț al acestui model este favorabil. Chiar și la un preț de achiziție mai mare, beneficiile pe termen lung justifică investiția

Plusuri si Minusuri Samsung WW70TA046AE/LE

Plusuri Samsung WW70TA046AE/LE

 • Economisirea energiei este majoră cu tehnologia Eco Bubble™. Aceasta transformă detergentul în bule. Astfel, spală eficient chiar și la temperaturi scăzute. Este un mare plus pentru facturi mai mici.
 • Cu Hygiene Steam, igienizarea este de top. Aburul penetrează fiecare fibră de haină. Acest proces elimină bacteriile și alergenii. Este ideal pentru persoanele cu piele sensibilă.
 • Motorul Digital Inverter contribuie la durabilitatea mașinii. Acesta funcționează mai liniștit și are o uzură mai redusă. Deci, mașina va dura mai mult și va fi mai silențioasă.
 • Drum Clean facilitează întreținerea. Curăță cuva mașinii de spălat fără chimicale. Acest lucru menține mașina într-o stare bună și reduce nevoia de întreținere manuală.
 • Bubble Soak adaugă eficacitate în îndepărtarea petelor dificile. Înmuind hainele în bule, chiar și cele mai încăpățânate pete sunt îndepărtate. Aceasta economisește timp și efort.

Minusuri

 • Programele Eco de spălare sunt lungi, ajungând până la 3.28 ore. Pentru familiile ocupate, acest timp poate fi un inconvenient. Programele scurte sunt eficiente, dar mai puțin ecologice.

Concluzia

Mașina de spălat rufe Samsung WW70TA046AE/LE oferă o capacitate de 7 kg ideală pentru familii de 3-4 membri. Echipată cu Tehnologia Eco Bubble™ și Hygiene Steam, curăță eficient și igienizează hainele. Motorul Digital Inverter aduce durabilitate și funcționare silențioasă. Cu Drum Clean, întreținerea devine mai ușoară, iar Bubble Soak este eficient pentru îndepărtarea petelor dificile.

Samsung WW70TA046AE/LE este o opțiune solidă dacă căutați performanță și caracteristici speciale la un preț accesibil. Pentru gospodăriile mici sau mijlocii, această mașină de spălat va fi o adiție valoroasă, datorită programelor sale diversificate și funcțiilor de spălare avansate.

Vezi pretul de azi

Manual de utilizare