Samsung WW11BBA046AELE Bespoke, Masina de Spalat Rufe 11 kg, 1400 RPM, Clasa A – Pareri si Review

Samsung WW11BBA046AELE Bespoke, Masina de Spalat Rufe 11 kg, 1400 RPM, Clasa A
masina spalat rufe Samsung

Product Name: WW11BBA046AELE

Product Description: Samsung WW11BBA046AELE este o mașină de spălat rufe avansată, cu o capacitate generoasă de 11 kg, perfectă pentru familiile mari. Echipată cu Motorul Digital Inverter și tehnologia inovatoare EcoBubble, aceasta oferă o curățare eficientă, chiar și la temperaturi scăzute, economisind energie. Cu un design elegant în culoare albă și dotată cu un afișaj LED touch screen, mașina integrează funcții precum Hygiene Steam și Drum Clean, asigurând astfel o îngrijire optimă a rufelor și o curățare completă a tamburului.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.9)
 • Functii si Programe
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (3.8)
4.6

Review pe scurt

După ce am testat și analizat mașina de spălat rufe Samsung WW11BBA046AELE, pot spune că aceasta vine cu numeroase caracteristici impresionante și tehnologii inovatoare care fac procesul de spălare mai eficient și mai ușor. Cu o capacitate generoasă de 11 kg, este ideală pentru familiile mari sau pentru cei care spală rufe în cantități mari. Motorul Digital Inverter și tehnologia EcoBubble asigură o spălare eficientă, economisind energie și protejând în același timp țesăturile.

Cu toate acestea, este esențial să ții cont și de dezavantajele pe care le-am menționat, cum ar fi nivelul de zgomot la centrifugare și designul simplu. Dacă aceste aspecte nu sunt o problemă pentru tine, atunci Samsung WW11BBA046AELE poate fi o alegere excelentă. Este potrivită pentru cei care caută o mașină de spălat de înaltă calitate, cu caracteristici avansate și care poate face față nevoilor unei familii mari.

Pros

+ Capacitate mare de încărcare, 11 kg

+ Motor Digital Inverter

+ Viteză mare de centrifugare, 1400 rpm

+ Clasa energetică A

+ Funcție Hygiene Steam

+ Smart Check

+ EcoBubble

+ Sertarul StayClean

+ Design SpaceMax

Vezi pretul de azi

Cons

– Nivel zgomot centrifugare, 72 dB

– Culoare albă, design simplu

– Clasa eficienței energetice la centrifugare este B

Samsung WW11BBA046AELE este o mașină de spălat rufe cu o capacitate de 11 kg, potrivită pentru familiile numeroase care au nevoie să spele o cantitate mare de rufe într-un singur ciclu. Marca Samsung este renumită la nivel mondial și provine din Coreea de Sud, fiind cunoscută pentru inovațiile sale în domeniul electronicelor. Această mașină de spălat se adresează în special familiilor mari, datorită capacitatii sale generoase, dar și celor care doresc să beneficieze de tehnologii avansate pentru o spălare eficientă și economică.

masina spalat rufe Samsung
Vezi pretul de azi

Samsung WW11BBA046AELE: Design și Prima Impresie

Specificatie
Descriere
Nume
Samsung WW11BBA046AELE
Capacitate
11 Kg – potrivit pentru 5-7 membri ai unei familii
Centrifugare
1400 RPM
Clasa energetica
Clasa A
Nivel sunet
72 dB la centrifugare
Nr. programe
Multiple programe pentru diverse tipuri de haine
Functii Importante
Ecobubble, Drum Clean, Hygiene Steam, Sertarul StayClean
Dimensiuni si greutate
60 cm x 60 cm x 85 cm, 72 Kg
Culoare
Alb

Mașina de spălat Samsung WW11BBA046AELE impresionează la prima vedere prin designul său simplu și elegant. Cu o culoare albă, se potrivește perfect într-un mediu contemporan, fie că este plasată într-o baie sau într-o cameră de spălat. Panoul de control cu touch screen adaugă un plus de modernism, facilitând selecția programelor de spălat.

Dimensiunile sale standard, de 60 cm x 60 cm x 85 cm, se combină cu o capacitate generoasă de 11 kg, oferind un echilibru între spațiu și eficiență. Deși are o capacitate mare de spălare, mașina nu necesită un spațiu suplimentar pentru instalare, fiind ideală chiar și pentru spații mai restrânse.

Când am văzut pentru prima dată această mașină de spălat, am fost impresionat de combinația dintre designul său minimalistic și funcționalitățile avansate pe care le oferă. Mi s-a părut că este o alegere excelentă pentru familiile moderne care caută eficiență și tehnologie într-un singur aparat.

Daca nu vi se potriveste complet, puteti arunca o privire si la masini de spalat precum Samsung WW11BB744DGBS7 sau Samsung WW11BB944DGMS7. Ambele au aceasta capacitate de 11 kg, centrifugare buna, si functii usor diferite. Am analizat si alte masini Samsung in trecut, iar daca preferati un model cu capacitate mai mica v-as recomanda Samsung WW80AG6L28BBS7, de 8 kg sau Samsung WW70TA046AE/LE (7 kg).

Specificații Masina Spalat Rufe Samsung WW11BBA046AELE

masina spalat rufe Samsung WW11BBA046AELE

Capacitatea de spălare a mașinii este de 11 kg. Acest lucru înseamnă că poate spăla o cantitate semnificativă de rufe într-un singur ciclu. De exemplu, pentru familia mea de 5 membri, această capacitate s-a dovedit a fi mai mult decât suficientă. Cu toate acestea, este important de menționat că această capacitate poate varia în funcție de programul de spălare ales.

Viteza de centrifugare a mașinii este de 1400 RPM. Acest număr indică cât de rapid se rotește tamburul în timpul centrifugării. O viteză mai mare înseamnă că hainele vor fi mai uscate la finalul ciclului. Cu toate acestea, în anumite situații, am preferat o viteză mai mică pentru a proteja anumite articole de îmbrăcăminte.

Motorul Digital Inverter al acestei mașini este unul dintre principalele sale avantaje. Acesta nu numai că reduce consumul de energie și zgomotul, dar oferă și o durată de viață mai lungă pentru mașina de spălat.

Clasa A

Clasa energetică a mașinii este A, ceea ce înseamnă că este foarte eficientă din punct de vedere energetic. Consumul de energie este de 53 kWh la 100 de spălări. Desigur, acesta poate varia în funcție de programul ales. De exemplu, programul ECO este cel mai economic.

Tehnologii și Funcții Speciale

Samsung WW11BBA046AELE nu este doar o mașină de spălat obișnuită. Vine echipată cu o serie de tehnologii și funcții speciale care fac experiența spălării mai eficientă și mai simplă.

Ecobubble: Una dintre cele mai impresionante tehnologii pe care le-am observat. Ecobubble creează bule care elimină cu 24% mai multă murdărie chiar și la temperaturi scăzute, economisind 70% energie. Am observat o îngrijire mult mai bună a țesăturilor, cu un consum redus de energie.

SpaceMax: Această tehnologie m-a surprins. Deși mașina are dimensiuni exterioare standard, SpaceMax oferă mai mult spațiu în interior. Astfel, am putut spăla încărcături mari, inclusiv pilote și cearșafuri, fără probleme.

Drum Clean: Este vital ca tamburul mașinii de spălat să rămână curat pentru a obține cele mai bune rezultate de spălare. Drum Clean îndepărtează eficient murdăria și 99,9% dintre bacteriile care cauzează mirosuri neplăcute. Apreciez și faptul că mașina îmi dă un semnal când este timpul să folosesc această funcție.

Hygiene Steam: O funcție care oferă hainelor o curățare profundă și igienică cu ajutorul aburului. Am folosit-o în special pentru rufele delicate și cele care necesitau o igienizare suplimentară.

Digital Inverter: Motorul Digital Inverter este mai silențios, mai durabil și consumă mai puțină energie comparativ cu motoarele convenționale.

StayClean Drawer: Am observat că sertarul pentru detergent rămâne curat mult mai mult timp. Astfel, nu mai risipesc detergent și nu mai trebuie să curăț frecvent sertarul.

Toate aceste tehnologii și funcții m-au ajutat să am o experiență de spălare superioară și să economisesc timp și resurse.

Programe de Spălare

Panou control functii si programe

Samsung WW11BBA046AELE vine echipată cu o varietate de programe de spălare, făcând-o ideală pentru nevoile diverse ale familiei mele. Are în total 14 programe de spălare, care acoperă majoritatea tipurilor de țesături și nivelurilor de murdărie.

 • Rufe delicate: Am folosit acest program pentru hainele care necesită o atenție specială. Mi-a protejat rufele și le-a spălat cu grijă.
 • Lană: Un program specific pentru hainele din lână, asigurând că nu se deteriorează.
 • Bumbac: Ideal pentru hainele de zi cu zi, oferind o spălare eficientă.
 • Sintetice: Acest program se ocupă de țesăturile sintetice fără a le deteriora.
 • Clătire + stoarcere: Atunci când am avut nevoie doar de o clătire rapidă și o stoarcere.
 • Lenjerie de pat: Am spălat cuverturile, cearșafurile și pernele fără probleme.
 • Drum Clean: Menționat anterior, un program esențial pentru curățarea tamburului.
 • 15′ Quick Wash: Pentru momentele când am avut nevoie de o spălare rapidă.
 • Hygiene Steam: Spălare igienică cu aburi pentru rufe speciale.
 • Eco 40-60: Un program economic care a ajutat la economisirea energiei.
 • Colours: Pentru haine colorate, asigurând că culorile rămân vii.
 • Drain/Spin: Doar pentru stoarcere, fără spălare.
 • Intense Cold: O spălare intensă la temperaturi scăzute.
 • Mixed load: Pentru încărcături mixte, când am avut diferite tipuri de țesături.

Fiecare program a fost conceput pentru a oferi cea mai bună spălare pentru tipul specific de țesătură sau necesitate. Cu această gamă variată de programe, mașina a acoperit toate nevoile mele de spălare.

Plusuri Samsung WW11BBA046AELE

+ Capacitate mare de încărcare, 11 kg: Aceasta mașină de spălat a fost mai mult decât suficientă pentru familia mea de 5 persoane. Am putut spăla cu ușurință rufele săptămânale, economisind timp și energie.

+ Motor Digital Inverter: Am observat că motorul funcționează foarte silențios și eficient. Oferă o durabilitate și performanță îmbunătățite.

+ Viteză mare de centrifugare, 1400 rpm: Rufele ies relativ uscate, ceea ce înseamnă că timpul de uscare este redus.

+ Clasa energetică A: Consumul de energie este redus, ceea ce m-a ajutat să economisesc la facturile de electricitate.

+ Funcție Hygiene Steam: Aburul a eliminat 99,9% dintre bacterii, asigurând că rufele sunt nu doar curate, dar și igienizate.

+ Smart Check: Un sistem inteligent care detectează și diagnostichează problemele la un stadiu incipient, facilitând soluționarea lor.

+ EcoBubble: Tehnologia a îmbunătățit eficiența spălării, chiar și la temperaturi scăzute, protejând în același timp țesăturile.

+ Sertarul StayClean: Un plus major pentru mine, nu a trebuit să curăț sertarul de detergent la fel de des ca înainte.

+ Design SpaceMax: Deși are o capacitate mare, dimensiunea mașinii este standard, ceea ce a făcut ca instalarea să fie fără probleme și a se potrivi perfect în spațiul destinat din casa mea.

Minusuri

– Nivel zgomot centrifugare, 72 dB: La centrifugare, mașina de spălat produce un nivel de zgomot mai mare decât m-aș fi așteptat. Acest lucru poate fi deranjant, mai ales dacă speli rufe noaptea sau dacă spațiul de spălare este aproape de zona de odihnă.

– Culoare albă, design simplu: Personal, aș fi preferat un design mai modern sau o culoare diferită pentru a se potrivi cu designul interior al casei mele. Cu toate acestea, pentru cei care preferă un aspect clasic și simplu, acesta poate fi un plus.

– Clasa eficienței energetice la centrifugare este B: Deși mașina are o clasă energetică generală A, eficiența la centrifugare este B. Acesta este un aspect pe care aș fi vrut să îl știu înainte, deoarece pot opta pentru o centrifugare mai puțin intensă pentru a economisi energie.

Concluzia

După ce am testat și analizat mașina de spălat rufe Samsung WW11BBA046AELE, pot spune că aceasta vine cu numeroase caracteristici impresionante și tehnologii inovatoare care fac procesul de spălare mai eficient și mai ușor. Cu o capacitate generoasă de 11 kg, este ideală pentru familiile mari sau pentru cei care spală rufe în cantități mari. Motorul Digital Inverter și tehnologia EcoBubble asigură o spălare eficientă, economisind energie și protejând în același timp țesăturile.

Cu toate acestea, este esențial să ții cont și de dezavantajele pe care le-am menționat, cum ar fi nivelul de zgomot la centrifugare și designul simplu. Dacă aceste aspecte nu sunt o problemă pentru tine, atunci Samsung WW11BBA046AELE poate fi o alegere excelentă. Este potrivită pentru cei care caută o mașină de spălat de înaltă calitate, cu caracteristici avansate și care poate face față nevoilor unei familii mari.

Vezi pretul de azi