Review: Samsung WW11BB944DGMS7 Bespoke, Mașină de Spălat Rufe 11 kg, 1400 rpm, Digital Inverter, AI Wash, Clasa A – Pareri

Review: Samsung WW11BB944DGMS7 Bespoke, Mașină de Spălat Rufe 11 kg, 1400 rpm, Digital Inverter, AI Wash, Clasa A
Samsung WW11BB944DGMS7

Product Name: WW11BB944DGMS7

Product Description: Samsung WW11BB944DGMS7 este o mașină de spălat rufe ce are o capacitate foarte bună de încărcare de până la 11 kg, viteza de centrifugare este de 1400 rpm și are un număr impresionant de 23 de programe de spălare. Mașină de spălat rufe Bespoke Samsung WW11BB944DGMS7 are un consum redus de energie fiind încadrată la clasa energetică A, are motor Digital Inverter, are foarte multe funcții de spălare, inclusiv spălarea cu abur și funcție Wi-Fi.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.4)
 • Functii si programe
  (4.6)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4.2)
4.6

Review pe scurt

Bespoke Samsung WW11BB944DGMS7 este o mașină de spălat rufe ce are o capacitate foarte mare de încărcare și destul de multe funcții utile de spălare. Are peste 20 de programe de spălare pentru toate tipurile de materiale, inclusiv spălarea cu ajutorul aburului. Prețul mașinii este mare, este o investiție considerabilă dar care se va amortiza în timp.

Pros

+ Clasa energetică A

+ Centrifugare 1400 rpm

+ Motor Digital Inverter

+ Capacitate foarte mare, 11 kg

+ 23 programe de spălare

+ Funcție Wi-Fi

+ Multe tehnologii și funcții avansate

Vezi pretul de azi

Cons

– Preț mare

– Zgomotoasă la centrifugare, 72 dB

Seria de electrocasnice Bespoke de la Samsung sunt gandite sa ofere clientului multa flexibilitate in modul in care isi aranjeaza aparatele, si designul final. Astazi ne uitam la una din masinile de spalat rufe din aceasta serie, modelul Samsung WW11BB944DGMS7.

Samsung WW11BB944DGMS7
Vezi mai multe poze

Samsung WW11BB944DGMS7 este o mașină de spălat rufe ce are o capacitate foarte bună de încărcare de până la 11 kg, viteza de centrifugare este de 1400 rpm și are un număr impresionant de 23 de programe de spălare. Mașină de spălat rufe Bespoke Samsung WW11BB944DGMS7 are un consum redus de energie fiind încadrată la clasa energetică A, are motor Digital Inverter, are foarte multe funcții de spălare, inclusiv spălarea cu abur și funcție Wi-Fi.

Este o mașină de spălat rufe standard, cu încărcare frontală, de culoare albă. Sticla hubloului este durabilă și rezistentă la zgârieturi.

Mașina are dimensiuni standard, are o înălțime de 85 cm, iar în lățime și adâncime va avea nevoie de câte 60 cm.

Specificații mașină de spălat rufe Bespoke Samsung WW11BB944DGMS7 – Păreri

Bespoke Samsung WW11BB944DGMS7 este o mașină de spălat rufe potrivită celor care cantități mari de rufe de spălat. Acest model are o capacitate foarte mare de încărcare, de maximum 11 kg și o viteză de centrifugare excelentă de până la 1400 rpm.

Samsung WW11BB944DGMS7 usa deschisa

Mașina are 23 de programe de spălare pentru toate tipurile de materiale, cum ar fi: bumbac, lână, sintetice, rufe delicate, program special pentru hainele bebelușilor, denim, lenjerie de pat, prosoape, program pentru rufe colorate, cămăși sau spălare cu abur.

Programul cel mai scurt ce poate fi selectat este de aproximativ 15 minute, iar durata programului Eco este de 4 ore.

Mașina de spălat rufe are un program special de curățare a tamburului pentru a îndepărta depunerile de detergent și de eliminare a bacteriilor.

Temperatura şi viteza de centrifugare pot fi setate manual, în funcţie de încărcătură şi de tipul materialelor.

Bespoke Samsung WW11BB944DGMS7 este un model încadrat la clasa energetică A și are un consum de 53 kWh la 100 de spălări. Consumul de apă pentru cel mai lung program, cu o încărcătură maximă este de 54 de litri.

Nivelul maxim de zgomot pe care îl poate produce maşina în timpul centrifugării este de 72 dB încadrată la clasa A.

Samsung WW11BB944DGMS7 eficienta

Funcții și tehnologii

Bespoke Samsung WW11BB944DGMS7 este o mașină de rufe smart, cu foarte multe tehnologii inovative ce ne ajută să economisim energie și apă. Mai jos vă prezentăm cele mai importante funcții disponibile, și anume:

• AI Ecobubble™: bulele ajută la o mai bună eliminare a murdăriei, chiar și la temperaturi scăzute.

• AI Wash: senzori ce detectează încărcătura și apoi ajustează cantitatea de apă și detergent necesare, presum și timpul de înmuiere, clătire și centrifugare necesar.

• QuickDrive™ Q-Bubble™: timpul de spălare este redus la jumătate când sunt activate aceste opțiuni.

• AI Control: obiceiurile de spălare pot fi memorate prin intermediul aplicației, iar aceasta vă sugerează programe și informații utile pentru a obține cele mai bune rezultate.

Samsung WW11BB944DGMS7 panou

• Auto Dispense: cantitatea de detergent și balsam este distribuită automat și corespunzător pentru fiecare încărcătură.

• Super Speed: timpul de clătire este scurtat, iar viteza de centrifugare este accelerată. Cu această funcție programul de spălare are o durată de 39 de minute.

• Hygiene Steam: program de spălare ce folosește aburul pentru a îndepărta chiar și cele mai dificile pete precum și 99,9% dintre bacterii.

• Tehnologie Digital Inverter: tehnologie care folosește magneți puternici ce ajută la performanțe de lungă durată și reduce semnificativ zgomotul din timpul funcționării.

• Funcție Wi-Fi: mașina de spălat rufe poate fi controlată de la distanță prin intermediul aplicației SmartThings.

• Bubble Soak: rufele sunt înmuiate în bule active pentru ca murdăria și petele, chiar și cele mai dificile, să fie îndepărtate eficient.

• Final întârziat: mașina se spălat rufe se poate programa să pornească la o oră dorită cu o întârziere de 24 de ore.

• Drum Clean+: program de spălare a tamburului ce elimină murdăria și mare parte dintre bacterii.

Exista si alte masini de spalat Bespoke de la Samsung, iar unele le-am analizat si noi:

Plusuri Bespoke Samsung WW11BB944DGMS7

+ Clasa energetică A

+ Centrifugare 1400 rpm

+ Motor Digital Inverter

+ Capacitate foarte mare, 11 kg

+ 23 programe de spălare

+ Funcție Wi-Fi

+ Multe tehnologii și funcții avansate

Minusuri

– Preț mare

– Zgomotoasă la centrifugare, 72 dB

Concluzie

Bespoke Samsung WW11BB944DGMS7 este o mașină de spălat rufe ce are o capacitate foarte mare de încărcare și destul de multe funcții utile de spălare. Are peste 20 de programe de spălare pentru toate tipurile de materiale, inclusiv spălarea cu ajutorul aburului. Prețul mașinii este mare, este o investiție considerabilă dar care se va amortiza în timp.

Vezi pretul de azi