Review: Bosch WIW28542EU, Maşină de Spălat Rufe Incorporabilă 8 kg, 1400 RPM, SpeedPerfect, ActiveWater Plus, VarioDrum, Clasa C, Alb – Pareri

Bosch WIW28542EU, Maşină de Spălat Rufe Incorporabilă 8 kg, 1400 RPM, SpeedPerfect, ActiveWater Plus, VarioDrum, Clasa C
Bosch WIW28542EU

Product Name: WIW28542EU

Product Description: Bosch WIW28542EU este o maşină de spălat rufe incorporabilă ce are o capacitate de încărcare de 8 kg. Mașina de spălat rufe are o viteză de centrifugare foarte bună de până la 1400 rpm, este încadrată la clasa energetică C, iar motorul este de tip EcoSilence Drive performat și silențios. Alte opțiuni disponibile la acest model ar fi: funcție de reîncărcare, protecție anti-inundare, design AntiVibration, pornire programabilă, tehnologie ActiveWater Plus sau Speed Perfect.

Brand: Bosch

 • Design
  (4)
 • Functii si programe
  (4.3)
 • Eficienta energetica
  (4.2)
 • Pret
  (3.8)
4.1

Review pe scurt

Maşina de spălat rufe Bosch WIW28542EU este un model incorporabil cu performanţe excelente de spălare şi stoarcere a rufelor. Are incluse câteva tehnologii ce vă ajută şi vă uşurează munca. Preţul maşinii este destul de ridicat, nu este accesibilă oricui.

Pros

+ Tehnologie Active Water Plus

+ Protecţie anti-inundare

+ Funcţie de reîncărcare

+ Design AntiVibration

+ Funcţie Speed Perfect
Vezi pretul de azi

Cons

– Preţ din zona premium

– Clasa energetică C

Alegerea corecta pentru multe familii din Romania, o masina de spalat rufe incorporabila tinde sa fie destul de scumpa, dar isi merita banii cand vine vorba de modele ca acest Bosch WIW28542EU.

Bosch WIW28542EU
Vezi mai multe poze

Bosch WIW28542EU este o maşină de spălat rufe incorporabilă ce are o capacitate de încărcare de 8 kg. Mașina de spălat rufe are o viteză de centrifugare foarte bună de până la 1400 rpm, este încadrată la clasa energetică C, iar motorul este de tip EcoSilence Drive performat și silențios. Alte opțiuni disponibile la acest model ar fi: funcție de reîncărcare, protecție anti-inundare, design AntiVibration, pornire programabilă, tehnologie ActiveWater Plus sau Speed Perfect.

Bosch WIW28542EU are o înălțime de 81.8 cm, lățime de 59.6 cm și o adâncime de 54.4 cm. Greutatea totală a aparatului este de 76 kg.

Specificaţii maşină de spălat rufe incorporabilă Bosch WIW28542EU – Păreri

Bosch WIW28542EU este o maşină de spălat rufe cu o capacitate generoasă pentru un model incorporabil. Acesta poate spăla până la 8 kg de rufe, fiind potrivită pentru o familie de mărime medie.

Bosch WIW28542EU usa deschisa

Viteza de centrifugare este de până la 1400 rpm lăsând rufele aproape uscate după stoarcere. Datorită designului special anti-vibraţii, maşina nici nu işi va face simtiţă prezenţa, nici chiar în timpul centrifugării. Nivelul maxim de zgomot produs de maşină poate ajunge până la 66 dB.

Mașina are 15 programe de spălare pentru articole din bumbac, lână sau spălare manuală, sintetice, delicate, rufe colorate, articole sport, denim, cămăşi sau jachete.

Există și 2 programe rapide de spălare pentru articolele puțin murdare sau care necesită reîmprospătare de 15 sau 30 de minute. Programul ECO 40-60 are o durată de 3 ore şi 26 de minute şi un consum de apă de 45 litri.

DrumClean este un program special de curățare a tamburului ce curăță interiorul mașinii de resturile de detergent și bacterii. Curăţarea la timp a cuvei prelungeşte durata de funcţionare a maşinii, plus vă scapă pe mirosurile neplăcute şi împiedică formarea de mucegai.

Consumul de energie pentru modelul Bosch WIW28542EU nu este unul din punctele forte, acesta este încadrată la clasa energetică C cu un consum estimat la 62 kWh pentru 100 de spălari.

Bosch WIW28542EU eficienta

Funcţii şi tehnologii

Maşina de spălat rufe Bosch WIW28542EU este un model incorporabil ce se va încadra perfect în orice locuinţă deoarece va fi încastrată în mobilier. Acest model de la Bosch este silenţios şi performant, cu rezultate excelente de spălare a rufelor. Pentru a face cât mai plăcută acestă sarcină, modelul are incluse câteva funcţii extra, cum ar fi:

 • Active Water Plus: senzori incorporaţi ce reglează în mod automat consumul de apă în funcţie de cantitatea de rufe şi de tipul de ţesătură.
 • Vario Drum: forma tamburului a fost proiectată în aşa fel încât rufele vor fi spălate delicat şi uniform, fără a le deteriora sau micşora.
 • AntiVibration Design: designul pereţilor laterali sunt concepuţi pentru a oferi o mai bună stabilitate şi a reduce vibraţiile din timpul spălării. De asemenea aceştia sunt izolaţi pentru a reduce nivelul de zgomot produs, în special în timpul stoarcerii.
 • Funcţie Reload: funcţie de reîncărcare ce vă permite să adăugaţi sau să scoateţi articole după începerea programului de spălare.

Bosch WIW28542EU panou

 • Speed Perfect: cu ajutorul acestei opţiuni timpul de spălare este redus cu până la 65% fără a compromite rezultatele.
 • Protecţie anti-inundare: alimentarea cu apă este oprită automat datorită senzorilor ce detectează dacă mașina are scurgeri, riscul de inundații fiind exclus.
 • Sistem detectare spumă: sistem ce detectează cantitatea de spumă din interiorul tamburului și permite îndepărtarea excesului.
 • Drum Clean cu reminder: program de curăţare a tamburului de resturile de detergent sau scame. Maşina vă aminteşte când este timpul pentru o nouă curăţare, după 20 de cicluri de spălare este indicat să curăţaţi tamburul.
 • Semnalizare finalizare program: la terminarea programului maşina va emite un semnal sonor de avertizare.
 • Sistem electronic de control al balansului: rufele din interiorul tamburului sunt distribuite uniform pentru ca zgomotul şi vibraţiile din timpul funcţionării să fie reduse.
 • Timer: maşina poate fi programată să pornească programul cu o întârziere de până la 24 de ore.
 • Blocare acces copii: interfaţa maşinii poate fi blocată atunci când maşina este pornită pentru a se evita apăsarea accidentală a butoanelor. Funcţie foarte utilă mai ales dacă aveţi copii curioşi.

Veti gasi destule alte masini de spalat de calitate in Romania, unele chiar din colectia de la Bosch:

Plusuri Bosch WIW28542EU

+ Tehnologie Active Water Plus

+ Protecţie anti-inundare

+ Funcţie de reîncărcare

+ Design AntiVibration

+ Funcţie Speed Perfect

Minusuri

– Preţ din zona premium

– Clasa energetică C

Concluzie

Maşina de spălat rufe Bosch WIW28542EU este un model incorporabil cu performanţe excelente de spălare şi stoarcere a rufelor. Are incluse câteva tehnologii ce vă ajută şi vă uşurează munca. Preţul maşinii este destul de ridicat, nu este accesibilă oricui.

Vezi pretul de azi