Review: Bosch WAU28RH0BY, Mașină de Spălat Rufe 9 kg, 1400 RPM, EcoSilence Drive, Clasa A – Pareri

Review: Bosch WAU28RH0BY, Mașină de Spălat Rufe 9 kg, 1400 RPM, EcoSilence Drive, Clasa A
Bosch WAU28RH0BY

Product Name: WAU28RH0BY

Product Description: Bosch WAU28RH0BY este o mașină de spălat rufe cu o capacitate de 9 kg. Este un model standard, de culoare albă cu încărcarea frontală. Are un număr de 12 programe de spălare și o viteza maximă de centrifugare de 1400 rpm. Mașina este încadrată la clasa energetică A, are motor EcoSilence Drive, panou de control cu touch, funcție Reload și protecție anti-inundații.

Brand: Bosch

 • Design
  (4.1)
 • Tehnologie si functii
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (4.2)
 • Pret
  (4.4)
4.3

Review pe scurt

Bosch WAU28RH0BY este o mașină de spălat rufe cu un consum redus de energie și apă. Are o capacitate bună de încărcare și o viteză mare de centrifugare. Prețul de achiziție este destul de mare, dar este o investiție pe termen lung ce se va amortiza, având în vedere consumul mic de utilități la fiecare spălare.

Pros

+ Clasa energetică A

+ Motor EcoSilence Drive

+ Funcție Reload

+ Aqua Protection

+ Tehnologie ActiveWater Plus

Vezi pretul de azi

Cons

– Preț mare

– Design simplu de culoare albă

O marca considerata clar in zona Premium, Bosch are o oferta bogata de aparate electrocasnice, de cea mai buna calitate. Modelul de la ei analizat astazi se numeste Bosch WAU28RH0BY.

Bosch WAU28RH0BY
Vezi mai multe poze

Bosch WAU28RH0BY este o mașină de spălat rufe cu o capacitate de 9 kg. Este un model standard, de culoare albă cu încărcarea frontală. Are un număr de 12 programe de spălare și o viteza maximă de centrifugare de 1400 rpm. Mașina este încadrată la clasa energetică A, are motor EcoSilence Drive, panou de control cu touch, funcție Reload și protecție anti-inundații.

Dimensiunile maşinii de spălat rufe sunt 59.8 cm lăţime, 59 cm adâncime şi 84.8 cm înălţime. Greutatea totală a mașinii este de 75.2 kg.

Specificații mașină de spălat rufe Bosch WAU28RH0BY – Păreri

Mașina de spălat rufe Bosch WAU28RH0BY are o capacitate maximă de 9 kg de rufe, potrivită pentru familiile medii sau mari.

Bosch WAU28RH0BY usa deschisa

Bosch WAU28RH0BY este dotată cu un motor EcoSilence Drive şi asigură o funcţionare silenţioasă de maximum 71 dB la centrifugare.

Mașina are 12 programe de spălare pentru articolele din bumbac, lână, culori închise, mixte, articole sport sau delicate. În plus are două programe rapide de spălare de 15 sau 30 de minute.

DrumClean, program special de curățare a tamburului, este și el disponibil. Acesta curăță interiorul mașinii de resturile de detergent și omoară până la 99,9% dintre bacterii. În plus mașina vă reamintește când este timpul să fie curățat interiorul.

Panoul de control are display cu touch unde este afișat timpul rămas până la teminarea programului de spălare, temperatura selectată sau viteza de centrifugare.

Viteza de centrifugare ajunge până la 1400 rpm, oferă rezultate foarte bune la stoarcere, rufele vor fi aproape uscate după spălare.

Maşina de spălat rufe Bosch WAU28RH0BY se încadrează în clasa energetică A, cu un consum de energie de 46 kWh la 100 de cicluri de spălare pentru programul ECO care are o durată de 3 ore și 48 de minute şi un consum de 48 litri de apă.

Bosch WAU28RH0BY eficienta

Funcții și tehnologii

Mașina de spălat rufe Bosch WAU28RH0BY are câteva opțiuni extra foarte utile de spălare, cum ar fi:

• Motor EcoSilence Drive: motor eficient energetic și foarte silențios, cu o durată lungă de funcționare.

Bosch WAU28RH0BY eco

• ActiveWater Plus: mașina are senzori încorporați ce detectează încărcătura și reglează automat consumul de apă în funcție de aceasta.

• Speed Perfect: funcție ce reduce semnificativ timpul de spălare fără a compromite rezultatele.

• Funcție Reload: funcție ce vă permite să adăugați sau să scoateți haine în timpul funcționării programului de spălare.

• Sistem electronic de control al balansului: în timpul funcționării rufele din interiorul tamburului sunt distribuite uniform pentru a reduce vibrațiile și zgomotul produs.

• Sistem Anti-Pete: mașina reglează automat temperatura, timpul de înmuiere a hainelor și mișcarea tamburului pentru a îndepărta cât mai eficient murdăria.

• Funcție Antișifonare: ciclul de stoarcere este compus din mai multe etape, acționând delicat asupra hainelor pentru a reduce formarea cutelor.

• Blocare acces interfață: butoanele mașinii pot fi blocate în timpul funcționării pentru a evita apăsarea lor accidentală.

• Protecție anti-inundare: alimentarea cu apă este oprită automat datorită senzorilor ce detectează dacă mașina are scurgeri, riscul de inundații este astfel exclus.

• Semnalizare finalizare program: la finalul programului de spălare mașina va emite un semnal sonor de avertizare.

Masinile Bosch sunt o alegere buna in general, dar trebuie totusi sa alegeti un model care se potriveste cerintelor dumneavoastra:

Plusuri Bosch WAU28RH0BY

+ Clasa energetică A

+ Motor EcoSilence Drive

+ Funcție Reload

+ Aqua Protection

+ Tehnologie ActiveWater Plus

Minusuri

– Preț mare

– Design simplu de culoare albă

Concluzie

Bosch WAU28RH0BY este o mașină de spălat rufe cu un consum redus de energie și apă. Are o capacitate bună de încărcare și o viteză mare de centrifugare. Prețul de achiziție este destul de mare, dar este o investiție pe termen lung ce se va amortiza, având în vedere consumul mic de utilități la fiecare spălare.

Vezi pretul de azi