Review: Bosch WGG244A0BY, Mașină de Spălat Rufe 9 kg, 1400 RPM, EcoSilence Drive, Clasa A – Pareri

Review: Bosch WGG244A0BY, Mașină de Spălat Rufe 9 kg, 1400 RPM, EcoSilence Drive, Clasa A
Bosch WGG244A0BY

Product Name: WGG244A0BY

Product Description: Bosch WGG244A0BY este o maşină de spălat rufe cu o capacitate de 9 kg, are o viteză de centrifugare de maxim 1400 rpm şi 15 programe diferite de spălare. Modelul este încadrat la clasa energetică A, are motor EcoSilence Drive, sistem de dozare automat al detegentului i-DOS, tehnologie ActiveWater Plus și funcție de reîncărcare.

Brand: Bosch

 • Desing
  (4.1)
 • Tehnologie si functii
  (4.4)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4.1)
4.4

Review pe scurt

Bosch WGG244A0BY este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală, cu performanțe excelente de spălare și stoarcere. Are un consum mic de energie și apă, plus numeroase funcții extra.

Pros

+ Motor EcoSilence Drive

+ Funcție Reload

+ Tehnologie ActiveWater Plus

+ Program Hygiene Plus

+ Protecție anti-inundare

+ Clasa energetică A

Vezi pretul de azi

Cons

– Preț ridicat

Pentru cei care vor calitate Germana, si sunt dispusi sa si plateasca pentru ea, produsele Bosch sunt intotdeauna o optiune de luat in calcul. Astazi analizam una din masinile lor de spalat rufe, modelul Bosch WGG244A0BY.

Bosch WGG244A0BY
Vezi mai multe poze

Bosch WGG244A0BY este o maşină de spălat rufe cu o capacitate de 9 kg, are o viteză de centrifugare de maxim 1400 rpm şi 15 programe diferite de spălare. Modelul este încadrat la clasa energetică A, are motor EcoSilence Drive, sistem de dozare automat al detegentului i-DOS, tehnologie ActiveWater Plus și funcție de reîncărcare.

Mașina de spălat rufe Bosch este un model cu încărcare frontală, de culoare albă cu rama hubloului de culoare neagră.

Dimensiunile modelului WGG244A0BY de la Bosch sunt: adâncime de 59 cm, lățime de 59.8 cm și înălțime de 84.8 cm. Greutatea mașinii de spălat rufe este de 74.5 kg.

Specificații mașină de spălat rufe Bosch WGG244A0BY – Păreri

Bosch WGG244A0BY este o mașină de spălat rufe cu o capacitate maximă de 9 kg potrivită pentru familiile formate din 4-5 membri.

Mașina are motor EcoSilence Drive modern şi rezistent, cu opţiunea de a selecta viteza de centrifugare şi temperatura.

Bosch WGG244A0BY are un număr de 15 programe de spălare, în funcție de programul ales, încărcătura poate varia. Puteți selecta unul dintre programele pentru bumbac, Easy Care, articole sport, lână, delicate, culori închise, clătire sau centrifugare.

Sunt disponibile două programe rapide de spălare de 15 sau 30 de minute, iar programul cel mai lung are o durată de 3 ore și 48 de minute.

Viteza de centrifugare poate ajunge până la 1400 rpm și asigură o stoacere excelentă a rufelor. Nivelul maxim de zgomot la care poate ajunge în timpul centrifugării este de 71 dB, fiind încadrată la clasa A.

Maşina de spălat rufe Bosch WGG244A0BY este încadrează în clasa energetică A și are un consum de energie de 0,46 kWh pentru un ciclu de spălare și un consum de 48 litri de apă.

Bosch WGG244A0BY eficienta

Funcții și tehnologii

Bosch WGG244A0BY este un model standard de mașină de spălat rufe ce are incluse multe funcții utile de spălare cum ar fi:

• i-DOS: sistem automat de dozare a detergentului. Senzorii mașinii vor doza exact cantitățile de detergent și balsam pentru fiecare încărcătură.

• Reload: funcție de reîncărcare ce vă permite să adăugați articole uitate după pornirea programului de spălare.

• Tehnologie ActiveWater Plus: senzorii incorporați detectează cantitatea de rufe și reglează automat consumul necesar de apă.

• Speed Perfect: programul de spălare este redus cu până la 65% prin activarea acestei funcții fără a compromite rezultatele de spălare.

• Selectare grad murdărie: în funcție de gradul de murdărie, mașinea ajustează în mode automat durata programului, cantitatea de apă și detergent necesară.

• Hygiene Plus: program special de igienizare a rufelor ce menține o temperatută constantă în timpul ciclului de spălare și include opțiunea de clătire suplimentară.

• EcoSilence Drive: motor puternic și durabil, cu un consum mic de de energie și silențios.

Bosch WGG244A0BY motor

• Protecție anti-inundare: sistem ce oprește alimentarea cu apă dacă mașina sesizează scurgeri.

• Panou de control digital: panoul de comandă cu afișaj digital unde se poate urmări funcțiile selectate, precum și timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare.

• Semnalizare terminare program: la terminarea programului de spălate mașina emite un semnal audio de avertizare.

• Blocare butoane: interfața mașinii poate fi blocată în timpul funcționării pentru a fi evitată apăsarea accidentală a butoanelor.

Bosch are o oferta bogata de masini de spalat, printre care si modele analizate de noi:

Plusuri Bosch WGG244A0BY

+ Motor EcoSilence Drive

+ Funcție Reload

+ Tehnologie ActiveWater Plus

+ Program Hygiene Plus

+ Protecție anti-inundare

+ Clasa energetică A

Minusuri

– Preț ridicat

Concluzie

Bosch WGG244A0BY este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală, cu performanțe excelente de spălare și stoarcere. Are un consum mic de energie și apă, plus numeroase funcții extra.

Vezi pretul de azi