Review: Bosch WTH85207BY, Uscător de Rufe 8 kg, 15 programe, Pompă de caldură, AutoDry, Clasa A++ – Pareri

Review: Bosch WTH85207BY, Uscător de Rufe 8 kg, 15 programe, Pompă de caldură, AutoDry, Clasa A++
Bosch WTH85207BY

Product Name: WTH85207BY

Product Description: Bosch WTH85207BY este o soluție ideală pentru uscarea rapidă și fără efort a hainelor. Este un uscător de rufe cu încărcare frontală ce are o capacitate de 8 kg și 15 programe de uscare. Uscătorul este încadrat la clasa energetică A++, folosește ca tehnologie de uscare pompa de căldură cu circuit închis, are funcție de reîncărcare, pornire programabilă, tehnologie AutoDry și sistem automat de colectare a scamelor.

Brand: Bosch

 • Design
  (4.1)
 • Functii si programe
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (4.6)
 • Pret
  (4.4)
4.4

Review pe scurt

Bosch WTH85207BY este un uscător de rufe dedicat ce are o capacitate bună de încărcare și multe programe de uscare. Este soluția perfectă pentru a avea rufe perfect uscate indiferent de sezon în doar câteva ore.

Pros

+ Tehnologie AutoDry

+ Funcție Reload

+ Sistem Easy Clean

+ Pompă de căldură

+ Clasa energetică A++

Vezi pretul de azi

Cons

– Nu este un model smart

– 65 dB, model zgomotos

Uscătorul de rufe este un electrocasnic foarte util, mai ales în sezonul rece când uscarea rufelor în mod tradițional poate dura și câteva zile. Modelul analizat astazi se numeste Bosch WTH85207BY.

Bosch WTH85207BY
Vezi mai multe poze

Bosch WTH85207BY este o soluție ideală pentru uscarea rapidă și fără efort a hainelor. Este un uscător de rufe cu încărcare frontală ce are o capacitate de 8 kg și 15 programe de uscare. Uscătorul este încadrat la clasa energetică A++, folosește ca tehnologie de uscare pompa de căldură cu circuit închis, are funcție de reîncărcare, pornire programabilă, tehnologie AutoDry și sistem automat de colectare a scamelor.

Designul uscătorului de rufe este similar cu cel al mașinii de spălat rufe din aceeași gamă, de culoare albă cu rama hubloului de culoare argintie.

Dimensiunile uscătorului de rufe Bosch WTH85207BY sunt standard, și anume va avea nevoie de 84.2 cm în înălțime, 59.9 cm în adâncime și 59.8 cm în lățime.

Specificații uscător de rufe Bosch WTH85207BY – Păreri

Bosch WTH85207BY este un uscător de rufe cu o capacitate de 8 kg ce folosește ca tehnologie de uscare pompa de căldură cu circuit închis, astfel căldura este refolosită pentru rezulta un consum redus de energie.

Bosch WTH85207BY usa deschisa

Uscătorul vă pune la dispoziție 15 programe de uscare pentru o gamă largă de articole, cum ar fi: bumbac, cămăși, prosoape, rufe delicate, articole sport, mix sau program fără uscare.

Panoul de comandă aflat în partea superioară are afișaj LED cu touch screen și vă permite să urmăriți timpul rămas până la terminarea programului de uscare, temperatura precum și celellate funcții selectate.

Uscătorul de rufe Bosch WTH85207BY are un consum mediu anual de aproximativ 236 kWh fiind încadrată la clasa energetică A++.

Ca și nivel de zgomot produa în timpul folosirii, uscătorul poate ajunge până la 65 dB.

Bosch WTH85207BY eficienta

Funcții și tehnologii

Uscătorul de rufe Bosch WTH85207BY este dotat cu următoarele caracteristici:

Uscătorul de rufe este un electrocasnic foarte util, mai ales în sezonul rece când uscarea rufelor în mod tradițional poate dura câteva zile.

• AntiVibration Design: pereții laterali ai uscătoruluit sunt izolați pentru a reduce vibrațiile și zgomotul din timpul folosirii.

• Tehnologie AutoDry: senzor ce detectează gradul de umiditate al rufelor și în funcție de aceasta calculează durata programului de uscare.

Bosch WTH85207BY panou

• Funcție Reload: după pornirea programului, puteți scoate sau adăuga rufe în orice moment.

• Sistem Easy Clean: sistem pentru îndepărtarea automată a scamelor. Acestea sunt colectate într-un recipient care se golește după aproximativ 20 de cicluri de uscare.

• Pornire programabilă: permite programarea începerii ciclului de uscare cu o întârziere de până la 24 de ore.

• Semnal sonor avertizare: la finalizarea programului de uscare aparatul va emite un semnal sonor de avertizare.

• Blocare butoane: butoanele uscătorului se pot bloca în timpul funcționării pentru a se evita apăsarea lor.

Aveti si destule masini de spalat rufe de luat in calcul, de la acelasi Bosch:

Plusuri Bosch WTH85207BY

+ Tehnologie AutoDry

+ Funcție Reload

+ Sistem Easy Clean

+ Pompă de căldură

+ Clasa energetică A++

Minusuri

– Nu este un model smart

– 65 dB, model zgomotos

Concluzie

Bosch WTH85207BY este un uscător de rufe dedicat ce are o capacitate bună de încărcare și multe programe de uscare. Este soluția perfectă pentru a avea rufe perfect uscate indiferent de sezon în doar câteva ore.

Vezi pretul de azi