Review: Bosch WTH85206BY, Uscător de Rufe 8 kg, Pompă de Căldură, 15 Programe, AutoDry, Clasa A++ – Pareri

Bosch WTH85206BY, Uscător de Rufe 8 kg, Pompă de Căldură, 15 Programe, AutoDry, Clasa A++
Bosch WTH85206BY

Product Name: WTH85206BY

Product Description: Bosch WTH85206BY este un uscător de rufe cu o capacitate de 8 kg și un număr de 15 programe de uscare diferite. Aparatul este încadrat la clasa energetică A++, folosește tehnologia de uscare cu pompă de căldură, are inclus senzor de umiditate, funcție de reîncărcare și pornire programabilă.

Brand: Bosch

 • Design
  (4.1)
 • Functii si programe
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (4.6)
 • Pret
  (4.3)
4.4

Review pe scurt

Bosch WTH85206BY este un uscător de rufe performant ce vă oferă de fiecare dată cele mai bune rezultate de uscare a rufelor. Prețul de achiziție este cam mare, dar vă ajută să aveți rufe uscate rapid indiferent de anotimp, fiind de mare ajutor mai ales în sezonul rece.

Pros

+ Sensitive Drying System

+ Tehnologie AutoDry

+ Senzor de umiditate

+ Funcție reîncărcare

+ AntiVibration Design

+ Clasa A+++
Vezi pretul de azi

Cons

– Preț mare

– Nivel zgomot ridicat, 65 dB

Desi aranjarea rufelor la uscat pe sarma este in continuare o optiune, totusi in ziua de azi multi prefera optiunea unui uscator dedicat, cum este si modelul Bosch WTH85206BY.

Bosch WTH85206BY
Vezi mai multe poze

Bosch WTH85206BY este un uscător de rufe cu o capacitate de 8 kg și un număr de 15 programe de uscare diferite. Aparatul este încadrat la clasa energetică A++, folosește tehnologia de uscare cu pompă de căldură, are inclus senzor de umiditate, funcție de reîncărcare și pornire programabilă.

Designul uscătorului de rufe Bosch WTH85206BY este destul de simplu, de culoare albă, fiind identic cu al mașinii de spălat rufe din aceeași gamă. Acestea pot fi puse una lângă alta, sau se pot suprapune.

Dimensiunile uscătorului de rufe sunt: lățime de 59.8 cm, adâncime de 61.3 cm și înălțime de 84.2 cm. Aparatul are o greutate de 48.1 kg.

Specificații uscător de rufe Bosch WTH85206BY – Păreri

Bosch WTH85206BY este un uscător de rufe standard cu o capacitate maximă de 8 kg de rufe, ce folosește ca tehnologie de uscare pompa de căldură. Acest tip de tehnologie este eficient din punct de vedere energetic deoarece are circuit închis și căldura este refolosită.

Bosch WTH85206BY usa deschisa

Uscătorul are 15 de programe diferite, pentru o gamă largă de articole cum ar fi:  bumbac, cămăși, prosoape, delicate, articole sport, mix, uscare cu aer cald sau aer rece.

Programele de uscare au un timp presetat, dar la anumite cicluri se poate regla manual nivelul de uscare, rufele pot fi uscate pentru a fi gata de împăturit sau suficient de uscate pentru a fi călcate.

Programul de uscare cu călcare ușoară este și el disponibil, acesta reduce considerabil numărul de cute și face călcarea rufelor mai ușoară.

Bosch WTH85206BY este încadrat la clasa energetică A++ şi are un consum anual de energie de aproximativ 236 kWh. Nivelul de zgomot produs în timpul utilizării ajunge până un maxim de 65 dB, un model cam zgomotos ce își va face simțită prezența în timpul folosirii.

Bosch WTH85206BY eficienta

Funcții și tehnologii

Uscătorul de rufe Bosch WTH85206BY are incluse câteva funcții extra ce face ca rufele să fie perfect uscare de fiecare dată, cum ar fi: 

 • Sensitive Drying System: sistem ce introduce aer cald și blând din toate părțile pentru ca rufele să fie perfect și uniform uscate.
 • AntiVibration Design: pereții uscătorului de rufe sunt izolați, astfel zgomotul și vibrațiile produse în timpul folosirii sunt semnificativ reduse.
 • Indicator curățare filtru

Bosch WTH85206BY panou

 • Semnal sonor finalizare program: aparatul va emite un semnal sonor de avertizarea la finalizarea ciclului de uscare.
 • Senzor de umiditate: senzor ce măsoară constant umiditatea rufelor pentru va rufele să fie perfect uscate de fiecare dată.
 • Funcție reîncărcare: funcție ce vă permite să adăugați sau să scoateți haine în timpul funcționării programului de uscare.
 • Blocare butoane: butoanele uscătorului pot fi blocate în timpul funcționării pentru a evita apăsarea lor accidentală.
 • Time delay: opțiune de a programa pornirea uscătorului de rufe cu o întârziere de până la 24 de ore.

Vedeti mai jos si alte uscatoare si masini de spalat rufe din oferta celor de la Bosch:

Plusuri Bosch WTH85206BY

+ Sensitive Drying System

+ Tehnologie AutoDry

+ Senzor de umiditate

+ Funcție reîncărcare

+ AntiVibration Design

+ Clasa A+++

Minusuri

– Preț mare

– Nivel zgomot ridicat, 65 dB

Concluzie

Bosch WTH85206BY este un uscător de rufe performant ce vă oferă de fiecare dată cele mai bune rezultate de uscare a rufelor. Prețul de achiziție este cam mare, dar vă ajută să aveți rufe uscate rapid indiferent de anotimp, fiind de mare ajutor mai ales în sezonul rece.

Vezi pretul de azi