Review: Bosch WTH85205BY, Uscător de Rufe 7 kg, 15 Programe, Pompă de Caldură, AutoDry, AntiVibration, Clasa A++ – Pareri

Review: Bosch WTH85205BY, Uscător de Rufe 7 kg, 15 Programe, Pompă de Caldură, AutoDry, AntiVibration, Clasa A++
Bosch WTH85205BY

Product Name: WTH85205BY

Product Description: Bosch WTH85205BY are o capacitate de 7 kg și 15 programe de uscare. Folosește ca tehnologie de uscare pompa de căldură, are sistem Easy Clean, senzor de umiditate, funcție Reload și pornire programabilă.

Brand: Bosch

 • Design
  (4.1)
 • Functii si programe
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (4.6)
 • Pret
  (4.2)
4.4

Review pe scurt

Bosch WTH85205BY este un uscător de rufe cu o capacitate destul de ok și câteva funcții extra foarte utile. Modelul nu excelează la partea de design, dar atâta timp cât își face treaba nu ar trebui să fie o problemă.

Pros

+ Pompă de căldură

+ Clasa energetică A++

+ Tehnologie AutoDry

+ Design Antivibrații

+ Funcție reîncărcare
Vezi pretul de azi

Cons

– Preț mare

– Design simplu, de culoare albă

Uscătorul de rufe a devenit un electrocasnic tot mai apreciat în ultimul timp, fiind de mare ajutor, mai ales în anotimpul rece când uscarea rufelor durează foarte mult. Un astfel de aparat, ce oferă performanțe excelente de uscare într-un timp foarte scurt este modelul  Bosch WTH85205BY

Bosch WTH85205BY
Vezi mai multe poze

Bosch WTH85205BY are o capacitate de 7 kg și 15 programe de uscare. Folosește ca tehnologie de uscare pompa de căldură, are sistem Easy Clean, senzor de umiditate, funcție Reload și pornire programabilă.

Este un model de culoare albă, destul de simplu ca și aspect. În partea de sus se află butonul rotativ cu programele disponibile și panoul de control cu afișaj LCD.

Uscătorul de rufe Bosch WTH85205BY are o lățime de 59.8 cm, o adâncime de 61.3 cm, iar înălțimea este de 84.2 cm.

Specificații uscător de rufe Bosch WTH85205BY – Păreri

Bosch WTH85205BY este un uscător de rufe dedicat ce are o capacitate destul de bună de încărcare de maximum 7 kg. Folosește tehnologia cu pompă de căldură pentru uscarea rufelor. Căldura generată pentru uscarea rufelor este refolosită pentru un consum mai mic de energie.

Bosch WTH85205BY usa deschisa

Uscătorul are 15 programe de uscare pentru o gamă largă de articole și materiale. Are program special pentru bumbac, cămăși, prosoape, rufe delicate, articole sport, bluze, mic, îngrijire ușoară, uscare cu aer rece sau aer cald.

Bosch WTH85205BY este încadrat la clasa energetică A++ cu un consum mediu anual de aproximativ 212 kWh.

Nivelul de zgomot produs în timpul funcționării este destul ridicat, acesta poate ajunge până la un maxim de 65 dB.

Bosch WTH85205BY eficienta

Funcții și tehnologii

Uscătorul de rufe Bosch WTH85205BY are câteva funcții extrem de utile pentru a obține rufe uscate perfect de fiecare dată, cum ar fi:

 • Pompă de căldură: aparatul folosește pompa de căldură ca și tehnologie de uscare pentru rezultate optime de uscare și un consum redus de energie.
 • Funcție reîncărcare: opțiune ce vă permite să scoateți sau să adăugați rufe în uscător după începerea programului.
 • Tehnologie AutoDry: senzori ce detectează gradul de umiditate al rufelor și ajustează timpul programului în funcție de gradul de uscare selectat.
 • Design AntiVibration: uscătorul are pereții laterali izolați pentru a reduce vibrațiile și zgomotul produs în timpul folosirii.

Bosch WTH85205BY panou

 • Semnal sonor finalizare program: uscătorul vă anunță printr-un semnal sonor încheierea programului de uscare.
 • Sistem Easy Clean: sistem de colectare automată a scamelor.
 • Programare întârziată: opțiune prin care puteți seta pornirea programului de uscare cu o întârziere de până la 24 de ore.
 • Blocare butoane: butoanele panoului de comandă se pot bloca în timpul funcționării pentru a preveni apăsarea lor accidentală.

Aveti destul de multe masini de spalat si uscatoare de la Bosch, daca va place acest producator:

Plusuri Bosch WTH85205BY

+ Pompă de căldură

+ Clasa energetică A++

+ Tehnologie AutoDry

+ Design Antivibrații

+ Funcție reîncărcare

Minusuri

– Preț mare

– Design simplu, de culoare albă

Concluzie

Bosch WTH85205BY este un uscător de rufe cu o capacitate destul de ok și câteva funcții extra foarte utile. Modelul nu excelează la partea de design, dar atâta timp cât își face treaba nu ar trebui să fie o problemă.

Vezi pretul de azi