Review: Bosch WTX87K01BY, Uscător de Rufe 9 kg, Pompă de Caldura, 15 programe, AutoDry, AntiVibration, Funcție reîncărcare, Clasa A++ – Pareri

Bosch WTX87K01BY, Uscător de Rufe 9 kg, Pompă de Caldura, 15 programe, AutoDry, AntiVibration, Funcție reîncărcare, Clasa A++
Bosch WTX87K01BY

Product Name: WTX87K01BY

Product Description: Bosch WTX87K01BY are o capacitate de uscare de până la 9 kg și 15 programe pentru o mare varietate de articole. Acest model de uscător este încadrat la clasa energetică A++ ca și consum de energie, iar ca tehnologie de uscare folosește pompa de căldură cu circuit închis. Uscătorul are incluse și numeroase funcții extra cum ar fi: tehnologie AutoDry, condensator cu auto-curățare, funcție de reîncărcare, sistem SensitiveDrying, iluminare tambur sau tehnologie Iron Assist.

Brand: Bosch

 • Design
  (4.4)
 • Functii si programe
  (4.6)
 • Eficienta energetica
  (4.7)
 • Pret
  (4.1)
4.5

Review pe scurt

Bosch WTX87K01BY este un uscător de rufe cu are incluse câteva funcții excelente. Are o capacitate mare de încărcare și numeroase programe de uscare, fiind soluția ideală pentru a avea rufe perfect uscate în curs de câteva ore indiferent de anotimp.

Pros

+ Tehnologie AutoDry

+ Funcție reîncărcare

+ Sistem Sensitive Drying

+ AntiVibration Design

+ Condensator cu auto-curățare

+ Sistem AutoClean
Vezi pretul de azi

Cons

– Preț din zona premium

– Design clasic, de culoare albă

Uscătorul de rufe Bosch WTX87K01BY este soluția rapidă de a avea rufe perfect uscate în doar câteva ore, chiar și pe timp de iarnă.

Bosch WTX87K01BY
Vezi mai multe poze

Bosch WTX87K01BY are o capacitate de uscare de până la 9 kg și 15 programe pentru o mare varietate de articole. Acest model de uscător este încadrat la clasa energetică A++ ca și consum de energie, iar ca tehnologie de uscare folosește pompa de căldură cu circuit închis. Uscătorul are incluse și numeroase funcții extra cum ar fi: tehnologie AutoDry, condensator cu auto-curățare, funcție de reîncărcare, sistem SensitiveDrying, iluminare tambur sau tehnologie Iron Assist.

Ca și aspect, uscătorul Bosch WTX87K01BY este identic cu cel al mașinii de spălat rufe din aceeași gamă, este un aparat cu încărcare frontală de culoare albă cu rama hubloului de culoare tip inox.

Bosch WTX87K01BY cuva

Dimensiunile uscătorului de rufe sunt: lățime de 59.8 cm, adâncime de 61.3 cm și înălțime de 84.2 cm. Greutatea aparatului este de 55.4 kg.

Specificații uscător de rufe Bosch WTX87K01BY – Păreri

Bosch WTX87K01BY este un uscător de rufe de sine stătător, cu încărcare frontală. Aparatul are o capacitate maximă de uscare de 9 kg de rufe. Uscarea hainelor se face cu ajutorul pompei de căldură cu circuit închis. Acest tip de tehnologie este eficient din punct de vedere energetic deoarece refolosește căldura și este mai ecologic.

Bosch WTX87K01BY usa deschisa

Uscătorul are 15 programe de uscare pentru articole din bumbac, lână, cămăși, prosoape, articole sport, rufe delicate sau colorate.

Programele de uscare au un timp prestabilit, dar la anumite cicluri se poate seta manual nivelul de uscare, rufele pot fi uscate pentru a fi gata de împăturit sau suficient de uscate pentru a fi călcate.

Este disponibil și un program rapid de uscare cu o durată de numai 40 de minute sau  programul de uscare cu călcare ușoară ce reduce considerabil numărul de cute și face călcatul rufelor mult mai ușor.

Bosch WTX87K01BY panou

Uscătorul de rufe Bosch WTX87K01BY este încadrat la clasa energetică A++ şi are un consum anual de energie de 259 kWh. Nivelul de zgomot produs în timpul utilizării ajunge până un maxim de 62 dB, un model destul de silențios ce nu va deranja prea tare.

Bosch WTX87K01BY eficienta

Funcții și tehnologii

 • AutoDry Technology: senzori ce măsoară constant temperatura și umiditatea pentru a fi uscate exact cum doriți.
 • Condensator cu auto-curățare: condensatorul se curăță automat după fiecare utilizare de puful rezultat în urma ciclului de uscare.
 • AutoClean: sistem automat de îndepărtare a scamelor, aflat în partea inferioară a aparatului. Scamele sunt colectate într-un recipient special ce trebuie golit după 20 de cicluri de uscare.
 • AntiVibration Design: pereții laterali sunt concepuți în așa mod pentru a oferi stabilitate sporită și a reduce vibrațiile.
 • Funcție reîncărcare: opțiune ce vă permite adăugarea de articole după pornirea programului de uscare.
 • Timer: programarea pornirii programului de uscare la ora dorită, cu o întârziere de până la 24 de ore.
 • Iluminare tambur: interiorul uscătorului este iluminat pentru o vizibilitate mai bună.
 • Iron Assist: tehnologie ce utilizează aburi pentru a netezi rufele, astfel veți scăpa de călcatul lor.
 • Semnal sonor finalizare program: avertizare sonoră ce vă anunță finalizarea programului de uscare.
 • Blocare butoane: butoanele panoului de control pot fi blocate în timpul funcționării.
 • Sistem SensitiveDrying: sistem ce introduce aer cald și blând în toate părțile, pentru ca hainele să fie perfect uscate și fără cute.

Bosch are destul de multe masini de spalat rufe si uscatoare in oferta:

Plusuri Bosch WTX87K01BY

+ Tehnologie AutoDry

+ Funcție reîncărcare

+ Sistem Sensitive Drying

+ AntiVibration Design

+ Condensator cu auto-curățare

+ Sistem AutoClean

Minusuri

– Preț din zona premium

– Design clasic, de culoare albă

Concluzie

Bosch WTX87K01BY este un uscător de rufe cu are incluse câteva funcții excelente. Are o capacitate mare de încărcare și numeroase programe de uscare, fiind soluția ideală pentru a avea rufe perfect uscate în curs de câteva ore indiferent de anotimp.

Vezi pretul de azi