Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Electrolux Dual-Care EW7WN369S, Masina de Spalat Rufe cu Uscator, Spalare 9 kg, Uscare 6 kg, 1600 RPM, Clasa A [Pareri si Review]

Review: Electrolux Dual-Care EW7WN369S, Masina Spalat Rufe cu Uscator 9 kg/6 kg ⇒【Pareri】
Electrolux Dual-Care EW7WO447W

Product Name: EW7WN369S

Product Description: Electrolux Dual-Care EW7WN369S este o mașină de spălat rufe ce are inclus și uscător, cu o capacitate de 9 kg la spălare, și 6 kg la uscare. Are o viteză de centrifugare ce poate ajunge până la 1600 rpm, clasa energetică A, și ca tehnologii speciale putem menționa SensiCare, SteamCare sau DualCare.

Brand: Electrolux

 • Design
  (4.4)
 • Eficienta energetica spalare
  (5)
 • Eficienta energetica spalare + uscare
  (3.8)
 • Functii si tehnologie
  (4.7)
 • Pret
  (4.6)
4.5

Review pe scurt

Electrolux Dual-Care EW7WN369S este o mașină de spălat rufe excelentă, ce are și funcția de uscător. Este achiziția ideală pentru cei ce nu dispun de spațiu pentru un uscător de rufe de sine stătător. Prețul pentru acest model este mare, dar se justifică deoarece primiți două aparate în unul singur, cu destul de multă tehnologie avansată. Electrolux este o marcă de încredere, ce oferă produse de calitate și o garanție de 10 ani pentru motorul mașinii.

Pros

+ Clasa energetică A

+ Viteză de centrifugare foarte mare, 1600 rpm

+ Capacitate mare de încărcare, 9 kg

+ Program rapid OneGo

+ Sistem SensiCare și SteamCare

Vezi pretul de azi

Cons

– Design clasic, culoare albă

– Prețul din zona premium

Electrolux este o companie de nivel mondial producătoare de electrocasnice din Suedia. În România este o marcă cunoscută și de încredere, ce oferă produse de calitate la prețuri ușor ridicate. Una din mașinile lor de spălat rufe este modelul Electrolux Dual-Care EW7WN369S, pe care îl analizăm astăzi.

Electrolux Dual-Care EW7WN369S
Vezi mai multe poze

Electrolux Dual-Care EW7WN369S este o mașină de spălat rufe ce are inclus și uscător, cu o capacitate de 9 kg la spălare, și 6 kg la uscare. Are o viteză de centrifugare ce poate ajunge până la 1600 rpm, clasa energetică A, și ca tehnologii speciale putem menționa SensiCare, SteamCare sau DualCare.

Este un model clasic de culoare albă, cu încărcare frontală și poate fi plasată oriunde există conexiune la o rețea de apă și canal.

Ca și dimensiuni, acest model are o înălțime de 84.7 cm, lățime de 59.7 cm și o adâncime de 63.6 cm. Greutatea totală a mașinei este de 78.5 kg, iar cablul de alimentare are o lungime de 1.8 m.

Specificații Mașină de spălat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EW7WN369S

Când vorbim de mașini de spălat rufe cu uscător inclus, capacitatea de spălare și cea de uscare nu sunt identice. Modelul de față are aceeași problemă. Electrolux Dual-Care EW7WN369S poate spăla până la maxim 9 kg de rufe, dar la uscare cantitatea maximă este de 6 kg. O idee ar fi să încărcați mașina doar cu 6 kg de rufe pe care ulterior le puteți usca, sau încărcați mașina la capacitate maximă și uscați rufele în două etape.

Electrolux Dual-Care EW7WN369S usa deschisa

Mașina este dotată cu motor Inverter ce asigură o perioadă mai lungă de funcționare. În plus aveți o garanție de 10 ani pentru motor, valabilă de la data achiziției.

Lista programelor de spălare a modelului Dual-Care EW7WN369S de la Electrolux este lungă. Aceasta are un număr de 14 programe prestabilite din care puteți alege sau pot fi personalizate în funcție de nevoi. Lista programelor de spălare disponibile o găsiți mai jos:

• Eco 40-60 doar modul spălare (40ºC) – 9 kg;

• Eco 40-60 + Nivel uscare pentru dulap (40ºC) – 6 kg;

• Eco 40-60 + doar mod uscare (40ºC) – 6 kg;

• Bumbac (40-90 ºC) – 9 kg;

• Sintetice (40-60 ºC) – 4 kg;

• Delicate (30-40 ºC) – 2 kg;

• Lână (40ºC ) – 1.5 kg;

• Antialergic (60 ºC ) – 9 kg;

• Articole sport (30-40 ºC) – 4 kg;

• Articole de exterior (30-40 ºC) – 2 kg;

• Jeans (30-40 ºC) – 4 kg;

• OneGo 1h 1 kg (30-40 ºC) – 1 kg;

• Fresh Scent – 1 kg;

• Centrifugare/Evacuare – 9 kg;

• Clătire – 9 kg;

• Curățare mașină (60 ºC ).

Mașina are trei programe de uscare: uscate pentru călcat, uscate pentru a fi puse în dulap sau foarte uscate. Timpul de uscare variază în funcție de opțiunea selectată și de încărcătură.

Panoul de comandă este mecanic cu afișaj digital. Acesta afișează temperatura selectată, timpul rămas până la terminarea programului, indicator luminos pentru blocare ușă sau indicator sigurață copii.

Un mare plus al acestei mașini de spălat rufe este viteza de centrifugare. Aceasta poate ajunge până la 1600 rpm. Se încadrează la clasa B ca și eficiență energetică la centrifugare, iar ca nivel de zgomot în timpul centrifugării ajunge pînă la 76 dB, fiind destul de gălăgioasă.

Un alt plus al modelului Dual-Care EW7WN369S de la Electrolux este clasa energetică A pentru programul de spălare, cu un consum de 49 kWh pentru 100 de spălări.

Ca și eficiență energetică pentru programul de spălare cu uscare, este încadrată la clasa E cu un consum de 376 kWh pentru 100 de cicluri de spălare.

Electrolux Dual-Care EW7WN369S eficienta

Funcții și tehnologii

Electrolux Dual-Care EW7WN369S este o mașină de spălat rufe eficientă, cu o capacitate mare, care include multe tehnologii și funcții avansate, cum ar fi:

Pornire cu întârziere: aveți opțiunea de a programa pornirea mașinii de spălat rufe.

Blocare acces copii: panoul de comadă va fi blocat pentru a evita apăsarea din greșeală a butoanelor.

Sistem DualCare: adaptează automat temperatura și mișcările tamburului în funcție de încărcătura și tipul de țesătură a rufelor.

Sistem SensiCare: mașina detectează încărcătura de rufe în primele 30 de secunde și ajustează durata programului în funcție de acestea.

Electrolux Dual-Care EW7WN369S detergent

Add-In: se pot adăuga și alte articole după programul de spălare a fost pornit.

SteamCare cu FreshScent: rufele voastre vor fi reîmprospătate cu ajutorul aburului, rufele vor avea mai puține cute și vor fi ușor de călcat.

OneGo 1h 1kg: program special de spălare și uscare scurt pentru țesăturile mixte, cu o încărcătură de până la 1 kg ce durează doar o oră.

Electrolux este un brand bine cunoscut, ce ofera o serie impresionanta de masini de spalat rufe. Mentionam si cateva modele despre care am vorbit pe acest site:

Plusuri Electrolux Dual-Care EW7WN369S

+ Clasa energetică A

+ Viteză de centrifugare foarte mare, 1600 rpm

+ Capacitate mare de încărcare, 9 kg

+ Program rapid OneGo

+ Sistem SensiCare și SteamCare

Minusuri

– Design clasic, culoare albă

– Prețul din zona premium

Concluzie

Electrolux Dual-Care EW7WN369S este o mașină de spălat rufe excelentă, ce are și funcția de uscător. Este achiziția ideală pentru cei ce nu dispun de spațiu pentru un uscător de rufe de sine stătător. Prețul pentru acest model este mare, dar se justifică deoarece primiți două aparate în unul singur, cu destul de multă tehnologie avansată. Electrolux este o marcă de încredere, ce oferă produse de calitate și o garanție de 10 ani pentru motorul mașinii.

Vezi pretul de azi