Review: Whirlpool Supreme Silence W7D93SBEE, Uscator Rufe 9 kg cu Pompă de Caldura, FreshCare+, Al 6-lea Simt – Pareri

Review: Whirlpool Supreme Silence W7D93SBEE, Uscator Rufe 9 kg cu Pompă de Caldura, FreshCare+, Al 6-lea Simt
Whirlpool Supreme Silence W7D93SBEE

Product Name: W7D93SBEE

Product Description: Whirlpool Supreme Silence W7D93SBEE este un uscător de rufe cu o capacitate de 9 kg și un număr impresionant de 21 de cicluri de uscare diferite. Aparatul este încadrat la clasa energetică A++, folosește tehnologia de uscare cu pompă de căldură, are sistem de filtrare 2 în 1, tehnologie FreshCare+ și al 6-lea simț.

Brand: Whirlpool

 • Design
  (4.8)
 • Functii si programe
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4)
4.7

Review pe scurt

Whirlpool Supreme Silence W7D93SBEE este un uscător de rufe excelent ce are de oferit foarte multe funcții avansate de uscare a rufelor. Este opțiunea ideală pentru cei care nu dispun de spațiu suficient pentru uscarea tradițională a rufelor sau pentru cei care au copii mici, mai ales în sezonul rece când uscarea durează foarte mult.

Pros

+ Tehnologie de uscare cu pompă de căldură

+ 21 programe de uscare

+ Capacitate mare, 9 kg

+ Tehnologie FreshCare+ și al 6-lea Simt

+ Multe opțiuni speciale de uscare

+ Design modern, argintiu

+ Model silențios, 59 dB

+ Clasa energetică A++

Vezi pretul de azi

Cons

– Prețul mare

Uscătorul de rufe este un electrocasnic ce a devenit tot mai căutat deoarece acesta ne oferă posibilitatea de a avea rufe uscate chiar și în zilele ploioase. Un astfel de aparat dedicat uscarii rufelor este si Whirlpool Supreme Silence W7D93SBEE.

Whirlpool Supreme Silence W7D93SBEE
Vezi mai multe poze

Whirlpool Supreme Silence W7D93SBEE este un uscător de rufe cu o capacitate de 9 kg și un număr impresionant de 21 de cicluri de uscare diferite. Aparatul este încadrat la clasa energetică A++, folosește tehnologia de uscare cu pompă de căldură, are sistem de filtrare 2 în 1, tehnologie FreshCare+ și al 6-lea simț.

Designul uscătorului de rufe Whirlpool Supreme Silence W7D93SBEE este modern, de culoare argintie cu zona hubloului de culoare neagră, fiind identic cu al mașinii de spălat din aceeași gamă. Acestea pot fi puse una lângă alta, sau pentru a economisi spațiu, se pot suprapune.

Dimensiunile acestui model de uscător de rufe de la Whirlpool sunt: lățime de 59.7 cm, adâncime de 65.6 cm și înălțime de 84.9 cm. Aparatul are o greutate de 50.5 kg, iar lungimea cablului de alimentare este de 1,5 metri.

Specificații Uscător Rufe Whirlpool Supreme Silence W7D93SBEE – Păreri

Whirlpool Supreme Silence W7D93SBEE este un uscător de rufe standard cu o capacitate maximă de 9 kg de rufe, ce folosește ca tehnologie de uscare cu pompa de căldură ce are un circuit închis, rezultând o uscare eficientă a rufelor și un consum mai mic de energie.

Whirlpool Supreme Silence W7D93SBEE usa deschisa

Uscătorul are 21 de programe de uscare diferite, pentru o gamă largă de articole cum ar fi: EcoBumbac, Mixt, Sintetice, Lână, Delicate, Colorate, Lenjerie de pat, Pilote, Călcare ușoară, Artocole sport, Denim, Cămăși sau uscare rapidă 30’. Aparatul are incluse și câteva opțiuni speciale de uscare pentru articolele din microfibră, prosoape, covorașe, lenjerie intimă, jachete umplute cu puf sau jucării de pluș.

Programele de uscare au un timp presetat, dar la anumite cicluri se poate regla manual nivelul de uscare. Aveți opțiunea de a alege dintre 4 niveluri diferite, în funcție de preferințe.

Whirlpool Supreme Silence W7D93SBEE panou

Programul de uscare cu călcare ușoară este și el disponibil, acesta reduce considerabil numărul de cute și face călcarea rufelor mai ușoară.

Whirlpool Supreme Silence W7D93SBEE este încadrat la clasa energetică A++ şi are un consum anual de energie de aproximativ 259 kWh. Nivelul de zgomot produs în timpul utilizării ajunge până un maxim de 59 dB, un model destul de silențios care nu va deranja prea tare.

Funcții și tehnologii

Whirlpool Supreme Silence W7D93SBEE este un uscător de rufe ce nu numai că artă foarte bine, dar are de oferit numeroase funcții avansate de uscare a rufelor eficient și econimic, cum ar fi:

• Motor Inverter: acest tip de motor reduce la minimum zgomotul și vibrațiile produse în timpul folosirii, astfel vă puteți bucura de o uscare eficientă a rufelor fără un deranj prea mare.

Whirlpool Supreme Silence W7D93SBEE inverter

• Filtru condensator cu autocurățare: filtru este prevăzut cu sistem automat de curățare care menține asigurarea unui flux continuu de aer.

Whirlpool Supreme Silence W7D93SBEE autocuratare

• Tehnologie FreshCare+: mișcările lente și delicate ale tamburului mențin rufele proaspete în interiorul cuvei până la 6 ore de la terminarea programului.

Whirlpool Supreme Silence W7D93SBEE fresh

• DuoFilter: sistem de filtrare 2 în 1 a scamelor pentru menținerea cât mai curată a uscătorului.

• Tehnologie al 6-lea simț: senzorii integrați ai mașinii vor detecta încărcătura, reglând în mod automat nivelul de umezeală și temperatura pentru a opțiune o uscare optimă a rufelor.

Whirlpool Supreme Silence W7D93SBEE 6 sense

• Afișaj LCD: în partea superioară se află panoul de comandă cu afișaj pe care puteți urmări timpul rămas până la terminarea programului, temperatura, nivelul de umiditate, precum și celelalte funcții disponibile.

• Tehnologie 3DRY: tehnologie prin care aerul fierbinte din tambur este distribuit omogen pentru o uscare optimă a rufelor.

• Pornire programată: opțiune prin care uscătorul poate porni ciclul de uscare la o oră selectată anterior.

• Opțiune antiîncurcare: mișcările ușoare ale tamburului previn încurcarea hainelor și le mențin separate în timpul uscării.

• Avertizor sonor: semnal sonor ce anunță terminarea programului de uscare. Acestă opțiune se poate activa sau dezactiva oricând.

• Blocare taste: opțiune de blocare a tastelor pentru a evita apăsarea lor accidentală. Funcție utilă în special atunci când sunt copii prin preajmă.

Veti descoperi si masini de spalat Whirlpool de calitate. Au si uscatoare excelente. Alternative de uscatoare de la ei ar fi modele precum:

Plusuri Whirlpool Supreme Silence W7D93SBEE

+ Tehnologie de uscare cu pompă de căldură

+ 21 programe de uscare

+ Capacitate mare, 9 kg

+ Tehnologie FreshCare+ și al 6-lea Simt

+ Multe opțiuni speciale de uscare

+ Design modern, argintiu

+ Model silențios, 59 dB

+ Clasa energetică A++

Minusuri

– Prețul mare

Concluzie

Whirlpool Supreme Silence W7D93SBEE este un uscător de rufe excelent ce are de oferit foarte multe funcții avansate de uscare a rufelor. Este opțiunea ideală pentru cei care nu dispun de spațiu suficient pentru uscarea tradițională a rufelor sau pentru cei care au copii mici, mai ales în sezonul rece când uscarea durează foarte mult.

Vezi pretul de azi