Review: Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE, Uscator rufe 8 kg, Pompă de Caldura, Al 6-lea Simt, Clasa A+++ – Pareri

Review: Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE, 8 kg, Pompă de Caldura, Clasa A+++
Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE

Product Name: W6D84WBEE

Product Description: Uscătorul rufe Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE are o capacitate de maximă de încărcare de 8 kg și un număr de 15 programe de uscare. Este un model cu pompă de căldură, are motor SenseInverter și numeroase tehnologii precum: 6th Sense, FreshCare+ sau 3DRY.

Brand: Whirlpool

 • Design
  (4.4)
 • Functii si programe
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4)
4.5

Review pe scurt

Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE este un uscător de rufe dedicat ce are o capacitate mare de încărcare, numeroase tehnologii avansate și un consum mic de energie. Prețul este ridicat, dar este soluția ideală pentru a avea rufe uscate fără a aștepta prea mult, chiar și în sezonul rece.

Pros

+ Tehnologie 3DRY

+ Motor SenseInverter

+ Funcție anti-șifonare

+ Tehnologie 6th Sense și FreshCare+

+ Temperatură de uscare reglabilă

+ Pompă de căldură

+ Clasa energetică A+++

Vezi pretul de azi

Cons

– Preț de achiziție mare

Uscătorul de rufe este un electrocasnic din ce în ce mai popular, fiind soluția ideală pentru uscarea rapidă a rufelor în sezonul rece. Dacă sunteți în căutarea unui asemenea aparat, mai jos vă prezentăm un model cu o capacitate mare de uscare și numeroase funcții de la un brand cu renume. Este numit Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE.

Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE
Vezi mai multe poze

 

Uscătorul rufe Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE are o capacitate de maximă de încărcare de 8 kg și un număr de 15 programe de uscare. Este un model cu pompă de căldură, are motor SenseInverter și numeroase tehnologii precum: 6th Sense, FreshCare+ sau 3DRY.

Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE este un uscător de rufe modern și elegant, de culoare albă, cu zona hubloului din sticlă neagră. Aspectul este identic cu cel al mașinii de spălat rufe din aceeași gamă.

Dimensiunile uscătorului de rufe sunt similare cu cele ale unei mașini de spălat. Ideal ar fi ca aceste două electrocasnice să fie așezate unul lângă altul, sau chiar unul deasupra altuia. Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE are o înălțime de 84.9 cm, lățime de 59.7 cm și o adâncime de 65.6 cm.

Specificații Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE

Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE este un uscător de rufe cu o capacitate de 8 kg ce folosește ca tehnologie de uscare pompa de căldură, un sistem cu circuit închis ce refolosește căldura, rezultând astfel un consum de energie redus.

Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE usa deschisa

Motorul uscătorului este de timp SenseInverter ceea ce se traduce printr-un consum mic de energie, iar zgomotul și vibrațiile produse în timpul folosirii sunt reduse semnificativ.

Modelul are 15 programe de uscare diferite dintre care se poate alege în funcție de tipul de țesătură, cum ar fi: călcare uşoară, rufe colorate, delicate, program special pentru jeans sau articole sport, program pentru cămăşi, program pentru lână şi program pentru sintetice.

Este disponibil și programul rapid ce are o durată de 30 de minute, precum și programul Refresh pentru îndepărtarea mirosurilor neplăcute.

Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE panou

Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE este încadrat la clasa energetică A+++ și are un consum estimat la 176 kWh pe an. Consumul pentru un ciclu standar de uscare este de numai 1.49 kWh.

Nivelul de zgomot maxim la care oiate ajunge uscătorul în timpul folosirii este de 62 dB.

Funcții și tehnologii

Uscătorul Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE este un model ce are incluse câteva tehnologii interesante ce face rufele dumneavoastră să aibă nivelul optim de uscare în funcție de tipul țesăturii, cum ar fi:

• Tehnologie 6th Sense: senzorii integrați ai uscătorului detectează încărcătura și în funcție de acesta stabilește nivelul optim de umeazeală și temperatură.

Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE 6 sense

• Motor SenseInverter: motor ce asigură o funcționare silențioasă, consum mic de energie și fiabilitatate.

Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE inverter

• Uscare rapidă: program ce accelerează uscarea rufelor fără a compromite îngrijirea lor.

• Tehnologie FreshCare+: rufele se mențin proaspete la interior, fără să prindă miros urât pînă la 6 ore de la terminarea programului.

Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE fresh

• Tehnologie 3DRY: sistem de repartizare uniformă a aerului fierbinte din interior pentru o uscare omogenă a rufelor.

• Nivel de uscare reglabil: anumite programe au opțiunea de a selecta manual nivelul de umiditate dorit al rufelor ce urmează a fi uscate.

• Anti-șifonare: program de uscare ce reduce numărul cutelor de pe haine pentru o călcare mai ușoară.

• Pornire programată: opțiune de setare a orei de pornire a ciclului de uscare.

• Semnalizare sonoră: la încheierea programului de uscare mașina va emite un semnal sonor de avertizare.

• Blocare taste: în timpul folosirii panoul de comandă este blocat pentru a prevenu apăsarea accidentală a tastelor.

Whirlpool au atat masini de spalat rufe, cat si o colectie de uscatoare dedicate:

Plusuri Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE

+ Tehnologie 3DRY

+ Motor SenseInverter

+ Funcție anti-șifonare

+ Tehnologie 6th Sense și FreshCare+

+ Temperatură de uscare reglabilă

+ Pompă de căldură

+ Clasa energetică A+++

Minusuri

– Preț de achiziție mare

Concluzie

Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE este un uscător de rufe dedicat ce are o capacitate mare de încărcare, numeroase tehnologii avansate și un consum mic de energie. Prețul este ridicat, dar este soluția ideală pentru a avea rufe uscate fără a aștepta prea mult, chiar și în sezonul rece.

Vezi pretul de azi