Review: Whirlpool FreshCare+ FFTM119X3BXYEE, Uscător de Rufe 9 kg, Filtru cu Autocuratare, Al 6-lea Simț, Clasa A+++ – Pareri

Review: Whirlpool FreshCare+ FFTM119X3BXYEE, Uscător de Rufe 9 kg, Filtru cu Autocuratare, Al 6-lea Simț, Clasa A+++
Whirlpool FreshCare+ FFTM119X3BXYEE

Product Name: FFTM119X3BXYEE

Product Description: Whirlpool FreshCare+ FFTM119X3BXYEE este un uscător de rufe ce are o capacitate de 9 kg și 15 programe de uscare. Uscătorul este încadrat la clasa energetică A+++, ca și tehnologie de uscare folosește pompa de căldură, are motor Inverter, filtru cu autocurățare, tehnologie al 6-lea simț și sistem FreshCare+.

Brand: Whirlpool

 • Design
  (4.4)
 • Functii si programe
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4.6)
4.7

Review pe scurt

Whirlpool FreshCare+ FFTM119X3BXYEE este soluția ideală pentru cei care au multe rufe de uscat, dar nu dispun de spațiu pentru a le usca în mod tradițional. Este foarte util mai ales în sezonul rece când uscarea lor durează foarte mult.

Pros

+ Capacitate mare, 9 kg

+ Tehnologie de uscare cu pompă de căldură

+ Sistem freshCare+

+ Tehnologie al 6-lea simț

+ Filtru cu autocurățare

+ Clasa energetică A+++

Vezi pretul de azi

Cons

– Preț din zona premium

Un uscator de rufe este din ce in ce mai des o alegere facuta de gospodine ce nu au timpul sau spatiul necesar pentru a usca rufele in modul traditional. Modelul analizat astazi este numit Whirlpool FreshCare+ FFTM119X3BXYEE.

Whirlpool FreshCare+ FFTM119X3BXYEE
Vezi mai multe poze

Whirlpool FreshCare+ FFTM119X3BXYEE este un uscător de rufe ce are o capacitate de 9 kg și 15 programe de uscare. Uscătorul este încadrat la clasa energetică A+++, ca și tehnologie de uscare folosește pompa de căldură, are motor Inverter, filtru cu autocurățare, tehnologie al 6-lea simț și sistem FreshCare+.

Aspectul uscătorului este asemănător cu cel al unei mașini de spălat rufe. Este un model cu încărcare frontală, de culoare albă, cu rama hubloului de culoare neagră.

Whirlpool FreshCare+ FFTM119X3BXYEE are o lățime de 59.7 cm, adâncime de 64.9 cm și înălțime de 84.9 cm. Greutatea totală a uscătorului este de 48.5 kg.

Specificații uscător de rufe Whirlpool FreshCare+ FFTM119X3BXYEE – Păreri

Whirlpool FreshCare+ FFTM119X3BXYEE este un uscător de rufe standard cu o capacitate maximă de 9 kg de rufe, ce folosește ca tehnologie de uscare pompa de căldură cu circuit închis, ce oferă rezultate excelente de uscare cu un consum redus de energie.

Whirlpool FreshCare+ FFTM119X3BXYEE usa deschisa

Uscătorul are 15 de programe de uscare diferite, pentru o gamă largă de articole cum ar fi: EcoBumbac, Mixt, Sintetice, Lână, Delicate, Colorate, Lenjerie de pat, Pilote, Călcare ușoară, Articole sport, Denim, Cămăși sau uscare rapidă 30’.

Este disponibil și programul de reîmprospătare a hainelor care au stat mai mult timp în dulap, fără a fi nevoie să le mai spălați înainte.

Programul de călcare ușoară este disponibil pentru a vă ușura munca, numărul cutelor vor fi reduse considerabil iar hainele se vor călca mult mai ușor.

Programele prestabilite au un timp de uscare presetat, dar la unele dintre ele se poate seta manual nivelul de uscare, astfel durata ciclului poate varia.

Whirlpool FreshCare+ FFTM119X3BXYEE este încadrat la clasa energetică A+++ şi are un consum anual de energie estimat la 194 kWh. Nivelul de zgomot produs în timpul utilizării poate ajunge până la un maxim de 64 dB, destul de ok pentru un astfel de aparat.

Whirlpool FreshCare+ FFTM119X3BXYEE eficienta energetica

Funcții și tehnologii

Uscătorul de rufe Whirlpool FreshCare+ FFTM119X3BXYEE are multe funcții avansate de uscare cum ar fi:

• Tehnologie al 6-lea simț: uscătorul are integrați senzori speciali ce detectează încărcătura, apoi reglează automat nivelul de umezeală și temperatură pentru ca rufele să fie uscate perfect.

• Sistem FreshCare+: datorită mișcărilor delicate ale tamburului, rufele se mențin proaspete în interiorul cuvei pînă la 6 ore de la finalizarea ciclului de uscare.

• Auto Cleaning: filtrul este prevăzut cu sistem de curățare automat ce ajută la menținerea unui flux de aer continuu.

• Motor Inverter: vibrațiile și zgomotul din timpul folosirii sunt reduse datorită acestui tip de motor, iar consumul de energie este mai mic.

• Display LCD: panoul de cpmandă are afișaj LCD pe care se poate urmări timpul râmas până la finalizarea programului selectat, precum și celelalte opțiuni disponibile.

• Pornire întârziată: uscătorul poate fi programat să pornească la o oră anume cu o întârziere de maxim 24 de ore.

• Blocare acces copii: butoanele uscătorului pot fi blocate în timpul folosirii pentru a evita apăsarea lor accidentală.

Pe langa multele masini Whirlpool disponibile, acestia au si destul de multe uscatoare de rufe dedicate:

Plusuri Whirlpool FreshCare+ FFTM119X3BXYEE

+ Capacitate mare, 9 kg

+ Tehnologie de uscare cu pompă de căldură

+ Sistem freshCare+

+ Tehnologie al 6-lea simț

+ Filtru cu autocurățare

+ Clasa energetică A+++

Minusuri

– Preț din zona premium

Concluzie

Whirlpool FreshCare+ FFTM119X3BXYEE este soluția ideală pentru cei care au multe rufe de uscat, dar nu dispun de spațiu pentru a le usca în mod tradițional. Este foarte util mai ales în sezonul rece când uscarea lor durează foarte mult.

Vezi pretul de azi