Review: Arctic DAPLH930W, Uscător de Rufe 9 kg, Pompă de Caldura, 15 Programe, Auto Antișifonare, Xpress Super Short, Clasa A++ – Pareri

Arctic DAPLH930W, Uscător de Rufe 9 kg, Pompă de Caldura, 15 Programe, Auto Antișifonare, Xpress Super Short, Clasa A++
Arctic DAPLH930W

Product Name: DAPLH930W

Product Description: Uscătorul de rufe Arctic DAPLH930W are o capacitate de 9 kg și vă pune la dispoziție un număr de 15 programe de uscare. Este un model cu pompă de căldură ce funcționează cu ajutorul unui motor de tip inverter. Aparatul este încadrat la clasa energetică A++ și are incluse funcții precum: auto antișifonare, amânare pornire, avertizare sonoră la finalizarea programului de uscare, indicator avertizare pentru curățare filtru sau curățare condensator.

Brand: Arctic

 • Design
  (4.2)
 • Tehnologie si functii
  (4.6)
 • Eficienta energetica
  (3.8)
 • Pret
  (4.4)
4.3

Review pe scurt

Uscătorul de rufe Arctic DAPLH930W este ideal pentru cei care nu au unde să usuce rufele în mod tradițional, în mod special în sezonul rece când uscarea lor durează foarte mult. Este un aparat ușor de folosit, iar prețul este accesibil.

Pros

+ Motor Silent Inverter

+ Design anti-vibrații

+ Amânare pornire

+ Tehnologie Aqua Surf

+ Consum redus de energie
Vezi pretul de azi

Cons

– Culoare albă, design destul de simplu

Cei ce sunt in cautarea unui uscator de rufe, sau al oricarui alt aparat electrocasnic mare, la un pret decent ar trebui sa arunce si o privire la oferta celor de la Arctic. Un model precum Arctic DAPLH930W poate fi o alegere foarte OK.

Arctic DAPLH930W
Vezi mai multe poze

Uscătorul de rufe Arctic DAPLH930W are o capacitate de 9 kg și vă pune la dispoziție un număr de 15 programe de uscare. Este un model cu pompă de căldură ce funcționează cu ajutorul unui motor de tip inverter. Aparatul este încadrat la clasa energetică A++ și are incluse funcții precum: auto antișifonare, amânare pornire, avertizare sonoră la finalizarea programului de uscare, indicator avertizare pentru curățare filtru sau curățare condensator.

Aspectul uscătorului este similar cu cel al unei mașini de spălat rufe, cu încărcare frontală,  de culoarea albă cu rama hubloul de culoare neagră. Hubloul are un diametru generos ce vă permite încărcarea și descărcarea cu ușurință a rufelor.

Arctic DAPLH930W are o înălțime de 84.6 cm, lățime de 59.7 cm și o adâncime de 59.9 cm. Greutatea totală a uscătorului este de 41 kg, este un aparat destul de ușor ce nu necesită un efort prea mare pentru a fi montat.

Specificații uscător de rufe Arctic DAPLH930W – Păreri

Uscătorul de rufe Arctic DAPLH930W are o capacitate de încărcare de până la 9 kg. Uscarea  hainelor se face cu ajutorul unei pompe de căldură și a motorului de tip Silent Inverter ce conservă căldura în interiorul tamburului și o refolosește pentru un consum redus de energie.

Arctic DAPLH930W side view

Arctic DAPLH930W are 15 programe diferite de uscare pentru o mare varietate de articole, cum ar fi: bumbac, blugi, delicate, cămăși, sintetice, geci de puf sau articole sport.

Aveți opțiune de a selecta gradul de umiditate al rufelor, de exemplu se poate opta pentru rufe gata de împăturit, călcare ușoară sau extra uscare.

Un alt program foarte util este cel de împrospătare ideal pentru hainele ce au stat o perioadă îndelungată în dulap.

Panoul de comandă are afișaj tip LED și vă permite să urmăriți timpul rămas până la terminarea programului de uscare, temperatura precum și celelalte funcții disponibile.

Arctic DAPLH930W panou

Uscătorul de rufe Arctic DAPLH930W are un consum mediu anual estimat la 212 kWh și este încadrat la clasa energetică A++.

Nivelul maxim de zgomot produs în timpul funcționării poate ajunge până la 65 dB, destul de ok pentru un uscător.

Funcții și tehnologii

Uscătorul de rufe Arctic DAPLH930W are incluse câteva funcții utile, cum ar fi:

 • Pompă de căldură: sistem de uscare cu circuit închis ce refolosește aerul cald pentru un consum mai mic de energie.
 • Aqua Surf: forma cuvei și al paletelor permit o mișcare fluidă a rufelor în timpul uscării, ce imită valurile.
 • Indicator curățare filtru: indicator luminos ce vă informează că filtrul trebuie curățat.
 • Buzzer: avertizare sonoră ce anunță finalizarea programului de uscare.
 • Blocare panou de control: butoanele uscătorului se pot bloca în timpul folosirii.
 • Design S-shape: design proiectat să reducă considerabil zgomotul și vibrațiile din timpul folosirii.
 • Funcție Auto Antișifonare: funcție ce se activează automat dacă rufele nu sunt scoase după finalizarea programului de uscare. Rufele din interior vor fi rotite la intervale de 10 minute pentru a preveni șifonarea lor.
 • Amânare pornire: uscătorul poate fi programat să pornească cu o întârziere de până la 24 de ore.
 • Indicator rezervor apă: indicator luminos ce vă avertizează că rezervorul de apă trebuie golit. Dacă rezervorul se umple în timpul funcționării uscătorului, acesta intră în stand-by.

Daca va doriti si o masina de spalat rufe noua de la Arctic, producatorul are destule modele in oferta:

Plusuri Arctic DAPLH930W

+ Motor Silent Inverter

+ Design anti-vibrații

+ Amânare pornire

+ Tehnologie Aqua Surf

+ Consum redus de energie

Minusuri

– Culoare albă, design destul de simplu

Concluzie

Uscătorul de rufe Arctic DAPLH930W este ideal pentru cei care nu au unde să usuce rufele în mod tradițional, în mod special în sezonul rece când uscarea lor durează foarte mult. Este un aparat ușor de folosit, iar prețul este accesibil.

Vezi pretul de azi