Arctic AB91421XLWB, Masina de Spalat Rufe 9 kg, 1400 rpm, Clasa A – Pareri si Review

Review: Arctic AB91421XLWB, Masina de Spalat Rufe 9 kg, 1400 rpm, Clasa A - Pareri
Arctic AB91421XLWB masina spalat rufe

Product Name: AB91421XLWB

Product Description: Mașina de spălat rufe Arctic AB91421XLWB, cu o capacitate de 9 kg și o viteză de centrifugare de 1400 rpm, se încadrează în clasa energetică A, oferind astfel o eficiență ridicată. Motorul Silent Inverter asigură funcționarea lină și redusă din punct de vedere al zgomotului. Dotată cu funcțiile ExtraSteam, Child Lock și Anticrease, această mașină oferă o serie de opțiuni pentru a îmbunătăți procesul de spălare și protejarea rufelor.

Brand: Arctic

 • Design
  (3.8)
 • Functii si programe
  (4.3)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4.5)
4.4

Review pe scurt

Mașina de spălat Arctic AB91421XLWB combină un design modern cu funcționalități avansate. Oferă eficiență energetică și de spălare, dar vine și cu anumite dezavantaje legate de preț și complexitate. Ca orice produs, decizia de cumpărare ar trebui să țină cont de nevoile și bugetul fiecărui utilizator. Pe ansamblu, este o opțiune solidă pentru cei care caută o combinație de stil și performanță în domeniul mașinilor de spălat.

Pros

+ Design Modern:

+ Tambur Generos:

+ Panou de Control Digital:

+ Eficiență Energetică:

+ Varietate de Programe:

+ Durabilitate:

+ Funcții Suplimentare:

Vezi pretul de azi

Cons

– Preț:

– Necesită Spațiu:

– Complexitatea Panoului:

– Zgomot:

– Întreținere:

În articolul de astăzi, ne vom uita la mașina de spălat rufe Arctic AB91421XLWB. E un model ce oferă o capacitate generoasă de 9 kg și o viteză de centrifugare de 1400 rpm. În plus, vine cu o serie de funcții și tehnologii moderne. Vom discuta specificații tehnice, performanțe, avantaje și dezavantaje. Dacă te gândești să cumperi această mașină de spălat, rămâi cu noi pentru a afla dacă e potrivită pentru tine.

Arctic AB91421XLWB masina spalat rufe
Vezi pretul de azi

Arctic AB91421XLWB: Prima Impresie

La prima vedere, mașina de spălat Arctic are un design curat și modern. Culorile predominante sunt alb și negru, ceea ce îi oferă un aspect neutru, ușor de integrat în orice decor.

Ușa mare, cu sticlă transparentă, permite vizualizarea rufelor în interior. Aceasta poate aduce un plus de estetică, în special atunci când mașina de spălat este plină cu rufe colorate. Panoul digital, cu afișajul său roșu, este bine evidențiat și facilitează selecția programelor.

Fiecare detaliu, de la butoane până la sigla “Arctic”, a fost plasat cu grijă, fără a supraîncărca designul.

Când ne gândim la integrarea acestei mașini de spălat într-o cameră, design-ul simplist și elegant se potrivește perfect în spații contemporane. Spațiile minimaliste, cu linii curate și culori neutre, vor beneficia cel mai mult de aspectul acestei mașini de spălat. De asemenea, poate fi integrată cu ușurință într-o baie sau o bucătărie cu elemente moderne, unde tehnologia și funcționalitatea sunt la ele acasă.

Specificatii Arctic AB91421XLWB – Pareri

Mașina de spălat rufe Arctic AB91421XLWB se laudă cu o serie de specificații notabile. Începem cu capacitatea de încărcare, care este de 9 kg. Aceasta e ideală pentru familii mari sau pentru cei care preferă să spăleze rufe mai rar, dar în cantități mari.

Un alt aspect de luat în considerare e viteza maximă de centrifugare de 1400 rpm. Viteza aceasta înseamnă că rufele vor fi mai uscate după spălare, reducând timpul petrecut la uscat.

La capitolul eficiență energetică, mașina se încadrează în clasa A, conform noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE. În termeni practici, consumă 49 kWh la 100 de spălări. Asta sugerează un consum redus de energie, ceea ce e benefic atât pentru factura la electricitate, cât și pentru mediu.

Nivelul de zgomot la centrifugare e de 75 dB, un nivel relativ standard pentru mașinile de spălat moderne. Cu toate acestea, merită menționat faptul că motorul Silent Inverter ajută la reducerea zgomotului.

Dimensiunile standard ale acestei mașini sunt 64 cm adâncime, 60 cm lățime și 84 cm înălțime. Cu o greutate de 69 kg, e destul de ușor de mutat și instalat.

În ceea ce privește tipul de încărcare, e o mașină cu încărcare frontală, iar hubloul se deschide spre stânga. Panoul de comandă e digital și culoarea aparatului e albă, adăugând o notă de eleganță și modernitate.

În concluzie, din punct de vedere tehnic, mașina de spălat Arctic AB91421XLWB pare să ofere un echilibru bun între performanță și eficiență. Cu specificații impresionante și un design bine gândit, e un aparat ce merită să fie luat în considerare.

Tehnologii si Functii Speciale Incluse

Dincolo de specificații, performanța reală a unei mașini de spălat rufe se măsoară în eficiență, ușurința de utilizare și durabilitate. La toate aceste capitole, Arctic AB91421XLWB pare să exceleze.

Începem cu ExtraSteam, o tehnologie care utilizează abur pentru a oferi o îngrijire specială rufelor. Dacă folosești aburul la începutul programului, acesta înmoaie hainele murdare, facilitând procesul de curățare. Dacă alegi să folosești aburul la final, el contribuie la înlăturarea cutelor. Acesta este un avantaj major pentru oricine dorește să economisească timp și efort când vine vorba de călcat.

Motorul Silent Inverter este un alt punct forte. Acesta nu doar că reduce zgomotul, dar oferă și un nivel ridicat de eficiență energetică. Durabilitatea sa îndelungată este, de asemenea, un mare plus, oferind liniștea sufletească că vei avea o mașină de spălat funcțională pentru mulți ani de acum încolo.

O altă tehnologie importantă este Aqua Surf, care asigură o spălare eficientă și delicată. Design-ul special al cuvei și forma paletelor permit o mișcare fluidă a rufelor, ce imită ritmul natural al valurilor. Aceasta este o tehnologie unică ce optimizează procesul de spălare.

Dacă vorbim despre funcționalități utile, nu putem să trecem cu vederea Add-In. Cu această funcție, dacă ai uitat să adaugi o haină în mașină, poți să o faci în primele 5 minute de la începutul ciclului de spălare. Un simplu apăsat de buton și problema e rezolvată.

Performanță și Eficiență

Atunci când alegem o mașină de spălat, performanța și eficiența sunt esențiale. Nu dorim doar ca hainele să fie curate, dar și ca mașina să consume puțină energie și apă.

Performanța în Spălare: Mașina Arctic, cu un design modern, sugerează și performanță de top. Un tambur generos indică faptul că poate găzdui o cantitate considerabilă de rufe, reducând numărul de spălări necesare pe săptămână. De asemenea, panoul de control digital permite selectarea programelor de spălare adaptate tipului de rufe, asigurând astfel o curățenie optimă.

Eficiența Energetică: Eficiența energetică este crucială în lumea de astăzi, nu doar pentru economisirea costurilor, dar și pentru protejarea mediului înconjurător. Fără informații concrete despre clasa energetică a acestui model, ne putem aștepta ca o mașină modernă, precum cea prezentată, să aibă cel puțin o clasificare A sau mai bună. Aceasta înseamnă că va consuma mai puțină energie comparativ cu modelele mai vechi sau cu cele din clasele inferioare.

Eficiența Spălării: Dincolo de consumul de energie, eficiența spălării este la fel de importantă. O mașină de spălat eficientă elimină petele dificile și menține culorile vii, fără a deteriora țesăturile. Datorită programelor variate de spălare și opțiunilor de setare a temperaturii, mașina Arctic pare să ofere o gamă largă de posibilități pentru a se adapta la nevoile specifice ale fiecărui tip de material.

Cateva alternative din gama Arctic sunt masini de spalat si uscatoare precum:

Plusuri Arctic AB91421XLWB

+ Design Modern: Se integrează ușor în decorurile contemporane și oferă un aspect elegant camerei.

+ Tambur Generos: Permite spălarea unei cantități mari de rufe, economisind timp.

+ Panou de Control Digital: Ușurință în selectarea programelor și adaptabilitate la tipul de rufe.

+ Eficiență Energetică: Consum redus de energie, protejând mediul și economisind costuri.

+ Varietate de Programe: Adaptabilitate la diferite tipuri de țesături și grad de murdărie.

+ Durabilitate: Materiale de calitate care promit o durată lungă de viață a produsului.

+ Funcții Suplimentare: Opțiuni precum start întârziat sau programe rapide, pentru flexibilitate în utilizare.

Minusuri

– Preț: Poate fi mai costisitoare comparativ cu alte modele de bază.

– Necesită Spațiu: Datorită dimensiunilor, nu este ideală pentru locuințele mici.

– Complexitatea Panoului: Poate fi dificil de înțeles pentru cei neobișnuiți cu tehnologia digitală.

– Zgomot: Poate produce un zgomot mai mare la ciclurile de centrifugare de viteză înaltă.

– Întreținere: Necesită o curățare periodică a filtrelor și a tamburului.

Concluzia

Mașina de spălat Arctic combină design modern cu funcționalități avansate. Oferă eficiență energetică și de spălare, dar vine și cu anumite dezavantaje legate de preț și complexitate. Ca orice produs, decizia de cumpărare ar trebui să țină cont de nevoile și bugetul fiecărui utilizator. Pe ansamblu, este o opțiune solidă pentru cei care caută o combinație de stil și performanță în domeniul mașinilor de spălat.

Vezi pretul de azi PC Garage

Manual de utilizare