Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare800 EW8F228S, Un Model Excelent Din Clasa A+++ Cu 8 Kg Capacitate si 1200 RPM

Electrolux PerfectCare800 EW8F228S
  • Design
  • Functii si programe
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.9

Review pe scurt

Electrolux PerfectCare800 EW8F228S va fi o masina de spalat rufe potrivita pentru orice familie medie, ce ofera rezultate deosebit si un consum foarte mic de energie.

Vezi pret

Pentru un utilizator pretentios, ce are si un buget usor peste medie, o masina de spalat rufe de genul lui Electrolux EW8F228S poate fi alegerea cea mai buna. Depinde bineinteles si de cerintele dupa care va ghidati, de la capacitatea masinii, pana la performantele oferite sau garantia de care puteti dispune. In mare, acest model va face fata cu brio oricarei liste de cerinte.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Saptamana Electrocasnicelor a inceput!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 45% la produse electrocasnice din toate categoriile, in perioada 10-16 iunie. Nu ratati ocazia!

» Totul Pentru Casa!
Aceasta este o noua campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 50% la produse pentru casa dumneavoastra, intre 10 si 16 iunie. Nu ratati ocazia!

Electrolux PerfectCare800 EW8F228SElectrolux PerfectCare800 EW8F228S este o masina de spalat ce are o capacitate de 8 kg de rufe, ce are un consum economic de energie (clasa A+++) si o viteza maxima de centrifugare de 1200 RPM. Aceasta din urma este singura specificatie la care acest model nu exceleaza, celelalte fiind foarte bune.

Desi este un model de culoare alba, arata bine multumita accentelor negre si display-ului LCD, fiind o alegere buna pentru orice spatiu dedicat aparatelor de acest tip.

In ce priveste dimensiunile sale, Electrolux PerfectCare800 EW8F228S le are si pe acestea la un nivel standard. Cu o inaltime la 85 cm, o latime de 60 cm si adancimea la 57.5 cm, masina de spalat rufe ar trebui sa incapa cu usurinta in majoritatea spatiilor dedicate amplasarii aparatelor electrocanice mari. Masurati zona inainte sa achizitionati aparatul si asigurati-va ca lasati si cativa centimetri liberi in jurul sau.

Plusurile Electrolux PerfectCare800 EW8F228S

+ Capacitatea de 8 kg rufe: este marimea perfecta pentru o masina de spalat ce va deservi nevoile unei familii cu 4 membri.

+ Clasa A+++: aceasta este clasa energetica, consumul estimat anual fiind de 117 kWh, deci cam 7 lei pe luna este costul.

+ Viteza decenta de centrifugare, 1200 RPM: desi nu ajunge la 1400 RPM, este totusi suficienta pentru stoarcere in majoritatea cazurilor, destule programe folosind o setare mai mica oricum.

Electrolux PerfectCare800 EW8F228S 2+ 14 programe de spalare: inclusiv optiuni pentru bumbac, lana, sintetice, jeans sau delicate.

+ Motor Inverter: mai economic si mai eficient, un astfel de motor trebuie neaparat sa faca parte din orice masina de spalat noua aveti de gand sa achizitionati. Aceasta piesa are 10 ani garantie.

+ Sistemul SensiCare: personalizeaza timpul de spalare, in functie de incarcatura, pentru a preveni uzarea excesiva a tesaturii.

+ SoftPlus: o optiune ce va ofera rufe mai catifelate si frumos mirositoare.

+ Utilizeaza vapori cu abur anti-alergie: curata tesatura in profunzime, indepartand bacteriile.

Minusuri

– Eficienta energetica mica la centrifugare: acesta are clasa B, deci consumul va fi ceva mai ridicat in timpul stoarcerii.

Concluzia

Electrolux PerfectCare800 EW8F228S va fi o masina de spalat rufe potrivita pentru orice familie medie, ce ofera rezultate deosebit si un consum foarte mic de energie.

Vezi pret
Manual de utilizare

Google Analytics Alternative