LG F2WR508SBM, Masina de Spalat Rufe Slim 8 kg, 1200 rpm, Clasa A, Direct Drive, Negru – Pareri si Review

LG F2WR508SBM, Masina de Spalat Rufe Slim 8 kg, 1200 rpm, Clasa A, Direct Drive, Negru - Pareri si Review
Masina de spalat rufe Slim LG F2WR508SBM

Product Name: F2WR508SBM

Product Description: LG F2WR508SBM, o mașină de spălat rufe slim de 8 kg, reprezintă combinația perfectă de design modern și tehnologie avansată. Cu o clasă energetică A și un motor AI Direct Driver Inverter, oferă eficiență și economie de energie, în timp ce viteza de centrifugare de 1200 RPM asigură performanțe de spălare optime.

Brand: LG

 • Design
  (4.8)
 • Functii si programe
  (4.7)
 • Centrifugare
  (4.4)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (3.8)
4.5

Review pe scurt

Având în vedere caracteristicile și performanțele LG F2WR508SBM, această mașină de spălat este o opțiune excelentă pentru familiile de până la 4 membri.

Punctele sale forte sunt capacitatea mare de încărcare, motorul eficient din punct de vedere energetic, și tehnologiile moderne, cum ar fi Steam™ și Smart Diagnosis. Designul său slim și elegant se potrivește perfect în orice decor modern.

LG F2WR508SBM este o alegere ideală pentru cei care caută o mașină de spălat fiabilă, eficientă și ușor de utilizat, oferind un echilibru excelent între performanță, stil și valoare.

Pros

 • Capacitate mare de încărcare, 8 kg
 • Motor AI Direct Driver Inverter
 • Viteză de centrifugare 1200 RPM
 • Clasa energetică A
 • Funcție Steam
 • Smart Diagnosis
 • Design slim și elegant

Vezi pretul de azi

Cons

 • Pretul

LG F2WR508SBM este o mașină de spălat rufe cu capacitate de 8 kg, potrivită pentru familii de până la 4 membri. LG, un brand renumit pentru inovația și calitatea produselor sale, aduce această mașină de spălat din Coreea de Sud, oferind o combinație de eficiență energetică și tehnologie avansată.

Masina de spalat rufe Slim LG F2WR508SBM
Vezi pretul de azi

Modelul F2WR508SBM, cu design-ul său slim și culoarea elegantă neagră, este ideal pentru cei care caută performanță și stil, fără a compromite spațiul. Este o alegere excelentă pentru familiile mici și mijlocii, precum și pentru cei care doresc să economisească atât energie, cât și spațiu.

LG F2WR508SBM: Design și Prima Impresie

Specificație
Detalii
Nume
LG F2WR508SBM
Capacitate
8 kg (potrivită pentru 4 membri)
Centrifugare
1200 RPM
Clasa energetică
Clasa A
Nivel sunet
Informații nespecificate
Nr. programe
12 programe de spălare
Funcții Importante
Smart Diagnosis, Auto restart, Pornire întârziată
Dimensiuni și greutate
47.5 cm x 60 cm x 85 cm, 60 kg
Culoare
Negru

Designul LG F2WR508SBM, cu finisajul său negru lucios, oferă un aspect elegant și modern. Panoul de control, care combină elemente mecanice și digitale, este intuitiv și ușor de utilizat. Dimensiunile sale slim o fac ideală pentru apartamentele contemporane, fără a sacrifica capacitatea de încărcare.

LG F2WR508SBM

Mașina de spălat LG F2WR508SBM, deși compactă, oferă suficient spațiu pentru nevoile unei familii de 4 persoane. Designul său slim permite integrarea ușoară în spații mai mici, făcând-o perfectă pentru apartamentele urbane.

Prima impresie a fost una de calitate și rafinament. Mașina impresionează prin aspectul său modern, iar panoul de control intuitiv simplifică procesul de spălare, făcând experiența utilizatorului plăcută și eficientă.

Specificatii LG F2WR508SBM – Pareri

Capacitatea de spălare este un aspect esențial al LG F2WR508SBM. Cu o capacitate de 8 kg, această mașină este ideală pentru o familie de până la 4 membri. Am constatat că poate spăla confortabil aproximativ 40 de tricouri sau o combinație echivalentă de haine, ceea ce pentru familia mea de patru persoane a fost mai mult decât suficient.

Viteza de centrifugare atinge 1200 RPM, oferind un echilibru bun între eficiență și protecția țesăturilor. Am observat că hainele ies suficient de uscate pentru a reduce timpul de uscare, fără a fi excesiv de încordate. În plus, diferitele programe permit ajustarea vitezei de centrifugare în funcție de tipul de rufe, un aspect util pentru îngrijirea diferitelor materiale.

Motorul AI Direct Driver Inverter adaugă valoare prin eficiența energetică și reducerea zgomotului. În utilizarea mea, acesta a fost destul de silențios, făcând posibilă spălarea chiar și noaptea, fără a deranja familia.

Clasa A

Clasa energetică A demonstrează eficiența LG F2WR508SBM în consumul de energie. Cu un consum mediu de energie, am apreciat că impactul asupra facturii de electricitate a fost moderat. De asemenea, consumul de apă s-a dovedit a fi eficient, adaptându-se nevoilor diferitelor programe de spălare.

Tehnologii Speciale

LG F2WR508SBM vine echipată cu mai multe tehnologii speciale, care îmbunătățesc experiența de spălare și oferă rezultate mai bune.

Smart Diagnosis: Această funcție permite mașinii să comunice cu smartphone-ul pentru diagnosticarea rapidă a eventualelor probleme. Am folosit-o de câteva ori pentru a verifica starea mașinii și am fost impresionat de ușurința și rapiditatea cu care am primit răspunsurile.

Auto Restart: Dacă există o întrerupere de curent, mașina își va relua ciclul de spălare de unde a fost întrerupt. Este o caracteristică utilă care economisește timp și energie.

Pornire Întârziată: Permite programarea începerii ciclului de spălare la un moment mai convenabil. Am găsit această funcție extrem de practică, permițându-mi să programez spălarea pe timp de noapte, beneficiind de tarifele mai mici la electricitate.

Steam™: Tehnologia de spălare cu aburi este excelentă pentru îndepărtarea alergenilor și pentru o curățare mai profundă. Folosind acest program, am observat că hainele ies mai proaspete și mai curate, ideal pentru membrii familiei cu piele sensibilă.

Programe de Spălare

Panou control functii si programe

LG F2WR508SBM oferă o gamă variată de 12 programe de spălare, acoperind aproape orice nevoie. Am apreciat diversitatea programelor, care se adaptează diferitelor tipuri de haine și cerințe.

 • Bumbac: Standard pentru hainele de zi cu zi. Eficient și delicat cu țesăturile.
 • Jeans: Special conceput pentru denim, menținând culoarea și forma.
 • Sport: Pentru îmbrăcămintea sportivă, asigură o curățare eficientă a țesăturilor sintetice.
 • Delicate: Ideal pentru țesături fine, protejându-le de deteriorare.
 • Clătire și Centrifugare: Perfect pentru hainele care au nevoie doar de o clătire rapidă.
 • Easy Care: Pentru hainele care necesită îngrijire specială și un ciclu blând.
 • Duvet: Conceput pentru spălarea piloților și a altor articole voluminoase.
 • Mix: Permite spălarea mai multor tipuri de țesături împreună, economisind timp.
 • Allergy Care: Elimină alergenii, ideal pentru persoanele cu piele sensibilă.
 • Eco 40-60: Eficient energetic, menținând performanța de spălare.
 • Rapid 14 minute: Pentru momentele în care timpul este esențial, oferind o spălare rapidă.

Fiecare program oferă flexibilitate și adaptabilitate pentru diferite tipuri de rufe, făcând din LG F2WR508SBM o alegere versatilă pentru orice gospodărie.

Panou Control și Funcții

Panoul de control al LG F2WR508SBM combină comenzi mecanice și digitale, oferind acces ușor la 12 programe de spălare și diverse funcții. Am găsit panoul intuitiv și ușor de utilizat, chiar și pentru cineva care nu este obișnuit cu mașinile de spălat moderne.

Printre funcțiile disponibile, am folosit și apreciat următoarele:

 • Prespalare: Utilă pentru îndepărtarea petelor dificile înainte de ciclul principal de spălare.
 • Smart Diagnosis: Facilitează identificarea și rezolvarea rapidă a problemelor.
 • Auto Restart: Reluarea spălării după întreruperea alimentării cu energie electrică.
 • Pornire Întârziată: Programarea începerii spălării la un moment mai convenabil.

În plus, funcțiile de siguranță sunt bine gândite, incluzând întreruperea programului, semnalizare finalizare program, semnalizare eroare, și blocare acces copii, asigurând siguranța și confortul utilizatorului.

Daca sunteti fani LG, va pot recomanda cele mai bune masini de spalat de la ei, dar si cateva modele discutate in trecut. Acestea includ modele precum LG F4WR909P3W, LG F2WV5S8S1E sau LG F2WV3S7AIDD. Un model Slim este si LG F2WR709S2W.

Plusuri LG F2WR508SBM

 • Capacitate mare de încărcare, 8 kg: Ideală pentru familii de până la 4 membri.
 • Motor AI Direct Driver Inverter: Eficient energetic și silențios.
 • Viteză de centrifugare 1200 RPM: Hainele ies suficient de uscate.
 • Clasa energetică A: Economisire a energiei și a costurilor.
 • Funcție Steam: Curățare profundă și eliminarea alergenilor.
 • Smart Diagnosis: Ușurează diagnosticarea și rezolvarea problemelor.
 • Design slim și elegant: Se integrează perfect în spații moderne.

Minusuri

 • Pretul: usor peste medie.

Concluzia

Având în vedere caracteristicile și performanțele LG F2WR508SBM, această mașină de spălat este o opțiune excelentă pentru familiile de până la 4 membri.

Punctele sale forte sunt capacitatea mare de încărcare, motorul eficient din punct de vedere energetic, și tehnologiile moderne, cum ar fi Steam™ și Smart Diagnosis. Designul său slim și elegant se potrivește perfect în orice decor modern.

LG F2WR508SBM este o alegere ideală pentru cei care caută o mașină de spălat fiabilă, eficientă și ușor de utilizat, oferind un echilibru excelent între performanță, stil și valoare.

Vezi pretul de azi

Manual de utilizare