Beko B5WFU58418, Masina de Spalat Rufe 8 kg, 1400 rpm, Clasa A – Pareri si Review

Beko B5WFU58418, Masina de Spalat Rufe 8 kg, 1400 rpm, Clasa A - Pareri si Review
Beko B5WFU58418

Product Name: B5WFU58418

Product Description: Mașina de spălat Beko B5WFU58418 se distinge printr-o capacitate bună de încărcare, de 8 kg. Dotată cu o viteză de centrifugare impresionantă de 1400 RPM, un motor Digital Inverter eficient și o serie de tehnologii inovatoare precum SteamCure și Fast+, această mașină asigură rezultate de spălare impecabile, oferind în același timp economii semnificative de energie datorită clasei sale energetice superioare (A).

Brand: Beko

 • Design
  (4.8)
 • Functii si Programe
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4.5)
4.8

Review pe scurt

Beko B5WFU58418 este o masină de spălat modernă și eficientă, cu o capacitate generoasă de încărcare și dotată cu tehnologii avansate. Cel mai mare avantaj a acestei mașini este capacitatea de 8 kg, care se potrivește perfect pentru familiile de dimensiuni medii.

În general, acest model oferă un echilibru bun între performanță și preț, fiind o opțiune solidă pentru cei care doresc să investească într-o mașină de spălat fiabilă și durabilă.

Pros

 • Capacitate de încărcare de 8 kg
 • Motor ProSmart™ Inverter
 • Viteză de centrifugare 1400 rpm
 • Tehnologie AquaTech® inovativă
 • Conexiune HomeWhiz® prin Bluetooth
 • Funcție SteamTherapy™ pentru reîmprospătare

Vezi pretul de azi ITGalaxy

Cons

 • Panou de comandă mixt: mecanic și digital
 • Nu este model Slim

Beko B5WFU58418 este o mașină de spălat rufe cu o capacitate de 8 kg, potrivită pentru familiile moderne. Provenind de la compania Beko, recunoscută pentru produsele sale inovatoare și de calitate, această mașină de spălat este fabricată pentru a satisface nevoile familiilor cu 3-4 membri. Este perfectă pentru cei care caută eficiență și tehnologie avansată într-un singur aparat.

Fiind produsă de un brand cu tradiție și renume, această mașină de spălat reprezintă o combinație ideală între fiabilitate și tehnologie avansată, adresându-se atât familiilor mici, cât și celor mari, dar și celor care doresc să beneficieze de cele mai noi inovații tehnologice în domeniul electrocasnicelor.

Beko B5WFU58418
Vezi pretul de azi

Beko B5WFU58418: Design și Prima Impresie

Specificatie
Detalii
Nume
Beko B5WFU58418
Capacitate
8 Kg (potrivit pentru 4 membri)
Centrifugare
1400 RPM
Clasa energetica
Clasa A
Nivel sunet
72 dB la centrifugare
Nr. programe
15 programe de spălare
Functii Importante
AquaTech, SteamCure, IronFast, HomeWhiz
Dimensiuni și greutate
84.5 cm înălțime, 60 cm lățime, 55 cm adâncime, 70 Kg
Culoare
Negru

Designul mașinii de spălat Beko B5WFU58418 se evidențiază prin eleganța culorii negre. Această culoare îi conferă un aspect sofisticat, făcând-o potrivită pentru un decor modern sau minimalistic. Panoul de control este mixt, combinând elemente mecanice cu elemente digitale, oferind astfel utilizatorului flexibilitate și eficiență în utilizare.

În ceea ce privește dimensiunile, Beko B5WFU58418 nu este o mașină de spălat slim, dar nici excesiv de mare. Cu dimensiunile sale de 84,5 x 60 x 55 cm, se încadrează în categoria mașinilor de dimensiuni standard. Deși necesită un spațiu adecvat pentru montare, se potrivește confortabil în majoritatea spațiilor dedicate din locuințe.

Prima mea impresie când am văzut mașina a fost una pozitivă. Eleganța designului și finisajul negru mi-au atras atenția imediat. Am apreciat imediat combinația de stil și funcționalitate pe care Beko B5WFU58418 o aduce în casa mea.

Specificații Explicate: Beko B5WFU58418

Beko B5WFU58418 cu usa deschisa

Beko B5WFU58418 se mândrește cu o capacitate generoasă de spălare de 8 kg. Deși această capacitate poate varia în funcție de programul de spălare ales, este suficientă pentru a satisface nevoile unei familii de 4 membri.

Dacă ne gândim la tricouri și cămăși, această mașină poate spăla cu ușurință aproximativ 40 de tricouri sau 20-25 de cămăși într-o singură încărcătură.

Viteza de centrifugare a acestui model ajunge până la 1400 RPM. Această cifră indică eficiența cu care mașina stoarce apa din rufe. O viteză mai mare înseamnă haine mai uscate la finalul ciclului. Cu toate acestea, există momente când s-ar putea prefera o viteză mai mică, în special pentru rufe delicate.

Este important de menționat că fiecare program vine cu propria viteză de centrifugare, adaptată tipului de rufe. Motorul ProSmart™ Inverter al mașinii asigură o funcționare eficientă și silențioasă, prelungind durata de viață a mașinii și reducând consumul de energie.

Clasa A Beko B5WFU58418

Clasa energetică a mașinii este Clasa A, ceea ce indică o eficiență energetică ridicată. Aceasta este o clasificare excelentă și arată că mașina este economă în ceea ce privește consumul de energie. Consumul oficial este de 42 kWh la 100 de spălări.

Cu toate acestea, acest consum poate varia în funcție de programul ales, cu programul ECO fiind de obicei cel utilizat pentru calculul consumului oficial.

Tehnologii Speciale

Beko B5WFU58418 nu este doar o mașină de spălat obișnuită, ci una îmbogățită cu multiple tehnologii și funcții speciale, concepute pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și eficiența spălării.

AquaTech®: Este o tehnologie de spălare inovatoare care inlocuiește miscarea tamburului cu puterea apei. Această tehnologie amestecă în prealabil apa și detergentul și le pulverizează pe țesătură înainte de curățare. Rezultatul? Un timp de spălare redus cu până la 50% și o îngrijire mult mai delicată a țesăturilor.

Recycled Tub: Un pas în direcția sustenabilității, această tehnologie utilizează 39 de milioane de bidoane de plastic reciclate pentru fabricarea cuvelor mașinii de spălat. Aceasta nu numai că contribuie la conservarea mediului, dar asigură și performanța și durabilitatea mașinii.

IronFast: O inovație dedicată celor care detestă călcatul. Tehnologia IronFast curăță cămășile cu mai puține cute, reducând astfel timpul de călcare.

HomeWhiz®: Aceasta este o funcție inteligentă care permite programarea și monitorizarea mașinii de spălat prin intermediul unei aplicații mobile. Cu HomeWhiz®, utilizatorii pot selecta și monitoriza programele de spălare de la distanță, via Bluetooth.

SteamTherapy™: Ideal pentru reimprospatarea unei cantități mici de rufe. Această tehnologie nu doar îndepărtează mirosurile neplăcute, dar reduce și cutele de pe haine, făcându-le mai ușor de călcat.

15 Programe de Spălare

Mașina de spălat Beko B5WFU58418 vine echipată cu nu mai puțin de 15 programe de spălare, acoperind majoritatea nevoilor gospodăriei. Indiferent dacă ai nevoie să speli jeansi, lenjerie sau haine delicate, această mașină are un program pentru tine. Totuși, un minus ar fi absența unui program special dedicat hainelor pentru copii sau celui anti-alergenic. Cu toate acestea, gama variată de programe disponibile compensează aceste absențe.

 • Rinse: Program pentru clătirea rufelor, ideal după un ciclu de spălare intensiv.
 • Down Wear: Program specializat pentru haine cu umplutură de puf sau gâscă.
 • Shirts: Optimizează spălarea cămășilor, reducând cutele.
 • Outdoor/Sports: Pentru hainele sport sau echipamentul outdoor care necesită o îngrijire specială.
 • Dark Care/Jeans: Program dedicat jeansilor și hainelor închise la culoare pentru a preveni decolorarea.
 • Cottons: Pentru rufe din bumbac, oferind o curățare eficientă și păstrarea culorilor.
 • Synthetics: Ideal pentru țesături sintetice care necesită o spălare delicată.
 • Spin + Drain: Un program de stoarcere și evacuare a apei.
 • StainExpert: Acest program elimină petele dificile de pe țesături.
 • Downloaded Program: Permite utilizatorilor să descarce și să utilizeze programe de spălare personalizate.
 • Woollens/Hand Wash: Program dedicat țesăturilor delicate, precum lâna, care necesită o spălare manuală.
 • Eco 40-60: Un program ecologic care spală la temperaturi între 40 și 60 de grade.
 • Xpress/ Super Xpress: Pentru spălări rapide când timpul este esențial.
 • Hygiene+ cu SteamCure: Îmbină puterea aburului cu o spălare intensivă pentru a elimina bacteriile și alergenii.
 • Steam Therapy: Program de reimprospatare a rufelor cu abur, reducând cutele și mirosurile neplăcute.

Panou Control și Funcții

SteamTherapy
SteamTherapy

Panoul de control al mașinii de spălat Beko B5WFU58418 combină elemente mecanice și digitale, oferindu-i un aspect modern și funcțional. Cu ajutorul acestuia, utilizatorii pot accesa o gamă variată de programe de spălare și setări personalizate. Se poate selecta ușor temperatura dorită, viteza de centrifugare și multe altele, toate având descrieri clare pe ecran.

 • Sistem automat de reglare al consumului de apa: Ajustează cantitatea de apă în funcție de încărcătură, economisind resurse și energie.
 • Afisare timp ramas: Arată cât timp a rămas până la finalizarea programului de spălare.
 • Fast+: Scade timpul de spălare, oferind rezultate rapide fără a compromite calitatea spălării.
 • Prewash: Un ciclu preliminar de spălare, ideal pentru haine foarte murdare.
 • Sistem electronic de control al balansului: Asigură o spălare stabilă, reducând vibrațiile și zgomotul.
 • Urmarire programe speciale: Permite setarea și urmărirea programelor speciale de spălare.
 • SteamCure: O funcție de abur care ajută la îndepărtarea petelor și mirosurilor.
 • Remote Control: Controlează mașina de spălat de la distanță folosind aplicația HomeWhiz.
 • AntiCrease: Reduce cutelor pe haine, făcând călcatul mai ușor.
 • AutoClean Detergent Drawer: Curăță automat compartimentul de detergent.
 • DrumClean cu SteamCure: Curăță tamburul mașinii folosind abur, eliminând bacteriile și mirosurile.
 • Blocare acces copii: Previne accesul neautorizat al copiilor la mașina de spălat, asigurând o utilizare sigură.

Printre multe alte masini de spalat rufe de la Beko analizate de noi in trecut, veti gasi variante pentru toate buzunarele. Daca acest model nu se incadreaza in buget, aruncati o privire si la masini precum Beko WUE7626XBWST (7 kg), Beko B5WFT510419W (10 kg), sau Beko B5DFT510442W (10 kg).

Plusuri Beko B5WFU58418

 • Capacitate de încărcare de 8 kg
 • Motor ProSmart™ Inverter
 • Viteză de centrifugare 1400 rpm
 • Tehnologie AquaTech® inovativă
 • Conexiune HomeWhiz® prin Bluetooth
 • Funcție SteamTherapy™ pentru reîmprospătare

Minusuri

 • Panou de comandă mixt: mecanic și digital
 • Nu este model Slim

Concluzia

Beko B5WFU58418 este o masină de spălat modernă și eficientă, cu o capacitate generoasă de încărcare și dotată cu tehnologii avansate. Cel mai mare avantaj a acestei mașini este capacitatea de 8 kg, care se potrivește perfect pentru familiile de dimensiuni medii.

Tehnologiile AquaTech și SteamCure adaugă valoare, oferind o îngrijire mai delicată a rufelor și o eficiență crescută în spălare.

Pe de altă parte, conexiunea cu aplicația HomeWhiz oferă un plus de comoditate, permițând programarea și monitorizarea mașinii de spălat de la distanță.

Recomand Beko B5WFU58418 familiilor moderne care caută eficiență și tehnologie într-o mașină de spălat.

În general, acest model oferă un echilibru bun între performanță și preț, fiind o opțiune solidă pentru cei care doresc să investească într-o mașină de spălat fiabilă și durabilă.

Vezi pretul de azi ITGalaxy

Manual utilizare Beko B5WFU58418