Review: Candy Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S, Mașină de Spălat Rufe Slim 7 kg, 1400 RPM, WiFi/ hOn App, Easy Iron+, Steam Hygiene+, Clasa A – Pareri

Review: Candy Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S, Mașină de Spălat Rufe Slim 7 kg, 1400 RPM, WiFi/ hOn App, Easy Iron+, Steam Hygiene+, Clasa A
Candy Rapido Pro RP4 476BWMR 1-S

Product Name: 476BWMR/1-S

Product Description: Candy Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S este o mașină de spălat rufe cu o capacitate de 7 kg, are o viteză de centrifugare de până la 1400 rpm și este încadrată la clasa energetică A. Mașina de spălat rufe este un model smart ce poate fi pornită de la distanță prin intermediul aplicației hOn, are motor puternic Speed Drive Inverter, tehnologie Quick&Clean și program de igienizare a hainelor Steam Hygiene+.

Brand: Candy

 • Design
  (4.2)
 • Tehnologie si functii
  (4.6)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4.5)
4.6

Review pe scurt

Mașina de spălat rufe Candy Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S este un model slim ce vă oferă o gamă variată de programe și funcții extra de spălare. Mașina are un consum mic de apă și energie, iar prețul este foarte bun pentru un model smart.

Pros

+ Clasa energetică A

+ Motor Speed Drive Inverter

+ Consum redus de apă

+ Control Wi-Fi

+ Funcție Steam Hygiene

+ Preț bun

Vezi pretul de azi

Cons

– Zgomotoasă la centrifugare, 77 dB

Unul din producatorii de luat in calcul atunci cand aveti un buget limitat, dar va doriti totusi performante excelente, Candy are destul de multe masini de spalat rufe in oferta. Una din ele este Candy Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S.

Candy Rapido Pro RP4 476BWMR 1-S
Vezi mai multe poze

Candy Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S este o mașină de spălat rufe cu o capacitate de 7 kg, are o viteză de centrifugare de până la 1400 rpm și este încadrată la clasa energetică A. Mașina de spălat rufe este un model smart ce poate fi pornită de la distanță prin intermediul aplicației hOn, are motor puternic Speed Drive Inverter, tehnologie Quick&Clean și program de igienizare a hainelor Steam Hygiene+.

Este un model slim ce are o adâncime de 45 cm, lățime de 60 cm și înălțime de 85 cm. Greutatea totală a mașinii este de 60 kg.

Specificații mașină de spălat rufe Slim, Candy Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S – Păreri

Candy Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S este o mașină de spălat rufe slim ce are o capacitate maximă de 7 kg.

Candy Rapido Pro RP4 476BWMR 1-S usa deschisa

Mașina de spălat rufe vă pune la dispoziție un număr de 16 programe de spălare, cel mai rapid program are o durată de numai 14 minute în timp ce programul ECO are nevoie de 3 ore și 28 minute.

Mașina are 3 programe rapide de spălare de 14, 30 sau 44 minute, program pentru articole din bumbac, lână, mixt și colorate, delicate sau program pentru rufe ușor de călcat.

Este o mașină cu motor Speed Drive Inverter economică și rapidă, ce oferă o durată mare de utilizare.

Viteza de centrifugare de 1400 rpm asigură o stoarcere excelentă a rufelor. Nivelul maxim de zgomot produs în timpul stoarcerii poate ajunge până la 77 dB.

Ca și consum de energie mașina de spălat rufe Candy Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S este încadrată la clasa energetică A și are nevoie de numai 45 kWh pentru 100 de cicluri de spălare. Consumul de apă pentru programul ECO este de 41 litri.

Candy Rapido Pro RP4 476BWMR 1-S eficienta

Funcții și tehnologii

Candy Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S este o mașină de spălat rufe slim, ideală pentru locuințele mici ce are și multe funcții de spălare, cum ar fi:

• Control Wi-Fi: mașină de spălat rufe smart ce poate fi controlată de la distanță prin intermediul aplicației hOn.

• Steam Hygiene+: programul de spălare cu abur la temperaturi înalte. Aburul intră adânc în țesătura hainelor și elimină atât murdăria cât și mare parte dintre bacterii.

• Tehnologie Quick&Clean: tehnologie ce utilizează soluție concentrată de apă cu detergent, ce este apoi dispersată în țesătura hainelor pentru o spălare mai eficientă.

Candy Rapido Pro RP4 476BWMR 1-S panou

• KG detector: mașina reglează cantitatea de apă și durata programului de spălare în funcție de greutatea rufelor.

• Motor Speed Drive Inverter: motor ce oferă performanțe îndelungate de utilizare cu un consum energetic redus.

• Selectare grad de murdărie: opțiune ce vă permite să selectati gradul de murdărie al rufelor. Aveți a dispoziție trei niveluri, în funcție de nivelul selectat durata programului de spălare va fi modificată.

• Smart Open Door: mașina poate fi oprită pentru a adăuga sau scoate rufe, fără a reporni programul de spălare.

• Protecție anti-inundare: senzor ce depistează orice scurgere și oprește automat alimentarea mașinii cu apă.

• Timer: vă permite să programați în avans cu până la 24 de ore începerea programului de spălare.

• Blocare acces interfață: pentru a evita apăsarea accidentală a butoanelor, există opțiunea de blocare a acestora.

Recomand sa va uitati si la urmatoarele masini de spalat Candy:

Plusuri Candy Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S

+ Clasa energetică A

+ Motor Speed Drive Inverter

+ Consum redus de apă

+ Control Wi-Fi

+ Funcție Steam Hygiene

+ Preț bun

Minusuri

– Zgomotoasă la centrifugare, 77 dB

Concluzie

Mașina de spălat rufe Candy Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S este un model slim ce vă oferă o gamă variată de programe și funcții extra de spălare. Mașina are un consum mic de apă și energie, iar prețul este foarte bun pentru un model smart.

Vezi pretul de azi