Review: Candy Rapido Pro RP 596BWMBC/1-S, Mașină de Spălat Rufe 9 kg, 1500 RPM, WiFi/ hOn App, Easy Iron+, Clasa A – Pareri

Review: Candy Rapido Pro RP 596BWMBC/1-S, Mașină de Spălat Rufe 9 kg, 1500 RPM, WiFi/ hOn App, Easy Iron+, Clasa A
Candy Rapido Pro RP 596BWMBC1-S

Product Name: 596BWMBC/1-S

Product Description: Mașina de spălat rufe Candy Rapido Pro RP 596BWMBC/1-S are o capacitate de 9 kg și o viteză impresionantă de centrifugare de până la 1500 rpm. Mașina are 16 programe de spălare, dintre care 9 programe rapide cu o durată mai puțin de o oră.Candy Rapido Pro RP 596BWMBC/1-S este o mașină cu o capacitate mare de încărcare dar cu un consum mic de energie, fiind încadrată la clasa energetică A. Este un model smart ce poate fi controlată de la distanță prin intermediul aplicației hOn, are motor Speed Drive Inverter eficient și durabil, program de igienizare cu abur Steam Hygiene+ și KG Detector.

Brand: Candy

 • Design
  (4.2)
 • Tehnologie si functii
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4.7)
4.6

Review pe scurt

Mașina de spălat rufe Candy Rapido Pro RP 596BWMBC/1-S este un model cu o capacitate mare de încărcare și o viteză foarte mare de centrifugare, de până la 1500 rpm. Este un model smart ce vine la pachet cu multe funcții extra de spălare, iar prețul este foarte bun la câte are de oferit.

Pros

+ Motor Speed Drive Inverter

+ Funcție Wi-Fi

+ KG detector

+ Smart Open Door

+ Protecție ani-inundații

+ Viteză mare de centrifugare, 1500 rpm

+ Clasa energetică A
Vezi pretul de azi

Cons

– Zgomotoasă la centrifugare, 78 dB

Producatorul italian Candy ofera masini de spalat cu un raport excelent pret/calitate, acestea fiind generoase din punct de vedere al tehnologiei incluse si a specificatiilor. Masina de spalat analizata astazi se numeste Candy Rapido Pro RP 596BWMBC/1-S.

Candy Rapido Pro RP 596BWMBC1-S
Vezi mai multe poze

Mașina de spălat rufe Candy Rapido Pro RP 596BWMBC/1-S are o capacitate de 9 kg și o viteză impresionantă de centrifugare de până la 1500 rpm. Mașina are 16 programe de spălare, dintre care 9 programe rapide cu o durată mai puțin de o oră.

Candy Rapido Pro RP 596BWMBC/1-S este o mașină cu o capacitate mare de încărcare dar cu un consum mic de energie, fiind încadrată la clasa energetică A. Este un model smart ce poate fi controlată de la distanță prin intermediul aplicației hOn, are motor Speed Drive Inverter eficient și durabil, program de igienizare cu abur Steam Hygiene+ și KG Detector.

Mașina este un model cu încărcare frontală, de dimensiuni standard. Acesta are o înălțime de 85 cm, lățime de 60 cm și o adâncime de 53 cm.

Specificații mașină de spălat rufe Candy Rapido Pro RP 596BWMBC/1-S – Păreri

Cu o capacitate maximă de 9 kg mașina de spălat rufe Candy Rapido Pro RP 596BWMBC/1-S este un model potrivit familiilor formate din 4-5 membri.

Candy Rapido Pro RP 596BWMBC1-S usa deschisa

Mașina are o viteză de centrifugare impresionantă ce poate ajunge până la 1500 rpm, rufele vor ieși aproape uscate după stoarcere. Ca și nivel de zgomot produs în timpul centrifugării acesta poate ajunge până la 78 dB, destul de ok pentru o viteză așa de mare.

Candy Rapido Pro RP 596BWMBC/1-S are 16 programe de spălare pentru toate tipurile de materiale. Este disponibil programul pentru articole din bumbac, spălare manuală sau lână, delicate, mixte și colorate, program pentru rufe ușor de călcat sau program special de igienizare.

Mașina are 9 programe de spălare cu o durată mai mică de o oră. Cel mai rapid program are doar 14 minute, mai puteți opta pentru programul de 30 sau 44 de minute. Durata programului ECO este de 3 ore și 48 de minute.

Acest model de la Candy are un filtru special care reține reziduurile mai mari care pot bloca sistemul de drenare. Se curăță foarte ușor, se scoate filtru și se curăță sub jetul de apă.

Este disponibil și programul de curățare a tamburului. Cei de la Candy recomandă acest program după aproximativ 50 de cicluri de spălare.

Mașina de spălat rufe Candy Rapido Pro RP 596BWMBC/1-S are un consum de numai 0,49 kWh la un ciclu de spălare cu încărcătură maximă. Consumul de apă la programul ECO este de 46 litri.

Candy Rapido Pro RP 596BWMBC1-S eficienta

Funcții și tehnologii

Mașina de spălat rufe Candy Rapido Pro RP 596BWMBC/1-S este un model smart ce vine dotată cu multe funcții extra de spălare, cum ar fi:

Motor Speed Drive Inverter: acest tip de motor funcționează în câmp electromagnetic și oferă performanțe excelente și un consum redus de energie.

Funcție Wi-Fi: mașina de spălat este un model smart ce poate fi controlată de la distanță prin intermediul aplicației hOn.

Candy Rapido Pro RP 596BWMBC1-S panou

Funcție Snap&Wash: programul cel mai potrivit de spălare este selectat în funcție de culoarea și greutatea rufelor. Este de ajuns să faceți o poză cu telefonul și aplicația vă recomandă programul ideal.

Tehnologie Quick&Clean: amestecul de apă și detergent este pulverizat printr-un jet cu presiune ce pătrunde adânc în țesătura hainelor pentru rezultate excelente de spălare.

Steam Hygiene+: program de igienizare ce atinge și menține o temperatură ridicată a aburului pentru a elimina mare parte dintre alergeni și acarieni.

Smart Open Door: opțiune ce permite deschiderea hubloului după pornirea programului de spălare pentru a mai adăuga articole.

KG Detector: detectează cantitatea de rufe ce urmează a fi spălată și în funcție de acesta optimizează resursele necesare.

Easy Iron+: aburul este inserat pentru a netezi cutele, astfel rufele vor fi mai ușor de călcat.

Start Delay: mașina poate fi programată să pornească ciclul de spălare cu o întârziere de până la 24 de ore.

Protecție anti-inundare: dacă mașina sesizează scurgeri de apă acesta oprește automat alimentarea.

Blocare acces interfață: butoanele mașinii su opțiunea de a fi blocate în timpul utilizării pentru a preveni eventualele apăsări accidentale.

Va recomand si alte modele de masini de spalat Candy:

Plusuri Candy Rapido Pro RP 596BWMBC/1-S

+ Motor Speed Drive Inverter

+ Funcție Wi-Fi

+ KG detector

+ Smart Open Door

+ Protecție ani-inundații

+ Viteză mare de centrifugare, 1500 rpm

+ Clasa energetică A

Minusuri

– Zgomotoasă la centrifugare, 78 dB

Concluzie

Mașina de spălat rufe Candy Rapido Pro RP 596BWMBC/1-S este un model cu o capacitate mare de încărcare și o viteză foarte mare de centrifugare, de până la 1500 rpm. Este un model smart ce vine la pachet cu multe funcții extra de spălare, iar prețul este foarte bun la câte are de oferit.

Vezi pretul de azi