Review: Miele TSA 233 WP, Uscator de Rufe 7 kg, Pompă de Caldură, 12 Programe, PerfectDry, AddLoad, Clasa A++, Alb – Pareri

Miele TSA 233 WP, Uscator de Rufe 7 kg, Pompă de Caldură, 12 Programe, PerfectDry, AddLoad, Clasa A++
Miele TSA 233 WP

Product Name: TSA 233 WP

Product Description: Miele TSA 233 WP este un uscător de rufe dedicat ce are o capacitate de încărcare de 7 kg și un număr de 12 programe de uscare. Este un model cu pompă de căldură și numeroase tehnologii precum: EcoDry, PerfectDry, FragranceDos, AddLoad, filtru de scame sau scurgere integrată pentru apa condensată.

Brand: Miele

 • Design
  (4.2)
 • Functii si programe
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4)
4.5

Review pe scurt

Miele TSA 233 WP este un uscător de rufe dedicat, un aparat ce poate fi extrem de util în special în sezonul rece. Are o capacitate destul de ok şi câteva funcţii extra utile dar care nu justifică preţul mare de achiziţie.

Pros

+ Tehnologie EcoDry

+ Pompă de căldură

+ Funcţie AddLoad

+ Scurgere integrată

+ Filtru pentru scame
Vezi pretul de azi

Cons

– Preţ mare

– Culoare albă

În zilele noastre, confortul și eficiența sunt elemente esențiale în viața cotidiană. Uscătorul de rufe devine astfel o necesitate în gospodării, oferindu-ne posibilitatea de a usca rapid și eficient hainele, indiferent de vreme sau sezon. Un exemplu remarcabil în această privință este uscătorul de rufe Miele TSA 233 WP cu pompă de căldură.

Miele TSA 233 WP
Vezi mai multe poze

Miele TSA 233 WP este un uscător de rufe dedicat ce are o capacitate de încărcare de 7 kg și un număr de 12 programe de uscare. Este un model cu pompă de căldură și numeroase tehnologii precum: EcoDry, PerfectDry, FragranceDos, AddLoad, filtru de scame sau scurgere integrată pentru apa condensată.

Designul uscătorului este destul de simplu, de culoare albă, fiind foarte asemănător cu cel al unei maşini de spălat rufe cu încărcare frontală.

Dimensiunile uscătorului sunt: înălţime de 85 cm, adâncime de 64 cm şi lăţime de 59.6 cm. Dimensiunile sunt similare cu cele ale unei maşini de spălat rufe. Ideal ar fi ca cele două aparate să fie unul lângă celălalt, sau chiar suprapuse.

Specificaţii uscator de rufe Miele TSA 233 WP – Păreri

Uscătorul de rufe Miele TSA 233 WP are o capacitate de până la 7 kg şi folosește ca tehnologie de uscare pompa de căldură cu circuit închis ce refolosește căldura rezultând astfel un consum de energie redus.

Miele TSA 233 WP usa deschisa

Modelul are 12 programe de uscare diferite dintre care se poate alege în funcție de tipul de țesătură, cum ar fi: bumbac, denim, cămăşi, ECO, express, precălcare, lenjerie de pat, lână, delicate sau aer cald.

Uscătorul de rufe Miele TSA 233 WP este încadrat la clasa energetică A++ şi are un consum anual de energie estimat la 208 kWh. Nivelul de zgomot produs în timpul utilizării ajunge până la 66 dB, destul de ok pentru un uscător de rufe care în general pot fi destul de gălăgioase.

Miele TSA 233 WP eficienta

Funcţii şi tehnologii

Ca şi tehnologii, Miele TSA 233 WP are incluse câteva extrem de utile, cum ar fi:

 • EcoDry: program de uscare cu timp redus şi un consum scăzut de energie.
 • PerfectDry: funcţie ce permite adaptarea sistemului de uscare la conţinutul de calcar din apă pentru a obţine rufe perfect uscate.

Miele TSA 233 WP panou

 • AddLoad: funcţie ce vă permite să adăugaţi rufe după pornirea programului de uscare.
 • FragranceDos: sistem de dozare cu parfum ce va face ca rufele să miroase proaspăt pana la 4 săptămâni.
 • Filtru scame: filtru ce îndepărtează scamele şi menţine tamburul mereu curat.
 • Scurgere integrată pentru apă condensată: apa condensată se evacuează printr-un furtun într-o teavă sau direct în chiuvetă.
 • Funcţie anti-şifonare: tamburul se roteşte periodic după finalizarea programului de uscare pentru a preveni formarea cutelor.
 • Iluminare tambur: interiorul uscătorului este iluminat pentru o vizibilitate sporită.
 • Blocare acces copii: butoanele uscătorului se pot bloca în timpul funcționării pentru a se evita apăsarea lor din greşeală.

Exista si unele masini de spalat rufe Miele in oferta:

Plusuri Miele TSA 233 WP

+ Tehnologie EcoDry

+ Pompă de căldură

+ Funcţie AddLoad

+ Scurgere integrată

+ Filtru pentru scame

Minusuri

– Preţ mare

– Culoare albă

Concluzie

Miele TSA 233 WP este un uscător de rufe dedicat, un aparat ce poate fi extrem de util în special în sezonul rece. Are o capacitate destul de ok şi câteva funcţii extra utile dar care nu justifică preţul mare de achiziţie.

Vezi pretul de azi