Beko WUE7626XBWST Review: Mașina de Spălat Rufe 7 kg, 1200 RPM, Clasa A – Ce Trebuie Să Stii Inainte de a Cumpăra

Beko WUE7626XBWST Review: Mașina de Spălat Rufe 7 kg, 1200 RPM, Clasa A
Beko WUE7626XBWST

Product Name: WUE7626XBWST

Product Description: Beko WUE7626XBWST este o mașină de spălat rufe de ultimă generație, cu o capacitate de încărcare de 7 kg și o viteză de centrifugare de 1200 RPM. Cu o clasă energetică de A, această mașină de spălat este dotată cu tehnologii inovatoare, precum Motorul ProSmart Inverter pentru eficiență energetică și nivel redus de zgomot, funcția SteamCure Hygiene+ pentru igienizarea profundă a hainelor și Recycled Tub, un pas important în protejarea mediului prin utilizarea de PET-uri reciclate în construcția cuvei. Oferind 15 programe de spălare și funcții unice ca AddXtra și Outdoor/Sports, Beko WUE7626XBWST este concepută pentru a face spălarea rufelor o sarcină ușoară și eficientă.

Brand: Beko

 • Design
  (4.2)
 • Functii si programe
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4.5)
4.6

Review pe scurt

După ce am analizat în detaliu Beko WUE7626XBWST, putem trage câteva concluzii esențiale. Mașina de spălat rufe se distinge prin eficiența energetică excepțională, diversitatea programelor de spălare și funcționalitățile unice. Fie că vorbim de motorul ProSmart Inverter, care asigură performanțe ridicate cu un nivel redus de zgomot, sau de funcția SteamCure Hygiene+, care garantează o igienizare în profunzime a hainelor, Beko WUE7626XBWST se ridică la înălțimea așteptărilor.

Pros

+ Eficiență energetică

+ Funcții unice

+ Design ecologic

+ Flexibilitate

+ Diversitate de programe de spălat

+ Motor fiabil și durabil

+ Funcția SteamCure Hygiene+

Vezi pretul de azi

Cons

– Capacitate limitată

– Nivelul de zgomot

– Absența unei funcții de uscare

Astăzi vă voi prezenta experiența mea cu mașina de spălat Beko WUE7626XBWST. Am avut privilegiul de a testa acest model în ultimele săptămâni și sunt nerăbdător să vă împărtășesc impresiile mele. Scopul acestui review este de a explora fiecare caracteristică a acestei mașini de spălat, de la design și dimensiuni, până la funcții și performanțe, din perspectiva cuiva care a folosit-o în mod real.

Beko WUE7626XBWST
Vezi pretul de azi

Beko, ca brand, este un nume bine-cunoscut în lumea electrocasnicelor, recunoscut pentru calitatea și inovația produselor sale. Ei se mândresc cu fabricarea unor mașini de spălat care sunt nu doar eficiente și ușor de utilizat, dar și prietenoase cu mediul înconjurător. În timpul utilizării, am avut ocazia să experimentez aceste caracteristici și acum sunt pregătit să vă împărtășesc experiența mea.

Deci, dacă sunteți în căutarea unei noi mașini de spălat care să se potrivească nevoilor dumneavoastră, atunci acest review vă va ajuta să aflați dacă modelul Beko WUE7626XBWST este alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

Beko WUE7626XBWST – Prima Impresie

Vă voi împărtăși acum primele mele impresii când am primit mașina de spălat Beko WUE7626XBWST. De cum am deschis cutia, m-a impresionat designul simplu, dar elegant al acestei mașini de spălat. Cu un finisaj alb lucios și un panou de control digital intuitiv, Beko WUE7626XBWST adaugă o notă de modernitate oricărei băi sau bucătării. Acest aspect estetic nu numai că arată bine, dar se aliniază și cu principiul funcționalității – este evident că fiecare element de design are un scop clar.

Dimensiunile mașinii de spălat Beko sunt de asemenea un atu. Cu o adâncime de 49 cm, o lățime de 60 cm și o înălțime de 84.5 cm, acest model este compact și se încadrează cu ușurință în majoritatea spațiilor destinate mașinilor de spălat. În ciuda dimensiunilor sale relativ mici, Masina oferă o capacitate de încărcare de 7 Kg, ceea ce este suficient pentru nevoile unei familii de 3-4 persoane. Pentru familiile mari, recomand masini de 10 kg precum Beko B5DFT510442W.

Aspectul și dimensiunile mașinii de spălat Beko WUE7626XBWST au fost un punct forte în experiența mea de utilizare. Este un aparat care nu doar că arată bine, dar este și foarte practic, încadrându-se cu ușurință în spațiul destinat din casa mea. Daca totusi preferati o culoare care sa iasa in evidenta, modelul Beko B5WFU58418 este negru si arata foarte bine.

Materiale și Calitatea Construcției

Unul dintre aspectele care mi-au atras atenția în timpul utilizării mașinii de spălat Beko WUE7626XBWST este calitatea construcției. Acest model nu numai că arată bine, dar este și construit să reziste.

Un punct important de remarcat este cuva mașinii de spălat, care este fabricată din PET-uri reciclate. Aceasta este o inițiativă laudabilă din partea Beko, care demonstrează angajamentul lor față de sustenabilitate. Deși cuva este fabricată din materiale reciclate, nu compromite în niciun fel durabilitatea sau performanța. De fapt, în timpul utilizării, am observat că cuva rezistă bine la uzură și nu prezintă semne de deteriorare.

În plus, mașina de spălat este echipată cu un motor ProSmart Inverter. Acesta este un motor de înaltă calitate, care este conceput pentru a reduce zgomotul și a crește durabilitatea. Nu am întâmpinat niciun fel de probleme cu acest motor în timpul testării, ceea ce mă face să cred că va rezista bine în timp.

Sunt impresionat de calitatea materialelor și a construcției mașinii de spălat Beko WUE7626XBWST. Este evident că Beko a pus mult efort în a asigura că acest model este atât durabil, cât și eco-friendly. În experiența mea, aceasta este o combinație rară și apreciată.

Specificații Mașină de Spălat Rufe Beko WUE7626XBWST

Clasa energetica A consum excelent

Haideți să analizăm acum specificațiile cheie ale mașinii de spălat rufe Beko WUE7626XBWST, deoarece acestea oferă o imagine de ansamblu asupra performanței și funcționalității acesteia.

În primul rând, capacitatea de încărcare a acestui model este de 7 Kg. Aceasta este o capacitate standard pentru o mașină de spălat, suficientă pentru a acoperi nevoile unei familii de 3-4 persoane. În timpul utilizării, am descoperit că această capacitate este adecvată pentru rufele de zi cu zi, permițându-mi să spăl o cantitate decentă de haine la fiecare ciclu.

Beko WUE7626XBWST oferă, de asemenea, o varietate de programe de spălare, fiind dotată cu nu mai puțin de 15 programe diferite. Acestea acoperă o gamă largă de nevoi, de la spălarea hainelor delicate, până la hainele de sport sau cele foarte murdare. Fiecare program este conceput pentru a asigura cea mai bună curățare posibilă, protejând în același timp țesăturile.

Mașina de spălat Beko WUE7626XBWST este, de asemenea, eficientă din punct de vedere energetic. Cu o clasificare energetică de clasa A, acest model este conceput pentru a economisi energie în timpul funcționării. Acest lucru nu numai că este benefic pentru mediul înconjurător, dar poate ajuta și la reducerea facturilor de energie.

Programele de Spălat

Masina spalat rufe programe si panou control
Programe si functii

Adevărata versatilitate a mașinii de spălat Beko WUE7626XBWST se regăsește în varietatea programelor de spălat pe care le oferă. Fiecare din cele 15 programe este conceput pentru a răspunde unei anumite nevoi de spălare, iar eu am avut ocazia să testez câteva dintre acestea.

StainExpert: Fiecare dintre noi a avut de-a face cu pete dificile. StainExpert mi-a venit în ajutor, reușind să le elimine cu succes. Acest program combină diferite tipuri de mișcări ale cuvei și timpi de spălare diferiți pentru a asigura că hainele sunt curățate eficient.

Dark Care/Jeans: Sunt un mare fan al hainelor de culoare închisă și acest program este ideal pentru mine. Dark Care este proiectat pentru a menține intensitatea culorilor, fără a lăsa hainele să se decoloreze.

Woollens/Hand Wash: Hainele delicate, în special cele din lână, necesită o atenție specială. Acest program asigură o spălare delicată, prevenind deteriorarea și deformarea hainelor.

Mix: Programul Mix este un adevărat salvator de timp, permițându-mi să spăl hainele sintetice și cele din bumbac în același ciclu.

Gentle Care: Acest program tratează cu grijă hainele delicate, asigurându-se că își păstrează forma și fermitatea.

Cotton: Am utilizat programul Cotton pentru a curăța eficient hainele din bumbac, oferindu-le o spălare profundă, dar delicată.

Synthetics: Pentru hainele mai puțin rezistente, programul Synthetics a fost perfect. Acesta asigură o curățare eficientă fără a fi prea agresiv cu țesăturile.

Spin + Drain: Acest program a fost ideal pentru momentele în care am avut nevoie ca hainele să se usuce cât mai repede, oferind un ciclu de stoarcere extra și asigurând o evacuare completă a apei.

Eco 40-60: Dacă doriți să economisiți energie și apă, acest program este soluția. Este conceput pentru a curăța eficient rufele din bumbac cu murdărie normală.

Down Wear SteamCure™: Pentru gecile de puf, acest program a fost un adevărat erou. A folosit abur pentru a face țesăturile mai moi și mai plăcute la atingere.

Acestea sunt doar câteva dintre programele de spălat oferite de Beko WUE7626XBWST. În experiența mea, fiecare program a avut o performanță excelentă, oferind soluții eficiente pentru diferite tipuri de țesături și niveluri de murdărie.

Centrifugarea (Stoarcerea Rufelor)

Centrifugarea, sau stoarcerea rufelor, este o etapă esențială a procesului de spălare. Rolul său este de a elimina apa în exces din rufe, pregătindu-le pentru uscare. Beko WUE7626XBWST oferă un nivel de centrifugare impresionant, cu o viteză maximă de 1200 de rotații pe minut. În experiența mea, aceasta s-a dovedit a fi suficientă pentru a reduce semnificativ timpul de uscare al hainelor.

Am observat că rufele nu mai erau atât de umede după ciclul de stoarcere, fapt care mi-a economisit timp și energie la uscare. În plus, am apreciat faptul că mașina de spălat are un nivel de zgomot de doar 74 dB la centrifugare, ceea ce este rezonabil pentru această clasă de produse.

Un aspect pe care l-am găsit deosebit de util a fost programul “Spin + Drain”. Acesta adaugă un ciclu suplimentar de stoarcere și asigură evacuarea completă a apei din mașină. A fost ideal pentru momentele în care am avut nevoie ca rufele să se usuce rapid.

Motorul ProSmart Inverter

ProSmart Inverter
Motorul ProSmart Inverter

Unul dintre elementele care disting cu adevărat mașina de spălat Beko WUE7626XBWST este motorul său ProSmart Inverter. În timpul utilizării sale, am observat că aduce o serie de beneficii semnificative.

În primul rând, eficiența energetică este unul dintre punctele sale forte. Acest motor inovator este proiectat pentru a reduce consumul de energie, ceea ce se reflectă în facturile mele de energie. Aceasta este o veste excelentă nu doar pentru portofelul meu, ci și pentru mediul înconjurător.

În al doilea rând, nivelul redus de zgomot este o altă caracteristică pozitivă a motorului ProSmart Inverter. Cu acest motor, zgomotul produs de mașina de spălat este redus, permițându-mi să mă bucur de mai multă liniște în casă în timp ce rulează ciclurile de spălare.

În al treilea rând, durabilitatea acestui motor este impresionantă. Motorul ProSmart Inverter elimină elementele care se uzează în timp, cum ar fi periile de carbon, asigurând o viață lungă și o performanță constantă.

Un alt aspect remarcabil al motorului ProSmart Inverter este faptul că vine cu o garanție de 10 ani. Aceasta este o dovadă a încrederii pe care producătorul o are în durabilitatea și fiabilitatea acestui motor. În plus, oferă o liniște deplină, știind că orice problemă care ar putea apărea în timpul acestei perioade va fi acoperită de garanție.

Așadar, atunci când alegeți mașina de spălat Beko WUE7626XBWST, nu doar că beneficiați de avantajele unui motor eficient și silențios, dar aveți și garanția că investiția voastră este protejată pe termen lung.

Funcţionalităţi Unice ale Mașinii de Spălat Beko WUE7626XBWST

Pe lângă specificațiile de top și motorul puternic, mașina de spălat Beko WUE7626XBWST se distinge prin câteva funcționalități unice care o diferențiază de alte modele de pe piață.

SteamCure Hygiene
SteamCure Hygiene

În primul rând, funcția SteamCure Hygiene+ oferă o curățare profundă și igienizare completă a hainelor. În timpul testelor mele, am observat că aceasta elimină 99,9% din alergeni, ceea ce este ideal pentru persoanele cu alergii sau pentru familiile cu copii. Această funcție utilizează puterea aburului pentru a asigura un nivel ridicat de igienă și a fost certificată de “Fundatia Britanica pentru Alergii” (Allergy UK) pentru eficiența sa în eliminarea alergenilor, bacteriilor și mucegaiului.

În al doilea rând, funcția Recycled Tub demonstrează angajamentul Beko față de durabilitate și protecția mediului. Cuva mașinii de spălat este fabricată din PET-uri reciclate, transformând deșeurile în materiale de înaltă calitate. Aceasta este o măsură mică, dar semnificativă, spre salvarea planetei.

În al treilea rând, funcția AddXtra este o adevărată inovație. Aceasta permite adăugarea sau scoaterea unui articol după începerea ciclului de spălare, ceea ce este extrem de util în cazul în care uitați să adăugați o piesă de îmbrăcăminte sau aveți nevoie să scoateți ceva din mașină.

În sfârșit, funcția Outdoor/Sports este dedicată pasionaților de activități în aer liber. Acest program special este recomandat pentru articolele vestimentare sportive și pentru hainele Goretex, asigurând o curățare eficientă și păstrarea calităților lor specifice.

Tehnologii Eco-Friendly

Unul dintre principalele avantaje ale mașinii de spălat Beko WUE7626XBWST este angajamentul său puternic față de sustenabilitate și protecția mediului. Aceasta este evidențiată prin utilizarea PET-urilor reciclate în construcția cuvei mașinii de spălat.

Fabricarea cuvei din PET-uri reciclate este o realizare semnificativă în direcția unui viitor mai durabil. Polietilena tereftalat (PET) este un tip de plastic care se găsește adesea în sticlele de băuturi și care, dacă nu este gestionat corespunzător, poate contribui la poluarea mediului. Prin reciclarea acestui material și utilizarea lui în fabricarea cuvei mașinii de spălat, Beko face un pas important spre reducerea amprentei sale de carbon.

Aceasta nu este doar o măsură simbolică, ci una cu un impact real. Conform informațiilor furnizate de Beko, peste 39 de milioane de sticle de plastic au fost reciclate și utilizate în fabricarea cuvelor mașinilor de spălat Beko.

În plus, datorită tehnologiei inovatoare brevetate de Beko, cuvele fabricate din PET-uri reciclate nu compromit performanța sau durabilitatea mașinii de spălat. Aceasta înseamnă că puteți beneficia de o mașină de spălat de înaltă calitate, fără a sacrifica angajamentul față de mediu.

Plusuri Beko WUE7626XBWST

+ Eficiență energetică: Cu motorul ProSmart Inverter, economisiți semnificativ pe facturile de energie.

+ Funcții unice: SteamCure Hygiene+, Recycled Tub, AddXtra și Outdoor/Sports sunt funcții care diferențiază acest model de concurență.

+ Design ecologic: Utilizarea PET-urilor reciclate în fabricarea cuvei contribuie la reducerea amprentei de carbon.

+ Flexibilitate: Cu funcția AddXtra, puteți adăuga sau scoate haine chiar și după începerea ciclului de spălare.

+ Diversitate de programe de spălat: De la programul StainExpert pentru îndepărtarea eficientă a petelor, la programul Darkcare pentru hainele de culoare închisă, există un program pentru aproape orice nevoie de spălare.

+ Motor fiabil și durabil: Motorul ProSmart Inverter este robust și durabil, cu o garanție de 10 ani pentru a vă asigura liniștea.

+ Funcția SteamCure Hygiene+: Aceasta garantează o curățare și o igienizare în profunzime a hainelor, eliminând 99,9% din alergeni.

Minusuri

– Capacitate limitată: Cu o capacitate de încărcare de 7 kg, această mașină de spălat poate fi insuficientă pentru familiile mari sau pentru cei care spală frecvent volume mari de haine.

– Nivelul de zgomot: Deși motorul ProSmart Inverter reduce nivelul de zgomot, acesta poate ajunge totuși la 74 dB în timpul centrifugării, ceea ce poate fi deranjant pentru unele persoane.

– Absența unei funcții de uscare: Mașina de spălat nu are o funcție de uscare încorporată, ceea ce poate fi un inconvenient pentru cei cu spațiu limitat care nu au loc pentru un uscător separat.

Concluzia

După ce am analizat în detaliu Beko WUE7626XBWST, putem trage câteva concluzii esențiale. Mașina de spălat rufe se distinge prin eficiența energetică excepțională, diversitatea programelor de spălare și funcționalitățile unice. Fie că vorbim de motorul ProSmart Inverter, care asigură performanțe ridicate cu un nivel redus de zgomot, sau de funcția SteamCure Hygiene+, care garantează o igienizare în profunzime a hainelor, Beko WUE7626XBWST se ridică la înălțimea așteptărilor.

Pentru Cine Este Potrivită

Beko WUE7626XBWST este ideală pentru gospodăriile mici și medii, datorită capacității de încărcare de 7 kg. De asemenea, este o alegere excelentă pentru cei care duc un stil de viață activ și au nevoie de un aparat care să ofere programe specializate pentru articolele de sport. Nu în ultimul rând, pentru cei care pun accent pe sustenabilitate, angajamentul Beko față de protecția mediului, ilustrat prin utilizarea PET-urilor reciclate în construcția cuvei, reprezintă un argument de vânzare puternic.

Raport Calitate-Preț

În privința raportului calitate-preț, Beko WUE7626XBWST oferă o valoare excepțională. În ciuda costului relativ accesibil, mașina de spălat vine cu o serie de caracteristici premium, precum motorul ProSmart Inverter și funcția SteamCure Hygiene+. Deși există mașini de spălat mai ieftine pe piață, puține pot concura cu gama largă de funcționalități și cu nivelul de performanță pe care le oferă Beko WUE7626XBWST. Așadar, este o investiție inteligentă pentru cei care caută un aparat fiabil și eficient din punct de vedere energetic.

Vezi pretul de azi

FAQ – Intrebari Frecvente

Cum se curăță mașina de spălat Beko WUE7626XBWST?

Pentru curățarea mașinii de spălat, se recomandă utilizarea unui produs de curățare special destinat mașinilor de spălat, urmând instrucțiunile de pe etichetă. De asemenea, este important să curățați periodic filtrul și sertarul pentru detergent.

Cum se utilizează funcția de autocurățare?

Beko WUE7626XBWST dispune de un program de autocurățare care ajută la îndepărtarea reziduurilor de detergent și a altor murdării din interiorul mașinii. Este suficient să selectați programul de autocurățare și să îl lăsați să ruleze fără haine în cuvă.

Cum se întreține tamburul mașinii de spălat?

Tamburul mașinii de spălat ar trebui să fie curățat periodic pentru a preveni acumularea de reziduuri de detergent sau de murdărie. Acest lucru se poate face prin rularea unui ciclu de spălare la o temperatură înaltă, fără haine în cuvă.

Cum se curăță sertarul pentru detergent?

Sertarul pentru detergent poate fi îndepărtat pentru curățare. Trebuie doar să-l scoateți, să îl clătiți sub jet de apă și să îl curățați cu o periuță pentru a îndepărta orice reziduu de detergent.

Ce trebuie să fac dacă mașina de spălat nu stoarce corect?

Dacă mașina de spălat nu stoarce corect, acest lucru poate fi cauzat de o supraîncărcare sau de un dezechilibru în încărcătură. Încercați să redistribuiți hainele în cuvă și să rulați un nou ciclu de stoarcere. Dacă problema persistă, este posibil să fie necesară intervenția unui tehnician.

Vezi pretul de azi