Review: Whirlpool Supreme Silence W7D94WBEE, Uscator Rufe cu Pompa de Caldura, 9 kg, Clasa A+++ – Pareri

Review: Whirlpool Supreme Silence W7D94WBEE, Uscator Rufe cu Pompa de Caldura, 9 kg, Clasa A+++
Whirlpool Supreme Silence W7D94WBEE

Product Name: W7D94WBEE

Product Description: Whirlpool Supreme Silence W7D94WBEE este un uscător de rufe cu pompă de căldură ce are o capacitate maximă de 9 kg. Este un model ce are 15 programe de uscare pentru diferite tipuri de articole, are motor SenseInverter, tehnologii precum FreshCare+, 6th Sense sau 3DRY.

Brand: Whirlpool

 • Design
  (4.4)
 • Functii si programe
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4)
4.6

Review pe scurt

Whirlpool Supreme Silence W7D94WBEE este un uscător de rufe din gama premium care dispune de multe tehnologii avansate de uscare a rufelor. Este un model cu o capacitate mare de uscare dar cu un consum mic de energie. Deși prețul nu este accesibil oricui, este o investiție pe termen lung ce merită.

Pros

+ Clasa energetică A+++

+ 15 programe de uscare

+ Capacitate mare de uscare, 9 kg

+ Motor SenseInverter

+ Tehnologii avansate de uscare

+ Model silențios, 59 dB

Vezi pretul de azi

Cons

– Prețul ridicat

Lipsa de spațiu, dar mai ales timpul, face ca achiziționarea unui uscător de rufe să fie o opțiune din ce în ce mai căutată. Acest tip de electrocasnic este extrem de util mai ales în senozul rece când uscarea rufelor durează destul de mult. Whirlpool Supreme Silence W7D94WBEE este uscatorul de rufe analizat astazi.

Whirlpool Supreme Silence W7D94WBEE
Vezi mai multe poze

Whirlpool Supreme Silence W7D94WBEE este un uscător de rufe cu pompă de căldură ce are o capacitate maximă de 9 kg. Este un model ce are 15 programe de uscare pentru diferite tipuri de articole, are motor SenseInverter, tehnologii precum FreshCare+, 6th Sense sau 3DRY.

Designul este unul modern, de culoarea albă, cu partea de hublou de culoare neagră, fiind identică cu mașina de spălat rufe din aceeași gamă.

Dimensiunile uscătorului sunt similare cu cele ale unei mașini de spălat rufe standard. Acest model de la Whirlpool are o lățime de 59.7 cm, adâncime de 65.6 cm și o înălțime de 84.9 cm. Greutatea totală a uscătorului este de 50.5 kg, nu necesită un efort prea mare pentru a fi pus pe poziție.

Specificații Whirlpool Supreme Silence W7D94WBEE – Păreri

Uscătorul de rufe Whirlpool Supreme Silence W7D94WBEE este un model cu o capacitate maximă de 9 kg, ideal pentru familiile cu copii.

Whirlpool Supreme Silence W7D94WBEE usa deschisa

Acest model de uscător are un număr de 15 programe ideale pentru toate tipurile de articole cum ar fi: lână, bumbac, sintetice, mitxe, colorate, blugi sau delicate. Programele de uscare au timpii și temperaturile prestabilite, dar la anumite programe se poate selecta manual nivelul de uscare dorit. Aveți la dispoziție 4 niveluri diferite.

Există de asemenea și opțiunea de a accelera uscarea fără a afecta rezultatul final.

Whirlpool Supreme Silence W7D94WBEE este un model de uscător de rufe cu un consum mic de aproximativ 194 kWh pe an, fiind încadrat la clasa energetică A+++.

Nivelul maxim de zgomot produs în timpul funcționării poate ajunge până la 59 dB, este un aparat silențios ce nu va deranja.

Funcții și tehnologii

Whirlpool Supreme Silence W7D94WBEE este un uscător de rufe ce vine dotat cu o serie de funcții avansate ce ne ajută să economisim timp și energie, dintre care putem menționa:

• Motor SenseInverter: vibrațiile și zgomotul din timpul folosirii sunt semnificativ reduse datorită acestui tip de motor.

Whirlpool Supreme Silence W7D94WBEE inverter

• Tehnologie FreshCare+: datorită acestei tehnologii rufele se mențin proapete în interiorul mașinii până la 6 ore.

Whirlpool Supreme Silence W7D94WBEE fresh care

• Filtru condensator cu autocurățare: filtru de aer este curățat automat pentru a beneficia de fiecare dată de rezultate excelente de uscare.

Whirlpool Supreme Silence W7D94WBEE autocuratare

• DuoFiltru: sistem de filtrare eficientă a scamelor pentru a menține un uscător cât mai curat.

• Tehnologie 6th Sense: senzorii integrați vor regla automat nivelul de umezeală și temperatura în funcție de încărcătură.

Whirlpool Supreme Silence W7D94WBEE 6 sense

• Tambur iluminat: pentru o vizibilitate mai bună, tamburul este iluminat.

• Afișaj LCD: panou de control cu display electronic pe care se poate seta și urmări funcțiile disponibile.

• Tehnologie 3DRY: rufele dumneavoastră vor fi uscate delicat și eficient datorită acestei tehnologii care distribuie în mod egal aerul fierbinte din tambur.

• Balama reversibilă: hubloul poate avea deschiderea atât pe partea dreptă, cât și pe stânga.

• Pornire programabilă: opțiune ce vă permite să programați ora de începere a ciclului de uscare.

• Avertizor sonor: la finalul programului se uscare mașina va emite un semnal sonor de înștiințare.

• Blocare taste: tastele panoului de control vor fi blocate în timpul funcționării pentru a preveni apăasrea lor accidentală.

Cei de la Whirlpool au o oferta destul de bogata de masini de spalat. Printre uscatoarele lor de rufe, gasim si:

Plusuri Whirlpool Supreme Silence W7D94WBEE

+ Clasa energetică A+++

+ 15 programe de uscare

+ Capacitate mare de uscare, 9 kg

+ Motor SenseInverter

+ Tehnologii avansate de uscare

+ Model silențios, 59 dB

Minusuri

– Prețul ridicat

Concluzie

Whirlpool Supreme Silence W7D94WBEE este un uscător de rufe din gama premium care dispune de multe tehnologii avansate de uscare a rufelor. Este un model cu o capacitate mare de uscare dar cu un consum mic de energie. Deși prețul nu este accesibil oricui, este o investiție pe termen lung ce merită.

Vezi pretul de azi