Review: Samsung DV90BB9445GHS7 Bespoke, Uscător de Rufe 9 kg, Pompă de Caldura, AI Dry, SmartThings, Clasa A+++ – Pareri

Review: Samsung DV90BB9445GHS7 Bespoke, Uscător de Rufe 9 kg, Pompă de Caldura, AI Dry, SmartThings, Clasa A+++
Samsung DV90BB9445GHS7

Product Name: DV90BB9445GHS7

Product Description: Uscătorul de rufe Samsung DV90BB9445GHS7 are o capacitate de 9 kg şi 19 programe de uscare. Este încadrat la clasa energetică A+++, are pompă de căldură şi tehnologii precum Smart Control, Optimal Dry System, AI Dry sau motor Digital Inverter.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.4)
 • Functii si programe
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4.1)
4.6

Review pe scurt

Samsung DV90BB9445GHS7 Bespoke este un uscător de rufe excelent ce are de oferit numeroase tehnologii avansate de uscare. Prețul este ridicat, dar este soluția ideală pentru a avea rufe uscate fără a aștepta prea mult, mai ales că poate fi pornit și de la serviciu prin intermediul aplicației.

Pros

+ Motor Digital Inverter

+ Program Hygiene Care

+ Funcție Anti-șifonare

+ Clasa energetică A+++

+ Tehnologie AI Dry

+ Model Smart

Vezi pretul de azi

Cons

– Preț mare

Samsung DV90BB9445GHS7 Bespoke este un uscător de rufe dedicat cu o capacitate mare de încărcare. Este un electrocasnic tot mai căutat fiind soluția ideală pentru cei care au foarte multe rufe de spălat și nu au destul spațiu pentru uscare, mai ales în sezonul rece când uscarea lor durează foarte mult.

Samsung DV90BB9445GHS7
Vezi mai multe poze

Uscătorul de rufe Samsung DV90BB9445GHS7 are o capacitate de 9 kg şi 19 programe de uscare. Este încadrat la clasa energetică A+++, are pompă de căldură şi tehnologii precum Smart Control, Optimal Dry System, AI Dry sau motor Digital Inverter.

Designul este unul standard cu încărcare frontală, de culoarea albă, cu hubloul de culoare neagră și partea de sus unde se află panoul de control de culoare argintie.

Dimensiunile uscătorului de rufe Samsung DV90BB9445GHS7 Bespoke  sunt: înălţime de 85 cm, lăţime și adâncime de 60 cm fiecare.

Specificații uscător de rufe Samsung DV90BB9445GHS7 Bespoke – Păreri

Samsung DV90BB9445GHS7 Bespoke este un uscător de rufe ce are o capacitate de 9 kg de rufe. Uscarea rufelor de face cu ajutorul unei pompe de căldură cu circuit închis, căldura fiind refolosită pentru un consum mai mic de energie.

Samsung DV90BB9445GHS7 usa deschisa

Motorul uscătorului de tip Digital Inverter este eficient și durabil, asigură un consum mic de energie și un nivel redus de zgomot..

Uscătorul are un număr de 19 programe de uscare pentru toate tipurile de materiale. Are program de uscare rapidă cu o durată de 35 de minute și programe speciale pentru diferite articole sau materiale cum ar fi: bumbac, denim, lână, sintetice, articole sport, lenjerie de pat, cămăși sau prosoape.

Panoul de control are afișaj digital pe care se poate urmări timpul rămas până la terminarea programului selectat, temperatura de uscare sau celelate setări disponibile.

Samsung DV90BB9445GHS7 Bespoke este încadrată la clasa energetică A+++ și are un consum anual de energie estimat la 182 kWh.

Nivelul de zgomot produs în timpul folosirii este de aproximativ 62 dB. Este disponibil de uscare Silent Dry ce are un nivel mai scăzut de zgomot de maxim 59 dB ce poate fi folosit și pe timpul nopții fără să deranjeze.

Samsung DV90BB9445GHS7 eficienta

Funcții și tehnologii

Bespoke Samsung DV90BB9445GHS7 are foarte multe funcții extra utile pentru uscarea optimă a hainelor, cum ar fi:

• Motor Digital Inverter: motor eficient și durabil, ce utilizează magneți rezistenți pentru performanțe silențioase și un consum mai mic de energie.

• Quick Drive: opțiune ce reduce durata programului de uscare cu până la 35% și vă ajută să economisiți energie.

• AI Dry: senzorii incluși monitorizează umiditatea hainelor în timp real și oferă cantitatea optimă de căldură în funcție de greutatea încărcăturii.

• Smart Things: aplicație disponibilă ce vă oferă recomandări și sfaturi utile pentru a obține cele mai bune rezultate de uscare.

• Hygiene Care: program de igenizare ce omoară până la 99,9% dintre bacterii pentru articole precum lenjerie de corp, prosoape sau hainele bebelușilor.

• Super Speed: program de uscare rapid, poate usca o încărcătură maximă de rufe în doar 81 de minute.

• Wrinkle Prevent: funcție anti-șifonare ce face ca tamburul să se rotească din când în când pentru a dezlipi hainele, fără a le încurca sau șifona.

• Ușă reversibilă: deschiderea ușii se poate face atât pe stânga cât și pe dreapta, simplu și ușor, pentru a se potrivi cu spațiul unde urmează a fi depozitat uscătorul.

• Optimal Dry: funcție ce monitorizează constant nivelul de umiditate și temperatură pentru a regla timpul necesar de uscare.

• Air Wash: reîmprospătarea haineler, uscate sau umede, cu ajutorul aerului fierbinte.

• Damp Alert: semnal sonor ce vă avertizează când rufele sunt încă ușor umede și gata de călcat.

Pe langa multe masini excelente pentru spalat, Samsung ofera si uscatoare:

Plusuri Samsung DV90BB9445GHS7 Bespoke

+ Motor Digital Inverter

+ Program Hygiene Care

+ Funcție Anti-șifonare

+ Clasa energetică A+++

+ Tehnologie AI Dry

+ Model Smart

Minusuri

– Preț mare

Concluzie

Samsung DV90BB9445GHS7 Bespoke este un uscător de rufe excelent ce are de oferit numeroase tehnologii avansate de uscare. Prețul este ridicat, dar este soluția ideală pentru a avea rufe uscate fără a aștepta prea mult, mai ales că poate fi pornit și de la serviciu prin intermediul aplicației.

Vezi pretul de azi