Review: Samsung WW11BGA046AELE, Mașină de Spălat Rufe 11 kg, 1400 rpm, Digital Inverter, Hygiene Steam, Clasa A – Pareri

Review: Samsung WW11BGA046AELE, Mașină de Spălat Rufe 11 kg, 1400 rpm, Digital Inverter, Hygiene Steam, Clasa A
Samsung WW11BGA046AELE

Product Name: WW11BGA046AELE

Product Description: Samsung WW11BGA046AELE este o mașină de spălat rufe ideală pentru familiile ce au cantități mari de rufe de spălat, capacitatea sa de 11 kg fiind potrivită pentru 4-6 membri. Viteza de centrifugare a mașinii de spălat rufe poate ajunge pâna la 1400 rpm, are multe funcții incluse care vă ajută să economisiți energie și apă, cum ar fi motorul Digital Inverter, program de spălare cu abur sau tehnologie Smart Check. Ca și consum de energie mașina este încadrată la clasa A.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.2)
 • Functii si programe
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4)
4.4

Review pe scurt

Samsung WW11BGA046AELE este o mașină de spălat rufe ce spală și arată foarte bine. Este un model cu o capacitate foarte mare de încărcare, are multe funcții extra de spălare și o viteză mare de centrifugare. Prețul mașinii este un pic cam mare, dar Samsung este un brand cu renume ce oferă doar produse de calitate.

Pros

+ Capacitate mare de încărcare, 11 kg

+ Motor Digital Inverter

+ Viteză mare de centrifugare, 1400 rpm

+ Clasa energetică A

+ Funcție Hygiene Steam

+ Smart Check

Vezi pretul de azi

Cons

– Preț ridicat

– 72 dB la centrifugare

Un aparat electrocasnic foarte important in ziua de azi, masina de spalat rufe este des utilizata, si astfel merita o investitie mai serioasa, care sa ne fie cat mai utila pe termen lung. Pentru familiile mare, o optiune excelenta este Samsung WW11BGA046AELE.

Samsung WW11BGA046AELE
Vezi mai multe poze

Samsung WW11BGA046AELE este o mașină de spălat rufe ideală pentru familiile ce au cantități mari de rufe de spălat, capacitatea sa de 11 kg fiind potrivită pentru 4-6 membri. Viteza de centrifugare a mașinii de spălat rufe poate ajunge pâna la 1400 rpm, are multe funcții incluse care vă ajută să economisiți energie și apă, cum ar fi motorul Digital Inverter, program de spălare cu abur sau tehnologie Smart Check. Ca și consum de energie mașina este încadrată la clasa A.

Designul mașinii de spălat este standard, de culoare albă cu încărcare frontală. În partea de sus se află panoul de control și butonul rotativ cu programele disponibile.

Samsung WW11BGA046AELE este o mașină de spălat rufe cu dimensiuni standard, înălțimea este de 85 cm, iar în adâncime și lungime va ocupa câte 60 cm.

Specificații mașină de spălat rufe Samsung WW11BGA046AELE – Păreri

Mașina de spălat rufe Samsung WW11BGA046AELE are o capacitate de 11 kg și 14 programe de spălare.

Samsung WW11BGA046AELE usa deschisa

Programele disponibile sunt: bumbac, lână, delicate, sintetice, lenjerie de pat, program special pentru curățarea tamburului, clățire și stoacere, colorate, mixt, program rapid de 15 minute, ECO 40-60, centrifugare și program de spălare cu abur.

Programul rapid de spălare are o durată de numai 15 minute, iar programul ECO are o durată de 4 ore.

Încărcătura mașinii poate varia în funcție de programul ales sau în funcție de tipul de material.

Panoul de control are afișaj digital pe care se poate urmări timpul rămas până la terminarea programului, temperatura selectată şi viteza de centrifugare.

Viteza maximă de centrifugare este de 1400 rpm. Ca şi nivel de zgomot produs în timpul centrifugării, Samsung WW11BGA046AELE se încadrează la clasa A, cu un nivel maxim de 72 dB.

Consumul de energie pentru 100 de spălări este de 53 kWh fiind încadrată la clasa energetică A. Consumul de apă pentru un ciclu de spălare, la programul cel mai lung cu o încărcătură maximă este de 54 de litri.

Samsung WW11BGA046AELE eficienta

Funcții și tehnologii

Samsung WW11BGA046AELE este o mașină de spălat rufe ce dispune de foarte multe funcții extra de spălare, cum ar fi:

• Smart Check: sistem de diagnosticare a mașinii de spălat rufe cu ajutorul telefonului prin intermediul aplicației Smart Washer.

• Drum Clean: program de curățare a tamburului de urmele de detergent. Mașina vă anunță când trebuie curățat interiorul.

• Motor Digital Inverter: motor silențios și eficient, vibrațiile și zgomotul din timpul centrifugării sunt reduse, iar consumul de energie este mai mic față de un motor clasic.

Samsung WW11BGA046AELE panou

• SpaceMax: capacitate mult mai mare la interior, ceea ce vă permite să spălați și articolele voluminoase cum sunt cuverturile sau pilotele.

• Eco Bubble: detergentul se transformă în bule pentru a pătrunde rapid în țesătura hainelor și elimină rapid orice murdărie.

• Hygiene Steam: program de spălare profundă a rufelor, anti-alergic, ce foloseşte o temperatură ridicată şi un ciclu prelungit de spălare. Aburul este utilizat pentru a asigura o curățare și o igienizare optimă a rufelor.

• StayClean Drawer: sertarul pentru detergent se curăță automat după fiecare utilizare, evitând astfel formarea mucegaiului dar și a mirosurilor neplăcute.

• Bubble Soak: petele cele mai dificile vor fi îndepărtate cu ajutorul bulelor active ce pătrund adânc în țesătura hainelor.

• Delay: mașina poate fi programată să porneacă cu o întîrziere de până la 24 de ore.

• Blocare acces copii: butoanele mașinii de spălat se pot bloca în timpul funcționării pentru a evita apăsarea lor din greșeală.

Va recomand sa aruncati o privire si la urmatoarele masini Samsung:

Plusuri Samsung WW11BGA046AELE

+ Capacitate mare de încărcare, 11 kg

+ Motor Digital Inverter

+ Viteză mare de centrifugare, 1400 rpm

+ Clasa energetică A

+ Funcție Hygiene Steam

+ Smart Check

Minusuri

– Preț ridicat

– 72 dB la centrifugare

Concluzie

Samsung WW11BGA046AELE este o mașină de spălat rufe ce spală și arată foarte bine. Este un model cu o capacitate foarte mare de încărcare, are multe funcții extra de spălare și o viteză mare de centrifugare. Prețul mașinii este un pic cam mare, dar Samsung este un brand cu renume ce oferă doar produse de calitate.

Vezi pretul de azi