Review: Beko DS8139TX, Uscător de rufe 8 kg, Condensare, 15 programe, Auto Anti-Șifonare, Clasa B – Pareri

Beko DS8139TX, Uscător de rufe 8 kg, Condensare, 15 programe, Auto Anti-Șifonare, Clasa B
Beko DS8139TX

Product Name: DS8139TX

Product Description: Beko DS8139TX este un uscător de rufe cu o capacitate de 8 kg. Modelul are 15 programe de uscare, este încadrat la clasa energetică B, are tehnologie Optisense și Aquawave, tamburul este iluminat, are funcție anti-șifonare și pornire programabilă.

Brand: Beko

 • Design
  (4.1)
 • Functii si programe
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4.6)
 • Pret
  (4.4)
4.5

Review pe scurt

Beko DS8139TX este un uscător de rufe ușor de folosit și silențios. Aparatul are o varietate mare de programe de uscare pentru toate tipurile de articole. Raportul calitate/preț este unul foarte avantajos. Singurul minus al acestui model ar fi consumul de energie mare.

Pros

+ Tehnologie Optisense

+ Funcție anti-șifonare

+ Tambur iluminat

+ Tehnologie Aquawave

+ Preț bun
Vezi pretul de azi

Cons

– Design simplu, de culoare albă

– Consum anual de energie destul de mare, 561 kWh

Uscătorul de rufe este un electrocasnic tot mai căutat în ultima perioadă. Acesta vă ajută să aveți hainele gata de purtat în doar câteva ore. Un astfel de aparat este de ajutor mai ales în sezonul rece când uscarea în mod tradițional durează și câteva zile. Dacă vă gândiți să achiziționați un uscător de rufe, mai jos vă prezentăm DS8139TX, un model de la Beko ce are multe avantaje la un preț foarte bun.

Beko DS8139TX
Vezi mai multe poze

Beko DS8139TX este un uscător de rufe cu o capacitate de 8 kg. Modelul are 15 programe de uscare, este încadrat la clasa energetică B, are tehnologie Optisense și Aquawave, tamburul este iluminat, are funcție anti-șifonare și pornire programabilă.

Aspectul uscătorului este asemănător cu cel al unei mașini de spălat rufe, este un model destul de simplu de culoare albă.

Dimensiunile uscătorului sunt: înălțime de 84.6 cm, lățime de 59.7 cm și o adâncime de 58.9 cm. Aparatul are o greutate de 33.5 kg.

Specificații uscător de rufe Beko DS8139TX – Păreri

Beko DS8139TX este un uscător de rufe ce are o capacitate mare de încărcare de 8 kg. Uscarea rufelor se face prin condensare, aerul fierbinte este folosit pentru uscarea rufelor, după care aerul este răcit cu ajutorul unui schimbător de căldură pentru a scoate toată umezeală din cuvă.

Beko DS8139TX panou

Uscătorul are un număr de 15 programe de uscare pentru toate tipurile de articole. Are program de uscare rapidă, precum și programe speciale pentru lână, bumbac, articole sport, cămăși sau prosoape, jeans sau materiale sintetice.

Panoul de control ce are afișaj digital pe care se poate urmări timpul rămas până la terminarea programului selectat, precum și alte opțiuni cum ar fi temperatura selectată sau viteza de rotire.

Beko DS8139TX  este încadrată la clasa energetică B, și are un consum anual de aproximativ 561 kWH, este un consumator mare de energie.

Nivelul maxim de zgomot produs este de numai 65 dB, un model destul de silențios care nu va deranja prea tare.

Funcții și tehnologii

Beko DS8139TX este un uscător de rufe ce nu va ieși în evidență datorită aspectului, dar în schimb are incluse câteva funcții extrem de utile pentru uscare hainelor, cum ar fi:

 • Auto Anti-Șifonare: funcție se activează automat dacă rufele nu sunt scoate imediat după oprirea programului de uscare. Tamburul se rotește ușor și constant pentru a dezlipi hainele fără a le șifona.
 • Optisense: tehnologie ce optimizează etapa de uscare, puteți selecta nivelul de uscare al hainelor, senzorii de temperatură și umiditate vor ști exact când nivelul de uscare este cel dorit.

Beko DS8139TX optisense

 • Aquawave: forma paletelor și al cuvei permite o mișcare fluidă a rufelor din interior ce imită ritmul valurilor.

Beko DS8139TX aquawave

 • Drum Light: tamburul este iluminat pentru o mai bună vizibilitate.
 • Buzzer: la sfârșitul programului de uscare aparatul va emite un semnal sonor de informare.
 • Hygienic+: program de reîmprospătare a hainelor uscate cu ajutorul aerului cald.
 • Amânare pornire: uscătorul poate fi program să înceapă ciclul de uscare la o oră preferată.
 • Child Lock: butoanele uscătorului se pot bloca în timpul funcționării.

Beko ofera destul de multe masini de spalat, dar si uscatoare de rufe:

Plusuri Beko DS8139TX

+ Tehnologie Optisense

+ Funcție anti-șifonare

+ Tambur iluminat

+ Tehnologie Aquawave

+ Preț bun

Minusuri

– Design simplu, de culoare albă

– Consum anual de energie destul de mare, 561 kWh

Concluzie

Beko DS8139TX este un uscător de rufe ușor de folosit și silențios. Aparatul are o varietate mare de programe de uscare pentru toate tipurile de articole. Raportul calitate/preț este unul foarte avantajos. Singurul minus al acestui model ar fi consumul de energie mare.

Vezi pretul de azi