Uscatorul de Rufe Hotpoint Natis Reload NTM1191WKYEU, Capacitate 9 kg, Clasa A+, cu Pompa de Caldura

Hotpoint NTM1191WKYEU
 • Design
  (4.5)
 • Functii si programe
  (4.7)
 • Capacitate
  (4.9)
 • Pret
  (4.7)
4.7

Review pe scurt

Cei care isi doresc un uscator de rufe performant, cu pompa de caldura si capacitate mare de 9 kg, vor descoperi ca Hotpoint NTM1191WKYEU ofera toate aceste lucruri, la un pret relativ ridicat, ca mai toate produsele din aceasta categorie.

Vezi pretul de azi

Un uscator de rufe dedicat, mai ales unul de calitate, este un plus intr-o casa moderna, si este din ce in ce mai des achizitionat si in Romania. Desi un uscator de rufe cu uscator inclus este in continuare prima alegere, mai ales din cauza bugetului si a spatiului mai mic ocupat, un aparat cum este Hotpoint Natis Reload NTM1191WKYEU isi va face treaba si mai bine. Marele dezavantaj, costul dublu pentru un combo masina de spalat + uscator dedicat, face ca acest aparat electrocasnic sa ramana un produs de nisa, in ciuda calitatii evidente.

Hotpoint Natis Reload NTM1191WKYEUHotpoint Natis Reload NTM1191WKYEU este un model de uscator de rufe cu o capacitate de 9 kg, astfel incat poate fi folosit pe langa o masina de spalat rufe similara ca volum interior. Fiind o capacitate peste medie, uscatorul este potrivit pentru uz de catre o familie medie spre mare. Este un model cu pompa de caldura, din clasa energetica A+. Functioneaza cu ajutorul unui motor de tip Inverter, modern si fiabil.

Dimensiunile acestui uscator de rufe sunt de 84.9 cm inaltime, 59.5 cm latime si 65.5 cm adancime. Greutatea este de 46.5 kg.

Recomand si uscatoarele de rufe mai noi, precum Fram FHPD-V8T2BKA++.

Plusurile uscatorului de rufe Hotpoint NTM1191WKYEU

+ Uscator de rufe dedicat, performante foarte bune: isi va face treaba mult mai bine, in comparatie cu o masina de spalat cu uscator inclus.

+ Capacitatea mare, 9 kg: ii permite sa fie perechea unei masini de spalat cu capacitate similara, precum Hotpoint NLCD945BSAEUN, fiind potrivita pentru o familie mai mare.

+ Motorul Inverter: modern, fiabil, silentios si cu un consum mai mic de energie, este optiunea de dorit pe orice aparat electrocasnic de acest tip.

+ Numar mare de programe de uscare, 14 optiuni: include foarte multe programe, inclusiv Baby Care, Jucarii Plus, Blugi, Pilote, Camasi, Sintetice, Lana, Matase, Zilnic, Precalcare, Antialergic, Eco Bumbac, Improspatare si Mix.

+ Functiile extra: optiuni Antisifonare, Antialergic, Terminare Intarziata, Mixare, Blocare Taste, etc.

+ Dotat cu pompa de caldura: ofera performante mai bune, la costuri reduse si eficienta energetica sporita.

Minusuri

– Clasa A+: Hotpoint NTM1191WKYEU nu are cel mai bun consum de energie, fiind doar A+.

Concluzia

Cei care isi doresc un uscator de rufe performant, cu pompa de caldura si capacitate mare de 9 kg, vor descoperi ca Hotpoint NTM1191WKYEU ofera toate aceste lucruri, la un pret relativ ridicat, ca mai toate produsele din aceasta categorie.

Vezi pretul de azi