Beko B3WFU7922WB, Masina de Spalat Rufe 9 kg, 1200 RPM, Clasa C, ProSmart Inverter, HomeWhiz – Pareri si Review

Beko B3WFU7922WB Review, Masina Spalat Rufe 9 kg, 1200 RPM, Clasa C
Beko B3WFU7922WB

Product Name: B3WFU7922WB

Product Description: Beko B3WFU7922WB este o mașină de spălat rufe ideală pentru familiile de mărime medii, capacitatea sa de 9 kg fiind potrivită pentru 4-5 membri. Viteza de centrifugare a acestui model de la Beko poate ajunge pâna la 1200 rpm, are multe funcții incluse care vă ajută să economisiți cum ar fi motorul ProSmart Inverter, spălarea cu ajutorul aburului sau tehnologia OptiSense. Ca și consum de energie mașina se încadrează la clasa energetică C.

Brand: Beko

 • Design
  (4)
 • Tehnologie si functii
  (4.7)
 • Centrifugare
  (4.4)
 • Eficienta energetica
  (4.4)
 • Pret
  (4.3)
4.4

Review pe scurt

Beko B3WFU7922WB este o mașină de spălat rufe ce spală foarte bine, are o viteză bună de centrifugare plus o mulțime de programe pentru toate tipurile de materiale. Este un model cu o capacitate destul de mare, are multe funcții utile, iar prețul este foarte bun.

Pros

+ 15 programe de spălare

+ Model Smart

+ Funcție AddXtra

+ Viteză de centrifugare bună, 1200 rpm

+ Motor ProSmart Inverter

+ Multe funcții și tehnologii avansate

+ Preț accesibil

Vezi pretul de azi

Cons

– Clasa energetică C

– Cam zgomotoasă la centrifugare, 75 dB

Beko este un producător de electrocasnice foarte cunoscut și apreciat la noi. Au o gamă variată de produse de calitate la prețuri excelente, printre care gasim si masina de spalat rufe Beko B3WFU7922WB.

Beko B3WFU7922WB
Vezi mai multe poze

Beko B3WFU7922WB este o mașină de spălat rufe ideală pentru familiile de mărime medii, capacitatea sa de 9 kg fiind potrivită pentru 4-5 membri. Viteza de centrifugare a acestui model de la Beko poate ajunge pâna la 1200 rpm, are multe funcții incluse care vă ajută să economisiți cum ar fi motorul ProSmart Inverter, spălarea cu ajutorul aburului sau tehnologia OptiSense. Ca și consum de energie mașina se încadrează la clasa energetică C.

Aspectul mașinii de spălat este unul clasic, de culoare albă cu încărcare frontală. În partea de sus se află panoul de control și butonul rotativ cu programele disponibile.

Dimensiunile sunt standard ocupând cu ușurință spațiul dedicat unei mașini de spălat rufe. Beko B3WFU7922WB are o înălțime de 84 cm, lățime de 60 cm și o adâncime de 55 cm.

Specificații Mașină de Spălat Rufe Beko B3WFU7922WB – Păreri

Beko B3WFU7922WB masina spalat programe

Beko B3WFU7922WB este o mașină de spălat rufe ce are o capacitate de încărcare de maxim 9 kg și un număr de 15 programe de spălare potrivite pentru toate tipurile de țesături.

Deoarece încărcătura mașinii poate varia în funcție de programul ales, și mai ales în funcție de tipul de material, mai jos găsiți lista programelor precum și încărcătura maximă admisă de fiecare:

• Bumbac 90ºC: 9 kg;

• Articole sport 40ºC: 3.5 kg;

• Cămăşi 60ºC: 3 kg;

• Sintetice 60: 3 kg;

• Clătire: 9 kg;

• Delicate 40ºC: 3.5 kg;

• Jachete 60ºC: 2 kg;

• Denim 40ºC: 3.5 kg;

• Programe descărcate (Mixt 40ºC: 3.5 kg; Perdele 40ºC: 2 kg; Lenjerie 30ºC: 1 kg; Jucării de pluş 40ºC: 1 kg; Prosoape 60ºC: 2 kg);

• Eco 40-60ºC: 9 kg;

• Lână 40ºC: 1.5 kg;

• Stain Expert 60ºC: 4 kg;

• Xpress/Super Xpress 90ºC: 9 kg;

• Hygiene+ cu Steam Cure 90ºC: 9 kg;

• Rotire + Centrifugare: 9 kg.

Programe spalare

Beko B3WFU7922WB este un model smart, iar cu ajutorul aplicației HomeWhiz aveți opțiunea de a porni mașina de la distanță. De asemenea aplicația vă dă posibilitatea de a descărca un set de 5 programe prestabilite pe care le puteți modifica cu ușurință în funcție de preferințe.

Panoul de control cu afișaj digital vă arată timpul rămas până la terminarea programului, temperatura selectată, precum şi viteza de centrifugare.

Viteza maximă de centrifugare pentru acest model este de 1200 rpm. Ca şi nivel de zgomot produs în timpul centrifugării, Beko B3WFR79425WB se încadrează la clasa B, cu un nivel maxim de 75 dB. Este destul de zgomotoasă.

Consumul de energie pentru 100 de spălări este de 65 kWh fiind încadrată la clasa energetică C. Consumul de apă pentru un ciclu de spălare, la programul cel mai lung cu o încărcătură maximă este de 41 de litri.

Clasa C
Clasa C

Funcții și tehnologii

Ca și tehnologii Beko B3WFU7922WB este un model avansat ce dispunde de multe funcții cum ar fi:

Motor ProSmart Inverter: acest tip de motor este silenţios, veţi scăpa de vibraţiile din timpul centrifugării. Este un motor eficient ce are o durată de viaţă mult mai mare faţă de un motor obişnuit.

Aplicaţia HomeWhiz: aplicație cu ajutorul căreia puteţi selecta de la distanţă programul dorit, precum monitorizarea prin Bluetooth a temperaturii sau a funcțiilor suplimentare.

Tehnologie OptiSense: senzorii din maşina de spălat asigură un consum ideal de apă şi energie necesare pentru fiecare ciclu de spălare.

Funcţie Addxtra: funcție prin care mai puteţi adăuga sau scoate rufe din maşină după ce aţi pornit programul de spălare. De reţinut că doar în primele 5 minute de la pornirea programului este posibilă acestă opțiune.

Tehnologie Aquawave: designul special al cuvei, imită valurile atunci când maşina este încărcată pentru ca rufele din interior să fie uniform spălate.

Program Hygiene+ cu Steam Cure: este un program de spălare profundă a rufelor, anti-alergic, ce foloseşte o temperatură ridicată şi un ciclu prelungit de spălare. Aburul este utilizat pentru a asigura o curățare și o igienizare optimă a rufelor.

Tehnologie SteamCure: program de spălare cu ajutorul aburului care intră adânc în țesătura hainelor pentru o curațare în profunzime. Aburul poate fi eliberat atât la începutul programului cât și la sfârșitul lui, rufele vor fi mai moi și cu mai puține cute.

AutoClean Detergent Drawer: sertarul pentru detergent se curăță automat după fiecare utilizare, evitând astfel formarea mucegaiului dar și a mirosurilor neplăcute.

Funcție AntiCrease: mișcările lente ale cuvei reduc semnificativ formarea cutelor din timpul stoarcerii, iar rufele vor fi mai ușor de călcat.

Tehnologie Aquafusion: cantitatea de detergent pierdută la fiecare spălare va fi redusă, ceea ce va duce la o economisire a acestuia.

Program Stain Expert: program de înlăturare a petelor dificile cum ar fi cele de iarbă, cafea sau vin. Mișcările cuvei din timpul programului asigură o curățare excelentă a hainelor.

Sistem automat de reglare al consumului de apă: cantitatea de apă utilizată în timpul spălării este ajustată automat în funcție de cantitatea și tipul rufelor.

Funcție de pre-spălare: funcție recomandată pentru rufele cu un grad ridicat de murdărie.

Blocare acces copii: butoanele mașinii vor fi blocate prin activarea acestei opțiuni pentru a evita apăsarea lor accidentală.

Un producator cu o colectie mare de masini de spalat, Beko a lansat recent si modele precum:

Plusuri Beko B3WFU7922WB

+ 15 programe de spălare

+ Model Smart

+ Funcție AddXtra

+ Viteză de centrifugare bună, 1200 rpm

+ Motor ProSmart Inverter

+ Multe funcții și tehnologii avansate

+ Preț accesibil

Minusuri

– Clasa energetică C

– Cam zgomotoasă la centrifugare, 75 dB

Concluzie

Beko B3WFU7922WB este o mașină de spălat rufe ce spală foarte bine, are o viteză bună de centrifugare plus o mulțime de programe pentru toate tipurile de materiale. Este un model cu o capacitate destul de mare, are multe funcții utile, iar prețul este foarte bun.

Vezi pretul de azi