Heinner HWM-H9014INVA+++, Masina de Spalat Rufe 9 kg, 1400 rpm, Clasa A, Alb – Pareri si Review

Heinner HWM-H9014INVA+++, Masina de Spalat Rufe 9 kg, 1400 rpm, Clasa A, Alb - Pareri si Review
Masina de spalat rufe Heinner HWM-H9014INVA

Product Name: HWM-H9014INVA+++

Product Description: Heinner HWM-H9014INVA+++ este o mașină de spălat de înaltă performanță, cu o capacitate generoasă de 9 kg, ideală pentru familiile de dimensiuni medii si mari. Dotată cu un motor inverter eficient și silențios, oferă o viteză de centrifugare de 1400 rpm, asigurând o uscare mai rapidă a hainelor. Clasa energetică A subliniază eficiența sa, reducând costurile de energie

Brand: Heinner

 • Design
  (4.2)
 • Functii si programe
  (4.2)
 • Centrifugare
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4.5)
4.5

Review pe scurt

Luând în considerare specificațiile, tehnologiile și experiența mea cu Heinner HWM-H9014INVA+++, această mașină de spălat este o alegere excelentă pentru familii de dimensiuni medii, oferind o combinație ideală de capacitate mare, tehnologii avansate și eficiență energetică.

Cele mai importante avantaje sunt motorul inverter silențios și economic, viteza mare de centrifugare, și tehnologia Steam, care asigură o spălare delicată și igienică. Recomand această mașină familiilor care caută un echilibru între performanță, capacitate și sustenabilitate.

Pros

 • Capacitate mare de încărcare, 9 kg
 • Motor Inverter
 • Viteză mare de centrifugare, 1400 rpm
 • Clasa energetică A
 • Tehnologia Steam
 • Funcția Add ON
 • Program rapid 15 min

Vezi pretul de azi PC Garage

Cons

 • Culoarea alba

Heinner HWM-H9014INVA+++ este o mașină de spălat rufe cu capacitate de 9 kg, ideală pentru nevoile zilnice ale unei familii de 3-4 membri. Provenind de la un brand cunoscut pentru durabilitate și eficiență, acest model se distinge printr-un design modern și funcții avansate.

Masina de spalat rufe Heinner HWM-H9014INVA
Vezi pretul de azi

Fabricată într-o țară renumită pentru tehnologia sa de vârf, Heinner HWM-H9014INVA+++ este recomandată în special familiilor care își doresc un aparat fiabil, cu un consum redus de energie. Cu o viteză de centrifugare de 1400 rpm și clasa energetică A, această mașină reprezintă alegerea perfectă pentru cei care caută performanță și economie.

Heinner HWM-H9014INVA+++: Design și Prima Impresie

Specificație
Detalii
Nume
Heinner HWM-H9014INVA+++
Capacitate
9 kg – ideală pentru 3-4 membri
Centrifugare
1400 rpm
Clasa energetică
Clasa A
Nivel sunet
Redus datorită motorului inverter
Nr. programe
15 programe spălare
Funcții Importante
Steam, Add ON, Spălare intensivă, Prespalare
Dimensiuni și greutate
61×59.5×84.5 cm
Culoare
Alb

Designul Heinner HWM-H9014INVA+++ impresionează prin linii curate și finisaj alb. Dispune de un panou de control digital, ușor de utilizat. Dimensiunile sale sunt adecvate pentru majoritatea spațiilor de spălătorie, nefiind nici prea mare, nici prea mică.

Primul contact cu mașina a fost pozitiv: aspectul său modern se potrivește perfect într-o casă contemporană. Deși nu este un model slim, am găsit locul ideal pentru ea în baia noastră fără a ocupa prea mult spațiu. Instalarea s-a facut cu usurinta, dar daca nu vreti sa pierdeti timp cu asta, un profesionist va poate ajuta pentru un pret modic.

De facut imediat ce va hotarati ca vreti sa o pastrati, ar fi inregistrarea la Heinner pentru a obtine extragarantia de 5 ani.

Specificatii Heinner HWM-H9014INVA+++ – Pareri

Heinner HWM-H9014INVA usa deschisa

Capacitatea de 9 kg a mașinii Heinner HWM-H9014INVA+++ este un aspect esențial. Permite spălarea unei cantități generoase de rufe, ideală pentru familii de 3-4 membri. În practică, am observat că pot încărca confortabil până la 20 de tricouri sau 10 perechi de blugi per ciclu, oferind flexibilitate și eficiență.

Viteza de centrifugare, de 1400 rpm, garantează extracția eficientă a apei, făcând hainele mai ușor de uscat. În funcție de necesități, viteza poate fi ajustată, lucru util pentru materiale delicate sau mai puțin rezistente.

Motorul inverter aduce mai multe beneficii. Este mai silențios și reduce consumul de energie, fără a compromite performanța. Familia mea a apreciat în mod deosebit acest aspect, având în vedere frecvența cu care folosim mașina de spălat.

În ceea ce privește clasa energetică A, mașina este economică. Consumul de energie variază în funcție de programul ales, dar în general, am observat o reducere semnificativă a costurilor pe factura de electricitate. Consumul de apă este, de asemenea, optimizat, aducând un plus de eficiență și sustenabilitate.

Tehnologii Speciale

Heinner HWM-H9014INVA

Heinner HWM-H9014INVA+++ este dotată cu o serie de tehnologii speciale care îmbunătățesc experiența de spălare.

Motor Inverter: Această tehnologie asigură o funcționare silențioasă, cu vibrații reduse și o durată de viață prelungită a aparatului. Este ideală pentru casele unde mașina de spălat este utilizată frecvent.

Tehnologia Steam: Indepărtează eficient bacteriile și alergenii, fiind perfectă pentru hainele delicate și pentru persoanele cu piele sensibilă. Am apreciat această funcție pentru hainele bebelușului meu.

Funcția Add ON: Permite adăugarea hainelor uitată chiar în timpul ciclului de spălare. Această funcție este foarte practică, evitând astfel neplăcerile cauzate de uitarea unor articole.

Functia de Spălare Intensivă: Această opțiune intensifică spălarea pentru îndepărtarea petelor dificile, ideală pentru hainele foarte murdare.

Memorare Program Preferat: Permite salvarea setărilor pentru programul cel mai des folosit, economisind timp la fiecare spălare.

Functie de Întârziere Finalizare: Oferă flexibilitate în alegerea momentului încheierii ciclului de spălare, adaptându-se perfect nevoilor unei familii active.

Programe de Spălare

Mașina de spălat Heinner HWM-H9014INVA+++ include 15 programe de spălare, acoperind o gamă largă de necesități. Acestea sunt suficiente pentru a face față diferitelor tipuri de haine și murdării, oferind flexibilitate și eficiență.

 • Program Rapid 15 min: Perfect pentru hainele ușor murdare care necesită doar o reîmprospătare rapidă. Am folosit adesea acest program pentru hainele purtate doar câteva ore.
 • Program Igienizare cuva: Curăță profund tamburul mașinii la o temperatură de 90°C, menținând mașina de spălat curată și fără bacterii.
 • Program pentru Lână: Protejează materialele delicate precum lâna, asigurând o spălare eficientă fără a deteriora țesătura.
 • Program Anti-alergen: Ideal pentru familii cu membri sensibili la alergeni, acest program elimină majoritatea alergenilor din haine.
 • Program pentru Tesaturi Mixte: O soluție flexibilă pentru spălarea diferitelor tipuri de materiale în același ciclu, economisind timp și energie.

Panou Control și Funcții

Heinner HWM-H9014INVA+++ dispune de un panou de control digital intuitiv și ușor de folosit. Oferă acces rapid la toate programele și funcțiile disponibile, inclusiv ajustarea temperaturii și vitezei de centrifugare.

Funcțiile disponibile includ:

 • Clătire Suplimentară: Aceasta asigură îndepărtarea completă a detergentului din haine, ideal pentru pielea sensibilă.
 • Prespalare: Îmbunătățește eficiența spălării pentru hainele foarte murdare.
 • Spălare Intensivă: O opțiune excelentă pentru îndepărtarea petelor dificile.
 • Cântărire Automată: Ajustează consumul de apă și energie în funcție de cantitatea de rufe încărcată.
 • Memorare Program Preferat: Permite salvarea setărilor preferate pentru acces rapid.
 • Selector de Temperatură: Flexibilitate în alegerea temperaturii de spălare.
 • Întârziere Finalizare: Setează finalizarea ciclului de spălare la un moment specific.
 • Adaugare Haine Add On: Permite adăugarea hainelor chiar și după începerea ciclului de spălare.
 • Blocare Acces Copii: O funcție esențială pentru casele cu copii mici.

Cu o colectie mare de masini de spalat, Heinner are ceva pentru toata lumea. Modele recent analizate de noi sunt Heinner HWM-M814IVSMNA+++ si Heinner HWM-H7014IVSMTC+++.

Plusuri Heinner HWM-H9014INVA+++

 • Capacitate mare de încărcare, 9 kg: Ideală pentru familii de 3-4 membri.
 • Motor Inverter: Eficiență energetică și funcționare silențioasă.
 • Viteză mare de centrifugare, 1400 rpm: Hainele sunt mai uscate la finalul spălării.
 • Clasa energetică A: Economie semnificativă de energie.
 • Tehnologia Steam: Spălare delicată, ideală pentru pielea sensibilă.
 • Funcția Add ON: Adaugă haine uitate în timpul ciclului de spălare.
 • Program rapid 15 min: Perfect pentru hainele ușor murdare.

Minusuri

 • Culoarea alba: design destul de simplu.

Concluzia

Luând în considerare specificațiile, tehnologiile și experiența mea cu Heinner HWM-H9014INVA+++, această mașină de spălat este o alegere excelentă pentru familii de dimensiuni medii, oferind o combinație ideală de capacitate mare, tehnologii avansate și eficiență energetică.

Cele mai importante avantaje sunt motorul inverter silențios și economic, viteza mare de centrifugare, și tehnologia Steam, care asigură o spălare delicată și igienică. Recomand această mașină familiilor care caută un echilibru între performanță, capacitate și sustenabilitate.

Vezi pretul de azi PC Garage

Manual de utilizare