Heinner HWM-H7014IVSMTC+++, Masina de Spalat Rufe Slim 7 kg, 1400 rpm, Clasa C, Gri Titanium – Pareri si Review

Heinner HWM-H7014IVSMTC+++, Masina de Spalat Rufe Slim 7 kg, 1400 rpm, Clasa C, Gri - Pareri si Review
Heinner HWM-H7014IVSMTC masina spalat gri

Product Name: HWM-H7014IVSMTC+++

Product Description: Heinner HWM-H7014IVSMTC+++ este o mașină de spălat rufe de înaltă performanță, cu o capacitate generoasă de 7 kg, perfectă pentru familii de până la 4 membri. Dotată cu un motor inverter eficient și silențios, oferă o centrifugare rapidă la 1400 RPM, menținând în același timp un nivel redus de zgomot și uzură. Mașina se distinge prin tehnologia Steam avansată, care elimină eficient bacteriile și alergenii, protejând hainele delicate și pielea sensibilă.

Brand: Heinner

 • Design
  (4.7)
 • Functii si programe
  (4.5)
 • Centrifugare
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4.4)
 • Pret
  (4.7)
4.6

Review pe scurt

Luând în considerare caracteristicile, avantajele și dezavantajele Heinner HWM-H7014IVSMTC+++, acest model se dovedește a fi o alegere bună pentru familii.

Cu o capacitate de 7 kg, motor inverter eficient și diverse programe de spălare, îndeplinește nevoile zilnice ale unei familii de 3-4 membri. Tehnologia Steam și varietatea de programe asigură curățarea eficientă a diferitelor tipuri de rufe, protejând în același timp pielea sensibilă.

Deși clasa energetică C și nivelul de zgomot pot fi considerate minusuri, acestea nu diminuează eficiența și fiabilitatea mașinii.

Heinner HWM-H7014IVSMTC+++ este, în concluzie, o opțiune solidă pentru cei care caută un aparat de spălat rufe fiabil, spațios și cu tehnologii utile, fiind potrivită atât pentru familii mari, cât și pentru cei care doresc o mașină cu un raport calitate-preț avantajos.

Pros

 • Capacitate de 7 kg suficienta pentru o familie medie
 • Motor Inverter eficient și silențios
 • Viteză mare de centrifugare, 1400 RPM
 • Tehnologia Steam pentru îndepărtarea alergenilor
 • Diverse programe de spălare pentru diferite nevoi
 • Design slim, economisind spațiu

Vezi pretul de azi

Cons

 • Nivel de zgomot de 76 dB la centrifugare
 • Clasa energetică C, nu este cea mai eficientă din punct de vedere energetic
 • Lipsa unor funcții avansate prezente în modelele superioare

Heinner HWM-H7014IVSMTC+++ este o mașină de spălat rufe cu capacitate de 7 kg, ideală pentru familiile de până la 4 membri. Este o opțiune excelentă pentru cei care caută un aparat eficient și spațios, dar care ocupă puțin loc.

Masina de spalat rufe Slim Heinner HWM-H7014IVSMTC
Vezi pretul de azi

Fiind dotată cu un motor inverter și având clasa energetică C, se adresează consumatorilor conștienți de consumul energetic și care doresc reducerea facturii la electricitate. În plus, culoarea gri titanium adaugă un plus de stil oricărui decor, fie că este vorba de unul clasic sau modern.

Heinner HWM-H7014IVSMTC+++: Design și Prima Impresie

Specificatie
Descriere
Nume
Heinner HWM-H7014IVSMTC+++
Capacitate
7 kg – ideală pentru familii de 3-4 membri
Centrifugare
1400 RPM
Clasa Energetica
Clasa C
Nivel sunet
76 dB la centrifugare
Nr. programe
15 programe de spălare
Functii Importante
Motor Inverter, STEAM, Blocare acces copii, Display digital
Dimensiuni si greutate
46.5 x 59.5 x 84.5 cm
Culoare
Gri Titanium

Designul Heinner HWM-H7014IVSMTC+++ este unul modern și atractiv. Cu o culoare gri titanium, se potrivește perfect în orice bucătărie sau spațiu de spălare, fie că este vorba de un stil clasic sau modern. Panoul de control este digital, ușor de folosit și intuitiv, oferind o experiență plăcută utilizatorului.

Dimensiunile sale slim sunt ideale pentru spații mici, dar fără a compromite capacitatea de încărcare. Cu o capacitate de 7 kg, mașina este suficient de spațioasă pentru nevoile unei familii de 3-4 membri. În cazul familiei mele, această capacitate s-a dovedit a fi mai mult decât suficientă.

Heinner HWM-H7014IVSMTC

Prima mea impresie a fost foarte pozitivă. Designul slim mi-a permis să o integrez ușor în spațiul de spălare, fără a fi nevoie de reamenajări (pentru ajutor la instalare, apelati la servicii de specialitate, nu sunt scumpe deloc). Panoul digital a făcut setarea programelor o sarcină simplă și rapidă.

Interesanta este si extragarantia de 5 ani oferita de Heinner la inregistrarea masinii pe site-ul lor.

Specificatii Heinner HWM-H7014IVSMTC+++ – Pareri

Capacitatea de spălare este un aspect esențial la o mașină de spălat. Heinner HWM-H7014IVSMTC+++ are o capacitate de 7 kg, ceea ce o face ideală pentru familii de 3-4 membri. În experiența mea, am reușit să spăl în mod eficient cantități generoase de rufe – de exemplu, până la 20 de tricouri sau camăși într-un singur ciclu.

Viteza de centrifugare este un alt factor important. Cu o viteză maximă de 1400 RPM, hainele ies mai uscate, ceea ce reduce timpul necesar pentru uscare. Am constatat că această viteză este suficient de înaltă pentru majoritatea nevoilor, iar posibilitatea de a ajusta viteza în funcție de tipul de rufe este un plus valoros.

Discutând despre motorul inverter, acesta este un avantaj major. Pe lângă faptul că este mai silențios și eficient energetic, motorul garantează o uzură redusă, ceea ce extinde durata de viață a mașinii.

Clasa energetică C indică un consum optim de energie electrică. Consumul de 59 kWh la 100 de spălări este un indicator al eficienței energetice, iar aceasta se reflectă în facturile mai mici la electricitate. De asemenea, consumul de apă este rezonabil, ceea ce face ca mașina să fie eficientă din punct de vedere al resurselor.

Tehnologii Speciale

Heinner HWM-H7014IVSMTC+++ se remarcă prin tehnologii speciale care îmbunătățesc experiența de spălare și oferă rezultate superioare.

Motor Inverter: Motorul inverter este mai eficient energetic, mai silențios și mai durabil. Este ideal pentru o funcționare pe termen lung, reducând zgomotul și uzura.

Tehnologia Steam: Această tehnologie folosește aburi pentru a îndepărta bacteriile și alergenii, lăsând hainele perfect curate. Este deosebit de utilă pentru hainele delicate și pentru persoanele cu piele sensibilă, inclusiv bebeluși.

Funcție Prespalare: Această funcție intensifică spălarea, fiind ideală pentru hainele foarte murdare. Ajută la îmbunătățirea efectelor de spălare și la eliminarea eficientă a petelor.

Funcție Clătire Suplimentară: Această funcție asigură clătirea suplimentară a rufelor, ideală pentru persoanele sensibile la detergenți sau pentru rufele foarte murdare.

Memorare Program Preferat: Permite salvarea și accesul rapid la programul de spălare folosit frecvent, ceea ce aduce un plus de comoditate și eficiență.

Aceste tehnologii au transformat experiența mea de spălare, oferind rezultate de calitate superioară și un confort sporit în utilizare.

Programe de Spalare

Heinner HWM-H7014IVSMTC masina spalat gri

Heinner HWM-H7014IVSMTC+++ dispune de 15 programe de spălare, fiecare conceput pentru nevoi diferite. Iată detalii pentru fiecare:

 • Cotton: Perfect pentru bumbac sau in cu grad ridicat de murdărire. Capacitatea de 7 kg și viteza de 1400 RPM sunt ideale pentru o familie de 4. Funcția „Prespălare” este utilă pentru articole foarte murdare.
 • Synthetics: Conceput pentru rufe din bumbac sau sintetice cu murdărire moderată. Oferă o spălare eficientă la capacitatea și viteza maxime.
 • ECO 40-60: Economisește energie pentru rufele din bumbac cu murdărire normală. Acest program asigură curățenia, protejând mediul.
 • Mix: Ideal pentru încărcături mixte de bumbac și sintetice. Capacitatea de 3.5 kg și viteza de 1400 RPM asigură o curățare eficientă.
 • Wool: Special pentru lână, cu o capacitate de 2 kg și 600 RPM, protejează țesăturile delicate.
 • Quick 15′: Rapid și eficient pentru încărcături ușor murdare, cu o capacitate de 1 kg și 800 RPM, ideal pentru rufe care necesită o spălare rapidă.
 • Rinse+Spin: Combinație de două clătiri și centrifugare, pentru o curățare completă.
 • Spin: Permite selectarea manuală a duratei și vitezei de centrifugare, adaptându-se diferitelor tipuri de rufe.
 • Drum Clean: Igienizează cuva la 90°C, eliminând murdăria și bacteriile, esențial pentru întreținerea mașinii.
 • 20°C: Pentru haine cu murdărie redusă, economisind energie.
 • Down: Special pentru articole sintetice sau umplute cu puf, cu o capacitate de 2 kg și 600 RPM, asigură protecția materialului.
 • Sportswear: Pentru îmbrăcăminte sport din microfibre, cu o capacitate de 2 kg și 1000 RPM.
 • Dark Wash: Conceput pentru tesături închise la culoare, protejează culorile și materialul.
 • Baby Steam Care: Sterilizează hainele și lenjeria bebelușilor prin abur la temperaturi ridicate.
 • Allergy Steam: Îndepărtează alergenii la temperaturi ridicate, ideal pentru persoanele cu sensibilități.

Panou Control si Functii

Panoul de control al Heinner HWM-H7014IVSMTC+++ este intuitiv și ușor de utilizat. Acesta este de tip digital, oferind acces rapid la cele 15 programe de spălare și diverse funcții personalizabile.

Funcțiile disponibile includ:

 • Motor Inverter: Reduce zgomotul și consumul de energie, extinzând durata de viață a mașinii.
 • Tehnologia Steam: Ideală pentru eliminarea bacteriilor și alergenilor, protejează hainele delicate și pielea sensibilă.
 • Blocare Acces Copii: Previne modificările accidentale ale setărilor și asigură siguranța în timpul funcționării.
 • Display LED: Oferă o vizualizare clară a setărilor și programelor alese, facilitând selectarea opțiunilor dorite.
 • Selector Temperatură și Viteză de Centrifugare: Permite ajustarea temperaturii și vitezei de centrifugare în funcție de tipul de rufe.
 • Funcție Intârziere Finalizare: Asigură flexibilitatea programării ciclului de spălare, potrivit pentru programul personal.
 • Funcție Prespălare și Clătire Suplimentară: Îmbunătățește procesul de spălare pentru rufe foarte murdare sau pentru persoanele cu piele sensibilă.
 • Program Memorare Preferat: Permite salvarea setărilor frecvent utilizate pentru acces rapid.

Heinner este un producator destul de cunoscut si apreciat la noi, oferind in general un raport pret-calitate greu de batut. Au si uscatoare de rufe in oferta, modele precum Heinner HCD-V9T1CHB sau Heinner HCD-V802B. Alternative din categoria masinilor de spalat ar fi Heinner HWM-M814IVSMNA+++ si Heinner HWM-H9014INVA+++.

Plusuri Heinner HWM-H7014IVSMTC+++

 • Capacitate de 7 kg suficienta pentru o familie medie
 • Motor Inverter eficient și silențios
 • Viteză mare de centrifugare, 1400 RPM
 • Tehnologia Steam pentru îndepărtarea alergenilor
 • Diverse programe de spălare pentru diferite nevoi
 • Design slim, economisind spațiu

Minusuri

 • Nivel de zgomot de 76 dB la centrifugare
 • Clasa energetică C, nu este cea mai eficientă din punct de vedere energetic
 • Lipsa unor funcții avansate prezente în modelele superioare

Concluzia

Luând în considerare caracteristicile, avantajele și dezavantajele Heinner HWM-H7014IVSMTC+++, acest model se dovedește a fi o alegere bună pentru familii.

Cu o capacitate de 7 kg, motor inverter eficient și diverse programe de spălare, îndeplinește nevoile zilnice ale unei familii de 3-4 membri. Tehnologia Steam și varietatea de programe asigură curățarea eficientă a diferitelor tipuri de rufe, protejând în același timp pielea sensibilă.

Deși clasa energetică C și nivelul de zgomot pot fi considerate minusuri, acestea nu diminuează eficiența și fiabilitatea mașinii.

Heinner HWM-H7014IVSMTC+++ este, în concluzie, o opțiune solidă pentru cei care caută un aparat de spălat rufe fiabil, spațios și cu tehnologii utile, fiind potrivită atât pentru familii mari, cât și pentru cei care doresc o mașină cu un raport calitate-preț avantajos.

Vezi pretul de azi

Manual de utilizare