Heinner HWM-M814IVSMNA+++, Masina de Spalat Rufe Slim 8 kg, 1400 rpm, Clasa A – Pareri si Review

Heinner HWM-M814IVSMNA+++, Masina de Spalat Rufe Slim 8 kg, 1400 rpm, Clasa A - Pareri si Review
Heinner HWM-M814IVSMNA

Product Name: HWM-M814IVSMNA+++

Product Description: Heinner HWM-M814IVSMNA+++ este o mașină de spălat rufe modernă și eficientă, cu o capacitate generoasă de 8 kg, ideală pentru nevoile unei familii de 3-4 membri. Echipată cu un motor inverter silențios și economic, oferă o clasă energetică A, asigurând un consum redus de energie și apă. Printre funcțiile sale deosebite se numără tehnologia Steam pentru îndepărtarea bacteriilor și protejarea pielii sensibile, precum și opțiuni convenabile precum adăugarea de haine în timpul ciclului de spălare și blocarea accesului pentru copii.

Brand: Heinner

 • Design
  (4)
 • Functii si programe
  (4.2)
 • Centrifugare
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4.4)
4.5

Review pe scurt

Având în vedere caracteristicile și performanțele Heinner HWM-M814IVSMNA+++, acest model se adresează în mod ideal familiilor de dimensiune medie, care apreciază eficiența energetică și capacitatea mare de spălare. Cu o gamă largă de programe și funcții utile, precum tehnologia Steam și motorul inverter, oferă o experiență de spălare superioară, fiind prietenoasă cu mediul și portofelul.

Deși are un design simplu, avantajele sale, cum ar fi eficiența energetică și capacitatea de spălare, depășesc aceste mici neajunsuri. Este o alegere excelentă pentru cei care caută o mașină de spălat fiabilă, cu funcții moderne și o abordare eficientă a spălării rufelor.

Pros

 • Capacitate mare de încărcare, 8 kg
 • Motor Inverter
 • Viteză mare de centrifugare, 1400 RPM
 • Tehnologie Steam
 • Design Slim
 • Clasa energetică A
 • Funcții utile

Vezi pretul de azi

Cons

 • Design simplu

Heinner HWM-M814IVSMNA+++ este o mașină de spălat rufe cu capacitate de 8 kg, ideală pentru familii de 3-4 membri. Acest model se adresează celor care caută eficiență energetică și performanță într-un spațiu compact. Design-ul său slim este perfect pentru spații mici, oferind totodată o soluție economică pentru gospodării. Cu caracteristici precum motor inverter și tehnologia Steam, Heinner HWM-M814IVSMNA+++ se distinge printr-un spălat de înaltă calitate, ideal pentru familii active și conștiente de consumul energetic.

Heinner HWM-M814IVSMNA masina spalat slim
Vezi pretul de azi

Heinner HWM-M814IVSMNA+++: Design și Prima Impresie

Specificație
Descriere
Nume
Heinner HWM-M814IVSMNA+++
Capacitate
8 kg – ideal pentru 3-4 persoane
Centrifugare
1400 RPM
Clasa energetică
Clasa A
Nivel sunet
Zgomot redus datorită motorului inverter
Nr. programe
15 programe de spălare
Funcții Importante
Steam, Drum Clean, Blocare acces copii, Adăugare haine
Dimensiuni și greutate
85×59.5×47.5 cm
Culoare
Alb

Design-ul Heinner HWM-M814IVSMNA+++ impresionează prin eleganța simplă și eficiența sa. Culoarea albă și liniile curate se potrivesc atât într-o bucătărie modernă, cât și în una tradițională. Panoul de control digital facilitează utilizarea, iar display-ul LED oferă o interfață intuitivă și ușor de citit.

Dimensiunile slim ale mașinii permit instalarea ușoară în spații restrânse, fără a compromite capacitatea de încărcare. Instalarea poate fi facuta si de un profesionist, pentru un pret destul de mic, daca doriti sa evitati bataia de cap.

Heinner HWM-M814IVSMNA

În ceea ce privește mărimea, Heinner HWM-M814IVSMNA+++ se încadrează în categoria mașinilor de spălat compacte, fiind o alegere excelentă pentru apartamentele cu spațiu limitat. Deși este slim, capacitatea de 8 kg a fost mai mult decât suficientă pentru cei patru membri ai familiei mele. Prima impresie a fost una pozitivă, datorită combinației de design atrăgător și funcționalitate avansată.

Unul din primele lucruri facute a fost inregistrarea produsului pe site-ul Heinner, pentru a obtine acea extragarantie de 5 ani.

Specificatii Heinner HWM-M814IVSMNA+++ – Pareri

Capacitatea de spălare de 8 kg a mașinii Heinner HWM-M814IVSMNA+++ este ideală pentru nevoile zilnice ale unei familii de 3-4 membri. În experiența mea, am putut spăla cu ușurință aproximativ 10-12 tricouri sau 5-6 cămăși într-o singură încărcare, ceea ce a făcut-o foarte practică și eficientă pentru rutina noastră familială.

Vorbind despre viteza de centrifugare, cea maximă de 1400 RPM asigură o stoarcere eficientă, făcând hainele suficient de uscate pentru a reduce timpul de uscare ulterior. Există situații când prefer o viteză mai mică, de exemplu pentru haine delicate, iar această mașină oferă flexibilitatea de a ajusta viteza în funcție de nevoi. Motorul inverter adaugă un plus de valoare, fiind nu numai eficient din punct de vedere energetic, dar și surprinzător de silențios.

Clasa energetică A a mașinii este un punct forte major. Am observat o reducere semnificativă a costurilor energetice, în special folosind programul ECO. Consumul de energie variază în funcție de programul selectat, dar în general, este un model economic. De asemenea, consumul de apă este optimizat, contribuind la un impact ecologic redus.

Tehnologii Speciale

Heinner HWM-M814IVSMNA masina spalat rufe

Heinner HWM-M814IVSMNA+++ este echipată cu o serie de tehnologii moderne, menite să îmbunătățească experiența de spălare.

Motor Inverter: Această tehnologie asigură un nivel redus de zgomot și vibrații, fiind totodată eficientă din punct de vedere energetic. În cazul meu, am apreciat în mod deosebit funcționarea silențioasă, mai ales în timpul spălărilor nocturne.

Tehnologia Steam: Perfectă pentru hainele delicate și pentru persoanele cu piele sensibilă. Vaporii de aburi elimină eficient bacteriile și alergenii, oferind haine curate și sigure pentru întreaga familie. Am constatat că această funcție este ideală pentru hainele bebelușului meu.

Functie Drum Clean: Aceasta menține tamburul curat și igienizat, eliminând murdăria și bacteriile. Este o funcție utilă, care asigură menținerea igienei mașinii pe termen lung.

Funcție adăugare haine: O caracteristică practică, care permite adăugarea hainelor uitate chiar și după ce ciclul de spălare a început. Personal, am găsit această funcție extrem de utilă, mai ales în zilele agitate.

Programe de Spălare

Heinner HWM-M814IVSMNA+++ oferă o gamă variată de programe de spălare, adaptate pentru diferite tipuri de rufe și nevoi.

 • Steam Wash: Acest program utilizează aburi pentru a elimina eficient bacteriile și germenii, protejând sănătatea. Cu o durată de 1:48 ore și capacitatea de 8 kg, este ideal pentru hainele delicate și pentru cei cu piele sensibilă.
 • Cotton: Potrivit pentru textile rezistente, cum ar fi bumbacul sau inul. Permite o încărcare completă de 8 kg și oferă flexibilitate în selectarea vitezei de centrifugare și a temperaturii.
 • Synthetic: Conceput pentru articole sintetice, acest program asigură o spălare delicată pentru 4 kg de rufe, fiind eficient pentru bluze sau sacouri sintetice.
 • Mix: Ideal pentru un volum mixt de articole din bumbac și materiale sintetice, cu o capacitate completă de 8 kg. Oferă flexibilitate în selecția temperaturii și vitezei de centrifugare.
 • Jeans: Specializat pentru blugi, acest program menține calitatea și culoarea denimului, gestionând eficient o încărcătură de până la 8 kg.
 • ECO 40-60: Un program economic care spală la 40°C, ideal pentru hainele colorate, cu un consum redus de energie.
 • 20°C: Utilizează apă rece pentru a spăla delicat hainele colorate, ideal pentru încărcături de până la 4 kg.
 • Spin Only & Rinse & Spin: Programe rapide pentru centrifugare suplimentară sau clătire, perfecte pentru încărcături mici sau atunci când rufele necesită doar o stoarcere suplimentară.
 • Bulky: Conceput pentru haine voluminoase, oferind o spălare eficientă pentru articole mari sau grele.
 • Baby Care: Special creat pentru rufele copiilor, asigurând o curățare și clătire temeinică pentru protecția pielii sensibile a celor mici.
 • Wool & Sport Wear: Programe dedicate pentru lână și echipament sportiv, asigurând o spălare delicată și eficientă pentru articolele speciale.
 • Rapid 45’ & Quick 15’: Programe rapide pentru rufe puțin murdare sau încărcături mici, economisind timp prețios.

Panou Control și Funcții

Panoul de control al Heinner HWM-M814IVSMNA+++ este intuitiv și ușor de folosit. Display-ul LED mare și clar oferă acces rapid la cele 15 programe de spălare și diverse funcții suplimentare, cum ar fi selectarea temperaturii, vitezei de centrifugare și opțiunea de start întârziat. Am găsit aceste caracteristici extrem de utile, permițându-mi să personalizez fiecare spălare în funcție de nevoile specifice ale familiei mele.

Funcțiile disponibile sunt proiectate pentru a adăuga comoditate și siguranță:

 • Clătire suplimentară: Pentru o clătire mai profundă a rufelor, ideală în cazul pieilor sensibile.
 • Prespalare: O opțiune excelentă pentru haine foarte murdare, asigurând o curățare eficientă.
 • Selector viteza centrifugare: Permite personalizarea vitezei de centrifugare, adaptându-se diferitelor tipuri de textile.
 • Selector temperatura de spalare: Oferă flexibilitate în alegerea temperaturii, de la rece la 90°C.
 • Eliminare semnale acustice: Opțiune utilă pentru un mediu mai liniștit, mai ales noaptea.
 • Adăugare rufe: Permite adăugarea de haine uitate după startul programului.
 • Blocare acces copii: Asigură siguranța și previne modificările accidentale ale setărilor de către copii.

Aveti la dispozitie o serie de masini de spalat Heinner de foarte buna calitate. Aici sunt atat uscatoare precum HCD-V802B, cat si masini de spalat (Heinner HWM-H7014IVSMTC+++ este un exemplu). O masina cu capacitate mare, pe care vi-o recomand, este Heinner HWM-H9014INVA+++.

Plusuri Heinner HWM-M814IVSMNA+++

 • Capacitate mare de încărcare, 8 kg: Ideală pentru familii de 3-4 membri.
 • Motor Inverter: Eficient din punct de vedere energetic și silențios.
 • Viteză mare de centrifugare, 1400 RPM: Stoarcere eficientă a rufelor.
 • Tehnologie Steam: Elimină bacteriile și protejează pielea sensibilă.
 • Design Slim: Economisește spațiu fără a compromite capacitatea.
 • Clasa energetică A: Consum redus de energie și apă.
 • Funcții utile: Adăugare haine, blocare acces copii, prespalare.

Minusuri

 • Design simplu: Estetica ar putea să nu fie pe gustul tuturor.

Concluzia

Având în vedere caracteristicile și performanțele Heinner HWM-M814IVSMNA+++, acest model se adresează în mod ideal familiilor de dimensiune medie, care apreciază eficiența energetică și capacitatea mare de spălare. Cu o gamă largă de programe și funcții utile, precum tehnologia Steam și motorul inverter, oferă o experiență de spălare superioară, fiind prietenoasă cu mediul și portofelul.

Deși are un design simplu, avantajele sale, cum ar fi eficiența energetică și capacitatea de spălare, depășesc aceste mici neajunsuri. Este o alegere excelentă pentru cei care caută o mașină de spălat fiabilă, cu funcții moderne și o abordare eficientă a spălării rufelor.

Vezi pretul de azi

Manual de utilizare